METALLO BELGIUM NV. zoekt een

Controlling Manager

LOCATIE

Beerse

Bedrijfsinfo

Metallo Belgium N.V. is van oorsprong een familiebedrijf en dat merk je aan ons DNA. Wij recycleren complexe secundaire materialen en brengen zo metalen terug in de waardeketen. Hiermee maken we de cirkel rond. Onze slagzin ‘Furnace of Innovation’ is er bovendien niet voor niets.

Door onze unieke technologie en metallurgische expertise, uitgevonden en gerealiseerd door onze eigen ingenieurs, slagen we erin om de impact van onze activiteiten op mensen, milieu en klimaat te minimaliseren.

Kan je niet wachten om te weten hoe jij hieraan kan bijdragen? Lees dan verder …

Profiel

We hechten veel belang aan je vaardigheden, attitude en kennis, dus jij…

 • hebt meer dan 10 jaar ervaring in financieel en business controlling;
 • hebt ervaring met het implementeren van management reporting / kostprijsberekeningen / winstgevendheidsanalyses;
 • bent een echte peoplemanager;
 • beschikt over sterke analytische vaardigheden;
 • bent van nature een stipt en nauwkeurig persoon;
 • kan vertrouwelijke gegevens discreet verwerken;
 • bent ijzersterk in Excel.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar…

Een Controlling Manager, hij/zij stuurt de controlling groep aan binnen onze finance afdeling.

Deze rol is wellicht geschikt voor jou, want jij…

 • staat in voor het implementeren en verbeteren van controlling processen. Zo kan je het controlling team naar een hoger niveau tillen (van een transactioneel team naar een business partner);
 • stuurt het controlling team aan en verbetert de samenwerking en cohesie;
 • assisteert het management bij strategische beslissingen. Jij reikt strategische voorstellen aan en tekent mee strategische krijtlijnen uit.
 • superviseert alle controlling activiteiten (het tijdig en correct aanleveren van financiële rapporeringen + de business ondersteunen bij initiatieven of projecten);
 • verbetert de controlling, financiële rapportering processen en tools;
 • bezorgt een duidelijk overzicht van de operationele prestaties (financieel, operationeel), gelinkt aan de strategie en actieplannen;
 • geeft strategische aanbevelingen om de business te verbeteren/ondersteunen.

Wij bieden U

Wat kunnen we bieden.

Werken bij ons betekent werken in een uitdagende, dynamische omgeving. Metallo Belgium N.V. is een middelgrote onderneming met internationale vertakkingen. We hechten veel belang aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarnaast bieden we een competitief verloningspakket incl. maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, firmawagen e.a. aangepast aan je competenties en ervaring. Je zal werken in een tof team met een collegiale en informele werksfeer. Je kan elke dag met volle goesting vlot naar je werkplek rijden via een filevrije route. (30-40 minuten vanuit Antwerpen-Centrum of West-Limburg).

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure en een pre-employment screening is onderdeel van het proces. Metallo is een Gelijke Kansen Werkgever. Beslissingen in onze aanwervingsprocedure worden genomen zonder onderscheid te maken in nationaliteit, etnische afkomst, huidskleur, geloofsovertuiging, geslacht, seksuele geaardheid, genderindentiteit of -uiting, leeftijd, handicap, of andere door de wet beschermde kenmerken.

Let’s close the loop…

Heb je interesse?

Bezorg je CV met een beetje meer uitleg waarom je deze uitdaging ziet zitten.

Contact: Evelien Van Dyck via e.vandyck@aurubis.com

Samenvatting
Vacature: Controlling Manager
Uren: Onbepaalde duur
{vacature_video}