Gemeente Beerse zoekt een

BEGELEIDER LEERLINGENVERVOER E1 - E3

BEDRIJF

Gemeente Beerse

LOCATIE

Beerse

Profiel

 • Iemand met een groot hart voor kinderen met een beperking. Na een schooldag kan het lontje van sommige leerlingen al eens wat korter zijn, dus op zo’n momenten is het belangrijk dat jij zelf rustig kan blijven om zo de kalmte op de bus te bewaren.
 • Je bent communicatief sterk, kan zelfstandig werken, je bent open-minded (zeer gemixt publiek in de school)
 • Jij kan vroeg uit de veren en wil werken in een onderbroken rooster (‘s ochtends en ‘s avonds).
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent betrouwbaar en fysiek geschikt om kinderen te helpen bij het in-en uitstappen van de bus.
 • Uiteraard verwachten we ook dat kandidaten een blanco uittreksel uit het strafregister (model conform artikel 596.2 bestemd voor activiteiten die o.a. vallen onder begeleiding van minderjarigen) kunnen voorleggen.

Voor deze functie zijn er geen specifieke diplomavoorwaarden. Jij wil vooral die essentiële rol spelen bij het waarborgen van de veiligheid en het welzijn van de kinderen tijdens hun reis van en naar school.

Functieomschrijving

Wie het leerlingenvervoer begeleidt, zorgt er mee voor dat de leerlingen voor schooltijd thuis worden opgehaald en na schooltijd ook weer thuis worden afgezet.

 • Jij begeleidt dan ook kinderen met speciale behoeften tijdens het instappen, zitten en uitstappen uit de schoolbus, zodat dit veilig verloopt.
 • Tijdens de rit hou jij een oogje in het zeil en neem je indien nodig passende maatregelen. Je zorgt dus voor een veilige én rustige omgeving tijdens het vervoer.
 • Daarnaast sta je in voor de orde en netheid op de bus en hou je controle op wie de bus op- en afstapt.
 • Jij bent een belangrijk aanspreekpunt: Leerkrachten én ouders kunnen bij jou terecht, maar evengoed durf jij ouders aan te spreken over hun kind.
 • Kennis van EHBO is een pluspunt.

De bussen vertrekken ’s morgens tussen 6u30 en 7u30. Direct na school pikken de bussen de kinderen op en komen dan weer aan tussen 17u15 en 18u30.

Wij bieden U

Wij hebben een contract voor de duur van een schooljaar, van 1 september tot en met 30 juni, in petto. Een her-aanstelling de volgende schooljaren behoort zeker tot de mogelijkheden.

De tewerkstellingsbreuk is afhankelijk van de route die gevolgd moet worden om de leerlingen op te halen, maar varieert doorgaans van 18.00/38.00 tot 27.00/38.00. Je bruto maandloon wordt berekend in loonschaal E1 - E3 en zal variëren afhankelijk van het aantal uren dat je presteert en je persoonlijke situatie. Je krijgt maaltijdcheques van 8 euro! Kom je met de fiets, dan scoor je een fietsvergoeding.

Misschien ook niet onbelangrijk: als busbegeleid(st)er ben je thuis tijdens de schoolvakanties en op schoolvrije dagen. Hiervoor kan je via RVA een tegemoetkoming bekomen. De korte vakanties worden wél doorbetaald.

Wil jij je kandidaat stellen?

Solliciteren kan tot en met 30 april 2024 via de sollicitatieknop. Kandidaten die in aanmerking komen voor deze functie zullen uitgenodigd worden voor een gesprek.

Gemeente Beerse zoekt een

VOLTIJDS DESKUNDIGE WEGEN B4-B5

BEDRIJF

Gemeente Beerse

LOCATIE

Beerse

Profiel

 • Om in aanmerking te komen voor deze functie op B-niveau heb je minstens een bachelor-diploma op zak, bij voorkeur in een richting bouwkunde.
 • Je kan zelfstandig werken en durft initiatief en operationele beslissingen te nemen om je opdrachten succesvol af te werken.
 • Je bent vlot aanspreekbaar voor collega’s en projectpartners en helpt hen verder op een correcte manier.
 • Je staat voor een proactieve en resultaatgerichte houding.

Functieomschrijving

Er worden in de komende jaren meerdere grote wegenwerken gepland in onze gemeente, waaronder bijvoorbeeld de ontsluitingsweg van de Kanaalzone.

Om deze werken in goede banen te leiden, zoeken we een voltijds “deskundige wegen B4-B5”.

Wat verwachten wij?
De deskundige is de projecteigenaar van enkele werken en volgt deze op van A tot Z. Dit behelst onder andere:
De technisch expert wegen is hierbij jouw rechtstreekse collega en sparring-partner en je kan rekenen op ondersteuning door je collega’s van de dienst Groen en Wegen, de aankoopdienst, de financiële dienst,…

 • het aanstellen en opvolgen van studiebureaus,
 • het opmaken van technische bestekken,
 • de administratieve, financiële en technische opvolging van de uitvoering,
 • de coördinatie van projectpartners,….

Naast de grotere wegenwerken volg je – in afstemming met je collega’s– ook kleinere werken op. We denken hierbij aan bv. werken van nutsleidingen, werken in eigen beheer.

Daarnaast verwachten wij dat jij ook, waar nodig, technisch advies geeft aan andere diensten.

Wij bieden U

Wij hebben voor jou een voltijds contract van onbepaalde duur en een verloning in weddeschaal B4-B5. Soms een hongerke? Je krijgt maaltijdcheques van 8 euro! Kom je met de fiets, dan scoor je een fietsvergoeding.

En er is meer: Straks krijg je de mogelijkheid om aan te sluiten bij onze hospitalisatieverzekering en kan je instappen in onze fietslease!

Bij ons geniet je bovendien van een gunstige verlof met 32 vakantiedagen bovenop de wettelijke feestdagen. Je kan tot 12 jaar relevante ervaring uit de privésector meenemen.

En we blijven aanbieden: bij ons krijg je de mogelijkheid tot thuiswerk én je hebt flexibele werkuren voor een goede werk-privé-balans.

Wil jij je kandidaat stellen?

Een klik op de sollicitatieknop en je bent vertrokken!

Het examen wordt voorzien op vrijdag 24 mei 2024 (voormiddag schriftelijk en namiddag mondeling)

Zet deze datum al met stip in je agenda!

Voor deze functie leggen we een werfreserve van 1 jaar aan.

Gemeente Beerse zoekt een

DEELTIJDS ADMINISTRATIEF EN ONTHAALMEDEWERKER SPORT C1-C3

BEDRIJF

Gemeente Beerse

LOCATIE

Beerse

Profiel

Als administratief medewerker van de dienst sport ben je verantwoordelijk voor het algemeen onthaal aan de balie of aan de telefoon.

Je maakt klanten wegwijs, bezorgt hen de nodige informatie en beantwoordt hun vragen.

Je kan correct omgaan met klachten.

Daarnaast sta je mee in voor de administratieve ondersteuning van de dienst: facturen, inschrijvingen en reservaties verwerken en opvolgen.

Je ondersteunt de werking van de dienst waar nodig en organiseert het werk samen met je collega’s.

Functieomschrijving

Dagelijks bezoeken heel wat mensen van binnen en buiten Beerse ons sportcentrum.

Een goede administratie en een klantvriendelijk onthaal zorgen ervoor dat bezoekers er graag en regelmatig komen.

Naar aanleiding van interne verschuivingen, zijn we op zoek naar een nieuwe collega die snel, liefst onmiddellijk, beschikbaar is.

Wat verwachten wij?

Voor een functie op C-niveau verwachten wij van de kandidaten minstens een diploma hoger secundair onderwijs.

Belangrijker is dat de werking van een gemeentelijke dienst sport je interesseert én vooral dat je op de hoogte bent van het aanbod aan activiteiten en infrastructuur. Enige feeling voor sport is gewenst. Je kan vlot overweg met de meest gangbare computerprogramma’s en sociale media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn zijn jou niet vreemd.

Je kan je vlot en foutloos uitdrukken, zowel schriftelijk als mondeling en staat administratief zeer sterk in je schoenen.

Je denkt en handelt kwaliteitsvol en klantgericht. Je bent stressbestendig en blijft rustig op drukke momenten of in moeilijke situaties.

Aangezien de openingsuren van het sportcentrum ook buiten de kantooruren vallen, ben je bereid te werken in een flexibele uurregeling met wekelijks avond- en weekendwerk.

Wij bieden U

Als administratief en onthaalmedewerker bieden we jou een halftijds (19.00/38.00) contract van bepaalde duur aan. Je hoeft dus niet eerst een examen te doen en kan zo snel aan de slag. Je krijgt een verloning volgens schaal C1-C3, waarvan het effectieve loon afhankelijk is van je persoonlijke situatie.

En er is meer: Straks krijg je de mogelijkheid om aan te sluiten bij onze hospitalisatieverzekering! Soms een hongerke? Je krijgt maaltijdcheques van 8 euro! Kom je met de fiets, dan scoor je een fietsvergoeding. Bij ons geniet je van een gunstige verlofregeling met 32 vakantiedagen bovenop de wettelijke feestdagen.

Een laatste garantie: je komt terecht in een aangenaam team in een organisatie die aandacht heeft voor jou en belang hecht aan een goede balans tussen werk en privé.

Bijkomende informatie

Interesse?

Laat van je horen door je kandidaat te stellen, met het gebruikelijke cv én je motivatiebrief, zodat wij je kunnen uitnodigen voor een kennismakend gesprek.

Later dit jaar organiseren we een schriftelijke proef, zodat je contract van bepaalde duur kan omgezet worden naar een contract van onbepaalde duur.

Stad Geel zoekt een

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER GELIJKE KANSEN

BEDRIJF

Stad Geel

LOCATIE

Geel

Profiel

 • Je hebt een secundair diploma OF je hebt 3 jaar administratieve ervaring en slaagt voor een capacitaire test op secundair denkniveau.
 • Je voldoet aan de competentievereisten die vastgesteld zijn in de functiebeschrijving.
 • Je slaagt voor de selectieprocedure die bestaat uit:
  • capacitaire testen die je online aflegt tussen donderdag 23/5/2024 en maandag 27/5/2024 om 9u.
  • een functiegerelateerde thuisopdracht waarvoor je de tijd krijgt van woensdag 29/5/2024 tot en met maandag 3/6/2024 om 9u.
  • een interview dat plaatsvindt op maandag 10/6/2024 of donderdag 13/6/2024 overdag.

Functieomschrijving

OCMW Geel zoekt een voltijds administratief medewerker voor de dienst gelijke kansen, contractueel voor onbepaalde duur.

Ben jij een empathische en servicegerichte medewerker die zich wil inzetten voor meer solidariteit en gelijke kansen in onze gemeenschap? Dan is deze functie als medewerker gelijke kansen iets voor jou!

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het bieden van dienstverlening en onthaal aan mensen in kwetsbare situaties. Je informeert burgers over beschikbare ondersteuning en hulp, en verwijst hen door naar interne of externe instanties indien nodig. Daarnaast verzorg je administratieve en logistieke taken, zoals het verwerken van aanvragen, het beheren van het stockbeheer en het opstellen van verslagen.

Jouw impact reikt verder dan administratie; je draagt bij aan een efficiënte werking van de dienst en aan het welzijn van kwetsbare burgers. Ben jij klaar om je in te zetten voor een inclusieve samenleving en om bij te dragen aan positieve veranderingen? Solliciteer nu en maak het verschil als administratief medewerker gelijke kansen!

Wij bieden U

 • Een salaris binnen klasse 3 - loonschaal C1-C3: minimum 2 303,39 euro bruto per maand en maximum 3 731,32 euro bruto per maand. Je kan alle beroepservaring in rekening brengen.
 • Contracttype: contract onbepaalde duur
 • Prestatiebreuk: 38/38
 • Het salaris wordt aangevuld met heel wat interessante voordelen:
  • Maaltijdcheques van 8€
  • Ecocheques van 49 €/jaar
  • Geelse cadeaubon van 35€
  • Volledige terugbetaling van het openbaar vervoer
  • Fietsvergoeding van 0,35€/gereden kilometer
  • Mogelijkheid tot fietsleasing
  • Hospitalisatieverzekering
  • Glijdende werktijden
  • 32 dagen vakantie en 14 dagen wettelijke feestdagen
  • Tweede pensioenpijler
  • Sociale premies voor geboorte, huwelijk, …
  • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden om extra opleidingen te volgen
  • Personeelsactiviteiten: jaarlijks personeelsfeest, dag van de medewerker, sportdag, teambuilding, …
  • Sport op het werk
  • Voordelenkorf

 • We leggen ook een werfreserve voor een periode van 2 jaar aan.

Interesse? Solliciteren kan tot en met maandag 13/5/2024 online via “Solliciteer nu” en vul het sollicitatieformulier in. Vergeet niet om ook je cv, motivatiebrief, kopie van je secundair diploma en een recent uittreksel uit het strafregister (maximum 3 maanden oud) op te laden bij je online sollicitatie!

De functiebeschrijving vind je bij de vacature. Meer informatie over deze vacature kun je opvragen bij de dienst personeel van het lokaal bestuur op het nummer 014 56 70 30.

Stad en OCMW Geel selecteren kandidaten op basis van competenties en eventueel diploma en maken geen onderscheid op basis van leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geloof, handicap of nationaliteit.

Stad Geel zoekt een

BELEIDSADVISEUR STEDENBOUW

BEDRIJF

Stad Geel

LOCATIE

Geel

Profiel

 • Je hebt een functiegericht masterdiploma én 3 jaar beroepservaring.

OF Je hebt een masterdiploma én 3 jaar relevante beroepservaring.

OF Je hebt een bachelordiploma én 5 jaar relevante beroepservaring. Je dient vooraf wel te slagen voor een capaciteitstest op masterniveau.

 • Je voldoet aan de competentievereisten die vastgesteld zijn in de functiebeschrijving
 • Je slaagt voor de selectieprocedure die bestaat uit:
  • een functiegerelateerde schriftelijke opdracht die plaatsvindt op dinsdag 28/5/2024
  • een interview dat plaatsvindt op dinsdag 5/6/2024.

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven beleidsadviseur met expertise in stedenbouw? Wil jij een sleutelrol spelen in het vormgeven van de ruimtelijke toekomst van onze stad? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als beleidsadviseur stedenbouw ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een visie op ruimtelijke ordening op zowel middellange als lange termijn. Je houdt toezicht op de naleving van de regelgeving en blijft nauwlettend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Jouw adviezen bij vergunningsaanvragen dragen bij aan het verhogen van de kwaliteit van bouwprojecten en het waarborgen van een goede ruimtelijke ordening.

Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor interne en externe stakeholders en coördineer je complexe dossiers. In deze rol heb je een aanzienlijke impact op de besluitvorming en de ruimtelijke ontwikkeling van onze stad.

Ben jij klaar om jouw kennis en ervaring in te zetten voor een bloeiende en duurzame gemeenschap? Solliciteer nu en maak deel uit van ons team dat bouwt aan een betere toekomst voor onze stad!

Wij bieden U

 • Een salaris binnen klasse 5a - loonschaal A1a-A2a: minimum 3.714,32 euro bruto per maand en maximum 5.779,12 euro bruto per maand. Je kan alle beroepservaring in rekening brengen.
 • Contracttype: contract onbepaalde duur
 • Prestatiebreuk: 38/38
 • Het salaris wordt aangevuld met heel wat interessante voordelen:
  • Maaltijdcheques van 8€
  • Volledige terugbetaling van het openbaar vervoer
  • Fietsvergoeding van 0,35€/gereden kilometer
  • Hospitalisatieverzekering
  • Glijdende werktijden
  • 32 dagen vakantie en 14 dagen wettelijke feestdagen
  • Tweede pensioenpijler
  • Sociale premies voor geboorte, huwelijk, …
  • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden om extra opleidingen te volgen
  • Personeelsactiviteiten: jaarlijks personeelsfeest, dag van de medewerker, sportdag, teambuilding, …
  • Sport op het werk
  • Voordelenkorf

 • We leggen ook een werfreserve voor een periode van 2 jaar aan.

Interesse? Solliciteren kan tot en met maandag 13/5/2024 online via “Solliciteer nu” en vul het sollicitatieformulier in. Vergeet niet om ook je cv, motivatiebrief, kopie van je secundair diploma en een recent uittreksel uit het strafregister (maximum 3 maanden oud) op te laden bij je online sollicitatie!

De functiebeschrijving vind je bij de vacature. Meer informatie over deze vacature kun je opvragen bij de dienst personeel van het lokaal bestuur op het nummer 014 56 70 30.

Stad en OCMW Geel selecteren kandidaten op basis van competenties en eventueel diploma en maken geen onderscheid op basis van leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geloof, handicap of nationaliteit.

ENMO Sound & Vibration Technology zoekt een

JUNIOR TECHNISCH MEDEWERKER

LOCATIE

Vosselaar

Bedrijfsinfo

Ben jij een technisch talent met een fascinatie voor geluid en trillingen? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team en je technische vaardigheden inzetten om hoogwaardige service en ondersteuning te bieden? Dan is dit jouw kans! ENMO Services, een toonaangevend Benelux bedrijf in de geluid- en trillingswereld, zoekt een enthousiaste Junior Service & Support Engineer om ons team te versterken!

Over ENMO Services:

ENMO is een toonaangevende speler op het gebied van geluids- en trillingstechnologie. Wij leveren geavanceerde oplossingen aan diverse sectoren, waaronder automotive, luchtvaart, industrie en universiteiten. Ons team van experts staat bekend om innovatie, kwaliteit en klantgerichtheid. Vanuit ENMO Services verlenen, trainen, installeren, kalibreren en onderhouden we de meetsystemen bij en van onze gebruikers. Voor een greep uit onze activiteiten: www.enmo.eu

ENMO_BedrijfsFilm-ENG-SUB-Small.mp4

Profiel

Je genoot een technische opleiding of bent evenwaardig en hebt een zeer sterke interesse om uit te groeien tot technisch expert in het vakgebied geluid en trillingen.

Je haalt energie uit het verlenen van service aan klanten en je gaat hierbij klantgericht te werk. Gerichte werkervaring is niet nodig.

Je bent Nederlandstalig en hebt een goede kennis van de Engelse taal. Kennis van het Frans is een pluspunt.

Je beschikt over rijbewijs B en kijkt uit naar een uitdagende, technische functie in de wereld van geluid en trilling!

Functieomschrijving

Als Junior Technisch Medewerker bij ENMO Services ben jij de schakel tussen onze technische oplossingen en onze gewaardeerde klanten.

In deze afwisselende functie verzorg jij op klantgerichte wijze het onderhoud en de service voor onze klanten (industrie, studiebureaus, overheid, universiteiten en hogescholen …) zowel op ons hoofdkantoor alsook op locatie.

Je verricht kalibraties in ons door de BELAC ISO geaccrediteerde kalibratielabo en indien nodig voer je ook herstellingen uit. In deze verantwoordelijkheid werk je tevens met een gezonde dosis gedrevenheid aan het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud van shakers/vibratietestsystemen.

