Wienerberger zoekt een

AFTER SALES SPECIALIST

BEDRIJF

Wienerberger

LOCATIE

Regio Antwerpen - Limburg - Vlaams-Brabant

Bedrijfsinfo

Wienerberger, wereldwijd nummer 1 in snelbouw en Europese marktleider in gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. In België hebben we met 11 productievestigingen, 2 inspirerende showrooms en een dynamische hoofdzetel te Kortrijk. Elke dag zetten meer dan 1.300 gepassioneerde teamleden zich in voor topkwaliteit en klantgerichte oplossingen.

Momenteel zoeken we een gedreven After Sales Specalist die verantwoordelijk zal zijn voor de regio Antwerpen, Limburg & Vlaams-Brabant.

Profiel

Je hebt een bacheloropleiding en kan je reeds terugblikken op nuttige (aftersales)ervaring binnen de bouwsector - idealiter - beschik je reeds over kennis van de regels rond bouwproducten Je beschikt over goede kennis van het MS -Office pakket en hebt - bij voorkeur - ervaring met een CRM of sales cloud.

Naast communicatief en proactief, ben je iemand die denkt in oplossingen & klantgerichtheid hoog in het vaandel draagt. Daarnaast werk je graag zelfstandig, ben je graag op baan & weet je je agenda zelf te organiseren.
Je bent Nederlandstalig en beheerst ook Engels & Frans.
Je woont – idealiter - in de regio Antwerpen, Limburg of Vlaams-Brabant.

Functieomschrijving

Als After Sales Specialist binnen ons Customer Care team zet je klantenservice op de eerste plaats en vertaal je dit naar klantentevredenheid. Concreet organiseer je dag op basis van binnenkomende aanvragen, bezoek je de klant en luistert naar vragen of klachten over onze producten en bied je doeltreffende oplossingen. Je haalt voldoening uit het vinden van oplossingen die klanten tevredenstellen en werk je daarnaast ook proactief aan kennisdeling binnen het team. Veiligheid draag je hoog in het vaandel en je handelt volgens de interne procedures. Tenslotte rapporteer je aan de customer care manager.

Wij bieden U

Je komt terecht in een internationaal gerenommeerde organisatie met een familiaal karakter. In deze uitdagende job krijg je de ruimte om initiatief te nemen en je functie verder te ontwikkelen. Duurzaamheid staat centraal, zowel in onze producten als in ons personeelsbeleid. In ruil voor je expertise en engagement bieden wij een aantrekkelijk salarispakket aan, inclusief extralegale voordelen zoals 33 vrij te kiezen verlofdagen, bedrijfswagen, maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, tandverzekering, ecocheques en kan je ook tal van opleidingen volgen.

Meer info:

T. +32498 17 67 21

E. vincent.landuyt@wienerberger.com

Samenvatting
Vacature: AFTER SALES SPECIALIST