Banden Sooi Grobbendonk zoekt een

BANDENMONTEUR/DEPANNEUR

LOCATIE

Grobbendonk

Bedrijfsinfo

Banden Sooi HB is dé professionele partner in banden in de ruime regio rond Herentals. Door onze strategische ligging in industriezone Klein Gent aan de E313 kan je ons makkelijk bereiken, zowel vanuit Geel als uit de richting van Zandhoven en Lier en blijven we tevens goed gelegen voor klanten uit de omliggende gemeenten Herenthout, Nijlen, Heist-op-den-Berg, Hulshout, Berlaar, Olen en Vorselaar.

Profiel

Je bent (klant)vriendelijk en beschikt over een goede fysieke conditie. Je bent collegiaal, eerlijk, betrouwbaar met respect voor mensen en materieel. Je bent technisch aangelegd en leergierig. Je beschikt over een rijbewijs B - C rijbewijs is een pluspunt maar geen vereiste. Je houdt van orde en netheid op de werkvloer. Zaterdagvoormiddag vormt geen probleem.

Functieomschrijving

Je zorgt voor een professionele service voor het monteren, balanceren en herstellen van banden voor zowel personen & bestelwagens als ook vrachtwagens en landbouwvoertuigen.

Indien je nu reeds mobiele service uitvoert of in de nabije toekomst graag bij ons te werk zou willen worden gesteld, stellen wij jou een top uitgerust voertuig ter beschikking voor het bandenonderhoud bij onze klanten ter plaatse en onderweg.

Wij bieden U

  • Verloning volgens competentie en ervaring.
  • Aangename werksfeer in een jong en dynamisch team in een gloednieuwe infrastructuur.
  • Opleiding op de werkvloer.

Heeft u interesse in deze toffe job? Solliciteer dan snel via grobbendonk@bandensooi.be t.a.v. Hermine Pauwels

Voor meer info kan u bellen naar 014 51 22 53 en vragen naar Hermine.

Samenvatting
Vacature: BANDENMONTEUR/DEPANNEUR
{vacature_video}