Daarnaast houd je je bezig met het oplossen van technische problemen van onze klanten waarin een beroep wordt gedaan op je communicatieve vaardigheden. Uiteraard heb je in het verlenen van je support functie ook een adviserende rol zodat klanten het optimale uit hun aangekochte apparatuur kunnen halen.

Na een gedegen inwerkperiode, met volop training “on the job” door ervaren collega’s zal je uitgroeien tot een zelfstandig Technisch Medewerker.

Wij bieden U

Je werkt met de nodige vrijheid aan gevarieerde, uitdagende en geavanceerde geluid- en trillingsprojecten. Je werkt samen met een lokaal enthousiast team op ons Benelux kantoor in Vosselaar en bent daarnaast ook bij onze klanten op locatie in de Benelux. Wij voorzien een marktconform salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.

Ben jij onze nieuwe Junior Technisch Medewerker? Wil je deel uitmaken van ons enthousiaste team en bijdragen aan de groei van ENMO?

Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar hr@enmo.be, t.a.v. Anneke Teheux-Dalstra. We kijken er naar uit om van je te horen!

ENMO Services is een werkgever die gelijke kansen biedt en diversiteit waardeert.

Gemeente Ravels zoekt een

BOEKHOUDER (B1-B3)

BEDRIJF

Gemeente Ravels

LOCATIE

Ravels

Bedrijfsinfo

Ravels is een dynamische gemeente gelegen in een landelijke en groene omgeving.

Profiel

 • minstens bachelordiploma en 3 jaar relevante ervaring in een boekhoudkundige job

Functieomschrijving

 • Als boekhouder ondersteun je de financieel beheerder bij alle financiële activiteiten van de gemeente om de doelstellingen van het bestuur te waarborgen.
 • Je werkt mee aan de jaarrekening en budget- en meerjarenplanning, verwerkt boekhoudkundige taken zoals eindejaarsverrichtingen en bereidt rapportages voor.

Wij bieden U

 • Voltijds contract onbepaalde duur (afwijkende aanwervingsvoorwaarden)

Ons aanbod wordt telkens aangevuld met maaltijdcheques (8 euro), een gratis hospitalisatieverzekering voor het hele gezin, een 2de pensioenpijler (4%) en een fietsvergoeding of gratis abonnement bij het openbaar vervoer.

Verder vinden wij een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk en daarom bieden wij voltijdse werknemers de volgende voordelen: een 36-uren werkweek, 35 vakantiedagen en 14 feestdagen en - voor functies die dit toelaten - ook glijtijden en de kans om thuis te werken. Voor de functies op B-niveau bieden we een brutoloon van minstens 2.971,46 euro (voltijds).
Stel je uiterlijk op 5 mei 2024 kandidaat voor deze functie door je motivatiebrief, cv en een kopie van het vereiste diploma te bezorgen. Bij de indiensttreding bezorg je ons een recent uittreksel uit het strafregister. Het uittreksel mag niet ouder zijn dan 3 maanden.

Solliciteren kan (bij voorkeur) per mail naar sollicitaties@ravels.be of per post gericht aan College van burgemeester en schepenen, Gemeentelaan 60, 2381 Ravels.

Interesse?

Voor meer info over de functie-inhoud en procedure kun je terecht bij de personeelsdienst op het nummer 014 65 48 37.

Stad Hoogstraten zoekt een

ALGEMEEN COORDINATOR ILV Noorderkempen

LOCATIE

Hoogstraten

Bedrijfsinfo

Zie je jezelf als een pionier die graag vooropgaat? Hou je van de uitdaging om zes gemeenten te laten samenwerken op het vlak van tewerkstelling, welzijn en digitale inclusie? Ben je iemand die strateeg is, bruggen bouwt en vaardig is in communicatie? Je bent organisatorisch sterk en kan een enthousiast team van medewerkers leiden? Dan ben je de geknipte persoon voor deze job.

Profiel

 • Je hebt kennis van de werking van een lokaal bestuur en van de lokale context;
 • Je hebt voeling met en een algemene kennis over relevante wetgeving uit de welzijnssector en sociaal beleid (pluspunt);
 • Je bent bereid om je bij te scholen en op eigen initiatief de vakliteratuur op te volgen;
 • Je hebt een grondige kennis van office-toepassingen (Word, Excel, PowerPoint, Outlook…);
 • Je beschikt over minimaal 3 jaar relevante beroepservaring en een bachelordiploma OF je beschikt over minimaal 5 jaar relevante beroepservaring en een graduaatsdiploma én je slaagt in een niveau- of capaciteitstest voorafgaand aan de selectieprocedure;
 • Je hebt noties van de algemene principes gemeentelijke boekhouding en personeelsbeleid.

Functieomschrijving

De gemeenten Arendonk, Baarle-Hertog, Hoogstraten, Merksplas, Ravels en Rijkevorsel hebben een samenwerkingsverband voor de coördinatie van het lokale tewerkstellingsbeleid en overkoepelende initiatieven op vlak van welzijn en zorg. De stad Hoogstraten treedt op als initiërende en aanwervende gemeente en is hiermee de juridische werkgever van de algemene coördinator Interlokale Vereniging Noorderkempen (ILV NK).

ILV Noorderkempen heeft de ambitie om bestaande en nieuwe vormen van samenwerking in te kantelen in de regionale structuur. Dit om de bestuurskracht van de besturen te verhogen en de besturen de kans te geven zich verder te focussen op de kwalitatieve uitvoering van hun kerntaken en dienstverlening.

De coördinator van ILV Noorderkempen tracht de regio Noorderkempen en haar besturen future-proof te maken op vlak van tewerkstelling, welzijn en zorg. De coördinator stelt de regio in staat om strategische keuzes op vlak van tewerkstelling, welzijn en zorg te maken en dit volgens een overkoepelende, gecoördineerde en efficiënte aanpak, gesteund door een performant Team ILV van medewerkers.

Het belangrijkste doel is de deelnemende besturen en de regio te versterken door intergemeentelijke samenwerking. De coördinator schept de voorwaarden om tot een kwalitatief operationeel en inhoudelijk samenspel met de verschillende partnergemeenten te komen.

Wij bieden U

 • Voltijds contract van onbepaalde duur;
 • Marktconform loon niveau (B4-B5, alle relevante ervaring wordt meegerekend = knelpuntberoep) met haard- of standplaatsvergoeding;
 • Tal van extralegale voordelen: maaltijd- en ecocheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering, 2de pensioenpijler, mogelijkheid tot fietslease, korting bij Sportoase Stede Akkers en De Mosten.

Interesse?

Bezorg je motivatiebrief, cv en een kopie van het vereiste diploma uiterlijk op 7 mei 2024 via jobs@hoogstraten.be of via Dienst HRM, Vrijheid 149, 2320 Hoogstraten.

Gemeente Ravels zoekt een

AANLEG WERFRESERVE SCHOONMAKER (D1-D3)

BEDRIJF

Gemeente Ravels

LOCATIE

Ravels

Bedrijfsinfo

Ravels is een dynamische gemeente gelegen in een landelijke en groene omgeving.

Profiel

 • Aanleg werfreserve voor de duur van 2 jaar

Functieomschrijving

 • Als schoonmaker onderhoud je verschillende locaties van het lokaal bestuur en zorg je voor een efficiënt gebruik en onderhoud van schoonmaakproducten en -machines.
 • Je signaleert ook eventuele gebreken.

Wij bieden U

Ons aanbod wordt telkens aangevuld met maaltijdcheques (8 euro), een gratis hospitalisatieverzekering voor het hele gezin, een 2de pensioenpijler (4%) en een fietsvergoeding of gratis abonnement bij het openbaar vervoer.

Verder vinden wij een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk en daarom bieden wij voltijdse werknemers de volgende voordelen: een 36-uren werkweek, 35 vakantiedagen en 14 feestdagen en - voor functies die dit toelaten - ook glijtijden en de kans om thuis te werken. Voor de functies op D-niveau bieden we brutoloon van minstens 2.322,08 euro (voltijds).
Stel je uiterlijk op 5 mei 2024 kandidaat voor deze functie door je motivatiebrief, cv en een kopie van het vereiste diploma te bezorgen. Bij de indiensttreding bezorg je ons een recent uittreksel uit het strafregister. Het uittreksel mag niet ouder zijn dan 3 maanden.

Solliciteren kan (bij voorkeur) per mail naar sollicitaties@ravels.be of per post gericht aan College van burgemeester en schepenen, Gemeentelaan 60, 2381 Ravels.

Interesse?

Voor meer info over de functie-inhoud en procedure kun je terecht bij de personeelsdienst op het nummer 014 65 48 37.

Gemeente Ravels zoekt een

COACHENDE SCHOONMAKER (D1-D3)

BEDRIJF

Gemeente Ravels

LOCATIE

Ravels

Bedrijfsinfo

Ravels is een dynamische gemeente gelegen in een landelijke en groene omgeving.

Profiel

 • Voltijds contract voor onbepaalde duur

Functieomschrijving

 • Jij maakt vlot een poetsplan op voor het onderhoud en de schoonmaak van de gebouwen van het lokaal bestuur o.a. het Sociaal Huis, serviceflats/ontmoetingscentrum De Wilders, CADO Ravels en het consultatiebureau. Daarbij zorg je voor een correct en zuinig gebruik van producten, materialen en machines. Indien je gebreken tegenkomt, geef je deze door aan de coördinator.
 • Daarnaast word je in deze functie samen met de arbeidstrajectbegeleider ingeschakeld als begeleider voor een doelgroepmedewerker, iemand die in het kader van een tewerkstellingstraject bij het lokaal bestuur aan de slag is. Je betrekt en coacht deze persoon in het dagelijkse werkproces en vormt zo samen een duo.

Wij bieden U

Ons aanbod wordt telkens aangevuld met maaltijdcheques (8 euro), een gratis hospitalisatieverzekering voor het hele gezin, een 2de pensioenpijler (4%) en een fietsvergoeding of gratis abonnement bij het openbaar vervoer.

Verder vinden wij een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk en daarom bieden wij voltijdse werknemers de volgende voordelen: een 36-uren werkweek, 35 vakantiedagen en 14 feestdagen en - voor functies die dit toelaten - ook glijtijden en de kans om thuis te werken. Voor de functies op D-niveau bieden we brutoloon van minstens 2.322,08 euro (voltijds).
Stel je uiterlijk op 5 mei 2024 kandidaat voor deze functie door je motivatiebrief, cv en een kopie van het vereiste diploma te bezorgen. Bij de
indiensttreding bezorg je ons een recent uittreksel uit het strafregister. Het uittreksel mag niet ouder zijn dan 3 maanden. Solliciteren kan (bij voorkeur) per mail naar sollicitaties@ravels.be of per post gericht aan College van burgemeester en schepenen, Gemeentelaan 60, 2381 Ravels.

Interesse?

Voor meer info over de functie-inhoud en procedure kun je terecht bij de personeelsdienst op het nummer 014 65 48 37.

Gemeente Ravels zoekt een

TECHNISCH ASSISTENT (D1-D3)

BEDRIJF

Gemeente Ravels

LOCATIE

Ravels

Bedrijfsinfo

Ravels is een dynamische gemeente gelegen in een landelijke en groene omgeving.

Profiel

 • houder rijbewijs C

Functieomschrijving

 • Je voert technische taken uit waaronder hoofdzakelijk: vervoersopdrachten, logistieke steun bij festiviteiten, aanleg en herstelling van wegen en verkeerssignalisatie. Maar daarnaast zorg je ook voor de algemene ondersteuning van de technische dienst uitvoering.
 • Klantgerichtheid, betrokkenheid en zin voor kwaliteit zijn competenties waar jij jezelf in terugvindt.

Wij bieden U

Aanbod: 1 voltijds contract onbepaalde duur (rijbewijs C)

Wat bieden wij jou?

Ons aanbod wordt telkens aangevuld met maaltijdcheques (8 euro), een gratis hospitalisatieverzekering voor het hele gezin, een 2de pensioenpijler (4%) en een fietsvergoeding of gratis abonnement bij het openbaar vervoer.

Verder vinden wij een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk en daarom bieden wij voltijdse werknemers de volgende voordelen: een 36-uren werkweek, 35 vakantiedagen en 14 feestdagen en - voor functies die dit toelaten - ook glijtijden en de kans om thuis te werken. Voor de functies op D-niveau bieden we brutoloon van minstens 2.322,08 euro (voltijds).
Stel je uiterlijk op 5 mei 2024 kandidaat voor deze functie door je motivatiebrief, cv en een kopie van het vereiste diploma te bezorgen. Bij de indiensttreding bezorg je ons een recent uittreksel uit het strafregister. Het uittreksel mag niet ouder zijn dan 3 maanden.

Solliciteren kan (bij voorkeur) per mail naar sollicitaties@ravels.be of per post gericht aan College van burgemeester en schepenen, Gemeentelaan 60, 2381 Ravels.

Interesse?

Voor meer info over de functie-inhoud en procedure kun je terecht bij de personeelsdienst op het nummer 014 65 48 37.

Gemeente Ravels zoekt een

AANLEG WERFRESERVE TECHNISCH ASSISTENT (D1-D3)

BEDRIJF

Gemeente Ravels

LOCATIE

Ravels

Bedrijfsinfo

Ravels is een dynamische gemeente gelegen in een landelijke en groene omgeving.

Profiel

 • houder rijbewijs B

Functieomschrijving

 • Als technisch assistent infrastructuur sta je in voor de ondersteuning van de technische dienst uitvoering en werk je mee aan de uitvoering van de diverse toebedeelde taken uit het takenpakket van de technische dienst uitvoering. Tot dat takenpakket hoort: het aanleggen en herstellen van wegen, de plaatsing en het onderhoud van verkeerssignalisatie, het uitvoeren van reparaties en het onderhoud van het materieel, wagen- en machinepark, het verzorgen van logistieke steun bij festiviteiten, het onderhoud en herstel van gebouwen …
 • Klantgerichtheid, betrokkenheid en zin voor kwaliteit zijn competenties waar jij jezelf in terugvindt.

Wij bieden U

Ons aanbod wordt telkens aangevuld met maaltijdcheques (8 euro), een gratis hospitalisatieverzekering voor het hele gezin, een 2de pensioenpijler (4%) en een fietsvergoeding of gratis abonnement bij het openbaar vervoer.

Verder vinden wij een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk en daarom bieden wij voltijdse werknemers de volgende voordelen: een 36-uren werkweek, 35 vakantiedagen en 14 feestdagen en - voor functies die dit toelaten - ook glijtijden en de kans om thuis te werken. Voor de functies op D-niveau bieden we brutoloon van minstens 2.322,08 euro (voltijds).
Stel je uiterlijk op 5 mei 2024 kandidaat voor deze functie door je motivatiebrief, cv en een kopie van het vereiste diploma te bezorgen. Bij de indiensttreding bezorg je ons een recent uittreksel uit het strafregister. Het uittreksel mag niet ouder zijn dan 3 maanden.

Solliciteren kan (bij voorkeur) per mail naar sollicitaties@ravels.be of per post gericht aan College van burgemeester en schepenen, Gemeentelaan 60, 2381 Ravels.

Interesse?

Voor meer info over de functie-inhoud en procedure kun je terecht bij de personeelsdienst op het nummer 014 65 48 37.

Gemeente Ravels zoekt een

TOEZICHTER (D1-D3)

BEDRIJF

Gemeente Ravels

LOCATIE

Ravels

Bedrijfsinfo

Ravels is een dynamische gemeente gelegen in een landelijke en groene omgeving.

Profiel

 • Voltijds contract onbepaalde duur

Functieomschrijving

 • Als toezichter open en sluit je de gemeentelijke lokalen en sportaccommodaties.
 • Ook kleine herstellingen aan sporttoestellen of de infrastructuur behoren tot jouw takenpakket.

Wij bieden U

Ons aanbod wordt telkens aangevuld met maaltijdcheques (8 euro), een gratis hospitalisatieverzekering voor het hele gezin, een 2de pensioenpijler (4%) en een fietsvergoeding of gratis abonnement bij het openbaar vervoer.

Verder vinden wij een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk en daarom bieden wij voltijdse werknemers de volgende voordelen: een 36-uren werkweek, 35 vakantiedagen en 14 feestdagen en - voor functies die dit toelaten - ook glijtijden en de kans om thuis te werken. Voor de functies op D-niveau bieden we brutoloon van minstens 2.322,08 euro (voltijds).
Stel je uiterlijk op 5 mei 2024 kandidaat voor deze functie door je motivatiebrief, cv en een kopie van het vereiste diploma te bezorgen. Bij de indiensttreding bezorg je ons een recent uittreksel uit het strafregister. Het uittreksel mag niet ouder zijn dan 3 maanden.

Solliciteren kan (bij voorkeur) per mail naar sollicitaties@ravels.be of per post gericht aan College van burgemeester en schepenen, Gemeentelaan 60, 2381 Ravels.

Interesse?

Voor meer info over de functie-inhoud en procedure kun je terecht bij de personeelsdienst op het nummer 014 65 48 37.

Gemeente Ravels zoekt een

HOOFD MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT (B4-B5)

BEDRIJF

Gemeente Ravels

LOCATIE

Ravels

Bedrijfsinfo

Ravels is een dynamische gemeente gelegen in een landelijke en groene omgeving.

Profiel

De volgende diploma’s komen voor deze functie in aanmerking:

 • Het diploma van master in het sociaal werk
 • Het diploma van master in het sociaal werk en sociaal beleid
 • Het diploma van master in de pedagogische wetenschappen, afstudeerrichting orthopedagogiek
 • Het diploma van master in de agogische wetenschappen
 • Het diploma van bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent, of een daarmee gelijkgesteld diploma
 • Het diploma van bachelor orthopedagogie
 • Het diploma van bachelor sociale re-adaptatiewetenschappen
 • Het diploma van bachelor gezinswetenschappen

Kandidaten met één van de volgende oude diploma’s komen ook in aanmerking:

 • Het diploma van bachelor in de verpleegkunde, afstudeerrichting sociale verpleegkunde, of een daarmee gelijkgesteld diploma
 • Het diploma van bachelor in de sociale gezondheidszorg, of een daarmee gelijkgesteld diploma
 • Het diploma van maatschappelijk assistent, afgeleverd in het sociaal hoger onderwijs van het korte type of het hoger onderwijs van één cyclus, studiegebied sociaal-agogisch werk, of de buitenlandse diploma’s die gelijkwaardig zijn verklaard met een diploma van maatschappelijk assistent
 • Het diploma van gegradueerde verpleger, gespecialiseerd in gemeenschapsgezondheid
 • Het diploma van sociaal verpleegkundige met de titel van gegradueerde in de sociale verpleegkunde, dat behoort tot het vroegere paramedische hoger onderwijs van het korte type

Functieomschrijving

 • Als leider van een team van maatschappelijk werkers coördineer je de sociale dienst, ontwikkel je een visie op sociale hulpverlening en bied je ondersteuning en coaching aan je team.
 • Je zorgt voor een efficiënte en kwalitatieve dienstverlening, houdt je op de hoogte van relevante wetgeving en vertegenwoordigt de sociale dienst in verschillende interne en externe overlegstructuren.

