Innovad NV zoekt een

AFDELINGSVERANTWOORDELIJKE PRODUCTIE

BEDRIJF

Innovad NV

LOCATIE

Essen

Bedrijfsinfo

Innovad is een modern en dynamisch bedrijf op de grens tussen België en Nederland. Wij produceren voormengsels en aanvullende diervoeders en specialiteitsproducten voor gebruik in de diervoeding.

Innovad levert hierbij naar de klant een totaalpakket met inbegrip van sourcing en formulatie advies, productie, documentatie, registratie en logistiek.

Profiel

Essentieel is logsich redeneervermogen.

  • Je kan organiseren, commmuniceren, delegeren. Je communicatie is helder en overtuigend, zowel in het nederlands als het engels.
  • Je getuigt van een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent je bewust dat je actief zal zijn in de voedingssector en houdt rekening met de kwaliteitsnormen en wetten die hieraan verbonden zijn. Hierdoor worden eventuele storingen en efficiëntie van productie van heel nabij opgevolgd.
  • Je deinst er niet voor terug om ook fysiek zware arbeid te doen. Je komt terecht in een functie die zowel “handen- als hoofdarbeid” vraagt.
  • Een geldig attest voor de heftruck is een pluspunt.
  • Je bent een teamplayer met een “hands-on mentaliteit”, je bent daarom het grootste gedeelte van je tijd aanwezig op de werkvloer.

Functieomschrijving

Je komt terecht in het hart van onze onderneming te Essen en bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de dagdagelijkse productieactiviteiten van één of meerdere afdelingen. Je werkt nauw samen met de productiemanager.

Je geeft duidelijke instructies aan de productiemedewerkers aan de hand van interne productieprocedures. Aansturen, coachen en motiveren is hierin belangrijk. Je kijkt toe op een correcte naleving van de voorschriften inzake orde, veiligheid en kwaliteit. Er wordt netjes gewerkt, ook naar het eindproduct toe, oog voor detail is belangrijk.

Wij bieden U

Snelle indiensttreding in een boeiende en verantwoordelijke functie, marktcomforme verloning, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, opbouw ADV - dagen.

Sollicitatie met CV ter attentie van Ellen Baeyens
HR Officer naar: E.Baeyens@innovad-global.com of Postbaan 69 - 2910 Essen

Samenvatting
Vacature: AFDELINGSVERANTWOORDELIJKE PRODUCTIE
{vacature_video}