Gemeente Lille zoekt een

Deskundige vrije tijd - toerisme B1-B3

BEDRIJF

Gemeente Lille

LOCATIE

Lille

Bedrijfsinfo

Lille bestaat uit vier mooie dorpen: Gierle, Lille, Poederlee en Wechelderzande. Vier dorpen met eigen tradities, eigen troeven en geweldige mensen. Werken voor lokaal bestuur Lille betekent je engageren voor meer dan 16.500 van die geweldige mensen.
Lokaal bestuur Lille is een dynamische organisatie met meer dan 200 medewerkers die zich elke dag inzetten om van Lille een bruisende, veilige en duurzame gemeente te maken. Als medewerker van het lokaal bestuur kom je terecht in een moderne werkomgeving met gedreven collega’s. Onze organisatie gelooft dat vorming en ontwikkeling leiden tot betere en gemotiveerde personeelsleden. Alle medewerkers krijgen daarom maximaal de kans om vorming en opleiding te volgen. Elk personeelslid met zijn of haar kennis, talenten en persoonlijkheid vormt immers een cruciale factor om onze vier dorpen op de rails te zetten voor de toekomst.

Profiel

• slagen in een aanwervingsexamen
• beschikken over rijbewijs B
• bereid zijn om avond-en weekendwerk te doen
• houder zijn van een bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld;
• bekomen van een voor de functie gunstig geschiktheidsprofiel
* out of the box kunnen denken
* zin voor initiatief en creativiteit

Functieomschrijving

Als deskundige vrije tijd – toerisme ontwikkel je mee het beleid en de visie rond toerisme. Je werkt samen met externe partners, gaat waar mogelijk op zoek naar subsidies, ondersteunt mee bestaande toeristische activiteiten en ontwikkelt nieuwe initiatieven, … kortom alles om de gemeente Lille op toeristisch vlak meer in de kijker te zetten. Je bent bovendien zeer bedreven in communicatie via verschillende sociale mediakanalen.

Wij bieden U

Een boeiende job met een voltijds opdracht met loon volgens weddeschaal B1-B3, maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, tweede pensioenpijler, vormingsmogelijkheden, een gunstige verlofregeling en fietsvergoeding.

Samenvatting
Vacature: Deskundige vrije tijd - toerisme B1-B3
Uren: Onbepaalde duur, Full-time
{vacature_video}