Wij bieden U

Ons aanbod wordt telkens aangevuld met maaltijdcheques (8 euro), een gratis hospitalisatieverzekering voor het hele gezin, een 2de pensioenpijler (4%) en een fietsvergoeding of gratis abonnement bij het openbaar vervoer.

Verder vinden wij een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk en daarom bieden wij voltijdse werknemers de volgende voordelen: een 36-uren werkweek, 35 vakantiedagen en 14 feestdagen en - voor functies die dit toelaten - ook glijtijden en de kans om thuis te werken. Voor de functies op B-niveau bieden we een brutoloon van minstens 2.971,46 euro (voltijds).
Stel je uiterlijk op 5 mei 2024 kandidaat voor deze functie door je motivatiebrief, cv en een kopie van het vereiste diploma te bezorgen. Bij de indiensttreding bezorg je ons een recent uittreksel uit het strafregister. Het uittreksel mag niet ouder zijn dan 3 maanden.

Solliciteren kan (bij voorkeur) per mail naar sollicitaties@ravels.be of per post gericht aan College van burgemeester en schepenen, Gemeentelaan 60, 2381 Ravels.

Interesse?

Voor meer info over de functie-inhoud en procedure kun je terecht bij de personeelsdienst op het nummer 014 65 48 37.

Gemeente Ravels zoekt een

POLYVALENT DESKUNDIGE ADMINISTRATIE (B1-B3)

BEDRIJF

Gemeente Ravels

LOCATIE

Ravels

Bedrijfsinfo

Ravels is een dynamische gemeente gelegen in een landelijke en groene omgeving.

Profiel

 • bachelordiploma

Functieomschrijving

 • Je ondersteunt de gemeente voornamelijk in backoffice, sporadisch in frontoffice. Zo vervul je jouw rol als klantgerichte expert.
 • Als persoon ben je communicatief en behulpzaam. Bovendien kan je goed omgaan met stress en ben je flexibel ingesteld.
 • Je kan vlot overweg met gangbare software en hebt kennis van algemene én specifieke regelgeving rondom bv. het lokaal bestuur

Wij bieden U

Ons aanbod wordt telkens aangevuld met maaltijdcheques (8 euro), een gratis hospitalisatieverzekering voor het hele gezin, een 2de pensioenpijler (4%) en een fietsvergoeding of gratis abonnement bij het openbaar vervoer.

Verder vinden wij een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk en daarom bieden wij voltijdse werknemers de volgende voordelen: een 36-uren werkweek, 35 vakantiedagen en 14 feestdagen en - voor functies die dit toelaten - ook glijtijden en de kans om thuis te werken. Voor de functies op B-niveau bieden we een brutoloon van minstens 2.971,46 euro (voltijds).
Stel je uiterlijk op 5 mei 2024 kandidaat voor deze functie door je motivatiebrief, cv en een kopie van het vereiste diploma te bezorgen. Bij de indiensttreding bezorg je ons een recent uittreksel uit het strafregister. Het uittreksel mag niet ouder zijn dan 3 maanden.

Solliciteren kan (bij voorkeur) per mail naar sollicitaties@ravels.be of per post gericht aan College van burgemeester en schepenen, Gemeentelaan 60, 2381 Ravels.

Interesse?

Voor meer info over de functie-inhoud en procedure kun je terecht bij de personeelsdienst op het nummer 014 65 48 37.

Stad Hoogstraten zoekt een

PROJECTMANAGER OPENBAAR DOMEIN

LOCATIE

Hoogstraten

Bedrijfsinfo

Wil je een cruciale rol spelen in de ontwikkeling van openbare ruimtes en infrastructuur? Kan je vlot overweg met Autocad en kent VectorWorks geen geheimen voor jou? Wil je een project van a tot z in goede banen leiden en verlies je daarbij de kwaliteit, timing en het budget ervan niet uit het oog? Kan je vlot communiceren met de verschillende betrokken partijen en is coördineren en aansturen van een project echt jouw ding? Solliciteer dan snel en word de projectmanager openbaar domein die Hoogstraten nodig heeft!

Profiel

 • Je hebt een grondige kennis van gangbare projectmanagementtechnieken;
 • Je hebt een goede kennis van Autocad, VectorWorks en/of andere tekentools;
 • Je hebt een goede kennis van de gebruikelijke uitvoeringstechnieken in de wegenbouw en aanleg openbaar groen;
 • Je hebt een actuele kennis van bovengrondse en ondergrondse infrastructuren;
 • Je hebt kennis van de principes van rioleringsontwerp;
 • Je hebt basiskennis van regelgeving rond overheidsopdrachten;
 • Je hebt een basisinzicht in overheidsstructuren;
 • Je beschikt over een bachelordiploma OF je beschikt over minimum 5 jaar relevante beroepservaring én je slaagt in een capaciteitstest voorafgaand aan de selectieprocedure.

Functieomschrijving

- De projectmanager is verantwoordelijk voor de voorbereidende fase tot de uitvoeringsfase van projecten op of aan het openbaar domein. De projectmanager blijft in de uitvoeringsfase betrokken, de dagelijkse opvolging van de uitvoeringsfase ligt bij de toezichter openbaar domein waarmee nauw samengewerkt wordt.

- De projectmanager is verantwoordelijk voor de coördinatie en aansturing van het project. Hij bewaakt dat het project volgens de afgesproken doelstelling, vooropgestelde inhoud en kwaliteit en binnen de afgesproken timing en het afgesproken budget wordt uitgevoerd.

- De projectmanager verzorgt de communicatie met de verschillende betrokken partijen en staat in voor de afstemming van de verschillende aspecten van het project met alle diverse stakeholders.

- Volgende domeinen komen aan bod binnen het team openbaar domein:

 • aanleg en renovatie van (on)verharde wegen, voet- en fietspaden;
 • aanleg en renovatie van het openbaar groen en groene ontmoetingsruimten;
 • aanleg en renovatie van rioleringen en nutsvoorzieningen;
 • aanleg en renovatie van speelterreinen.

Wij bieden U

 • Voltijds (4/5de bespreekbaar) contract van onbepaalde duur;
 • Marktconform loon (niveau B1-B3, alle relevante ervaring wordt meegerekend = knelpuntberoep) met haard- of standplaatsvergoeding;
 • Tal van extralegale voordelen: maaltijd- en ecocheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering, 2de pensioenpijler, mogelijkheid tot fietslease, korting bij Sportoase Stede Akkers en De Mosten.

Interesse?

Bezorg je motivatiebrief, cv en een kopie van het vereiste diploma uiterlijk op 7 mei 2024 via jobs@hoogstraten.be of via Dienst HRM, Vrijheid 149, 2320 Hoogstraten.

Tuinaanleg en onderhoud Van den Akkerveken G en J zoekt een

TUINARBEIDER VOOR AANLEG EN ONDERHOUD

BEDRIJF

Tuinaanleg en onderhoud Van den Akkerveken G en J

LOCATIE

Oud-Turnhout

Profiel

 • Je bezit een diploma tuinbouw – groenvoorziening of gelijk door werkervaring of interesse
 • Je bent een gemotiveerde team-player en streeft kwaliteit na in je werk
 • Je hebt aandacht voor veiligheid, orde en netheid
 • Je kan zelfstandig werken.
 • Je bent ondernemend en beschikt over een eerlijke en klantvriendelijke houding
 • Je spreekt goed Nederlands

Functieomschrijving

Algemeen onderhoud van tuinen:

 • Snoeien van bomen, struiken en hagen
 • Maaien en beluchten van gazons
 • Adviseren klanten over tuinonderhoud

Maken van tuinelementen:

 • Aanleg van paden, terrassen
 • Planten van bomen, hagen en struiken; plaatsen van plantsteunen en plantbescherming

Signaleren van plantenziekten en behandelen met de juiste bestrijdingsmiddelen

Verwijderen van onkruiden, manueel en met fyto-gelicentieerde middelen

Onderhoud en reparatie van klein tuingereedschap/machines

Wij bieden U

Interesse?!

Telefoon: 0497/462477

E-mail: guy.vandenakkerveken@skynet.be

Adres: Grote Vondelweg 11, 2360 Oud-Turnhout

Stad Hoogstraten zoekt een

TOEZICHTER MILIEUHANDHAVING

LOCATIE

Hoogstraten

Bedrijfsinfo

Liggen thema’s als milieu en natuur je nauw aan het hart? Wil je een sleutelrol spelen in het handhaven van omgevingsvergunningen? Ben je een echte teamplayer en heb je kennis en inzicht in milieutechnieken en milieuproblematiek? Ben je klaar om je steentje bij te dragen aan een schonere omgeving voor Hoogstraten? Solliciteer dan snel voor de functie van toezichter milieuhandhaving!

Profiel

 • Je hebt een grondige inhoudelijke kennis van de regelgeving inzake milieu (VLAREM) en omgeving;
 • Je hebt kennis en inzicht in milieutechnieken en milieuproblematiek;
 • Je hebt een grondige kennis van decreet 21 december 2007 tot aanvulling van het decreet van 5 april 1995 houdende algemene bepalingen milieubeleid met titel XVI: “toezicht, handhaving en veiligheidsmaatregelen” en het milieuhandhavingsbesluit van 12 december 2008 zoals gewijzigd;
 • Je hebt kennis van het vergunningsloket en andere relevante softwarepakketten;
 • Je kan vlot en correct gebruikmaken van de verschillende communicatiemedia;
 • Je hebt kennis van de werking van een lokaal bestuur;
 • Je beschikt over een bachelordiploma en een rijbewijs B;
 • Je bent bereid tot occasioneel avond- en weekendwerk (bvb. bij geluidsmetingen).

Functieomschrijving

Als toezichter milieuhandhaving zie je toe op de naleving van de regelgeving die in het kader van het Milieuhandhavingsdecreet aan de lokale toezichthouders is toegewezen. Je voert controles uit en je treedt adviserend en corrigerend op. Je ziet toe op de correcte toepassing en naleving van de milieuregelgeving.

Als toezichter formuleer je tijdens dergelijke controles raadgevingen, aanmaningen en stel je verslagen van vaststelling op wanneer dit van toepassing is.

Je maakt deel uit van de dienst omgeving en werkt mee aan de visie rond milieu en omgeving. Je hebt een nauwe samenwerking met collega’s, expert Land en omgevingsambtenaren. Je staat in voor het toezicht op de uitvoering en naleving van omgevingsvergunningen.

Als toezichter sta je in om een visie en aanpak rond zwerfvuil en afval beleidsmatig uit te werken en goed op te volgen. Je bepaalt mee het camerabeleid rond zwerfvuil en je volgt de prioriteiten en resultaten mee op.

Wij bieden U

 • Voltijds contract van onbepaalde duur;
 • Marktconform loon (niveau B1 – B3) met haard- of standplaatsvergoeding;
 • Tal van extralegale voordelen: maaltijd- en ecocheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering, 2de pensioenpijler, mogelijkheid tot fietslease, korting bij Sportoase en De Mosten…

Interesse?

Bezorg je motivatiebrief, cv en een kopie van het vereiste diploma uiterlijk op 29 april 2024 via jobs@hoogstraten.be of via Dienst HRM, Vrijheid 149, 2320 Hoogstraten. De selectieprocedure gaat door op maandag 27 mei 2024 in de namiddag.

Stad Hoogstraten zoekt een

MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT

LOCATIE

Hoogstraten

Bedrijfsinfo

Heb jij een uitgesproken maatschappelijk engagement? Kan je zelfstandig werken, maar ook in team? Ga je vertrouwelijk om met informatie en ben je discreet? Dan verwelkomen we je graag bij de sociale dienst van de stad.

Profiel

 • Je hebt voldoende kennis van regelgeving die relevant is voor (de organisatie van) hulp- en dienstverlening en/of je weet waar ze terug te vinden is;
 • Je hebt voldoende kennis van de sociale kaart en/of je weet waar ze terug te vinden is;
 • Je beschikt over een rijbewijs B;
 • Je bent bereid om flexibele werkuren te presteren, o.a. wekelijks avondspreekuur en avondvergaderingen;
 • Je beschikt over één van de volgende diploma’s: bachelor in het sociaal agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent, bachelor orthopedagogie, bachelor sociale re-adaptatiewetenschappen, bachelor gezinswetenschappen, master in het sociaal werk, master in het sociaal werk en sociaal beleid, master in de pedagogische wetenschappen, afstudeerrichting orthopedagogiek, master in de agogische wetenschappen.

Functieomschrijving

Als maatschappelijk assistent verzeker je het recht op maatschappelijke dienstverlening, die de burger in staat stelt een leven te leiden dat beantwoordt aan de menselijke waardigheid. Als maatschappelijk assistent bied je psycho-sociale hulp, informatie, advies en concrete dienstverlening aan personen om hun maatschappelijke integratie te bevorderen.

Wij bieden U

 • Voltijds of deeltijds (30,4/38°) contract van onbepaalde duur;
 • Marktconform loon (niveau B1 – B3) met haard- of standplaatsvergoeding;
 • Tal van extralegale voordelen: maaltijd- en ecocheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering, 2de pensioenpijler, mogelijkheid tot fietslease, korting bij Sportoase en De Mosten…

Interesse?

Bezorg je motivatiebrief, cv en een kopie van het vereiste diploma uiterlijk op 29 april 2024 via jobs@hoogstraten.be of via Dienst HRM, Vrijheid 149, 2320 Hoogstraten. De selectieprocedure gaat door op dinsdag 28 mei 2024.

Dakwerken VDA & Partners BV zoekt een

DAKDEKKER

LOCATIE

Geel

Bedrijfsinfo

Dakwerken VDA & Partners bv: Uw Expert in Dakwerken voor Nieuwbouw en Renovaties

Welkom bij Dakwerken VDA & Partners bv, waar wij met meer dan 10 jaar ervaring leiderschap tonen in zowel particuliere als commerciële dakprojecten. Ons team, dat gespecialiseerd is in zowel hellende als platte daken, hanteert de nieuwste technieken en materialen, waaronder roofing en gewapende EPDM, om topkwaliteit en duurzaamheid te garanderen.

We zijn trots op ons zeer dynamisch team en de sterke relaties die we opbouwen met onze werknemers, die ons elke dag ondersteunen en ons bedrijf naar een hoger niveau tillen. Of het nu gaat om nieuwbouw of uitgebreide dakrenovaties, ons team zet zich volledig in om uitmuntende resultaten te leveren.

Als groeiend bedrijf zijn we op zoek naar gemotiveerde vakmensen die ons willen versterken. We bieden een dynamische werkomgeving waar vakmanschap en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Bij ons werk je aan uiteenlopende projecten die zowel uitdagend als belonend zijn.

Sluit je aan bij Dakwerken VDA & Partners bv en draag bij aan baanbrekende projecten in een respectvolle en professionele omgeving!

Profiel

 • Ervaring binnen de sector is een pluspunt, maar geen vereiste. Zowel kandidaten met als zonder ervaring zijn welkom => de mentaliteit om te leren en willen werken is voor ons eens zo belangrijk !
 • Je beschikt over eigen vervoer om tot bij ons te geraken. ( vertrekplaats => Geel )
 • Je kan in teamverband werken alsook de nodige instructies opvolgen.
 • Je bent communicatief .
 • Resultaatgericht werken met de nodige verantwoordelijkheid schrikt je niet af.
 • Flexibele ingesteldheid.

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouwsector en schrikt werken op hoogte je niet af ?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde dakwerker voor het plaatsen van hellende en/of platte daken.

Enige ervarig binnen de sector is mooi meegenomen, maar zeker geen must.

De mentaliteit om te leren en willen werken is zeker zo belangrijk voor ons !

Vertrekplaats Geel , vanuit het magazijn.

Jobgerelateerde competenties

 • Voorbereidende werken o.a. pannen slijpen, isoleren, rollen roofing klaarleggen, ...
 • Dakgoten en afvoerpijpen plaatsen.
 • Roofing branden
 • EPDM plaatsen
 • Dichting van hellende daken met pannen en/of leien incl. afwerken.
 • Plaatsen van Veluxen
 • ....

Wij bieden U

 • Je kan meteen of binnen enkele maanden starten.
 • Je komt terecht in een jong en dynamisch team met een zéér collegiale sfeer.
 • Je geniet van alle voordelen binnen de bouwsector (weerverlet, getrouwheidszegels, rustdagen, bouwverlof, kerstverlof, ...).
 • Wij voorzien je van werkkledij. Daarnaast krijg je ook een vergoeding voor de was van je werkkledij.
 • Je wordt voldoende ondersteund. Minder ervaren kandidaten krijgen een interne opleiding.
 • Vaste job = onbepaalde duur
 • Correcte verloning volgens PC 124, met kans op véél doorgroei mogelijkheden.

Is jouw interesse gewekt?

Solliciteer dan via jolien@dakwerken-vda-partners.be

Gemeente Ravels zoekt een

MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT (B1-B3)

BEDRIJF

Gemeente Ravels

LOCATIE

Ravels

Bedrijfsinfo

Ravels is een dynamische gemeente gelegen in een landelijke en groene omgeving

Profiel

De volgende diploma’s komen voor deze functie in aanmerking:

 • Het diploma van master in het sociaal werk
 • Het diploma van master in het sociaal werk en sociaal beleid
 • Het diploma van master in de pedagogische wetenschappen, afstudeerrichting orthopedagogiek
 • Het diploma van master in de agogische wetenschappen
 • Het diploma van bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent, of een daarmee gelijkgesteld diploma
 • Het diploma van bachelor orthopedagogie
 • Het diploma van bachelor sociale re-adaptatiewetenschappen
 • Het diploma van bachelor gezinswetenschappen

Kandidaten met één van de volgende oude diploma’s komen ook in aanmerking:

 • Het diploma van bachelor in de verpleegkunde, afstudeerrichting sociale verpleegkunde, of een daarmee gelijkgesteld diploma
 • Het diploma van bachelor in de sociale gezondheidszorg, of een daarmee gelijkgesteld diploma
 • Het diploma van maatschappelijk assistent, afgeleverd in het sociaal hoger onderwijs van het korte type of het hoger onderwijs van één cyclus, studiegebied sociaal-agogisch werk, of de buitenlandse diploma’s die gelijkwaardig zijn verklaard met een diploma van maatschappelijk assistent
 • Het diploma van gegradueerde verpleger, gespecialiseerd in gemeenschapsgezondheid
 • Het diploma van sociaal verpleegkundige met de titel van gegradueerde in de sociale verpleegkunde, dat behoort tot het vroegere paramedische hoger onderwijs van het korte type

Functieomschrijving

 • 1 voltijds vervangend contract en 1 voltijds contract van bepaalde duur voor 1 jaar
 • Als maatschappelijk assistent identificeer je mensen in kwetsbare situaties en breng je hen in contact met de sociale dienst van het OCMW.
 • Je verkent en definieert de door hen ervaren problemen en noden, stelt cliëntendossiers samen, en maakt hulpverleningsplannen op.
 • Je onderhoudt contacten met relevante instanties om het hulpverleningsproces te optimaliseren.

