Gemeente Beerse zoekt een

BEGELEIDER LEERLINGENVERVOER E1 - E3

BEDRIJF

Gemeente Beerse

LOCATIE

Beerse

Profiel

  • Iemand met een groot hart voor kinderen met een beperking. Na een schooldag kan het lontje van sommige leerlingen al eens wat korter zijn, dus op zo’n momenten is het belangrijk dat jij zelf rustig kan blijven om zo de kalmte op de bus te bewaren.
  • Je bent communicatief sterk, kan zelfstandig werken, je bent open-minded (zeer gemixt publiek in de school)
  • Jij kan vroeg uit de veren en wil werken in een onderbroken rooster (‘s ochtends en ‘s avonds).
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent betrouwbaar en fysiek geschikt om kinderen te helpen bij het in-en uitstappen van de bus.
  • Uiteraard verwachten we ook dat kandidaten een blanco uittreksel uit het strafregister (model conform artikel 596.2 bestemd voor activiteiten die o.a. vallen onder begeleiding van minderjarigen) kunnen voorleggen.

Voor deze functie zijn er geen specifieke diplomavoorwaarden. Jij wil vooral die essentiële rol spelen bij het waarborgen van de veiligheid en het welzijn van de kinderen tijdens hun reis van en naar school.

Functieomschrijving

Wat verwachten wij?

Wie het leerlingenvervoer begeleidt, zorgt er mee voor dat de leerlingen voor schooltijd thuis worden opgehaald en na schooltijd ook weer thuis worden afgezet.

  • Jij begeleidt dan ook kinderen met speciale behoeften tijdens het instappen, zitten en uitstappen uit de schoolbus, zodat dit veilig verloopt.
  • Tijdens de rit hou jij een oogje in het zeil en neem je indien nodig passende maatregelen. Je zorgt dus voor een veilige én rustige omgeving tijdens het vervoer.
  • Daarnaast sta je in voor de orde en netheid op de bus en hou je controle op wie de bus op- en afstapt.
  • Jij bent een belangrijk aanspreekpunt: Leerkrachten én ouders kunnen bij jou terecht, maar evengoed durf jij ouders aan te spreken over hun kind.
  • Kennis van EHBO is een pluspunt.

De bussen vertrekken ’s morgens tussen 6u30 en 7u30. Direct na school pikken de bussen de kinderen op en komen dan weer aan tussen 17u15 en 18u30.

Wij bieden U

Wij hebben een contract voor de duur van een schooljaar, van 1 september tot en met 30 juni, in petto. Een her-aanstelling de volgende schooljaren behoort zeker tot de mogelijkheden.

De tewerkstellingsbreuk is afhankelijk van de route die gevolgd moet worden om de leerlingen op te halen, maar varieert doorgaans van 18.00/38.00 tot 27.00/38.00. Je bruto maandloon wordt berekend in loonschaal E1 - E3 en zal variëren afhankelijk van het aantal uren dat je presteert en je persoonlijke situatie. Je krijgt maaltijdcheques van 8 euro! Kom je met de fiets, dan scoor je een fietsvergoeding.

Misschien ook niet onbelangrijk: als busbegeleid(st)er ben je thuis tijdens de schoolvakanties en op schoolvrije dagen. Hiervoor kan je via RVA een tegemoetkoming bekomen. De korte vakanties worden wél doorbetaald.

Wil jij je kandidaat stellen?

Samenvatting
Vacature: BEGELEIDER LEERLINGENVERVOER E1 - E3
Uren: Bepaalde duur, Part-time