Délidis zoekt een

ADMINISTRATIEF - COMMERCIEEL BEDIENDE

BEDRIJF

Délidis

LOCATIE

Gierle

Bedrijfsinfo

Groep Peeters-Govers uit Gierle, groeide doorheen de jaren uit tot een solide organisatie met meerdere bedrijvenactief in retail en FMCG. Zo is bv. Délidis een gekende groothandel in aardappelproducten, groenten, fruit & vleeswaren maar staan we ook bekend als grootste familiale franchisenemer van Albert-Heijn supermarkten in België. Daarnaast openden we in 2020 onze eerste flagshipstore Slagerij Peeters-Govers, een moderne en ambachtelijke slagerij waar eerlijk vlees centraal staat.

In het kader van onze verdere groei, kijken we voor Délidis uit naar een (m/v) :

Profiel

  • Je hebt bij voorkeur een eerste ervaring in een administratieve, klantgerichte functie.
  • Je getuigt van een bachelor werk- en denkniveau en hands on aanpak.
  • Je bruist van goesting en je positieve mindset is een inspiratie voor je collega’s en klanten.
  • Je werkt nauwkeurig, planmatig en goed georganiseerd.
  • Je bent communicatief sterk en denkt sterk oplossingsgericht.
  • Je denkt steeds in teamverband en stelt je flexibel op. Zo spreek je bv. onderling met je collega’s af wie beurtelings op zaterdag voormiddag zal werken (+/- 1 week op 3).

Functieomschrijving

Samen met je collega’s sta je in voor de dagelijkse bestellingen van onze klanten. Via telefoon of mail sta je hen op een enthousiaste en klantvriendelijke manier te woord. Nadien verwerk je administratief de verschillende orders en registreer je ze correct in ons systeem. Verder volg je onze voorraden in het magazijn mee op en zoek je waar nodig proactief gepast naar oplossingen voor de bestellingen. Als eerste contactpunt voor onze klanten, verzorg je eveneens een klantvriendelijk onthaal wanneer ze hun bestellingen ter plaatse komen afhalen.

Wij bieden U

Je komt terecht in een groeiende en gezonde Belgische onderneming in hartje Kempen. Een sterke teamgeest en pragmatische stijl typeren onze aanpak. In deze afwisselende functie kan je rekenen op diverse boeiende, inspirerende sociale contacten en dagelijkse uitdagingen. Aan verveling dan ook zeker geen gebrek! Voor wie wil zijn er in onze groeiende organisatie zeker ook mogelijkheden om op professioneel vlak verdere groeistappen te zetten. Uiteraard gaat deze uitdaging gepaard met een mooi verloningspakket.

Interesse? Bouw dan mee aan ons verhaal!

Solliciteer vandaag nog via Joachim.Wyns@peetersgovers.be

Samenvatting
Vacature: ADMINISTRATIEF - COMMERCIEEL BEDIENDE
{vacature_video}