Solidus Solutions zoekt een

Commercieel Medewerker Binnendienst

LOCATIE

Hoogstraten

Bedrijfsinfo

Je komt terecht bij een toonaangevende en snelgroeiende internationale speler in de wereld van massief karton en duurzame verpakkingen. Van verpakkingen voor fruit tot bordspellen en puzzels: onze kartonoplossingen zijn een onmisbaar onderdeel van het dagelijkse leven. Met een omzet van ruim 400 miljoen euro, ongeveer 1500 collega’s, 18 productielocaties in verschillende Europese landen en een verkoopkantoor in Costa Rica zijn wij marktleider in geïntegreerde massief kartonnen producten voor de grafische- en verpakkingsmarkt.

SOLIDUS SOLUTIONS Belgium is gevestigd in Hoogstraten. In deze vestiging werken zo’n 115 betrokken collega’s.

Benieuwd naar meer SOLIDUS? Bekijk onze nieuwe website en bedrijfsvideo.

Profiel

Deze functie past bij je als …

  • je bij voorkeur beschikt over een bachelor opleiding in een commerciële richting en tenminste drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie in een industriële omgeving hebt;
  • je een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid hebt en je graag wordt uitgedaagd om creatieve oplossingen te vinden voor jouw klanten;
  • je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Duits, de Engelse taal beheerst in woord en geschrift en als je kennis hebt van de Franse en/of Spaanse taal is dat een pre;
  • je goed overweg kan met de Office applicaties en je bij voorkeur ook ervaring hebt met ERP-systemen;
  • je bereid bent tot het volgen van aanvullende trainingen en opleidingen en ook belang hecht aan persoonlijke ontwikkeling.

Functieomschrijving

Als Commercieel Medewerker Binnendienst is het jouw uitdaging om onze ambitieuze verkoopdoelstellingen te helpen realiseren en daarbij steeds de verwachtingen van onze klanten waar te maken. Jij hebt er een neus voor om commerciële mogelijkheden te identificeren en daar voortdurend oplossingen voor te zoeken die van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten.

Het Internal Sales team, gevestigd in Hoogstraten, bestaat uit vijf enthousiaste en gedreven medewerkers. Als Commercieel Medewerker Binnendienst vertrouwen we je een eigen klantenportefeuille toe die je, samen met de betreffende Sales Manager, zelfstandig onderhoudt en verder uitbouwt. Daarmee lever je een belangrijk aandeel bij het realiseren van de afgesproken verkoopdoelstellingen, het voorraadbeheer en het hanteren van de juiste voorraadniveaus.

Het is jouw rol om het “order to cash proces” zo efficiënt mogelijk te organiseren en alle bijbehorende administratieve handelingen te verzorgen. Je behandelt de binnenkomende orders en offerte aanvragen en bewaakt de tijdige uitvoering daarvan. Waarbij je er natuurlijk voor zorgt dat alle betrokkenen ten aller tijd geïnformeerd zijn over de voortgang, levertijden en onverwachte situaties. Tenslotte organiseer je namens Solidus de aftersales service.

Wij bieden U

Als Commercieel Medewerker Binnendienst geef je je loopbaan een passend vervolg, op voltijdse basis, in een dynamische en internationale organisatie met ambitieuze plannen, waar we je graag deelgenoot van willen maken. We bieden je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar vooral ook een prettige werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega’s en een uitdagende functie waarin je alle ruimte krijgt om je op je vakgebied en in de breedte verder te ontwikkelen.

Word onze collega!

Spreekt de vacature je aan? Dan leren we je graag kennen.

Mail je motivatie en cv met vermelding van “commercieel medewerker binnendienst” in de onderwerp regel naar inge.lanslots@solidus-solutions.com.

Reageren kan tot en met 30 juni 2021.

Wil je eerst meer weten over deze vacature? Dan kun je altijd even contact opnemen met Alice Smeenk, emailadres: alice.smeenk@solidus-solutions.com.

Samenvatting
Vacature: Commercieel Medewerker Binnendienst
Uren: Full-time
{vacature_video}