Wij bieden U

Ons aanbod wordt telkens aangevuld met maaltijdcheques (8 euro), een gratis hospitalisatieverzekering voor het hele gezin, een 2de pensioenpijler (4%) en een fietsvergoeding of gratis abonnement bij het openbaar vervoer.

Verder vinden wij een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk en daarom bieden wij voltijdse werknemers de volgende voordelen: een 36-uren werkweek, 35 vakantiedagen en 14 feestdagen en - voor functies die dit toelaten - ook glijtijden en de kans om thuis te werken. Voor de functies op B-niveau bieden we een brutoloon van minstens 2.971,46 euro (voltijds).
Stel je uiterlijk op 5 mei 2024 kandidaat voor deze functie door je motivatiebrief, cv en een kopie van het vereiste diploma te bezorgen. Bij de indiensttreding bezorg je ons een recent uittreksel uit het strafregister. Het uittreksel mag niet ouder zijn dan 3 maanden.

Solliciteren kan (bij voorkeur) per mail naar sollicitaties@ravels.be of per post gericht aan College van burgemeester en schepenen, Gemeentelaan 60, 2381 Ravels.

Interesse?

Voor meer info over de functie-inhoud en procedure kun je terecht bij de personeelsdienst op het nummer 014 65 48 37.

Getra nv zoekt een

ONTWERP- & AUTOMATISATIESPECIALIST

BEDRIJF

Getra nv

LOCATIE

Wommelgem

Bedrijfsinfo

Ben jij een gedreven Ontwerp- en Automatisatiespecialist met een ongekende passie voor techniek? Ben jij altijd op zoek naar complexe uitdagingen en wil jij graag deel uitmaken van een dynamisch en sterk technisch team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Profiel

Als Ontwerp- en Automatisatiespecialist ben je verantwoordelijk voor het aanpassen van bestaande machines op maat van de klant. Je zult betrokken zijn van bij het ontwerp, de ontwikkeling tot de praktische uitvoering van diverse technische maatoplossingen. Indien nodig, ga je alleen of met de sales engineer ter plaatse bij de klant. Tijdens deze interventies ben jij het visitekaartje van het bedrijf. Je hebt oog voor detail en streeft altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Functieomschrijving

Wat wij van jou verwachten:

 • Een afgeronde technische opleiding op HBO- of WO-niveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Een proactieve werkhouding en een hands-on mentaliteit
 • Ontwerpen, programmeren en implementeren van PLC & stuursystemen
 • Ontwikkelen van oplossingen voor Ethernet & seriële communicatie
 • Creëren van mechanische ontwerpen met behulp van Inventor en E-plan

Niet vereist maar wel een pluspunt

 • Kennis en ervaring met programmeertalen zoals C#, Python, C/C++
 • Werken met databases, SQL en SQL servers
 • Vertrouwdheid met Festo PLC & Drivers

Wij bieden U

Wat wij jou bieden:

 • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
 • Een stimulerende werkomgeving waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen
 • Een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • De mogelijkheid om te werken aan uitdagende en innovatieve projecten

Wij zorgen voor een degelijke opleiding bij de start, schoolverlaters zijn dus meer dan welkom. Klantvriendelijkheid, verantwoordelijkheid en ordelijkheid zijn eigenschappen die jou typeren. Ook betrokkenheid en teamwork zijn bepalend voor het succes van onze Technische Dienst. Je beheerst de Nederlandse taal zeer goed. Het is mogelijk dat je al eens bij onze Franstalige klanten langs gaat, dus ook een vlotte babbel in het Frans is zeker meegenomen (maar geen vereiste). Je bent bij voorkeur woonachtig in de ruime omgeving van Antwerpen.

Waarom kiezen voor Getra? Onze technische toppers aan het woord:

Bij Getra vind je een boeiende uitdaging met veel diversiteit in een team dat streeft naar kwaliteit. Er is een gedetailleerd opleidingsplan bij de start en mogelijkheden om bij te leren gedurende je hele carrière. Daarnaast maken we gebruik van volledig digitale en realtime verwerking van servicebons, waardoor administratieve taken overbodig worden. Ook hebben we een geautomatiseerd onderdelenbeheer voor snellere herbevoorrading. En natuurlijk voorziet Getra professionele en moderne werkkledij, alsook een bedrijfswagen om je werkzaamheden optimaal uit te voeren. Het logo van Getra is subtiel verwerkt op de wagen, zodat je altijd herkenbaar bent als onderdeel van ons team zonder uitgebreide reclame op de dienstwagen.

Ben jij de Ontwerp- en Automatisatiespecialist die wij zoeken? Heb jij interesse in deze functie en wil je profiteren van onze extra voordelen? Solliciteer dan snel en wie weet rijd jij binnenkort rond in onze nieuwe servicewagen! Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons (i.daems@getra.be) op en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons Getra team!

Heb je nog vragen die je eerst beantwoord wil zien? Neem contact op met Ilse Daems op 0495/16.20.10. Zij vertelt je graag meer!

Spranco Metaalbouw zoekt een

ALLROUND PLAATBEWERKER

LOCATIE

Minderhout

Bedrijfsinfo

SPCm beschikt over een zeer uitgebreid machinepark en gespecialiseerde medewerkers. Hierdoor is eigenlijk niets onmogelijk. Dit begint reeds bij het tekenen, berekenen en uitwerken van elk denkbaar project. Knip-, plooi-, pons-, snij-, zaag-, boor-, las- en indien gewenst montagewerk, alles wordt onder eigen dak voorbereid en samengesteld.

Profiel

 • Je hebt werkervaring in de industriële plaatbewerking en machine / constructiebouw
 • Je bent allround inzetbaar
 • Je hebt ervaring met tekening lezen
 • Grote dosis technisch inzicht is een must
 • Je bent leergierig, nauwkeurig en levert kwaliteit
 • Geen 9-to-5 mentaliteit
 • Ervaring in het lassen is een pluspunt maar niet noodzakelijk

Functieomschrijving

We zijn dringend op zoek naar een allround plaatbewerker die van tekening tot eindproduct zelfstandig aan de slag kan gaan.

Heb jij technisch inzicht ? Dan zijn wij op zoek naar jou !

Wij bieden U

 • Een boeiende, gevarieerde job in een bloeiend bedrijf met een zeer uitgebreid machinepark
 • Een informele en open werksfeer waarin je de kans krijgt om zelfstandig te werken

Interesse ?

Bel 03/314.76.84 of mail naar cdevries@spcm.be

Sopraco zoekt een

OPERATOR BEPRO

BEDRIJF

Sopraco

LOCATIE

Olen

Profiel

 • Je werkt in een 3-ploegensysteem (vroege-late-nacht)
 • Je hebt een eerste ervaring als operator
 • Je kunt zelfstandig werken

Jobgerelateerde competenties

 • De producten of het afval naar de opslag-, verzendings-of recyclagezones, ... vervoeren
 • Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken
 • De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...)
 • Toezicht houden op de doorstroom en de voortgang van producten op een productie- of transportlijn
 • Indien nodig elementen deblokkeren en verwijderen
 • Activiteitengegevens registreren (aantal stukken, ...)
 • De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren
 • Zichtbare afwijkingen aan producten opsporen, lokaliseren en ze sorteren (oppervlakte, kleur, ...)

Persoonsgebonden competenties

 • Resultaatgerichtheid
 • Flexibiliteit
 • Zelfstandigheid

Functieomschrijving

 • Je bedient de menginstallaties
 • Je werkt aan de afzakmachine
 • Je houdt toezicht op het functioneren van de machines
 • Je neemt stalen
 • Je laadt vrachtwagens

Wij bieden U

 • Werken binnen een stabiele bedrijvengroep met groei- en toekomstperspectief
 • Een uitdagende functie met veel variatie, je komt terecht in een fijn team.
 • Voltijdse arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur.
 • Markconform loon, maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering

Solliciteren:

SOPRACO NV
Kalverstraat 12440 GEEL
E-mail met cv t.a.v Hugo Geuens - e-mail: personeel@sopraco.be

Sopraco zoekt een

MEDEWERKER DIEPVRIES

BEDRIJF

Sopraco

LOCATIE

Geel

Profiel

 • Kunnen werken in diepvriestemperatuur, mits beschermende kledij
 • Ervaring in het rijden met een reachtruck is meegenomen
 • Kennis/ervaring in het opnemen van orders, werken met de PC

Wij zoeken een medewerker die zelfstandig kan werken; iemand die nauwgezet werkt. Dit is geen louter uitvoerende functie.

Functieomschrijving

Norenca NV maakt deel uit van de Sopraco Groep, een belangrijke speler in de Belgische vleesindustrie.

Onder leiding van uw teamleader:
Uw werktijd situeert zich tussen 06:00u en 15:00u.

 • beheert u de voorraad in de diepvries en maakt u de bestellingen klaar;
 • leert u het informaticasysteem correct te gebruiken;
 • waakt u over de kwaliteit van de afgewerkte producten;
 • zorgt u voor het afleveren van de bestellingen.

Wij bieden U

Een aangename, collegiale werksfeer.

Marktconform loon, maaltijdcheques en doorgroeimogelijkheden.

Plaats tewerkstelling

SOPRACO

Kalverstraat 1 2440 GEEL

Heb je interesse? Solliciteer nu:

SOPRACO NV
Kalverstraat 1, 2440 GEEL
E-mail met cv t.a.v Hugo Geuens - e-mail: personeel@sopraco.be

De Dennen zoekt een

VERPLEEGKUNDIGE

BEDRIJF

De Dennen

LOCATIE

Malle

Bedrijfsinfo

De Dennen zorgt voor ouderen; in het woonzorgcentrum, revalidatieziekenhuis en assistentiewoningen. De bewoners en patiënten genieten dagelijks van warme zorg in een geborgen omgeving, te midden van rustgevend groen. Als werkgever zijn we een aantrekkelijke werkplek waar ook goed gezorgd wordt voor de medewerkers. Dit betekent inspraak, erkenning, waardering, verantwoordelijkheid, collegiale sfeer en aandacht voor een goede werk-privébalans.

Profiel

 • Je bezit een diploma verpleegkundige (bachelor, graduaat of gebrevetteerd).
 • Flexibel, teamspeler, positieve ingesteldheid, zin voor verantwoordelijkheid.
 • Zorgzaam, graag werken met ouderen – ook met bewoners met dementie.
 • Aandacht voor de kwaliteit van zorg, waarbij de bewoners en diens wensen het uitgangspunt zijn.

Functieomschrijving

Je werkt als verpleegkundige op een afdeling van het woonzorgcentrum. Je werkt in een multidisciplinair team, om samen goede zorg te geven aan onze bewoners. Je werkt vast op één afdeling, zodat je een vertrouwensband ontwikkelt met de bewoners én de collega’s.

Verschillende jobtimes zijn mogelijk:

 • Voltijds (40u/week)
 • 80% (32u/week): 5 dagen van 6,4u of 4 dagen van 8u
 • 75% (30u/week): 5 dagen van 6u
 • 50% (20u/week): 5 dagen van 4u of in dagen van 6u

Wij bieden U

 • Een collegiale werksfeer.
 • Een gezonde werk-privébalans met 24 vakantiedagen, 11 feestdagen
 • Tal van bijscholingsmogelijkheden, zowel intern als extern.
 • Leuke (teambuildings)activiteiten die georganiseerd worden door ons eigen feestcomité.
 • Verloning conform de ziekenhuisbarema’s IFIC, aangevuld met een volledige eindejaarspremie, en maaltijdcheques. Gratis hospitalisatieverzekering na 1 jaar dienst.
 • We nemen relevante anciënniteit over.
 • Als medewerker van De Dennen heb je recht op allerhande kortingen via ‘benefits at work’.
 • Werkomgeving met talloze ergonomische hulpmiddelen.
 • Prachtige omgeving, midden in de natuur.

Bent u geïnteresseerd?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar Katleen Van Craen, hoofd personeelszorg, via sollicitaties@dedennen.be

Drukkerij EM. de Jong b.v. zoekt een

PRODUCTIELEIDER - ROTATIEDRUKKERIJ

LOCATIE

Baarle-Nassau

Bedrijfsinfo

Jaarlijks 300.000 ton papier, 60.000 drukorders, en oplages tot wel 30 miljoen! Koninklijke Drukkerij Em. de Jong is daarmee de grootste retaildrukker van Europa. Wij hebben een groot, ultramodern machinepark.

Bij Koninklijke Drukkerij Em. de Jong moet jij je op je gemak voelen. Dat betekent dat je van ons een goed salaris krijgt en dat jouw secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn. En je mag daarbij van ons verwachten dat we flexibel zijn en oog hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling, dat de deur altijd voor jou open staat en dat de werksfeer prettig, informeel en veilig is. Het echte geheim achter ons succes: onze loyale, betrokken collega’s. Iedereen is bij ons even belangrijk. Werk je bij ons, dan werk je samen met 1300 anderen in Nederland, België en Duitsland, die dagelijks alles op alles zetten om te excelleren.

Profiel

 • Je bent een ervaren leidinggevende in de grafische sector.
 • Je bent flexibel en kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
 • Op onze 8 persen bewaak jij het productieproces, zowel qua output als kwaliteit.
 • Tijdens jouw dienst loopt alles op rolletjes en als er zich problemen voordoen los je ze op of schakel je tijdig de juist hulp in.

Functieomschrijving

Als Productieleider ben je verantwoordelijk voor het gehele productieproces van onze Rotatiedrukkerij. Je stuurt de Drukkers aan, bent het aanspreekpunt bij productiestoringen en bewaakt de optimale machinesnelheden, planning en kwaliteit. Je werkt fulltime (40 uur per week) in een 4-ploegensysteem.

Wij bieden U

Jij bent op zoek naar:

 • Een uitdagende baan in ploegendienst met veel verantwoordelijkheid
 • Werken met de nieuwste technologie bij de grootste drukker van Europa
 • Ontwikkelingsmogelijkheden
 • Werken in een geweldig team bij een warm familiebedrijf

Gemeente Brecht zoekt een

TECHNISCH ASSISTENT - BODE (19/38u)

BEDRIJF

Gemeente Brecht

LOCATIE

Brecht

Bedrijfsinfo

Team Brecht is een grote gedreven groep collega’s die samen willen werken aan een mooi(er) Brecht. We voelen ons verantwoordelijk om dagelijks kwalitatief werk te leveren. We stellen ons flexibel op en kunnen op een respectvolle manier met zowel elkaar als anderen omgaan. Dit maakt het uniek om bij #TeamBrecht te horen!

Profiel

 • Je bent een kei in plannen en organiseren
 • Je bent flexibel en kan je planning aanpassen aan onvoorziene gebeurtenissen
 • Je kan vlot samenwerken met collega’s binnen en buiten je eigen team
 • Je handelt en werkt klantgericht en kan op een klantvriendelijke manier grenzen afbakenen
 • Je hebt een basiskennis over en kan werken met: gangbare computerprogramma’s (outlook, internet, windows, …) & multimedia-technieken in culturele infrastructuur (beamer, kabels, schermen, …)
 • Je bent bereid om occasioneel avond- en weekendwerk te doen

Functieomschrijving

Als technisch assistent - bode ga je aan de slag op drie domeinen:

 • Je bent verantwoordelijk voor een vlotte en correcte gang van zaken in de gemeentelijke cultuurinfrastructuur. Je verwelkomt gebruikers en bent hun aanspreekpunt, zet zalen klaar en ruimt deze op, zorgt dat elke gebruiker het gevraagde materiaal (technisch materiaal, drank, …) kan gebruiken en houdt toezicht op het correct gebruik van de infrastructuur.
 • Je voert bodetaken uit zoals het rondbrengen van post/pakketjes, het ophalen van bestellingen, het zorgen voor algemene logistieke ondersteuning van de gemeentelijke diensten, het bussen van folders, flyers, …
 • Je biedt ondersteuning bij de organisatie van de openbare markten en kermissen en bent marktleider tijdens de wekelijkse markten. Je bent hierbij het eerste aanspreekpunt voor de marktkramers.

Wij bieden U

 • Een halftijdse functie met een vast contract van onbepaalde duur
 • Verloning tussen € 1161 en € 1280 per maand afhankelijk van je relevantie ervaring
 • Maaltijdcheques van 8 euro en ecocheques t.w.v. 160 euro
 • 35 verlofdagen en 14 feestdagen o.b.v. een voltijdse tewerkstelling
 • Fietsvergoeding/ terugbetaling openbaar vervoer
 • Gratis hospitalisatieverzekering
 • Tweede pensioenpijler
 • Eindejaarstoelage
 • Vakantiegeld in mei
 • Verschillende opleidingsmogelijkheden
 • Jaarlijks verschillende activiteiten: o.a. nieuwjaarsreceptie, sportdag, afterwork, etc.

Hoe solliciteren?

Wil je solliciteren voor vacature(s), stuur dan je motivatiebrief, CV en een kopie van de gevraagde documenten bij voorkeur naar sollicitaties@brecht.be

Je kan je kandidatuur ook schriftelijk bezorgen aan:

Gemeente Brecht
T.a.v. college van burgemeester en schepenen
Gemeentepark 1
2960 Brecht

Gemeente Brecht zoekt een

TECHNISCH ASSISTENT HOVENIER (D1-3)

BEDRIJF

Gemeente Brecht

LOCATIE

Brecht

Bedrijfsinfo

Team Brecht is een grote gedreven groep collega’s die samen willen werken aan een mooi(er) Brecht. We voelen ons verantwoordelijk om dagelijks kwalitatief werk te leveren. We stellen ons flexibel op en kunnen op een respectvolle manier met zowel elkaar als anderen omgaan. Dit maakt het uniek om bij #TeamBrecht te horen!

Profiel

 • Je beschikt over een goede m.b.t. het aanplanten en snoeien van bomen en planten
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
 • Je werkt nauwkeurig, je het oog voor detail en je kan goed zelfstandig werken
 • Je bent minimum houder van een getuigschrift van drie jaar secundair onderwijs

Functieomschrijving

Als technisch assistent-hovenier sta je in voor:

 • Het planten van bomen en struiken
 • Het maaien van bermen en grasvelden
 • Het snoeien van struiken en bomen
 • Het strooien van zout op fiets- en voetpaden bij sneeuw en ijzel
 • Je controleert de planning en voert taken uit volgens hoogste prioriteit

Wij bieden U

 • Vast contract van onbepaalde duur
 • Verloning tussen € 2383,27 en € 2621,26
 • Maaltijdcheques van 8 euro en ecocheques t.w.v. 160 euro
 • 35 verlofdagen en 14 feestdagen
 • Fietsvergoeding/ terugbetaling openbaar vervoer
 • Gratis hospitalisatieverzekering
 • Tweede pensioenpijler
 • Eindejaarstoelage
 • Vakantiegeld in mei
 • Verschillende opleidingsmogelijkheden
 • Jaarlijks verschillende activiteiten: o.a. nieuwjaarsreceptie, sportdag, afterwork, etc.

Hoe solliciteren?

