Witzenmann Benelux zoekt een

CUSTOMER ENGINEER

LOCATIE

Oelegem

Bedrijfsinfo

WITZENMANN BENELUX NV is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen) dat meer dan 190 gemotiveerde medewerkers tewerkstelt en dat een jaarlijkse omzet realiseert van boven de 30 miljoen Euro.

Als wereldwijde technologische marktleider telt de Witzenmann groep, met hoofdzetel in Pforzheim Duitsland, meer dan 4300 medewerkers, verspreid over 24 dochterondernemingen met een groepsomzet van circa 610 miljoen Euro.

Profiel

Managing flexibility betekent voor jouw functie dat je balanceert tussen technisch inzicht, een commerciële aanpak en administratieve opvolging. Je laat niets aan het toeval over en je bent nieuwsgierig om te leren.

Een stevige bagage is belangrijk (ingenieur, bachelor of ervaring in een metaalverwerkend bedrijf), maar je combineert die met een aanpak die klanten overtuigt. Je bent een teamspeler die collega’s helpt en klanten overtuigt van onze kwaliteit.

Kennis van Engels is noodzakelijk.

Functieomschrijving

Je zorgt ervoor dat:

  • de klantenvraag op een gestructureerde wijze administratief en commercieel verwerkt wordt, waarbij klantentevredenheid centraal staat.
  • technische expertise verleend wordt in de toegekende productgebieden.
  • de producten op de meest rationele manier geproduceerd worden met het gewenste kwaliteitsniveau.

Wij bieden U

Witzenmann Benelux NV biedt u de mogelijkheid tot een vaste betrekking in een dynamische omgeving waar afwisselend werk en voortdurende ontwikkeling mogelijk is.

Je werkt in een 40-uren week met toekenning van 12 ADV dagen (voltijdse tewerkstelling)

Wij bieden u een competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen (groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en maaltijdcheque)

Bent u klaar voor een nieuwe uitdaging?

Maak straks deel uit van de Witzenmann-groep en solliciteer online via ons carrièreportaal.
Wij vragen ook mensen met een beperking om te solliciteren, wij hechten bijzonder veel belang aan hun integratie.
Wij kijken uit naar jouw overtuigende sollicitatie!

Samenvatting
Vacature: CUSTOMER ENGINEER
Uren: Onbepaalde duur, Full-time