Stad Turnhout zoekt een

Call Agents Eerstelijnszone Kempenland (m/v/x)

BEDRIJF

Stad Turnhout

LOCATIE

Turnhout

Bedrijfsinfo

CALL AGENTS EERSTELIJNSZONE KEMPENLAND (M/V/X)

Eerstelijnszone Kempenland is een eerstelijnsnetwerk waarbinnen zowel professionelen als mantelzorgers, gebruikers en vrijwilligers actief samenwerken. Samen willen wij bouwen aan een kwalitatief en geïntegreerd beleid en aanbod om de zorg, de gezondheid en het welzijn van alle mensen in de regio te optimaliseren.

Ter bestrijding van COVID19 hebben de lokale besturen van Merksplas, Beerse, Vosselaar, Turnhout, Ravels, Rijkevorsel, Hoogstraten, Baarle- Hertog, Oud-Turnhout en Arendonk samen met Eerstelijnszone Kempenland een samenwerkingsverband opgezet om de vaccinatie van de eerstelijnszone te stroomlijnen. In het kader van dit samenwerkingsverband zoeken we call agents die zo snel mogelijk kunnen opstarten.

Als call agent ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van inkomende oproepen van de inwoners van eerstelijnszone Kempenland. Je beantwoordt vragen over hun COVID-vaccinatie en testing. Je bent het eerste aanspreekpunt van onze inwoners. Je kan op een heldere, rustige manier onze inwoners een antwoord geven op hun vragen.

Profiel

Je talenten

  • Je kan actief luisteren, bent klantgericht ingesteld en beschikt over een sterke mondelinge communicatie
  • Je bent stressbestendig en beschikt over een goede teamspirit
  • Je bent administratief sterk
  • Je werkt vlot met de pc
  • Je wilt af en toe een weekendshift opnemen
  • Je bent klantvriendelijk en hebt een sterk empathisch vermogen
  • Verder voldoe je aan de basiscompetenties van de Stad Turnhout. Je bent klantgericht, goed in samenwerken, gericht op verbeteren, organisatiebetrokken en betrouwbaar.

Kan je deelnemen?

  • Je hebt tenminste een diploma hoger secundair onderwijs (of gelijkgesteld) of je zit in je laatste jaar en behaalt eind dit semester je diploma.

Functieomschrijving

Je taken

  • Telefoons beantwoorden
  • Afspraken inboeken voor het vaccinatiecentrum of het testcentrum

Wij bieden U

Ons aanbod

Een voltijdse of deeltijdse contractuele functie van 3 maanden in de graad Cv (C1-C2-C3) die wellicht verlengt kan worden. Opstart zo snel mogelijk Je minimumloon voor deze functie bedraagt 2 018 euro bruto per maand. Relevante beroepservaring in de privésector of als zelfstandige kan je voor maximum 8 jaar meenemen. Diensten bij een andere overheid worden onbeperkt meegenomen bij de vaststelling van de administratieve anciënniteiten. Schaalanciënniteit kan meegenomen worden indien bij een andere overheid gelijke of gelijkaardige functies binnen eenzelfde niveau en rang werden uitgeoefend. Indien je hierover meer informatie wenst, kan je contact opnemen met Personeelspunt.
Tal van extra voordelen: maaltijd- en ecocheques, fietsvergoeding of terugbetaling abonnement openbaar vervoer, hospitalisatieverzekering, eindejaarstoelage, tweede pensioenpijler (= aanvullend pensioen bovenop het wettelijk pensioen), lidmaatschap van de Gemeenschappelijke Sociale Dienst Lokale Besturen in Vlaanderen.
Een organisatie die sterk inzet op een duurzame loopbaan en op een gezonde balans tussen werk en privé. We coachen medewerkers in hun loopbaan en bieden glijdende werktijd, thuiswerk en een soepele vakantieregeling waarbij je als voltijdse medewerker jaarlijks recht hebt op 33 vakantiedagen aangevuld met 14 feestdagen.

Selectieprocedure
Kandidaten die in aanmerking komen, worden uitgenodigd voor een gesprek.

Interesse?

Om te solliciteren schrijf je je online in op onze website jobs.turnhout.be.
Vergeet zeker niet je motivatiebrief, een kopie van je diploma en je curriculum vitae toe te voegen.

Solliciteren kan tot en met zondag 5 december 2021.

Samenvatting
Vacature: Call Agents Eerstelijnszone Kempenland (m/v/x)
Uren: Bepaalde duur, Full-time, Part-time
{vacature_video}