Wil je solliciteren voor vacature(s), stuur dan je motivatiebrief, CV en een kopie van de gevraagde documenten bij voorkeur naar sollicitaties@brecht.be

Je kan je kandidatuur ook schriftelijk bezorgen aan:

Gemeente Brecht
T.a.v. college van burgemeester en schepenen
Gemeentepark 1
2960 Brecht

Hilfra bv zoekt een

ONLINE MARKETING SPECIALIST & WEBSHOP MEDEWERKER

BEDRIJF

Hilfra bv

LOCATIE

Vlimmeren

Bedrijfsinfo

HILFRA BV

Vlimmeren (Showtuin) & Rijkevorsel (Shop/Depot)

Over ons:

Hilfra bv is een bloeiend familiebedrijf gevestigd in Vlimmeren en Rijkevorsel, gespecialiseerd in Bouw- en Tuinmaterialen zowel lokaal als online. Als familiebedrijf koesteren we een sterke band met onze klanten en streven we ernaar om hen de best mogelijke ervaring te bieden bij het winkelen in onze webshop.

Profiel

 • Diploma in Marketing, Grafisch Ontwerp, Communicatie of een gerelateerd vakgebied.
 • Uitstekende kennis van Photoshop, Illustrator en eventueel Sketch Up.
 • Ervaring met het creëren van visuele content voor online platformen.
 • Uitstekende kennis van SEO, e-mailmarketing en andere relevante tools en technieken.
 • Sterke analytische vaardigheden en het vermogen om resultaten te meten en te rapporteren.
 • Creatief denken en oog voor detail.
 • Sterke communicatieve vaardigheden en teamspeler.
 • Zelfstarter met de drive om doelen te bereiken en resultaten te behalen.
 • Vloeiend Nederlands spreken is vereist voor deze functie, terwijl kennis van het Frans als tweede taal als een waardevol pluspunt wordt beschouwd.

Functieomschrijving

Als Online Marketing Specialist & Webshop Medewerker speel je een sleutelrol in ons familiebedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van aantrekkelijke en boeiende content voor onze webshop, waarbij je gebruik maakt van je creatieve vaardigheden en kennis van Photoshop, Illustrator en eventueel SketchUp. Je werkt nauw samen met de zaakvoerder om onze online aanwezigheid te versterken en onze producten op de best mogelijke manier te presenteren aan onze klanten.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Creëren van hoogwaardige visuele content, waaronder product afbeeldingen, banners, en ander promotioneel materiaal, met behulp van Photoshop, Illustrator en eventueel Sketch Up.
 • Toevoegen en beheren van producten in de webshop, waarbij je ervoor zorgt dat de product pagina’s nauwkeurig en aantrekkelijk zijn.
 • Samenwerken met de zaakvoerder om de webshop te optimaliseren en nieuwe manieren te bedenken om onze producten op een creatieve en effectieve manier te presenteren.
 • Ontwikkelen en uitvoeren van online marketingstrategieën om de zichtbaarheid van ons familiebedrijf te vergroten en de verkoop te stimuleren.
 • Actief bijdragen aan de ontwikkeling en uitvoering van marketingcampagnes en -initiatieven.
 • Mogelijkheid om betrokken te zijn bij salesactiviteiten en creatieve marketingstrategieën.

Wij bieden U

 • Een dynamische werkomgeving in een familiebedrijf, waar jouw input wordt gewaardeerd.
 • Mogelijkheid om nauw samen te werken met de zaakvoerder en een belangrijke rol te spelen in de groei van ons bedrijf.
 • Competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Wij bieden een fulltime positie aan met uitdagende taken en groeimogelijkheden binnen ons dynamische team.

Denk je dat jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar bart@hilfra.be. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Zorgverblijf Hooidonk zoekt een

SCHOONMAKER (m/v)

LOCATIE

Zandhoven

Bedrijfsinfo

Zorgverblijf Hooidonk is een centrum voor tijdelijk residentieel verblijf met zorg.

Men kan bij ons terecht voor een herstelverblijf, kortverblijf of een vakantieverblijf.

Een herstelverblijf is een voorziening die als opdracht heeft om personen die na een ziekenhuisopname of een langdurige onderbreking van de normale activiteiten, tijdelijke opvang en therapeutische ondersteuning te bieden. Onze begeleiding heeft als doel dat personen terug zelfstandig kunnen functioneren in het natuurlijke thuismilieu.

Het kortverblijf is thuiszorgondersteunend door het overnemen van de zorg wanneer de thuiszorgdiensten en de mantelzorg tijdelijk ontbreken.

Het vakantieaanbod van Hooidonk is eveneens bestemd voor personen die een zorgnood hebben.

Profiel

 • Ervaring of opleiding in de schoonmaak is een pluspunt.
 • Vlot, vriendelijk, eerlijk, discreet en positief ingesteld.
 • Je respecteert de privacy van de gasten en de medewerkers.
 • Je spreekt en begrijpt goed Nederlands.
 • Je woont in de omgeving van Zandhoven.
 • Een grote gevoeligheid voor hygiëne en persoonlijk voorkomen.
 • Je bent een teamspeler, flexibel en sterk gericht op samenwerking.
 • Je hebt verantwoordelijkheidszin, kan vlot zelfstandig werken en bent stressbestendig.

Functieomschrijving

U werkt met een aantal collega’s samen :

 • Schoonmaak kamers, meubilair, voorwerpen, publieke ruimten, sanitair….
 • U maakt gebruik van schoonmaakapparatuur en diverse schoonmaakproducten.
 • U signaleert defecten en voorraadtekort.
 • U doet regelmatig grote schoonmaakwerken.

Wij bieden U

 • Een deeltijds of voltijds arbeiderscontract van onbepaalde duur.
 • Verloning volgens IFIC-barema.
 • Arbeidstijd 26 uren per week of 30u24 per week
 • Je werkt tijdens de weekdagen elke voormiddag + 1 weekend (om de 8 weken) van 7u30 tot 12u30.

Interesse?

Voor meer inlichtingen kan u contact opnemen met Carl Potters, hoofd facilitaire diensten

Tel. 03/320.28.18.

Uw CV en sollicitatiebrief richt je via E-mail aan: techniek@hooidonk.be.

Matthysen BV zoekt een

BETONBOORDER/ZAGER

BEDRIJF

Matthysen BV

LOCATIE

Brecht

Profiel

 • Flexibel in werkuren
 • geen 9-5 mentaliteit
 • Graag willen werken
 • Proper en klantvriendelijk werken


Functieomschrijving

Boor- en zaagwerken op verschillende werven.

Dit kan gaan van spotboringen tot boringen van diameter 500 en groter.

Ook zaagwerken met vloer- of wandzaag voor het maken van openingen in betonvloer of betonmuren.

Wij bieden U

 • Loon naar werken
 • Extralegale voordelen
 • Werken in een jong en enthousiast bedrijf

Interesse in deze job?

Solliciteer via onderstaande button of naar: chiel@matthysenbv.be - 03/369.89.09VAN HERCK Bouwmaterialen zoekt een

BALIEMEDEWERKER (voor onze vestiging aan de Atealaan)

LOCATIE

Herenthout

Bedrijfsinfo

Word jij onze nieuwe collega? Ben jij de geknipte persoon voor deze job? Neem dan vandaag nog contact op!
BOUWMATERIALEN VAN HERCK is reeds meer dan 45 jaar een toonaangevend bedrijf in de sector van de bouwmaterialen.
Van Herck biedt een compleet aanbod zowel in ruwbouwmaterialen als afwerkingsproducten zoals vloer- en wandtegels, sanitair, parket, klinkers en staat garant voor sterke service!

Profiel

Wij zoeken een:

 • Jong en dynamisch persoon.
 • Zelfstandig kunnen werken.
 • Commercieel en klantvriendelijk.
 • Flexibele ingesteldheid.
 • Bereid tot zaterdagwerk (beurtrol - niet elke zaterdag).
 • Wij stellen geen specifieke diplomavereisten en ervaring is een pluspunt maar geen must. Wij bieden een opleiding op de werkvloer.

Functieomschrijving

Als baliemedewerker ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten.
Opnemen en verwerken van bestellingen, opmaken van afhaalbons / leverbons.
Telefonische contacten met onze klanten (gaande van geven van productinformatie tot noteren bestellingen).

Wij bieden U

Wij bieden u:

 • Vast werk in een bedrijf met toekomst.
 • Goede verloning met extra legale voordelen
 • Toffe werksfeer tussen jonge en dynamische collega’s.

Interesse?

Mail uw CV naar info@bouwmaterialen-vanherck.be
Of bel 014/51.27.45 (vragen naar Petra of Gerry)

Andocor NV zoekt een

CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER

BEDRIJF

Andocor NV

LOCATIE

Hoogstraten

Bedrijfsinfo

Al meer dan 30 jaar is Romed door haar uitgebreide gamma aan kwalitatieve producten een gekende en zeer gewaardeerde leverancier aan de medische sector binnen de Benelux. Onze flexibiliteit en klantenservice is één van onze prioriteiten. Wij bieden een productengamma aan voor de Plastische Chirurgie, Cardiochirurgie, medisch meubilair, anesthesie en algemene Chirurgie.

Meer weten over ons gamma? Bezoek dan zeker onze website www.romed.be

Ben je klant- en resultaatgericht? Kan je goed zelfstandig werken? Ben je een organisator en communicatief sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Profiel

 • Goed communiceren is één van jouw sterktes.
 • Klant- en oplossingsgericht.
 • Zeer goede kennis Nederlands.
 • Goede basiskennis Frans.
 • Voldoende basiskennis Engels.
 • Je hebt zin voor initiatief en kan zelfstandig werken.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker om ons team te versterken. Je bent verantwoordelijk voor een optimale klantenservice en zorgt voor de orderverwerking van a tot z.

 • Je bent het aanspreekpunt van klanten en leveranciers.
 • Verwerken alle inkomende orders en plaatsen van de nodige bestellingen bij leveranciers.
 • Maken van offertes en administratieve ondersteuning bij aanbestedingen.
 • Proactief signaleer je knelpunten en mogelijkheden tot verbetering.

Wij bieden U

Wij bieden jou een uitdagende functie in een groeiende KMO. Je wordt onderdeel van een enthousiast en toegewijd team

Interesse in deze boeiende job? Solliciteer via e-mail: jobs@romed.be

Xervon zoekt een

SPUITERS/ STRALERS/ INDUSTRIEEL SCHILDERS – STRAAL- EN SCHILDERWERKEN

BEDRIJF

Xervon

LOCATIE

Antwerpen

Bedrijfsinfo

XERVON is een internationale onderneming die klantspecifieke diensten waaronder straal- en schilderwerken, stellingbouw en industriële isolatie aanbiedt. Circa 8.000 medewerkers wereldwijd overtuigen klanten dagelijks met hun inzet en toewijding. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de (petro)chemische industrie, de staalindustrie, de energiesector, de bouw en de openbare sector.

Voor de regio’s Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Zeeland zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde én ervaren spuiters en stralers voor de afdeling straal- en schilderwerken om ons team te versterken.

Profiel

 • Je hebt een eerste relevante ervaring in een gelijkaardige functie.
 • Je bent in het bezit van een Nederlandstalig VCA-attest (basis).
 • Je hebt kennis van verfsystemen en/ of straalgraden.
 • Je bent flexibel, leergierig en werkt graag in team.
 • Je kan zeer goed Nederlands (mondeling/ schriftelijk).
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bereid je te verplaatsen naar Antwerpen, Oost-Vlaanderen of Zeeland.

Functieomschrijving

 • Je schildert en straalt diverse constructies.
 • Je controleert de gebruikte materialen.
 • Je gaat de veiligheidsrisico’s na in de omgeving en neemt indien nodig maatregelen.
 • Je voert natte laagdiktemetingen uit.

Wij bieden U

- Een vaste betrekking in een stimulerende en groeiende onderneming.
- Een marktconforme verloning binnen pc 124 – bouw - met extralegale voordelen

 • o Getrouwheid bouw 9%
 • o 12 rustdagen
 • o Maaltijdcheques
 • o Groepsverzekering binnen sector bouw
 • o Hospitalisatieverzekering binnen sector bouw

- Een opleiding on-the-job en potentiële doorgroeimogelijkheden!
- De kans om deel uit te maken van een dynamisch team en organisatie.

Interesse? Stuur je CV naar solliciteren@xervon.com met toelichting waarom je graag bij Xervon wilt werken!

Xervon zoekt een

PROJECTLEIDER STRAAL- EN SCHILDERWERKER

BEDRIJF

Xervon

LOCATIE

Antwerpen

Bedrijfsinfo

XERVON is een internationale onderneming die klantspecifieke diensten waaronder stellingbouw, straal- en schilderwerken en industriële isolatie aanbiedt. Circa 8.000 medewerkers wereldwijd overtuigen klanten dagelijks met hun inzet en toewijding. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de (petro)chemische industrie, de staalindustrie, de energiesector en de bouw.

Om onze afdeling Straal- en schilderwerken te versterken zijn we momenteel op zoek naar een Projectleider die ons team kan vervoegen.

Profiel

 • Je hebt minimum 5 jaar relevante ervaring in een gelijkaardige functie.
 • Je hebt een zeer goede kennis van MS Office
 • Je hebt een zeer goede kennis van de veiligheids- en milieuwetgeving en handelt naargelang.
 • Je hebt leidinggevende capaciteiten met sterke communicatieve vaardigheden
 • Je bent proactief, klant- en teamgericht ingesteld
 • Je bent flexibel, stressbestendig en resultaatgericht.
 • Zeer goede kennis van het Nederlands is vereist. Kennis van het Engels is een plus.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en steeds bereid om je naar de projecten te verplaatsen.

Functieomschrijving

 • Je onderhoudt contacten met bestaande klanten en zoekt actief naar nieuwe klanten.
 • Je volgt projecten van a tot z op.
 • Je stuurt een team van werfleiders en ploegbazen.
 • Je bent regelmatig bij de klant en op de werf aanwezig.
 • Je zorgt ervoor dat alle werken efficiënt, productief, veilig en kwalitatief worden uitgevoerd.
 • Je bent aanwezig bij de belangrijkste vergaderingen van de klant.
 • Je rapporteert aan de afdelingsleider.
 • Je beheert de kosten en resultaten van de projecten en deze worden maandelijks gerapporteerd aan de directie.

Wij bieden U

- Een vaste betrekking in een stimulerende en groeiende onderneming.
- Verantwoordelijkheid vanaf dag één!
- Een marktconforme verloning met extralegale voordelen

 • Firmawagen
 • Forfaitaire onkosten
 • Maaltijdcheques
 • Jaarlijks resultaat gebonden bonus o Full DKV verzekering
 • Groepsverzekering
 • Laptop, smartphone incl datagebruik

- De mogelijkheid om u persoonlijk te ontwikkelen..
- De kans om deel uit te maken van een dynamisch team en organisatie.
- Leuke attenties en een werkgever die je werk apprecieert.

Interesse? Stuur je CV naar liesbeth.vanzurpele@xervon.com met toelichting waarom je graag bij Xervon wilt werken!

STG zoekt een

PAYROLL SPECIALIST

BEDRIJF

STG

LOCATIE

Herentals

Bedrijfsinfo

Heb jij een passie voor mensen? Wil je graag bijdragen aan een correcte loonadministratie? En zo zorgen voor tevreden medewerkers?

Profiel

 • Je hebt min. 3 jaar ervaring in payroll en personeelsadministratie.
 • Je hebt een goede kennis van sociale wetgeving.
 • Ervaring in het werken met SD Worx (Eblox) en Protime is een sterk pluspunt.
 • Je neemt graag verantwoordelijkheid en werkt autonoom.
 • Je bent een teamplayer, je bent communicatief sterk, werkt nauwkeurig en hebt een hands on mentaliteit.
 • Je bent in staat om te presteren onder druk en deadlines te behalen.
 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands.

Functieomschrijving

 • Je zorgt voor een correcte en tijdige verwerking van de lonen voor zo’n 350 medewerkers (arbeiders en bedienden).
 • Je beheert personeelsdossiers, arbeidsovereenkomsten en sociale documenten.
 • Je coördineert de on- en offboarding van medewerkers.
 • Je verleent advies inzake vragen rond sociale wetgeving.
 • Je levert periodiek de nodige cijfers en rapporteringen aan in Excel.
 • Je werkt samen met ons sociaal secretariaat SD Worx (pakket Eblox).
 • Je staat in voor het beheer van ons tijdsregistratiesysteem (Protime).
 • Je rapporteert aan de Payroll Manager.

Wij bieden U

Geen koude douche, maar een warm bad:

 • Een uitdagende en afwisselende voltijdse functie met de nodige zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
 • In een gezonde en groeiende onderneming waar medewerkers centraal staan en zin voor initiatief gewaardeerd wordt.
 • Compleet met opleidingen, waardoor je bijblijft wat betreft de laatste nieuwe technieken en producten.
 • Je komt terecht in een topteam (9 collega’s op HR) waar collegialiteit en kennisdeling centraal staan.
 • Je werkt 2 dagen per week vanuit Herentals en 1 dag vanuit Hasselt. 2 dagen per week kan je telewerken.

Spreekt deze job jou aan? Neem dan snel contact op met Leen Schreurs op 0492/73.95.96 of leen.schreurs@stg-group.be

DCA NV zoekt een

WEGENARBEIDER AFWERKER | DCA INFRA

BEDRIJF

DCA NV

LOCATIE

Beerse

Bedrijfsinfo

Werken bij DCA Infra is meer dan een baan. Het is samen uitzonderlijke infrastructuurwerken realiseren, gaande vanriolerings-en wegeniswerken tot omgevingsaanleg.

Door onze jarenlange ervaring, doorgedreven expertise en uitgebreid machinepark zijn wij een betrouwbare partner voor zowel openbare als private werken.

Onze medewerkers zijn de fundering van ons succes. Onze collega’s zijn op zoek naar een Wegenarbeider Afwerking om mee te bouwen aan onze verdere groei.

Profiel

Motivatie vinden wij het allerbelangrijkste! Je kan steeds terugvallen op je collega’s die graag hun ervaring en kennis met je delen. Maar de goesting, die breng je zelf mee.

 • Je bent gedreven en werkt graag in teamverband
 • Je kan zelfstandig werken en hebt bij voorkeur reeds enige ervaring in een gelijkaardige job
 • Je spreekt en begrijpt Nederlands
 • Stiptheid appreciëren wij sterk, je bent flexibel naar werkuren en orde en veiligheid draag je hoog in het vaandel

Functieomschrijving

Als Wegenarbeider Afwerking sta je samen met je ploeg in voor het uitvoeren van diverse wegeniswerken. Je plaatst borduren, legt klinkers en dallen enz… Kortom, je zorgt mee voor een correcte afwerking van het project.

Je wordt opgehaald door de ploegbaas op vaste opstapplaatsen in de buurt van je woonplaats.

 • Regio Beerse
 • Regio Turnhout/Oud-Turnhout

Wij bieden U

Eerst en vooral een afwisselende job in de gezonde buitenlucht en dicht bij huis! Je maakt deel uit van een ervaren team met de nodige kennis van zaken die we graag met je delen. Je krijgt de kans om mee te werken aan uitdagende projecten, vaak gebruik makend van speciale technieken. Een professioneel machinepark en correct materiaal staan tot je beschikking.

