Belgabroed nv. zoekt een

BROEIERIJVERANTWOORDELIJKE

BEDRIJF

Belgabroed nv.

LOCATIE

Merksplas

Bedrijfsinfo

Belgabroed is een familiale broeierij, ontstaan uit de samenwerking tussen de families Destrooper en Moonen.

Pluimvee is al 4 generaties met ons DNA verweven. Het is een passie. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en betrokkenheid, ten dienste van onze klant. Die krijgt meteen ook de garantie samen te werken met een broeierij die trendsetter is inzake innovatie en dierenwelzijn.

De gebundelde ervaring van onze opfokkers, vermeerderaars en vleeskuikenhouders leidt tot gezamenlijke groei en resultaat. Door het leveren van uitstekende ééndagskuikens werken wij mee aan de productie van veilig, gezond en lekker kippenvlees.

Dat is waar wij bij Belgabroed elke dag voor gaan.

Profiel

We zoeken naar een leergierige, gemotiveerde en ondernemingsgezinde collega die vooral veel ‘goesting’ heeft om zich helemaal onder te dompelen in onze broeierijactiviteit. Leiding en initiatief nemen, flexibiliteit en vroeg opstaan schrikt je niet af. We verwachten dat je een bachelor diploma hebt behaald (of gelijkwaardig door ervaring).

Interesse in de agrarische sector en pluimvee in het bijzonder is een sterke troef! Want een goede broeier doet dat met hart en ziel, met passie.

Functieomschrijving

Als broeierijverantwoordelijke ben je samen met het hele team verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze ééndagskuikens en de efficiënte werking van onze broeierij.

  • Alvorens je deze job kunt opnemen, leer je eerst alle processen in onze broeierij kennen. Van ei tot kuiken: ontvangst van de broedeieren, het instellen en controleren van de broedmachines, het schouwproces, instellingen van de uitkomkasten en opvolging van het uitkomstproces, verwerking en verzending van de eendagskuikens en de volledige bijhorende administratieve logistiek flow en alle planningen die daarbij komen kijken.
  • Er ligt dus een uitdagend leertraject voor je klaar van ongeveer één jaar.

Wij bieden U

  • We bieden je een voltijds contract met een aantrekkelijk loonpakket in functie van je capaciteiten. Je kunt rekenen op een afwisselende job met ruimte voor initiatief en uitdaging.
  • Werken bij Belgabroed betekent vertrouwen krijgen en verantwoordelijkheid nemen. Respect voor onze medewerkers dragen we hoog in het vaandel, we zijn trots op ons menselijk kapitaal.
  • We bieden je een functie aan binnen een groeiend bedrijf met een ongedwongen werksfeer.

Heb je interesse? Solliciteer dan via onderstaande button!

Samenvatting
Vacature: BROEIERIJVERANTWOORDELIJKE