lindelo zoekt een

Ergotherapeut

BEDRIJF

lindelo

LOCATIE

Lille

Bedrijfsinfo

Woonzorgcentrum Lindelo is een modern aangepast verzorgingstehuis, gericht op de begeleiding van matig tot zwaar zorgbehoevende ouderen. Wij trachten een warmmenselijke leef- en woonomgeving aan te bieden aan 120 senioren, waarvan 90 personen met dementie én 30 lichamelijk zorgbehoevenden. Vanuit een belevingsgerichte visie bieden wij een deskundige, waardige en integrale begeleiding, met aandacht voor de verderzetting van de eigen leefstijl van de bewoners.

Profiel

- bachelor- of masterdiploma in de ergotherapie
- kennis van ergotherapeutische handelingen: ADL-training/observaties, PDL, relaxatiebaden, begeleiden van groepsactiviteiten, geven van individuele therapie
- kennis van tilhulpmiddelen en rolstoelen
- kennis van CVA-problematiek is een pluspunt
- u heeft een belevingsgerichte attitude
- u bent leergierig en kan nieuwe kennis integreren in de organisatie
- u bent bereid en bekwaam tot echte samenwerking
- u heeft zin voor verantwoordelijkheid

Functieomschrijving

De ergotherapeut maakt deel uit van een multidisciplinair team en heeft als opdracht alle ergotherapeutische mogelijkheden te benutten teneinde een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken in het welzijn of genezingsproces van onze bewoners.

Als ergotherapeut staat u in voor het kwalitatief welzijn van de bewoner op fysisch, cognitief en sociaal vlak. U streeft enerzijds naar het verbeteren of behouden van de zelfredzaamheid van de bewoners en anderzijds naar een optimale comfortzorg bij de bewoners waar verbetering niet meer mogelijk is.

ADL-training, ADL-observaties, individuele therapie en groepsactiviteiten zijn grotendeels de taken van de ergotherapeut. Hij/zij maakt deel uit van de werkgroep ergonomie en geeft zo ook advies rond hulpmiddelen, hef- en tiltechnieken en positioneren naar het zorgteam toe.

Als ergotherapeut staat u ook in voor het rolstoelbeleid op de afdeling.

Wij bieden U

- arbeidsovereenkomst bepaalde duur okt’21 t/m sep’22
- werkrooster: ma-vr 7u30-16u
- aangename werksfeer
- loon volgens barema, i.f.v. anciënniteit en diploma
- permanente vormingsmogelijkheden
- fietsvergoeding of sociaal abonnement
- uitstekende verlofregeling

Samenvatting
Vacature: Ergotherapeut
Uren: Bepaalde duur, Full-time
{vacature_video}