We voorzien interne opleidingen en onze Talent Coördinator ondersteunt je zodat je stap voor stap kan groeien in de job en je ambities kan waarmaken.

En natuurlijk: voor wat hoort wat ! Je kan rekenen op de zekerheid van een gezond en stabiel bedrijf in volle expansie. We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur met een marktconform loon en de nodige extra voordelen.

Zin om deel uit te maken van een Great Place To Work?

Word jij onze nieuwe collega Wegenarbeider Afwerking? Hopelijk tot snel!Xervon zoekt een

PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2

BEDRIJF

Xervon

LOCATIE

Antwerpen

Bedrijfsinfo

XERVON is een internationale onderneming die klantspecifieke diensten waaronder stellingbouw, straal- en schilderwerken en industriële isolatie aanbiedt. Circa 8.000 medewerkers wereldwijd overtuigen klanten dagelijks met hun inzet en toewijding. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de (petro)chemische industrie, de staalindustrie, de energiesector en de bouw.

Om onze preventiedienst te versterken zijn we momenteel op zoek naar een Preventieadviseur niveau II.

Profiel

 • Je bent houder van een Preventieadviseur niveau 2-attest
 • Een eerste relevante ervaring in de petrochemische sector is een plus
 • Je hebt een technisch interesse
 • Je werkt georganiseerd en schrikt niet van administratieve taken
 • Je weet het overzicht te bewaren bij verschillende taken, onder meer door een goede opvolging
 • Vlot kunnen omgaan met klanten, projectleiding en uitvoerend personeel
 • Je bent flexibel en stressbestendig
 • Je hebt een goede kennis van MS Office
 • Zeer goede kennis van het Nederlands is vereist. Kennis van het Engels is een plus.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en steeds bereid om je naar de projecten te verplaatsen.

Functieomschrijving

 • Je rapporteert aan de preventieadviseur niveau I
 • Samen met een team van preventieadviseurs ben je verantwoordelijk voor het opzetten, coördineren en uitvoeren van ons preventiebeleid.
 • Deelnemen aan veiligheidsmeetings en -rondgangen bij en met de klant
 • Het uitvoeren van risicoanalyses en het opstellen van preventieplannen
 • Het onderhouden van een efficiënt veiligheidssysteem
 • Het monitoren van de implementatie van preventiemaatregelen
 • Je informeert, adviseert en coacht onze medewerkers en uitzendkrachten op het vlak van veiligheid, gezondheid en welzijn.
 • Je volgt de wetgeving nauw op en staat in voor een correcte en duidelijke informatiedoorstroming doorheen de organisatie.

Wij bieden U

- Een vaste betrekking in een stimulerende en groeiende onderneming.
- Een marktconforme verloning met extralegale voordelen

 • Firmawagen
 • Forfaitaire onkosten
 • Maaltijdcheques
 • Jaarlijks resultaat gebonden bonus o Full DKV verzekering
 • Groepsverzekering
 • Laptop, smartphone incl datagebruik

- De mogelijkheid om u persoonlijk te ontwikkelen..
- De kans om deel uit te maken van een dynamisch team en organisatie.
- Leuke attenties en een werkgever die je werk apprecieert.

Interesse? Stuur je CV naar liesbeth.vanzurpele@xervon.com met toelichting waarom je graag bij Xervon wilt werken!

Bruynseels-Vochten NV. zoekt een

PLAATSERS BUITENSCHRIJNWERK EN VERANDA’S

LOCATIE

Kalmthout

Bedrijfsinfo

Hoi! Wij zijn Bruynseels-Vochten: één van de grootste raam- en verandaconstructeurs in België. Wij werken zowel voor particulieren als organisaties. Een privé-veranda of ramen en deuren plaatsen voor een groots project? Wij doen het allemaal.

Wij hebben maar liefst 60 verschillende plaatsingsploegen die elke dag op de baan zijn om onze klanten tevreden te houden. Dat betekent 150 gemotiveerde medewerkers die elke dag opnieuw hun uiterste best doen om onze projecten tot een prachtig einde te brengen.

En dat team? Dat heeft vandaag nog enkele lege plekjes beschikbaar… Goesting om ons straf team boordevol gemotiveerde vakmensen te versterken? Cool! Want wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s…

Profiel

 • Ervaring als plaatser van buitenschrijnwerk? Dat is een grote plus, maar geen must.
 • Je hebt er geen probleem mee om zelfstandig te werken.
 • Je bent steeds klantvriendelijk. Elke klant is koning bij jou!
 • Je werkt professioneel en communiceert vlot, zowel intern als naar de klanten toe

Functieomschrijving

Je plaatst ramen, deuren of veranda’s in zowel PVC als aluminium op onze particuliere werven. Simpel, toch?

Wij bieden U

 • Een familiebedrijf op mensenmaat.
 • Een team waar de positieve groepssfeer centraal staat.
 • Een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met maaltijdcheques.
 • Je kan zelfstandig werken, maar in team werken is ook geen probleem voor jou.
 • Je wordt ingeschreven volgens het regime van de bouw.
 • We motiveren je om steeds bij te leren en te groeien in jouw job.

Interesse!?Bruynseels-Vochten NV. zoekt een

PROJECTLEIDER

LOCATIE

Kalmthout

Bedrijfsinfo

Hoi! Wij zijn Bruynseels-Vochten – en wij mogen ons vol trots één van de grootste raamconstructeurs in België noemen. Wij hebben maar liefst 60 verschillende plaatsingsploegen die elke dag op de baan zijn om onze klanten tevreden te houden. Dat betekent 150 gemotiveerde medewerkers die elke dag opnieuw hun uiterste best doen om onze projecten tot een vlekkeloos einde te brengen.

En dat team? Dat heeft vandaag nog enkele lege plekjes beschikbaar… Goesting om ons straf team boordevol gemotiveerde vakmensen te versterken?

Cool! Want wij zijn op zoek naar nieuwe projectleider.

Benieuwd? Wij vertellen wat meer over de job!

Profiel

Wie we zoeken?

 • Iemand met een liefde voor het vak – en motivatie om elk project nauwkeurig en secuur af te werken.
 • Technische kennis van buitenschrijnwerk en bijhorende details is altijd relevant.
 • Heb je al enige relevante werkervaring of behaalde je een diploma in een technische richting? Tof! Da’s absoluut een pluspunt.
 • Heb je geen ervaring, maar ben je leergierig én heb je de motivatie om het statuut van ​‘starter’ snel om te vormen in ​‘professional’? Evenzeer welkom!
 • Je werkt graag zelfstandig – en hebt geen probleem om het overzicht over jouw projecten te bewaren.
 • Je hebt een goede kennis van Autocad en werkt vlot met MS Office.
 • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal.
 • Je werkt gestructureerd, nauwkeurig en bent uitermate stressbestendig.
 • Klantencontact? Geen probleem: jij staat bekend om jouw klantvriendelijkheid.
 • Je communiceert professioneel en vlot – zowel intern als extern.

Functieomschrijving

Wat je gaat doen?Wel, wanneer we het kort samenvatten, zal jij verantwoordelijk zijn voor de planning, de budgettering, de organisatie én de vlekkeloze uitvoering van de aan jou toegewezen projecten. Concreet mag jij je verwachten aan volgende taken…

 • Je plant technische besprekingen met het volledige bouwteam (bouwheer, architect, aannemer, …) in. Zo kunnen julie samen een correcte en probleemloze uitvoering van het project garanderen.
 • Je gebruikt Autocad (en onze eigen software) om werklijsten en details op te stellen. Zo zorg je ervoor dat jouw monteurs perfect weten hoe ze montage en plaatsing van het buitenschrijnwerk moeten voorzien – en kunnen ze zich voorbereiden op eventuele moeilijkheden in het project.
 • Met ondersteuning van onze technische afdeling, bestel je de nodige materialen en plan je eventuele onderaannemers in.
 • Je stuurt montageploegen en onderaannemers aan en zorgt voor technische begeleiding.
 • Je bent verantwoordelijk voor de financiële opvolging van het project.
 • Op basis van de vorderingen in het project, stel je periodieke vorderingen naar de klant op en bewaak je het algemene rendement.
 • Je rapporteert aan het diensthoofd of hun assistent.

Wij bieden U

 • Een gezellig plekje in een bloeiend bedrijf op mensenmaat.
 • Een positieve groepssfeer waar je gemotiveerd wordt om jouw projecten foutloos uit te werken.
 • Een omgeving doordrenkt van écht vakmanschap, waar voortdurend gestreefd wordt naar een kwalitatief eindproduct.
 • Een tof team waar élke werknemer telt – en waar jouw inzet, talent en initiatieven sterk gewaardeerd worden.
 • Een heldere en gerichte on-the-job opleiding, zodat jij meteen aan de slag kan, maar voortdurend blijft bijleren.
 • Een veelzijdige en afwisselende job met verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief.
 • Een vast contract binnen een sterk groeiende en dynamische organisatie.
 • Een competitief salaris.
 • Voldoende mogelijkheden om je verder te bekwamen en door te groeien.
 • Je wordt ingeschreven volgens het regime van de bouw.

Interesse!?
Solliciteren kan via m.vochten@bruvo.be - telefonisch op het nummer 03/666 57 86 - via de groene knop

Huize Walden vzw zoekt een

ZORGKUNDIGEN

LOCATIE

Malle

Bedrijfsinfo

Huize Walden is een zorg-onderneming voor personen met een zorgvraag. We bieden al meer dan 40 jaar kwalitatieve en individuele zorg aan zorgvragers.

Profiel

 • Je draagt de kerncompetenties van Huize Walden uit: respect, samenwerking en kwaliteitsbewust werken.
 • Je hebt het diploma van zorgkundige.
 • Je kan zelfstandig en nauwkeurig werken met de nodige discretie.
 • Je bent positief ingesteld en bezit de vereiste sociale vaardigheden.
 • Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met de cliënten en hun omgeving.
 • Je vertrekt vanuit de krachten van de persoon met een beperking.
 • Je beschikt over een goede teamgeest en bent collegiaal
 • Je bent ordelijk en stipt.

Functieomschrijving

 • Je helpt de bewoners die assistentie nodig hebben bij alle activiteiten van het dagelijks leven.
 • Je zorgt voor een aangename leefomgeving voor de cliënten met respect voor individuele behoeften.
 • Je creëert een rustige en bemoedigende sfeer.
 • Je hebt oog voor de algemene hygiënezorg voor het materiaal.
 • Je communiceert met bewoners, met teamleden en verantwoordelijken.
 • Je neemt actief deel aan het intern werkoverleg.
 • Je werkt volgens een variabel uurrooster met vroege en late shiften ook tijdens het weekend.

Wij bieden U

 • Een contract van onbepaalde duur (aantal uren bespreekbaar)
 • Fietsvergoeding
 • Hospitalisatieverzekering
 • Aantrekkelijke verlofregeling
 • Een aangename en professionele werksfeer
 • Een uitdagende job in een organisatie die voor heel wat vernieuwing en uitbreiding staat
 • Wedde volgens barema 319.01 met overname van relevante anciënniteit

Indien je interesse hebt, bezorg dan je motivatiebrief en cv aan Bart De Wit - beleidsteam@huizewalden.be

Xervon zoekt een

ADMINISTRATIEF TECHNISCH BEDIENDE

BEDRIJF

Xervon

LOCATIE

Antwerpen

Bedrijfsinfo

XERVON is een internationale onderneming die klantspecifieke diensten waaronder stellingbouw, straal- en schilderwerken en industriële isolatie aanbiedt. Circa 8.000 medewerkers wereldwijd overtuigen klanten dagelijks met hun inzet en toewijding. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de (petro)chemische industrie, de staalindustrie, de energiesector en de bouw.

Voor ons hoofdkantoor in Antwerpen (2030) zijn we momenteel op zoek naar een Administratief technisch bediende om ons team te versterken.

Profiel

 • Handson mentaliteit
 • Je bent nauwkeurig en discreet
 • Je werkt graag in team, maar kan ook zelfstandig te werk gaan
 • Je bent communicatief sterk
 • Een goede kennis van Excel is vereist en kunnen werken met Access
 • Kennis van AES, Ragora, Avisor en SAP S/4Hana is een sterke plus

Functieomschrijving

 • Je verwerkt diverse afrekeningen in de software van de klanten
 • Je volgt de tijdige en correcte afhandeling van deze afrekeningen op
 • Je boekt facturen in SAP S/4Hana
 • Je meldt de eigen medewerkers, uitzendkrachten en onderaannemers correct bij de klanten aan
 • Je bent betrokken bij de correcte afrekening van de onderaannemers en de uitzendkrachten
 • Je staat in voor het tijdig en correct doorgeven van de gepresteerde uren eigen medewerkers aan de HR-afdeling

Wij bieden U

- Een vaste betrekking in een stimulerende en groeiende onderneming.
- Een marktconforme verloning met extralegale voordelen

 • Forfaitaire onkosten
 • Maaltijdcheques
 • Jaarlijks resultaat gebonden bonus o Full DKV verzekering
 • Groepsverzekering
 • Laptop, smartphone incl datagebruik

- Een uitgebreide opleiding on-the-job
- De kans om deel uit te maken van een dynamisch team en organisatie
- Verantwoordelijkheid vanaf dag één, ruimte om initiatief te nemen en jezelf ten volle te ontwikkelen!
- Leuke attenties en een werkgever die je werk apprecieert.

Interesse? Mail je CV naar liesbeth.vanzurpele@xervon.com met toelichting waarom je graag bij Xervon zou willen werken!

Accountantskantoor J&J zoekt een

MEDIOR DOSSIERBEHEERDER/ ACCOUNTANT (A-Y)

LOCATIE

Malle

Bedrijfsinfo

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en is werken in een accountantskantoor écht je ding? Omwille van onze groei hebben we nog een plaats vrij in ons team!

Waarom kiezen voor J&J?

Je komt terecht in een familiale omgeving en krijgt er een 10-tal fijne collega’s bij. Als kantoor hebben we reeds de sprong gemaakt naar een digitale omgeving. Hierdoor kunnen we de drukke momenten beter spreiden en genieten onze medewerkers van een gezonde work-lifebalance & flexibele invulling van de werktijd. Bovendien krijg je bij Accountantskantoor J&J als medewerker maximaal de kans om op je eigen tempo te groeien. Als kers op de taart heerst er een échte teamsfeer.

Profiel

Jij bent iemand die …

 • Een Bachelor of Master opleiding Accountancy-Fiscaliteit genoten heeft (of gelijkwaardig door ervaring)
 • Minstens drie jaar ervaring heeft in een boekhoud- of accountantskantoor
 • Sterk gemotiveerd is om bij te leren
 • Nauwkeurig is, gestructureerd werkt en deadlines als een uitdaging beschouwt
 • Communicatief is en bereid is in te springen voor collega’s

Functieomschrijving

Jouw taken en uitdagingen

 • Voorbereiden van de dossiers van A-Y onder begeleiding van de dossierverantwoordelijke
 • Verwerken boekhouding van de meer uitdagende dossiers
 • Opstellen van btw-aangiften, voorbereiden van tussentijdse cijfers, …
 • Jaarafsluitingen voorbereiden inclusief jaarrekening en vennootschapsbelasting
 • Aanspreekpunt junior dossierbeheerders

Wij bieden U

Ons aanbod?

 • Een zeer afwisselende en uitdagende functie
 • Een correcte vergoeding in verhouding tot uw kennis en ervaring
 • Extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, …
 • Een vast contract in dienstverband
 • Een gezonde ‘Work Life Balance’ en een filevrije omgeving
 • Mogelijkheid tot thuiswerk
 • De mogelijkheid om een ITAA-stage en andere opleidingen te volgen
 • Een inspirerende werkomgeving waar een aangename werksfeer heerst, dankzij een fantastisch team


Interesse?

Stuur ons je CV en overtuig ons met je motivatiebrief: inge.dierckx@j-j.be

Accountantskantoor J&J, Antwerpsesteenweg 154, 2390 Malle

Accountantskantoor J&J zoekt een

SENIOR DOSSIERBEHEERDER/ ACCOUNTANT

LOCATIE

Malle

Bedrijfsinfo

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Omwille van onze groei hebben we nog een plaats vrij in ons team!

Waarom kiezen voor J&J?

Als kantoor hebben we de sprong gemaakt naar een digitale omgeving. Hierdoor kunnen we de drukke momenten beter spreiden en genieten onze medewerkers van een gezonde work-lifebalance.

Bovendien krijg je bij Accountantskantoor J&J als medewerker maximaal de kans om op je eigen tempo te groeien. Als kers op de taart heerst er een échte teamsfeer.

Profiel

Jij bent iemand die …

 • Een Bachelor of Master opleiding Accountancy-Fiscaliteit genoten heeft (of gelijkwaardig door ervaring)
 • Minstens vijf jaar ervaring heeft in een boekhoud- of accountantskantoor
 • Nauwkeurig is, flexibel en deadlines als een uitdaging beschouwt
 • Sociaal en communicatief is en bereid is in te springen voor collega’s

Functieomschrijving

Jouw taken en uitdagingen

 • Zelfstandig beheren van kmo-dossiers (na inwerkperiode)
 • Begeleiding medewerkers die de voorbereiding van je dossiers ter harte nemen.
 • Jaarafsluiting inclusief jaarrekening en vennootschapsbelasting
 • Advisering en begeleiding van klanten op het vlak van fiscaliteit, investeringen, organisatie boekhouding, …

Wij bieden U

Ons aanbod?

 • Een zeer afwisselende en uitdagende functie
 • Een correcte vergoeding in verhouding tot uw kennis en ervaring
 • Extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering en ons jaarlijks Trappistenfeest
 • Een vast contract in dienstverband of op zelfstandige basis (voltijds of 4/5de)
 • Een gezonde ‘Work Life Balance’ en een filevrije omgeving
 • Mogelijkheid tot thuiswerk
 • De mogelijkheid om een ITAA-stage te volgen
 • Een inspirerende werkomgeving waar een aangename werksfeer heerst, dankzij een fantastisch team


Interesse?

Stuur ons je CV en overtuig ons met je motivatiebrief: inge.dierckx@j-j.be

Accountantskantoor J&J, Antwerpsesteenweg 154, 2390 Malle

Stad Hoogstraten zoekt een

TOEZICHTER GEBOUWEN

LOCATIE

Hoogstraten

Bedrijfsinfo

Wil je een sleutelrol spelen in het opvolgen van werken, de wettelijke controles en het preventief onderhoud van gemeentelijke gebouwen en hun technisch installaties?​ Heb je een scherp oog voor veiligheid en kwaliteit op bouwwerven? Werk je graag samen met diverse stakeholders en ben je een communicatieve teamspeler? Dan ben jij de toezichter gebouwen die we zoeken!

