Automotive Recruitment zoekt een

Bandenmonteur bij Euromaster in Den Bosch

LOCATIE

's Hertogenbosch

Bedrijfsinfo

Euromaster is een Europees netwerk van service- en verkooppunten voor banden en auto-onderhoud en bedient particuliere klanten, truckklanten, leaseklanten, landbouw- en industrieklanten. Euromaster is aanwezig in 17 Europese landen met 2339 vestigingen.

Euromaster Nederland bestaat sinds 1991 en een 100% dochter van de Michelin Groep. Met jaarlijks meer dan 13 miljoen verkochte banden aan meer dan 5 miljoen klanten in de particuliere en zakelijke markt is Euromaster de Europese marktleider in zijn branche.

Euromaster is dé betrouwbare bandenpartner voor de zakelijke markt (leasemaatschappijen, transportondernemingen, industrie, landbouw- en grondverzet) en kenmerkt zich als een innovatieve en dynamische organisatie met een informele sfeer.

In verband met toename van het werk is het team op de vestiging van Euromaster in Den Bosch, op zoek naar een nieuwe collega om hen te versterken.

Profiel

Wat verwacht Euromaster van jou?

  • Het liefste hebben wij dat je al wat ervaring hebt als Bandenmonteur, Assistent Autotechnicus of 2e Autotechnicus.
  • Heb je dat niet, maar zou je het wel willen leren? Dan kunnen wij je hierbij mee helpen en je opleiden tot Bandenmonteur (met certificaat).
  • Wij verwachten wel dat je flexibel, klantgericht en eerlijk bent.

Functieomschrijving

  • Als Bandenmonteur ben jij verantwoordelijk voor het vakkundig vervangen van banden en wielen bij alle merken, typen en soorten personenwagens.
  • Je doet dit vanuit de zeer goed uitgeruste vestiging. Ook ben je verantwoordelijk voor de wissel van zomerbanden naar winterbanden en viceversa.
  • Een leuke en uitdagende job in de autotechniek!

Wij bieden U

Wat heeft Euromaster jou te bieden?

  • Samen met Euromaster bieden wij jou een mooie toekomst met mogelijkheden en een salaris dat we individueel afstemmen; Euromaster werkt dan ook met een persoonlijk ontwikkelplan dat ze samen met jou opstellen.
  • Wij bieden je de mogelijkheid op direct een vast contract; Euromaster wil namelijk samen met jou aan een langdurige toekomst werken.
  • Daarnaast willen wij dat jij al jouw mogelijkheden en kennis/kunde bij Euromaster benut. Om je hierbij te helpen hebben zij een volledig eigen vakschool waar zij haar mensen alle mogelijke officiële vakgerelateerde opleidingen biedt.

Euromaster en het team op de vestiging in Den Bosch bieden jou een professionele, leuke werkomgeving met een hecht en sterk team met uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat ga je verdienen als Bandenmonteur?

Tussen €1.800 en €2.100 Bruto per maand

Je krijgt direct een contract bij Euromaster Den Bosch

Samenvatting
Vacature: Bandenmonteur bij Euromaster in Den Bosch
Uren: Full-time