Automotive Recruitment zoekt een

Accountmanager Buitendienst bij Imaweb - Stampyt

LOCATIE

Antwerpen

Bedrijfsinfo

Imaweb is de Europese marktleider op het gebied van software-ontwikkeling voor de automotive sector, ontstaan uit de fusie van 4 toonaangevende ICT producenten Europa: I’Car Systems, DataFirst, ITmotive en Imaweb.
Stampyt (overgenomen door Imaweb in maart 2021) is een Franse startup gevestigd in West-Frankrijk die foto-oplossingen ontwikkelt en verkoopt voor de automobieldistributiesector om online verkoop te automatiseren en te stimuleren. Hierbij kan je denken aan foto-oplossingen tbv de presentatie en verkoop van occasions. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Ede, van waaruit alle klanten in heel Nederland geholpen worden.

Profiel

 • Vanzelfsprekend heb je al ervaring als Accountmanager, waarbij je affiniteit hebt met de Automotive en ICT tools.
 • Omdat je niet alleen verantwoordelijk bent voor de sales, maar ook voor de algehele klantbeleving en klantenbinding, verwachten wij dat je communicatief zeer vaardig bent (Nederlands en Engels) en dat je met jouw enthousiasme, klanten voor je weet te winnen en binden.
 • Tevens kan jij je goed in de gesprekpartners verplaatsen en kan je moeiteloos schakelen tussen verschillende gespreksniveaus.
 • Tenslotte ben jij niet bang voor koude acquisitie en direct sales en heb je de een goede commerciële drive en ga jij voor resultaat.

Functieomschrijving

Als Accountmanager bij Imaweb – Stampyt:

 • ben je verantwoordelijk voor de sales van de unieke automotive-software van Stampyt.
 • onderhoud je actief contact en begeleid jij de klantenkring en bouw je deze verder uit. Niet alleen de sales is jouw ding, maar ook de eventuele support die naar klanten gegeven wordt, pak jij beet.
 • bezoek je prospect, organiseer je roadshows, bijeenkomsten en product presentaties en weet jij strategische klanten aan onze organisatie te binden. Zo zal je strategische sales en marketing plannen opstellen en beheren en zal je contact onderhouden met de Europese Sales en marketing organisatie. Jij wordt dus het gezicht van Imaweb – Stampyt en “de vent in de tent”.

Een leuke, uitdagende en zeer verantwoordelijke job waarbij je verantwoordelijk bent de groei van Imaweb – Stampyt op het gebied van sales en aftersales, maar ook de gehele klantervaring!

Wij bieden U

Imaweb – Stampyt is een innovatieve, specialistische en sterk groeiende organisatie en biedt je dan ook een zeer fijne en professionele werkomgeving.

 • Je ontvangt een goed salaris en de beschikking over een laptop, telefoon en een representatieve auto van de zaak.
 • Bij Imaweb – Stampyt is er volop ruimte voor eigen inbreng en ideeën en word je gestimuleerd om jezelf verder te ontwikkelen. Hiervoor krijg je dan ook alle mogelijke kansen!

Word je blij van wat je zojuist hebt gelezen?

Solliciteer nu

 • via de groene button
 • via mail: werk@automotive-recruitment.nl
 • of telefonisch op: +31 6 1171 8765
Samenvatting
Vacature: Accountmanager Buitendienst bij Imaweb - Stampyt
Uren: Onbepaalde duur, Full-time