ARA nv. zoekt een

Commercieel administratief bediende

BEDRIJF

ARA nv.

LOCATIE

Grobbendonk

Bedrijfsinfo

Ara Nv is een zeefdrukkerij met 50 jaar op de teller, gespecialiseerd in het drukken van textieltransfers voor het bedrukken van sport-, werk en promotiekledij. Pionier in het drukken met inkten op waterbasis, aandacht voor mens & milieu zit al vele jaren in ons dna. We leveren onze transfers over heel Europa en staan onze klanten met raad en daad bij. Daarbij streven we steeds naar duurzame samenwerkingen, zowel met klanten als met onze medewerkers.

Profiel

  • Wat is belangrijk bij deze job? In de eerste plaats een goed leervermogen, en je talenkennis: nederlands, engels en frans moeten zowel mondeling als schriftelijk goed beheerst worden. Een passie voor of een link met het grafische is altijd meegenomen, want je moet grafische files kunnen interpreteren en/of beoordelen. Maar dat leer je natuurlijk ook al doende.
  • Verder is enige stressbestendigheid in een productieomgeving zeker een pluspunt grin
  • Een hogere opleiding is meegenomen, maar niet noodzakelijk: ook enkele jaren ervaring in een gelijkaardige job beschouwen wij als evenwaardig. Bottomline: we zoeken een gemotiveerde multitasker, een teamspeler bovendien die zich thuis voelt in een dynamische, familiale kmo.

Functieomschrijving

  • Als commercieel administratief bediende zitten zowel orderverwerking, offertes maken en het (mee) opvolgen van de planning in uw takenpakket.
  • U leert het gamma transfers en de mogelijkheden door en door kennen en staat waar nodig de klanten bij, per mail of telefonisch, bij het maken van de juiste keuze.
  • Naast het nederlands is het belangrijk dat u ook het engels en het frans machtig bent, zowel mondeling als schriftelijk. Ook andere administratieve taken, zoals het boeken van de dagelijkse transporten, behoren tot uw takenpakket.

Wij bieden U

  • We bieden een afwisselde en een duurzame job in daguren aan in een dynamische kmo, aan een correcte verloning aangevuld met een groepsverzekering.
  • Een aangename werkomgeving en fijne collega’s zijn daar bovenop een leuke bonus!
Samenvatting
Vacature: Commercieel administratief bediende
Uren: Onbepaalde duur
{vacature_video}