Maurang Transporten BV zoekt een

Chef werkplaats / Allround bedrijfswagenmonteur

LOCATIE

Helvoirt

Bedrijfsinfo

Heb jij de ambitie als chef werkplaats en heb je al de nodige ervaring in het zware segment?

Dan dagen wij jou uit om ons team te komen versterken!!!

Bij Maurang Transporten in het Brabantse Helvoirt hebben wij een mooie ruime werkplaats en wordt er momenteel hard gewerkt aan een forse uitbreiding van deze werkplaats. Het team van monteurs is verantwoordelijk voor het onderhouden van het gehele wagenpark wat bestaat uit trucks, bulkopleggers, compressoren, trailers met hydraulische kranen, hijsmiddelen, enzovoort.

Daarnaast beschikken wij over een eigen RDW erkend APK keurstation waarin we onze eigen voertuigen keuren, maar tevens ook voertuigen van derden keuren en indien nodig repareren. Vrijwel alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden voeren wij uit in eigen beheer.

Profiel

  • Je hebt een technische opleiding afgerond met een diploma als 1e bedrijfswagen monteur en zo mogelijk een certificaat APK keurmeester zwaar.
  • Je streeft ernaar om problemen op te lossen en kosten te besparen, je maakt de juiste keuzes in discussies over techniek en bent erg begaan met dit onderwerp.
  • Je bent sterk in het leidinggeven en je zorgt ervoor dat je collega`s duidelijk en op een prettige manier aangestuurd worden, zodat mensen het beste uit zichzelf halen.

Functieomschrijving

  • Als chef werkplaats geef je leiding aan een groeiend en gemotiveerd team van monteurs, daarnaast plan je tevens jezelf in als meewerkend chef werkplaats.
  • Je rapporteert de uitgevoerde werkzaamheden aan onze afdeling facturering en houd continue contact met de transportplanning zodat voertuigen ingepland kunnen worden voor onderhoudswerkzaamheden.
  • Je beheerd de voorraad in de onderdeelmagazijnen en draagt zorg voor een verantwoordelijke inkoop van de benodigde producten.
  • Je beschikt over een goede communicatie met onze chauffeurs zodat de juiste diagnoses kunnen worden gesteld.

Wij bieden U

  • Je komt rechtstreeks in dienst bij Maurang Transporten, een middelgroot en kerngezond familiebedrijf dat kansen biedt voor professionele ontwikkelingen en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Nieuwsgierig geworden en kun je (grotendeels) voldoen aan dit profiel ?

Aarzel dan niet en neem contact op met ons, stuur je sollicitatie met CV naar info@maurang.nl t.a.v. Maurice Verbeek) of bel 0031-(0)411642375

Samenvatting
Vacature: Chef werkplaats / Allround bedrijfswagenmonteur
Uren: Full-time
{vacature_video}