Profiel

 • Je hebt basiskennis van de gebruikelijke uitvoeringstechnieken in de bouw;
 • Je hebt basiskennis van regelgeving rond overheidsopdrachten en basisinzicht in overheidsstructuren;
 • Je hebt basiskennis van MS office 365;
 • Kennis van Autocad of andere tekentools is een meerwaarde;
 • Je beschikt over een bekwaamheidsattest waaruit stielkennis blijkt (= diploma of getuigschrift van min. 3 jaar TSO of daarmee gelijkgesteld onderwijs (elektriciteit, elektromechanica, sanitair, schrijnwerk, …) of gelijkwaardig;
 • Je beschikt over een rijbewijs B.

Functieomschrijving

Als toezichter gebouwen ben je verantwoordelijk voor de opvolging van werken, de wettelijke controles en het preventief onderhoud aan de gemeentelijke gebouwen en hun technische installaties. Bij investerings- of onderhoudsprojecten controleer en begeleid je de uitvoering van de werken van de aannemers en controleer je de veiligheid en kwaliteit op de werven. Afhankelijk van het project word je hierin bijgestaan door de projectmanager of een studiebureau. Je verwerkt in samenwerking met de ploegbaas gebouwen de meldingen van storingen aan de gebouwen en je bent intern één van de aanspreekpunten voor het team gebouwen. Je verzorgt de communicatie met de verschillende betrokken partijen en staat in voor de afstemming met alle diverse stakeholders en aspecten.

Wij bieden U

  Voltijds contract van onbepaalde duur; Marktconform loon (niveau C1 – C3) met haard- of standplaatsvergoeding, alle relevante ervaring wordt meegerekend (knelpuntberoep); Tal van extralegale voordelen: maaltijd- en ecocheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering, 2de pensioenpijler, mogelijkheid tot fietslease, korting bij Sportoase en De Mosten…

Interesse?

Bezorg je motivatiebrief, cv en een kopie van het vereiste diploma uiterlijk op 25 april 2024 via jobs@hoogstraten.be of via Dienst HRM, Vrijheid 149, 2320 Hoogstraten.

Stad Hoogstraten zoekt een

PLOEGBAAS WEGEN

LOCATIE

Hoogstraten

Bedrijfsinfo

Ben je een ervaren leider met een goede technische kennis van bestratingswerken, grondwerken en rioleringswerken? Coördineer je graag teams voor het beheer van het openbaar domein? Heb je inzicht in plandossiers en overheidsopdrachten? Wil je bijdragen aan een beter openbaar domein en een dynamisch team versterken? Solliciteer nu en word onze nieuwe ploegbaas wegen!

Profiel

 • Je hebt een goede technische kennis van bestratingswerken, grondwerken en rioleringswerken;
 • Je hebt een goede kennis van courante softwaretoepassingen (office 365);
 • Je hebt kennis van gereedschappen en machines voor wegenwerken en van het gebruik van materialen;
 • Je hebt inzicht in plandossiers en lastenboeken;
 • Je hebt een basiskennis van veiligheid op het werk en van de wet overheidsopdrachten;
 • Je beschikt over een diploma hoger secundair onderwijs en een rijbewijs B.

Functieomschrijving

Als ploegbaas geef je leiding aan een team van uitvoerende medewerkers die verantwoordelijk zijn voor werken op het openbaar domein. Je coördineert de dagelijkse werking. Dit betekent dat je instaat voor de personeelsbezetting, de taakverdeling en de realisatie van de dienstverlening door middel van een goeie werkplanning.
Je staat eveneens in voor het beheer, gebruik en onderhoud van de infrastructuur en werkmiddelen en je neemt administratieve taken op die verbonden zijn aan de werking van je team.

Je coacht en begeleidt je medewerkers in het uitvoeren van hun taken en bent de verantwoordelijke voor het functioneren en evalueren van je teamleden.
Samen met je ploeg en het team openbaar domein zorg je voor een goed beheer van het openbaar domein. Je voert projecten correct, tijdig en binnen budget uit. Je zet daarbij in op zowel preventief onderhoud, als de curatieve werking van de dienst.

Wij bieden U

 • Voltijds contract van onbepaalde duur;
 • Marktconform loon (niveau C1 – C3) met haard- of standplaatsvergoeding, alle relevante ervaring wordt meegerekend (knelpuntberoep);
 • Tal van extralegale voordelen: maaltijd- en ecocheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering, 2de pensioenpijler, mogelijkheid tot fietslease, korting bij Sportoase en De Mosten, …

Interesse?

Bezorg je motivatiebrief, cv en een kopie van het vereiste diploma uiterlijk op 25 april 2024 via jobs@hoogstraten.be of via Dienst HRM, Vrijheid 149, 2320 Hoogstraten.

Wienerberger zoekt een

WERKVOORBEREIDER

BEDRIJF

Wienerberger

LOCATIE

Beerse

Bedrijfsinfo

Wienerberger is wereldwijd, n°1 in productie en verkoop van snelbouw. In Europa zijn we marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen, 2 showrooms en een hoofdzetel. Dagelijks zetten meer dan 1.100 enthousiaste medewerkers zich in om kwalitatieve producten te ontwikkelen, produceren en klantgerichte oplossingen uit te werken.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider

Profiel

 • Je hebt een goede inhoudelijke en praktische technische kennis, je hebt bij voorkeur een elektromechanische achtergrond
 • Je bent een teamplayer, steeds bereid kennis en info over te dragen en stelt je coachend op
 • Veiligheid staat voor jou op de eerste plaats
 • Je werkt gestructureerd en nauwkeurig, maar kan ook vlot schakelen
 • Je streeft naar continue verbetering en efficiëntie

Functieomschrijving

 • Door jouw voorbereiding (technisch en organisatorisch) loopt alles in onze onderhoudsafdeling dagdagelijks op rolletjes
 • Je focus ligt hierbij op preventieve en planmatigeonderhoudsorders
 • Je staat in voor
  • Werkvoorbereiding
   • Je zorgt dat de werken veilig en efficiënt worden ingepland
   • Je bereidt werkvergunningen voor
   • Je legt materiaal, materieel en uitvoerders vast in opdrachten en raamt de werkuren
   • Je bepaalt de uitvoeringsvolgorde van de taken binnen een werkopdracht/werkorder
   • Je zorgt dat alle materiaal, wisselstukken,… besteld zijn en klaar staan voor geplande onderhoudsmomenten, dit obv de afspraken die worden gemaakt in de planningsvergadering
   • Je stemt af met de aankoper en magazijnier over levertijden en beschikbaarheden van materiaal

  • Planning
   • Je maakt samen met de onderhoudsverantwoordelijke en teamleader een week- en stilstandplanning op
    • Prioriteiten en verdere planning worden in overleg met de verantwoordelijke onderhoud vastgelegd

  • Nazorg
   • Je deelt feedback over de gelopen werkorders
   • Je rapporteert correct de uren, materialen, materieel en methodieken
   • Je zorgt ervoor dat de orders worden afgesloten en kijkt of er vervolgorders nodig zijn

  • Administratie
   • De verwerking van de werkaanvragen alsook het updaten van de status gebeurt telkens in SAP PM en SAP MM

  • Je rapporteert aan de onderhoudsverantwoordelijke en bent zijn back-up, een goede samenwerking is essentieel

Wij bieden U

 • Een boeiende job in een groeiende onderneming met lokaal en familiaal karakter
 • De ruimte om initiatief te nemen en jouw functie verder te ontwikkelen
 • Een interne opleiding wordt voorzien
 • Een snelle opstart is voorzien

Interesse?

Wienerberger zoekt een

LABORANT (PRODUCTIE-OMGEVING)

BEDRIJF

Wienerberger

LOCATIE

Beerse

Bedrijfsinfo

Wienerberger is wereldwijd, n°1 in productie en verkoop van snelbouw. In Europa zijn we marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen, 2 showrooms en een hoofdzetel. Dagelijks zetten meer dan 1.100 enthousiaste medewerkers zich in om kwalitatieve producten te ontwikkelen, produceren en klantgerichte oplossingen uit te werken.

Momenteel zijn wij voor onze productievestiging te Beerse op zoek naar een enthousiaste laborant

Profiel

 • Je bent in het bezit van een bachelorsdiploma in een chemische richting. Heb je niet het juiste diploma maar wel de ervaring, dan kom je ook in aanmerking;
 • Bij voorkeur kan je reeds een eerste werkervaring voorleggen in een labo en/of op een kwaliteitsdienst.
 • Je bent organisatorisch sterk, nauwkeurig en je weet de nodige prioriteiten te leggen.
 • Je neemt graag initiatief en bent stressbestendig.
 • Je voelt je goed in een team, maar je kan eveneens zelfstandig werken.
 • Doorgedreven kennis van de courante MS Office pakketten is aangewezen.

Functieomschrijving

 • Als laborant begeleid je de productielijnen met betrekking tot alle aspecten van grondstoffen, kwaliteit en productieopvolging gaande van ontginning tot eindproduct.
 • Je staat in voor de controle, analyse, interpretatie en rapportage van alle inkomende stalen van onze grondstoffen om de best mogelijke kwaliteit te garanderen in het productieproces. Afhankelijk van een aantal extra onderzoeken (op vlak van milieu, kwaliteit, ontwikkeling) bereid je de stalen voor, voor ons centraal labo.
 • Je beheert de grondstoffen en de verschillende mengelingen in functie van de productieplanning. Dit houdt o.a. in: aansturen van de groeve en de kleivoorbereiding, bestellen van de nodige grondstoffen, …
 • Je volgt het productieproces op en je ondersteunt hierbij de operatoren en productieleiders op vlak van kwaliteit. Je stuurt bij waar nodig om de kwaliteit te verhogen.
 • Je wordt actief betrokken in de verschillende fasen van ontwikkelingsprojecten (zowel binnen productverbetering als bij de ontwikkeling van nieuwe producten).
 • Je staat in voor het beheer van het labo en het bewaken van de instructies om op een ordelijke en correcte manier de analyses te kunnen uitvoeren (bv. kalibreren van labotoestellen)
 • Als laborant bereid je audits voor, alsook productcertificaten.
 • Je werkt hiervoor nauw samen met en je rapporteert aan de Quality Manager.

Wij bieden U

 • Je komt terecht in een internationale gerenommeerde organisatie met lokaal een familiaal karakter.
 • In deze uitdagende job krijg je de ruimte om initiatief te nemen en jezelf verder te ontwikkelen.
 • We hechten veel belang aan duurzaamheid zowel in onze producten als naar onze mensen toe.
 • In ruil voor je expertise en engagement bieden wij een aantrekkelijk salarispakket aan met inbegrip van extralegale voordelen (33 verlofdagen vrij op te nemen, verzekeringen, maaltijdcheques, …) en de nodige opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Meer info?

Marianne Joosen - HR Business Partner

E. Marianne.Joosen@wienerberger.com

Wienerberger zoekt een

HEALTH & SAFETY EXPERT Kempen/Limburg

BEDRIJF

Wienerberger

LOCATIE

Kempen - Limburg

Bedrijfsinfo

Wienerberger is wereldwijd, n°1 in productie en verkoop van snelbouw. In Europa zijn we marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen, 2 showrooms en een hoofdzetel. Dagelijks zetten meer dan 1.500 enthousiaste medewerkers zich in om kwalitatieve producten te ontwikkelen, produceren en klantgerichte oplossingen uit te werken.

Profiel

 • Je bezit een masterdiploma in een technische richting (ingenieur of gelijkwaardig) en je hebt een diploma van preventieadviseur niveau 1.
 • Je hebt minstens 4 jaar ervaring in een interne preventiedienst, bij voorkeur in een industriële en multi-site omgeving.
 • Je hebt een sterke affiniteit met de technische en regelgevende aspecten van veiligheid (machineveiligheid, Codex). Bij voorkeur ben je in het bezit van een certificaat CMSE (Certified Machine Safety Expert) of bent bereid dit te behalen.
 • Je hebt eveneens interesse in de menselijke kant van veiligheid (veiligheidscultuur, gedrag, leiderschap, groepsdynamica).
 • Je hebt de capaciteiten een team te begeesteren en te coachen in hun ontwikkeling. Je haalt energie uit het overdragen van expertise en het enthousiasmeren van anderen om veiligheid te laten leven in de organisatie.
 • Je bent een sociaal en pragmatisch persoon die zich goed kan inleven in de realiteit van de werkvloer.
 • Je bent focust je op onze sites in Regio Oost, nl. de provincies Antwerpen & Limburg (Westmalle, Beerse, Lanaken, Maaseik & Rumst) en bent regelmatig ook te vinden op onze hoofdzetel te Kortrijk of de andere sites in Regio West, nl. de provincies West-Vlaanderen, Henegouwen
 • Je bent vertrouwd met de mogelijkheden die informatica-oplossingen bieden (cloudoplossingen, intranet) en MS-omgeving.
 • Je bent tweetalig Nederlands/Frans en je bent in staat je vlot in het Engels uit te drukken bij eventuele internationale contacten.

Functieomschrijving

Momenteel zijn we op zoek naar een Health & Safety Expert Kempen/Limburg die de Country H&S Manager zal bijstaan bij het ontwikkelen & implementeren van het welzijnsbeleid.
Verantwoordelijkheden:

 • In deze functie ondersteun je de directie en de Country Health & Safety Manager in de ontwikkeling en implementatie van het welzijnsbeleid voor onze medewerkers en streef je naar continue verbetering. Naast de Country Health & Safety Manager ondersteun en begeleid je ook de lokale preventieadviseurs op de verschillende sites, hoofdzakelijk in de regio Kempen/Limburg (6 sites).
 • Samen met collega preventieadviseurs zorg je dat veiligheid en gezondheid bovenaan elke agenda staat in de brede organisatie en versterk je het bewustzijn en de aandacht voor beide thema’s.
 • Je bevordert & ondersteunt het uitwisselen van kennis binnen het team van de preventieadviseurs.
 • Je ondersteunt, begeleidt en werkt samen met het lokaal management (plant managers, managers productie en onderhoud) voornamelijk op het vlak van technische veiligheid. Daarnaast is affiniteit met het luik veiligheidscultuur een absolute vereiste. Beide aspecten zijn van het uiterste belang voor het verder uitbouwen van het gezondheid -en welzijnsbeleid.
 • Je ondersteunt de preventieadviseurs bij het beoordelen van technische veiligheidsrisico’s, de opmaak van veiligheidsassessments bij investeringen en het opmaken van indienststellingsverslagen. Bij investeringsprojecten ben je betrokken partij vanaf dag 1 om het project te begeleiden vanuit de veiligheidsinvalshoek.
 • Je voert analyses uit met betrekking tot ongevallen en incidenten & zet je eigen expertise positief in om anderen te inspireren en veiligheid te laten leven in de organisatie.
 • Je standaardiseert bestaande documenten, processen en rapporteringen en staat mee borg voor de verdere digitalisering van het thema veiligheid.
 • Je fungeert als back-up voor de preventieadviseur voor het HQ Kortrijk, met in totaal een 200-tal medewerkers of voor een preventieadviseur op één van onze sites, indien dit noodzakelijk zou zijn.

Wij bieden U

 • Je komt terecht in een internationale gerenommeerde organisatie met lokaal een familiaal karakter.
 • In ruil voor je expertise en engagement bieden wij een aantrekkelijk salarispakket aan met inbegrip van extralegale voordelen (o.a. groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijd- & ecocheques, 33 verlofdagen vrij op te nemen, EV-bedrijfswagen, …) en veel interne opleidings- en groeimogelijkheden (Iedereen leert, Good Habitz, …).
 • Je bent nauw gelinkt met ons hoofdkantoor te Kortrijk maar in deze functie ben je vooral “remote”. Je uitvalsbasis kan je -in principe- vrij kiezen op één van onze sites in Regio Oost en er is mogelijkheid tot thuiswerken.
 • In deze uitdagende job krijg je de ruimte om initiatief te nemen en de functie verder te ontwikkelen. Je mening wordt echt gehoord!
 • We hechten veel belang aan duurzaamheid zowel in onze producten als naar onze mensen toe. Welzijn van de medewerkers is voor ons erg belangrijk en staat bovenaan de prioriteitenlijst.

Meer info:

Vincent Landuyt - Recruitment Manager:

 • T. +32498 17 67 21
 • E. vincent.landuyt@wienerberger.com

Wienerberger zoekt een

AFTER SALES SPECIALIST

BEDRIJF

Wienerberger

LOCATIE

Regio Antwerpen - Limburg - Vlaams-Brabant

Bedrijfsinfo

Wienerberger, wereldwijd nummer 1 in snelbouw en Europese marktleider in gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. In België hebben we met 11 productievestigingen, 2 inspirerende showrooms en een dynamische hoofdzetel te Kortrijk. Elke dag zetten meer dan 1.300 gepassioneerde teamleden zich in voor topkwaliteit en klantgerichte oplossingen.

Momenteel zoeken we een gedreven After Sales Specalist die verantwoordelijk zal zijn voor de regio Antwerpen, Limburg & Vlaams-Brabant.

Profiel

Je hebt een bacheloropleiding en kan je reeds terugblikken op nuttige (aftersales)ervaring binnen de bouwsector - idealiter - beschik je reeds over kennis van de regels rond bouwproducten Je beschikt over goede kennis van het MS -Office pakket en hebt - bij voorkeur - ervaring met een CRM of sales cloud.

Naast communicatief en proactief, ben je iemand die denkt in oplossingen & klantgerichtheid hoog in het vaandel draagt. Daarnaast werk je graag zelfstandig, ben je graag op baan & weet je je agenda zelf te organiseren.
Je bent Nederlandstalig en beheerst ook Engels & Frans.
Je woont – idealiter - in de regio Antwerpen, Limburg of Vlaams-Brabant.

Functieomschrijving

Als After Sales Specialist binnen ons Customer Care team zet je klantenservice op de eerste plaats en vertaal je dit naar klantentevredenheid. Concreet organiseer je dag op basis van binnenkomende aanvragen, bezoek je de klant en luistert naar vragen of klachten over onze producten en bied je doeltreffende oplossingen. Je haalt voldoening uit het vinden van oplossingen die klanten tevredenstellen en werk je daarnaast ook proactief aan kennisdeling binnen het team. Veiligheid draag je hoog in het vaandel en je handelt volgens de interne procedures. Tenslotte rapporteer je aan de customer care manager.

Wij bieden U

Je komt terecht in een internationaal gerenommeerde organisatie met een familiaal karakter. In deze uitdagende job krijg je de ruimte om initiatief te nemen en je functie verder te ontwikkelen. Duurzaamheid staat centraal, zowel in onze producten als in ons personeelsbeleid. In ruil voor je expertise en engagement bieden wij een aantrekkelijk salarispakket aan, inclusief extralegale voordelen zoals 33 vrij te kiezen verlofdagen, bedrijfswagen, maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, tandverzekering, ecocheques en kan je ook tal van opleidingen volgen.

Meer info:

T. +32498 17 67 21

E. vincent.landuyt@wienerberger.com

De Lilse Bergen zoekt een

JOBSTUDENTEN REDDERS

BEDRIJF

De Lilse Bergen

LOCATIE

Lille

Bedrijfsinfo

Provinciaal Recreatiedomein De Lilse Bergen is een domein van 60 ha met alle faciliteiten voor dag- en verblijfsrecreatie.
Tijdens het seizoen, van 1 april tot 15 september, bezoeken in een normaal seizoen ongeveer 125.000 dagrecreanten en sportievelingen het recreatiedomein, met zwemvijver, strand, ligweide, roeivijver, minigolf, betalende attracties en speeltuin.

