DCA NV zoekt een

ALLROUND MACHINIST

BEDRIJF

DCA NV

LOCATIE

Grobbendonk

Bedrijfsinfo

DC Recycling, dochterbedrijf van DCA, geeft materialen en grondstoffen een nieuwe bestemming. Enerzijds verwerkt ze asfalt- en steenpuin, grachtenspecie en slib. Anderzijds verkoopt ze steenslag en gerecycleerde, secundaire grondstoffen.

Neem zeker een een kijkje op onze DC Recycling website

Plaats van tewerkstelling

Industrieweg 30, Grobbendonk

Profiel

Motivatie vinden wij het allerbelangrijkste! Je collega’s staan altijd voor je klaar om hun ervaring en kennis met je te delen, maar jij moet zelf het enthousiasme en de goesting meebrengen.

  • Je hebt liefst ervaring als specialist in bediener zeefinstallatie en centralist
  • Ervaring in de wegenbouw is een pluspunt
  • Je bent flexibel en steekt graag de handen uit de mouwen
  • Kennis van mechanica, hydraulica en elektriciteit zijn een pluspunt
  • Ervaring als wiellader- en kraanmachinist is een pluspunt
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
  • Je bent bereid om met flexibele uren om te gaan

Functieomschrijving

Als Allround Machinist bij DC Recycling bestuur je de wiellader, rupskraan en overslagkraan. Je bedient de zeefinstallatie en mengcentrale op onze recyclage site. Daarnaast zorg je voor het laden en lossen van vrachtwagens en schepen. Tijdens minder drukke periodes kan je ingeschakeld worden op een stapelplaats van DCA Infra.

Wij bieden U

Een afwisselende baan met de nodige zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Een professioneel machinepark en degelijk materiaal staan tot je beschikking.

We voorzien een interne opleiding en onze Talent Coördinator helpt je bij het groeien in de functie, zodat je je ambities kunt waarmaken. En natuurlijk: hard werken moet worden beloond! We bieden een voltijds contract van onbepaalde duur met een competitief loon (PC124) en extra voordelen zoals maaltijdcheques.

Een aangename werkomgeving en tof team zijn standaard inbegrepen bij ons.

Welkom bij een Great Place to Work !

Je komt terecht in een groeiende en dynamische organisatie met een no-nonsense-mentaliteit. Je kan daarbij rekenen op een brede ondersteuning vanuit een ervaren en mensgerichte organisatie waar er ruimte is voor de nodige verantwoordelijkheden en ontplooiingskansen.

DC Recycling streeft naar een persoonlijke aanpak met al haar medewerkers. Geen onnodige drempels maar een spontane en open visie, met de menselijke touch als centraal thema. Waar het verschil gemaakt wordt door mensen te verbinden in plaats van te onderscheiden.

Solliciteren

Zin om deel uit te maken van een Great Place To Work?

Word jij onze nieuwe Allround Machinist? Laat ons weten dat je interesse hebt door te solliciteren via het formulier. Als je vragen hebt over deze vacature, beantwoordt onze Talent Coördinator Inka ze graag.

Hopelijk tot snel!


Samenvatting
Vacature: ALLROUND MACHINIST
Uren: Onbepaalde duur, Full-time