Gemeente Beerse zoekt een

COÖRDINATOR OPGROEIEN B1-B3

BEDRIJF

Gemeente Beerse

LOCATIE

Beerse

Profiel

We zoeken een iemand die van aanpakken weet en tijdens elk overleg “de juiste pet” weet op te zetten. Je houdt er van om te netwerken én daarbij ook je administratie op punt te houden. Je bent een krak in coördineren en het organiseren van vergaderingen. Je kan prioriteiten onderscheiden van minder dringende zaken en geeft daarbij tijdig je grens aan. Uiteraard kan je je schriftelijk en mondeling duidelijk en correct uitdrukken en kan je goed om met deadlines.

We zoeken iemand met minstens een bachelor-diploma op zak. Ervaring bij een lokaal bestuur is een pluspunt, maar geen must. We zoeken vooral iemand met de juiste HANDS ON mentaliteit.

Functieomschrijving

Als coördinator opgroeien wil jij je steentje bijdragen aan de manier waarop kinderen in Beerse kunnen opgroeien. Hiervoor zet je mee je schouders onder het lokaal op de kaart zetten van de regionale visie van het Huis van het Kind. Je vertaalt de noden van ouders en kinderen in onze gemeente binnen de regionale visie en je werkt daarvoor een netwerk uit en zet je administratieve skills in.

Wij bieden U

Als je bij ons start als halftijds coördinator opgroeien heb je bij een halftijdse (19.00/38.00) tewerkstelling recht op een brutomaandloon tussen 1 358,41 euro en 1 593,97 euro (niveau B1-B3), maaltijdcheques van 8 euro, een fietsvergoeding, mogelijkheid om aan te sluiten bij de hospitalisatieverzekering en een gunstige verlofregeling met 32 vakantiedagen en 14 feestdagen. Je kan tot 12 jaar relevante ervaring uit de privé-sector meenemen. Je komt terecht in de cluster ontspannen en ontwikkelen in een organisatie die aandacht heeft voor duurzaam en plaatsonafhankelijk werken.

Samenvatting
Vacature: COÖRDINATOR OPGROEIEN B1-B3