DCA NV zoekt een

BEKISTER BURGERLIJKE BOUWKUNDE | DCA Infra

BEDRIJF

DCA NV

LOCATIE

Beerse

Bedrijfsinfo

Je komt terecht in een groeiende en dynamische organisatie met een no-nonsense-mentaliteit. Je kan daarbij rekenen op een brede ondersteuning vanuit een ervaren en mensgerichte organisatie waar er ruimte is voor de nodige verantwoordelijkheden en ontplooiingskansen. DCA is bovendien officieel Great Place to Work certified, wat aantoont dat de werknemerstevredenheid hoog ligt en het dus fijn werken is bij ons.

DCA streeft naar een persoonlijke aanpak met al haar medewerkers. Geen onnodige drempels maar een spontane en open visie, met de menselijke touch als centraal thema. Waar het verschil gemaakt wordt door mensen te verbinden in plaats van te onderscheiden. Dat uit zich in een bijzonder familiale sfeer en regelmatige groepsactiviteiten (samen quizzen, samen sporten, ...).

Profiel

Onze ideale collega heeft een passie voor bekisten en werkt graag veilig. Klinkt dat als een beschrijving van jezelf en kan je ook bij onderstaande lijstje overal ‘check’ zeggen?

  • Ik heb ruimtelijk inzicht in uitvoerings- en constructieplannen.
  • Ik ben handig, werkwillig en bereid om bij te leren.
  • Ik ben heel nauwkeurig met afmetingen.
  • Ik spreek & begrijp voldoende Nederlands om constructief samen te werken.
  • Ik werk graag in de open lucht.

Volgde je een opleiding die aansluit bij deze functie? Of heb je misschien ervaring met dit soort werk? Dat is goed, maar niet noodzakelijk. Iedereen is welkom!

Functieomschrijving

Bekisten voor betonwerken, dat is een vak apart. Dat weet jij en dat weten wij. Voor deze vacature zijn we zijn dan ook op zoek naar echte specialisten. Voel je je aangesproken?

Onze bekistingsploegen zijn heel sterk in het bouwen van waterzuiveringsstations, maar ze plaatsen ook pompputten en kelders. Vind je dat leuke opdrachten en ken je het klappen van de zweep? Lees dan zeker even verder en laat van je horen via het sollicitatieformulier onderaan.

Takenpakket
Op verschillende werven in Vlaanderen (provincies Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen) timmer je traditionele bekistingen, monteer je ze en ontkist je ze na de uitharding. In veel gevallen werk je met Paschal systeembekisting van DBS.

Op naden en openingen voorzie je, volgens plan, de nodige uitzettings, dichtings- of stortvoegen. Je plooit, slijpt en vlecht de wapening in je bekisting en bereidt de werf met je collega’s voor op de komst van het beton. Eenmaal de mixers leveren, help je met het begeleiden en afwerken van de massa. Je verdeelt het materiaal, trilt aan en werkt alles af. Op het einde van de dag bewonder je telkens je afgeleverde werk en keer je met trots veilig terug naar huis.

Plaats van tewerkstelling
Je wordt opgehaald in regio Beerse / Turnhout.

Wij bieden U

Je maakt deel uit van een team van gedreven collega’s. Je kan rekenen op de zekerheid van een stabiel bedrijf in volle expansie met aandacht voor de individuele werknemer in een aangename werkomgeving.

  • Competitief loon binnen PC124
  • Voltijds contract van onbepaalde duur
Samenvatting
Vacature: BEKISTER BURGERLIJKE BOUWKUNDE | DCA Infra
Uren: Onbepaalde duur, Full-time