Solidus Solutions zoekt een

CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER

LOCATIE

Hoogstraten

Bedrijfsinfo

Je komt terecht bij een toonaangevende en snelgroeiende internationale speler in de wereld van massief karton en duurzame verpakkingen. Van verpakkingen voor fruit tot bordspellen en puzzels: onze kartonoplossingen zijn een onmisbaar onderdeel van het dagelijkse leven. Met een omzet van ruim 500 miljoen euro, meer dan 1200 collega’s en 17 productielocaties in verschillende Europese landen, zijn wij marktleider in geïntegreerde massief kartonnen producten voor de grafische en verpakkingsmarkt.

SOLIDUS SOLUTIONS Belgium is gevestigd in Hoogstraten. Er werken zo’n 120 betrokken collega’s. Je levert samen met je collega’s kartonnen verpakkingen uit gerecycled karton (solid board).

Benieuwd naar meer SOLIDUS? Bekijk website: https://solidus-solutions.com/nl/careers/

Profiel

Deze functie past bij je als …

  • je bij voorkeur beschikt over een bachelor opleiding;
  • je een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid hebt en je graag wordt uitgedaagd om creatieve oplossingen te vinden voor jouw klanten;
  • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Een extra kennis van de taal Duits of Frans is noodzakelijk.
  • je goed overweg kan met de Office applicaties en je bij voorkeur ook ervaring hebt met ERP-systemen;
  • je bereid bent tot het volgen van aanvullende trainingen en opleidingen en ook belang hecht aan persoonlijke ontwikkeling.

Functieomschrijving

Als Commercieel Medewerker Binnendienst is het jouw uitdaging om onze verkoopdoelstellingen te helpen realiseren en daarbij steeds de verwachtingen van onze klanten waar te maken. Jij hebt er een neus voor om commerciële mogelijkheden te identificeren en samen met de andere afdelingen van het bedrijf voortdurend naar oplossingen te zoeken om toegevoegde waarde te creëren.

Over de functie
Het Internal Sales team, gevestigd in Hoogstraten, bestaat uit zeven enthousiaste en gedreven medewerkers. Als Commercieel Medewerker Binnendienst vertrouwen we je een eigen klantenportefeuille toe die je, samen met de betreffende Sales Manager, zelfstandig onderhoudt en verder uitbouwt. Daarmee lever je een belangrijk aandeel bij het realiseren van de afgesproken verkoopdoelstellingen, het voorraadbeheer en het hanteren van de juiste voorraadniveaus.

Het is jouw rol om het klantendossier zo efficiënt mogelijk te organiseren en alle bijhorende administratieve handelingen te verzorgen. Je behandelt de binnenkomende orders en offerte aanvragen en bewaakt de tijdige uitvoering daarvan. Waarbij je er voor zorgt dat alle interne en externe partijen te allen tijden geïnformeerd zijn over de voortgang, levertijden en onverwachte situaties. Tenslotte organiseer je namens Solidus de aftersales service.

Wij bieden U

We starten met een intensieve opleiding en begeleiding om je goed in te werken in je job en in je klantenportfolio. Als Commercieel Medewerker Binnendienst geef je je loopbaan een passend vervolg in een dynamische en internationale organisatie met ambitieuze plannen, waar we je graag deelgenoot van willen maken. We bieden je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar vooral ook een prettige werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega’s en een uitdagende functie waarin je alle ruimte krijgt om je in je vakgebied verder te ontwikkelen.

Samenvatting
Vacature: CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER
Uren: Onbepaalde duur, Full-time