Gemeente Beerse zoekt een

COÖRDINATOR VAART B4-B5

BEDRIJF

Gemeente Beerse

LOCATIE

Beerse

Profiel

Wie zoeken wij?

Vaart, dat zijn o.a. de diensten bibliotheek, cultuur, jeugd, markten en kermissen en toerisme. Als coördinator sta je in voor het dagelijks beheer van Vaart, ben je een steunpilaar voor verenigingen in onze gemeente en draag je de eindverantwoordelijkheid voor de programmatie van Vaart.

Kandidaten voor deze functie hebben minstens een bachelor-diploma op zak en al wat jaren in de culturele sector op de teller. Ervaring met het coachen van een team is uiteraard meegenomen.

Functieomschrijving

Voel jij je in de culturele sector als een vis in het water?

Heb jij het in je vingers om een beleid uit te stippelen en een team medewerkers te coachen en te ondersteunen in hun dagelijkse werking?

Dan ben jij degene die we zoeken om aan het roer van Vaart te staan.

Wij bieden U

Wie bij ons voor onbepaalde duur start als voltijds (38.00/38.00) coördinator Vaart B4-B5, kan rekenen op een bruto maandloon van minimaal 2 952,27 euro, maaltijdcheques van 8 euro, een fietsvergoeding, de mogelijkheid om aan te sluiten bij de hospitalisatieverzekering en een aantrekkelijke verlof- en feestdagenregeling.

Voor deze functie leggen we een wervingsreserve aan van 1 jaar.

Interesse?
Voor deze functie kan je je tot en met 31 december 2021 kandidaat stellen via beerse.hro.be. De selectieproeven zullen doorgaan begin 2022.

Samenvatting
Vacature: COÖRDINATOR VAART B4-B5
Uren: Full-time
{vacature_video}