Gemeente Beerse zoekt een

DEELTIJDS MEDEWERKER SCHOONMAAK E1-E3 (19.00/38.00)

BEDRIJF

Gemeente Beerse

LOCATIE

Beerse

Profiel

Om enkele collega’s die een medische ingreep ondergaan te vervangen, zoeken we gedreven schoonmakers die direct of zo snel als mogelijk kunnen starten. Voor deze job zijn er geen specifieke diplomavereisten oog voor netheid daarentegen écht wel.

Functieomschrijving

Dagelijks is een team van medewerkers aan de slag om onze schoolgebouwen en de gebouwen van de gemeentelijke diensten schoon te maken. Om de continuïteit in dit team op peil te houden, zijn we op zoek naar fijne collega’s om in te spelen op afwezigheden of plaatsen die definitief vrijkomen.

Wat verwachten we?

Omdat je direct een eigen post toegewezen krijgt, verwachten we dat jij niet op opdrachten zit te wachten maar zelf de handen uit de mouwen steekt.

Je zal vaak als eerste beginnen werken in een gebouw of er als laatste vertrekken. Je vindt het dus niet erg om je werk zelfstandig te organiseren en niet altijd een rechtstreekse collega aan je zijde te hebben.

Als je al ervaring hebt in professioneel schoonmaken, dan weet je hoe je bepaalde producten of toestellen gebruikt en welke schoonmaaktechnieken je in moet zetten voor het beste resultaat. Heb jij nog geen ervaring dan gaan wij uiteraard tijd nemen om jou de knepen van het vak te leren.

Niet onbelangrijk: jij kan vroeg uit de veren.

Je komt terecht in de ochtendploeg en zal 4 dagen van 5.30u tot 9.30u werken en 1 dag van 5.30u tot 8.30u. Nadien heb je nog de hele dag om van je me-time te genieten of deze job te combineren met een job als middagtoezichter bijvoorbeeld.

Wij bieden U

Wij hebben voor jou een deeltijds vervangingscontract - met onmiddellijke start - in aanbieding. Je verloning wordt berekend in weddeschaal E1-E3. Je kan tot 12 jaar relevante ervaring uit de privésector meenemen.

Soms een hongerke? Je krijgt maaltijdcheques van 8 euro! Kom je met de fiets, dan scoor je een fietsvergoeding.

Interesse?

Wil jij bij ons aan de slag kunnen als medewerker schoonmaak? Pak dan snel je cv en motivatiebrief bij de hand en laat van je horen, door een simpele klik op de sollicitatieknop. Als jij in aanmerking komt voor deze functie, word je uitgenodigd voor een kennismakend gesprek. Wij kijken alvast uit naar jouw start!

Samenvatting
Vacature: DEELTIJDS MEDEWERKER SCHOONMAAK E1-E3 (19.00/38.00)