Gemeente Beerse zoekt een

DEELTIJDS MIDDAGTOEZICHT (04.00/38.00)

BEDRIJF

Gemeente Beerse

LOCATIE

Beerse

Profiel

Wij zijn op zoek naar collega’s die betrokken zijn bij het welzijn van onze leerlingen en daarom deel willen uitmaken van een warme en ondersteunende onderwijsomgeving.

Jij houdt elke middag, van 12.10u tot 13.10u, vrij om je rol als middagmoeder/middagvader waar te nemen.

Op woensdagmiddagen is er uiteraard geen middagtoezicht nodig.

Je hebt écht een hart voor kinderen en kan jezelf nog goed in hun leefwereld inleven zodat kinderen zich ook veilig voelen om tot bij jou te komen.

Je bent geduldig, vriendelijk en communicatief vaardig.

We zoeken middagmoeders en vaders die dus een positieve en veilige sfeer willen creëren voor onze leerlingen.

Betrouwbaarheid én verantwoordelijkheid zijn jouw sterke punten.

Functieomschrijving

Ben jij iemand die van kinderen houdt en graag een positieve impact wil hebben op hun schooldag?

Lokaal bestuur Beerse is op zoek naar enthousiaste middagmoeders of middagvaders om ons team te versterken!

Daarom organiseren we een sollicitatiegesprekken voor deze functie en leggen we meteen ook een wervingsreserve aan.

Wat verwachten wij?

Als jij binnenkort als middagmoeder/vader start, zijn jouw middagen écht voorbehouden voor onze leerlingen en het welzijn van onze leerlingen.

De hoofdtaak van een middagmoeder/vader bestaat er sowieso in om een gastvrije eetomgeving en tevens ook veilige speelomgeving te creëren.

Zo zal jij:

  • Leerlingen begeleiden tijdens de lunchpauze en ervoor zorgen dat ze zich op hun gemak voelen.
  • Ook bij algemene toezichttaken tijdens de middagpauze assisteren.
  • Zowel in de refter als op de speelplaats ervoor zorgen dat je een algemeen positief sociaal gedrag stimuleert en helpt bij het oplossen van kleine conflictsituaties.

Indien nodig kan jij altijd terugvallen op de aanwezige leerkrachten. Je werkt dus steeds in teamverband en je zal er niet alleen voorstaan.

Wij bieden U

We hebben voor jou een deeltijds contract onbepaalde duur in de aanbieding (4.00/38.00). Een andere deeltijdse job combineren met deze functie is dus mogelijk, denk maar aan enkele openstaande functies in de schoonmaak. Je krijgt een verloning volgens schaal D1-D3 en kan tot 12 jaar relevante ervaring uit de privésector meenemen.

Wil jij liever als vrijwilliger aan de slag of heb je al een vrijwilligerstatuut en wens je dat te behouden? Dat kàn!

Afhankelijk van jouw huidige statuut (werknemer/huisvrouw/huisman/gepensioneerde/werkzoekende…) bekijken wij graag met jou alle mogelijkheden om je een goed aanbod te kunnen doen.

De extra legale voordelen zullen dus ook van je persoonlijke statuut afhanken. 1 ding is zeker, voortaan geniet je ook tijdens de schoolvakanties, welverdiende vakantie (dienstvrijstelling).

Een laatste garantie: je komt terecht in een aangenaam team in een organisatie die aandacht heeft voor jou en belang hecht aan een goede balans tussen werk en privé.

Bijkomende informatie

Interesse?

Wil je deel uitmaken van onze toegewijde scholengemeenschap in Beerse, pak dan snel “pen en papier” bij de hand en laat van je horen via de sollicitatieknop.

We kijken ernaar uit om van je te horen en te ontdekken hoe jij kunt bijdragen aan een geweldige schooldag voor onze leerlingen.

Samenvatting
Vacature: DEELTIJDS MIDDAGTOEZICHT (04.00/38.00)