DCA NV zoekt een

Assistent-Werfleider Bouw

BEDRIJF

DCA NV

LOCATIE

Beerse

Bedrijfsinfo

DCA streeft naar een persoonlijke aanpak met al haar medewerkers. Geen onnodige drempels maar een spontane en open visie, met de menselijke touch als centraal thema. Waar het verschil gemaakt wordt door mensen te verbinden in plaats van te onderscheiden. Dat uit zich in een bijzonder familiale sfeer, regelmatige groepsactiviteiten (samen quizzen, samen sporten, ...).

Profiel

- Je bent zeer gedreven en werkt graag in teamverband
- Je bent communicatief sterk, assertief en toont luisterbereidheid
- Je bent sterk in organiseren en plannen
- Je hecht veel belang aan een kwalitatieve werking en volgt de richtlijnen op voor een veilige werkomgeving
- Je hebt leidinggevende skills
- Je genoot een bouwkundige opleiding (professionele bachelor, professionele bachelor industriële wetenschappen) en bent in bezit van het certificaat veiligheid voor leidinggevenden.
- Ervaring is een pluspunt, maar niet vereist

Functieomschrijving

Als Assistent-werfleider ben je verantwoordelijk voor een kwalitatieve en efficiënte uitvoering van 1 of 2 bouwprojecten en dit vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de definitieve oplevering van het gebouw.

Je staat in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden bij de realisatie van een project. Je werkt hiervoor nauw samen met de ploegbazen en arbeiders.

Je ondersteunt de projectleider in de administratieve aspecten van de werf:

- Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning
- In samenspraak met de projectleider het onderhouden van contacten met opdrachtgever, architect, studiebureau,… en deelnemen aan de werfvergaderingen
- Waken over de kwaliteit en veiligheid op de werf
- Dagelijkse leiding van het werfteam waarin je streeft naar gezond evenwicht tussen de technische en relationele aspecten op de werf

Wij bieden U

Je komt terecht in een groeiende en dynamische organisatie met een no-nonsense-mentaliteit. Je kan daarbij rekenen op een brede ondersteuning vanuit een ervaren en mensgerichte organisatie waar er ruimte is voor de nodige verantwoordelijkheden en ontplooiingskansen. Je hebt recht op een competitief salarispakket inclusief extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

Samenvatting
Vacature: Assistent-Werfleider Bouw
Uren: Onbepaalde duur
{vacature_video}