Automotive Recruitment zoekt een

Commercieel Technisch Specialist bij Lubecore België

LOCATIE

Kortrijk

Bedrijfsinfo

Lubecore, gevestigd in Campbellville, Ontario, werd opgericht in 2008. Lubecore produceert de meest innovatieve geautomatiseerde smeersystemen op de markt. Zij ontwerpen, assembleren, produceren, vermarkten, installeren en garanderen state-of-the-art geautomatiseerde smeersystemen. Deze geautomatiseerde smeersystemen leggen de lat op het gebied van prestaties en duurzaamheid. Lubecore heeft eigen machines en gereedschappen, produceert de producten zelf en heeft intellectueel eigendom zoals ontwerpen en specificaties. Daarnaast hebben zij patenten aangevraagd op ontwikkelingen van de volgende generatie in geautomatiseerde smering.

Lubecore heeft een continu groeiend dealernetwerk dat bestaat uit verschillende verkoop- en servicelocaties in verschillende landen wereldwijd. Met meer dan 100 jaar gecombineerde managementervaring, levert en ondersteunt Lubecore dealers en klanten in de industrie, transport, mijnbouw, gemeentelijk, landbouwkundig en mobiel zwaar materieel. Met andere woorden, als er vet nodig is, kan Lubecore de smering automatiseren!

Lubecore is de vooraanstaande leverancier en leverancier van de volgende generatie van geautomatiseerde smeersystemen wereldwijd. Zij blijven innoveren en maken betrouwbare producten van hoge kwaliteit en bieden een uitstekende klantenservice. Het doel is om het meest effectieve ondersteuningsnetwerk van gespecialiseerde lokale dealers ter wereld op te zetten.

De kernwaarden van Lubecore zijn:

 • Focus eerst op klanten,
 • Wees de beste in wat we doen,
 • Wees gepassioneerd,
 • Kijk naar de lange termijn
 • Werk met integriteit.

Vanwege de grote vraag naar de producten en diensten van Lubecore in België, zoeken zij hier service partners. Deze vacature betreft dan ook een vacature voor Lubecore België!

Profiel

Wij zijn samen met Lubecore op zoek naar gemotiveerde technische mensen die tijd in zichzelf willen investeren en van daaruit hun expertise willen laten groeien om succesvol te zijn in het veld.

Het is een unieke kans om te stappen in de wereld van Lubecore:

 • vrij zijn,
 • een eigen bedrijf hebben,
 • een product van hoge kwaliteit vertegenwoordigen en waarde toevoegen voor uw klanten.

Lubecore leidt jou en je team op tot een allround Lubecore-vertegenwoordiger.

Functieomschrijving

Met een ijzersterke productlijn die een breed scala aan industrieën bedient, van wagenparken, landbouw, zwaar materieel tot industriële toepassingen, is Lubecore op zoek naar zelfstandige dealers die Lubecore-systemen willen verkopen en installeren en een tevreden klantenbestand willen opbouwen. Europa heeft veel potentieel voor jou met Lubecore. Als Lubecore-dealer bedien en help je klanten om hun investering te beschermen en stilstand te voorkomen.

Je kan starten als:

 • of ZZP-er
 • of met een klein toegewijd team
 • of regionale dealer die Lubecore in zijn product- en serviceportfolio opneemt.

Deze vacature betreft dan ook een vacature voor Lubecore België!

Wij bieden U

 • Lubecore is een innovatieve, specialistische en sterk groeiende organisatie en biedt je dan ook een zeer fijne en professionele werkomgeving.
 • Bij Lubecore is er volop ruimte voor eigen inbreng en ideeën en word je gestimuleerd om jezelf verder te ontwikkelen.
Samenvatting
Vacature: Commercieel Technisch Specialist bij Lubecore België
Uren: Freelance basis, Zelfstandige basis