Op het domein zijn uitgebreide verblijfsmogelijkheden, met een camping van ± 500 staanplaatsen (zowel jaarplaatsen als toeristische plaatsen), kampeerhutten, verhuurcaravans, verhuurtenten, enz. Deze verblijfsaccommodatie is goed voor meer dan 45.000 overnachtingen op jaarbasis.

Profiel

 • Je bent enthousiast, gemotiveerd en minstens 16 jaar
 • Je bent in het bezit van een reddersdiploma

Functieomschrijving

 • Onder leiding van de hoofdredder verzeker je mee de reddingsdienst aan de zwemvijver.

Wij bieden U

Interesse!?

Contacteer ons via info@lilsebergen.be - 014/55 79 01 - of solliciteer via de groene knop!

De Lilse Bergen zoekt een

SPORTMONITOR

BEDRIJF

De Lilse Bergen

LOCATIE

Lille

Bedrijfsinfo

Provinciaal Recreatiedomein De Lilse Bergen is een domein van 60 ha met alle faciliteiten voor dag- en verblijfsrecreatie.

Tijdens het seizoen, van 1 april tot 15 september, bezoeken in een normaal seizoen ongeveer 125.000 dagrecreanten en sportievelingen het recreatiedomein, met zwemvijver, strand, ligweide, roeivijver, minigolf, betalende attracties en speeltuin.

Op het domein zijn uitgebreide verblijfsmogelijkheden, met een camping van ± 500 staanplaatsen (zowel jaarplaatsen als toeristische plaatsen), kampeerhutten, verhuurcaravans, verhuurtenten, enz. Deze verblijfsaccommodatie is goed voor meer dan 45.000 overnachtingen op jaarbasis.

Profiel

 • Je bent enthousiast
 • Je bent een teamplayer maar kan ook zelfstandig werken
 • Je hebt een sportieve instelling
 • Je bent creatief
 • Je hebt een vlotte omgang met diverse doelgroepen (hoofdzakelijk kinderen-jongeren en occasioneel volwassenen)
 • Je bent ondernemend en weet van aanpakken
 • Je bent leergierig en pikt snel nieuwe dingen op

Functieomschrijving

 • Je begeleidt groepen kinderen, jongeren en volwassenen tijdens daguitstappen bij diverse activiteiten.
 • Wij werken voornamelijk voor scholen die bij ons hun sportdagen en/of schoolreizen organiseren.
 • Daarnaast hebben wij ook bedrijven op bezoek en in de vakantieperiodes jeugddiensten, sportdiensten, …
 • Onze uitgebreid activiteitenaanbod bestaat onder andere uit bosspelen, bewegingsspelen op het strand, beachsporten, watersporten (waterfietsen, SUP’s, kajaks en vlotten), teambuildingactiviteiten ((mini)trophy, Highland Games, …) en avontuurlijke activiteiten als kampen bouwen, klimmuur, speleobox en uitdagende touwenparcoursen op verschillende hoogtes.

Wij bieden U

 • Flexibele tewerkstelling op jouw maat: wij gebruiken de meeste monitoren op ma-di-do-vr van 8u30 tot 16u00 maar ook op andere dagen (wo-za-zo) hebben wij regelmatig op de meest diverse momenten monitoren nodig in functie van de vraag van klanten.
 • Wij werken met dagcontracten met RSZ-vrijstelling onder de vernieuwde regeling artikel 17 “verenigingswerk”. Ook halve dagen zijn mogelijk. Combinatie met gelijk welk ander statuut is mogelijk. Al de volgende categorieën komen dus in aanmerking om als monitor aan de slag te gaan: werknemers, werklozen, gepensioneerden, zelfstandigen, studenten, ambtenaren, leerkrachten, werknemers in tijdskrediet, personen niet-professioneel actief,....
 • Competitief geïndexeerd uurloon in functie van diploma en van elders verworven competenties.

Interesse!?
Contacteer ons via sport@lilsebergen.be - 014/55 79 01 - of solliciteer via de groene knop!

VAN HERCK Bouwmaterialen zoekt een

COMMERCIEEL BEDIENDE/VERKOPER (M/V) toonzaalverkoop Vloer- en wandtegels, parket en klinkers

LOCATIE

Herenthout

Bedrijfsinfo

Bouwmaterialen Van Herck is reeds meer dan 45 jaar een toonaangevend bedrijf in de sector van de bouwmaterialen. Van Herck biedt een compleet aanbod zowel in ruwbouwmaterialen als afwerkingsproducten zoals vloer- en wandtegels, sanitair, parket en staat garant voor sterke service!

Profiel

 • Je bent een jong, dynamisch en resultaatgericht persoon en bent vlot in omgang met klanten.
 • Je hebt een goede kennis van het Office-pakket.
 • Je bent flexibel ingesteld en bent bereid tot zaterdagwerk (beurtrol).
 • Ervaring met toonzaalverkoop in vloer- en wandtegels is een pluspunt.

Functieomschrijving

 • U neemt de dagdagelijkse verkoop van tegels, parket en klinkers voor uw rekening.
 • Het opmaken van offertes en het opvolgen ervan behoort eveneens tot uw takenpakket.
 • Tevens neemt u telefonische bestellingen op en verwerkt deze.

Wij bieden U

 • Wij bieden u een vaste, toffe en uitdagende job in een bedrijf met toekomst!
 • Goede verloning met extra legale voordelen.
 • Toffe werksfeer tussen jonge dynamische collega’s

Interesse!? Neem contact op 014/51 27 45 en vragen naar Petra of Gerry.
Of mail uw CV naar info@bouwmaterialen-vanherck.be

Profidak bv. zoekt een

SCHRIJNWERKER

BEDRIJF

Profidak bv.

LOCATIE

Wommelgem

Bedrijfsinfo

Wij zijn een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in Dak -en Gevelwerken waarbij vaak Schrijnwerkerij onze weg kruist.

Profiel

 • Aantoonbare ervaring als schrijnwerker is een vereiste.
 • Kennis van houtbewerkingstechnieken en materialen.
 • In staat om technische tekeningen te lezen en te interpreteren.
 • Nauwkeurigheid en oog voor detail.
 • Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden.
 • Flexibel en stressbestendig.
 • In het bezit van rijbewijs B.

Functieomschrijving

Als schrijnwerker ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen, monteren en afwerken van diverse houten constructies en elementen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband aan uiteenlopende projecten. Je hebt oog voor detail en streeft naar perfectie in zowel de uitvoering als de afwerking van elk project.

 • Vervaardigen van houten constructies volgens technische tekeningen en specificaties.
 • Monteren en plaatsen van schrijnwerk op locatie.
 • Zorg dragen voor een nauwkeurige afwerking en kwaliteitscontrole van het geleverde werk.
 • Samenwerken met collega’s en andere vakmensen om projecten succesvol te realiseren.

Wij bieden U

 • Een uitdagende functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf.
 • Een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met ervaring en competenties.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
 • Een prettige werkomgeving met een team van enthousiaste professionals.

Denk je dat je de geschikte kandidaat bent voor deze functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@profidak.com TAV Dielis Wendy

We kijken ernaar uit om van je te horen!

Kempenjob zoekt een

COMMERCIEEL ADMINISTRATIEF BEDIENDE

BEDRIJF

Kempenjob

LOCATIE

Vosselaar

Bedrijfsinfo

Wij zijn een bedrijf in volle expansie op zoek naar een commercieel persoon.

Kempenjob is het snelst groeiend vacatureplatform in de sector.

Wij onderscheiden ons door vacatures aan te bieden waarbij de werkzoekende rechtstreeks uitkomt bij de HR verantwoordelijke van het bedrijf.

Werken in eigen regio is ons moto!

Profiel

 • Je bent communicatief sterk
 • Je bent een spraakwaterval en hebt de skills om een gesprek positief af te ronden
 • Social media heeft voor jou geen geheimen
 • Feeling met HR is een pluspunt
 • Je spreekt vloeiend Nederlands
 • Je hebt de attitude om zelfstandig te kunnen werken

Je bent samen met je collega’s het gezicht van Kempenjob

Functieomschrijving

 • ​Je gaat pro-actief op zoek naar bedrijven met vacatures
 • Je maakt afspraken
 • Je onderhoudt het contact met bestaande klanten

Wij bieden U

 • Uren bespreekbaar
 • Werk in een modern kader met leuke collega’s

Spreekt dit je aan?

Solliciteer dan nu via mail: rob@kempenjob.be !

Huize Walden vzw zoekt een

JOBSTUDENTEN ZORG

LOCATIE

Malle

Bedrijfsinfo

Huize Walden is een zorg-onderneming voor personen met een zorgvraag.
We bieden al meer dan 40 jaar kwalitatieve en individuele zorg aan zorgvragers.

Profiel

 • Je volgt een zorg-gerelateerde studierichting en hebt al een eerste (stage-) -ervaring in de zorg achter de rug.
 • Je draagt de kerncompetenties van Huize Walden uit: respect, samenwerken en kwaliteitsbewust werken.
 • Je kan zelfstandig en nauwkeurig werken met de nodige discretie.
 • Je bent positief ingesteld en kan vlot samenwerken met collega’s.
 • Je hebt het hart op de juiste plaats en toont respect voor de persoonlijke omgeving van de bewoners.
 • Je bent ordelijk en stipt.

Functieomschrijving

 • Je helpt de bewoners die assistentie nodig hebben bij alle activiteiten van het dagelijks leven (dagelijkse verzorging, maaltijdondersteuning,...).
 • Je zorgt voor een aangename leefomgeving voor de cliënten met respect voor individuele behoeften.

Wij bieden U

 • We zoeken nog ondersteuning in juli en augustus.
 • Je werkt met vroege en/of late shiften. We stemmen je planning onderling af naargelang je beschikbaarheid.

Interesse?

Bezorg je motivatiebrief en cv via beleidsteam@huizewalden.be

Xervon zoekt een

PLOEGBAZEN - STELLINGBOUW

BEDRIJF

Xervon

LOCATIE

Antwerpen

Bedrijfsinfo

XERVON is een internationale onderneming die klantspecifieke diensten waaronder straal- en schilderwerken, stellingbouw en industriële isolatie aanbiedt. Circa 8.000 medewerkers wereldwijd overtuigen klanten dagelijks met hun inzet en toewijding. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de (petro)chemische industrie, de staalindustrie, de energiesector, de bouw en de openbare sector.

Voor regio’s Antwerpen, Kempen/ Limburg en Gent zijn we momenteel op zoek naar ploegbazen voor de afdeling stellingbouw om ons team te versterken.

Profiel

 • Je hebt een uitgebreide ervaring in een gelijkaardige functie op het gebied van stellingbouw.
 • Je bent in het bezit van een Nederlandstalig VCA-attest (voor leidinggevenden).
 • Je bent flexibel, stressbestendig en resultaatgericht.
 • Je hebt goede leidinggevende en communicatieve vaardigheden.
 • Je kan zeer goed Nederlands (mondeling/ schriftelijk).
 • Je kan goed overweg met een PC en in het bijzonder met Excel en Word.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bereid je te verplaatsen naar Antwerpen, Kempen/ Limburg of Gent.

Functieomschrijving

 • Je monteert en demonteert stellingconstructies.
 • Je controleert de gebruikte stellingmaterialen.
 • Je gaat de veiligheidsrisico’s na in de omgeving en neemt indien nodig maatregelen.
 • Je voert metingen uit en past een correcte maatvoering toe.
 • Je schetst stellingen en leest plannen en stellingtekeningen.
 • Je rekent het nodige materiaal uit voor de opbouw van een stelling.
 • Je geeft leiding aan monteurs en chef-monteurs.
 • Je overlegt en communiceert met de opdrachtgever(s).

Wij bieden U

 • Een vaste betrekking in een stimulerende en groeiende onderneming.
 • Een marktconforme verloning met extralegale voordelen (bvb. Getrouwheid bouw 9%, 12 rustdagen, gsm etc.)
 • Een opleiding on-the-job en potentiële doorgroeimogelijkheden!
 • De kans om deel uit te maken van een dynamisch team en organisatie.
 • Verantwoordelijkheid vanaf dag één!

Interesse? Stuur je CV naar solliciteren@xervon.com met toelichting waarom je graag bij Xervon wilt werken!

Gemeente Lille zoekt een

HVAC - TECHNIEKER

BEDRIJF

Gemeente Lille

LOCATIE

Lille

Bedrijfsinfo

Bij het lokaal bestuur van Lille wordt volgende betrekking open verklaard bij wijze van aanwerving en wordt een werfreserve voor de periode van 2 jaar aangelegd:

HVAC-technieker

Contractueel – onbepaalde duur – m/v/x

Profiel

 • Ofwel heb je een technische opleiding in de koel- en/of warmtetechnieken genoten
 • Ofwel kan je gelijkwaardige ervaring voorleggen
 • Je beschikt over een rijbewijs B

Functieomschrijving

Als HVAC-technieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief, predicatief en curatief onderhoud aan alle HVAC-installaties in onze gemeentelijke gebouwen. Je lost storingen op in HVAC- en centrale verwarmingsinstallaties. Daarnaast identificeer en verhelp je storingen in elektrische, loodgieters- en sanitaire installaties. Je stelt verslagen op van je werkzaamheden, informeert burgers en collega’s over de voortgang, stelt inventarissen op van defecte onderdelen en doet bestellingen.

Wij bieden U

Een boeiende job met een voltijdse opdracht met loon volgens weddeschaal C1-C3, maaltijdcheques van 8 euro, geschenkencheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering, tweede pensioenpijler, maximum vrijgestelde fietsvergoeding, mogelijkheid tot fietslease (na 6 maanden dienst),tal van vormingsmogelijkheden, een flexibele uurregeling en een aantrekkelijke vakantieregeling.

Waar vind je extra informatie?

De informatiefolder is te bekijken op de website van de gemeente. Voor meer inlichtingen kan u ook telefonisch terecht op de personeelsdienst op het nummer 014/448237 of via mail personeel@lille.be.

Hoe kan je solliciteren?

Je kan je kandidatuur bij voorkeur indienen via volgende link:

of

je cv met begeleidende brief mailen naar personeel@lille.be

of binnenbrengen op het onthaal van het gemeentehuis,

Rechtestraat 44, 2275 Lille en dit ten laatste op 20 april 2024

Xervon zoekt een

PROJECTLEIDER ISOLATIE

BEDRIJF

Xervon

LOCATIE

Antwerpen

Bedrijfsinfo

XERVON is een internationale onderneming die klantspecifieke diensten waaronder stellingbouw, straal- en schilderwerken en industriële isolatie aanbiedt. Circa 8.000 medewerkers wereldwijd overtuigen klanten dagelijks met hun inzet en toewijding. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de (petro)chemische industrie, de staalindustrie, de energiesector en de bouw.

Om onze afdeling isolatie te versterken zijn we momenteel op zoek naar een Projectleider die ons team kan vervoegen.

Profiel

 • Je hebt minimum 5 jaar relevante ervaring in een gelijkaardige functie
 • Je hebt een zeer goede kennis van MS Office
 • Je hebt een zeer goede kennis van de veiligheids- en milieuwetgeving en handelt naargelang
 • Je hebt leidinggevende capaciteiten met sterke communicatieve vaardigheden
 • Je bent proactief, klant- en teamgericht ingesteld
 • Je bent flexibel, stressbestendig en resultaatgericht
 • Zeer goede kennis van het Nederlands is vereist. Kennis van het Engels is een plus
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en steeds bereid om je naar de projecten te verplaatsen

Functieomschrijving

 • Je onderhoudt contacten met bestaande klanten en zoekt actief naar nieuwe klanten
 • Je volgt projecten op van aanvraag tot en met oplevering
 • Je bent het eerste aanspreekpunt en van de klant en je bent aanwezig op alle belangrijke vergaderingen met de klant
 • Je stuurt een team van werfleiders en ploegbazen
 • Je rapporteert aan de afdelingsleider
 • Je beheert de kosten en resultaten van de projecten en deze worden maandelijks gerapporteerd aan de directie

Wij bieden U

- Een vaste betrekking in een stimulerende en groeiende onderneming.
- Verantwoordelijkheid vanaf dag één!
- Een marktconforme verloning met extralegale voordelen

 • Firmawagen
 • Forfaitaire onkosten
 • Maaltijdcheques
 • Jaarlijks resultaat gebonden bonus o Full DKV verzekering
 • Groepsverzekering
 • Laptop, smartphone incl datagebruik

- De mogelijkheid om u persoonlijk te ontwikkelen..
- De kans om deel uit te maken van een dynamisch team en organisatie.
- Leuke attenties en een werkgever die je werk apprecieert.

Interesse? Stuur je CV naar liesbeth.vanzurpele@xervon.com met toelichting waarom je graag bij Xervon wilt werken!

Xervon zoekt een

PROJECTLEIDER STELLINGBOUW

BEDRIJF

Xervon

LOCATIE

Antwerpen

Bedrijfsinfo

XERVON is een internationale onderneming die klantspecifieke diensten waaronder stellingbouw, straal- en schilderwerken en industriële isolatie aanbiedt. Circa 8.000 medewerkers wereldwijd overtuigen klanten dagelijks met hun inzet en toewijding. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de (petro)chemische industrie, de staalindustrie, de energiesector en de bouw.

Om onze afdeling Stellingbouw te versterken zijn we momenteel op zoek naar een Projectleider die ons team kan vervoegen.

Profiel

 • Je hebt minimum 5 jaar relevante ervaring in een gelijkaardige functie
 • Je hebt een zeer goede kennis van MS Office, kennis van Autocad en Scia is een sterke plus
 • Je hebt een zeer goede kennis van de veiligheids- en milieuwetgeving en handelt naargelang
 • Je hebt leidinggevende capaciteiten met sterke communicatieve vaardigheden
 • Je bent proactief, klant- en teamgericht ingesteld
 • Je bent flexibel, stressbestendig en resultaatgericht
 • Zeer goede kennis van het Nederlands is vereist. Kennis van het Engels is een plus
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en steeds bereid om je naar de projecten te verplaatsen

Functieomschrijving

 • Je onderhoudt contacten met bestaande klanten en zoekt actief naar nieuwe klanten
 • Je volgt projecten van a tot z op
 • Je stuurt een team van werfleiders en ploegbazen
 • Je bent regelmatig bij de klant en op de werf aanwezig
 • Je zorgt ervoor dat alle werken efficiënt, productief, veilig en kwalitatief worden uitgevoerd
 • Je bent aanwezig bij de belangrijkste vergaderingen van de klant
 • Je rapporteert aan de afdelingsleider
 • Je beheert de kosten en resultaten van de projecten en deze worden maandelijks gerapporteerd aan de directie

Wij bieden U

- Een vaste betrekking in een stimulerende en groeiende onderneming.
- Verantwoordelijkheid vanaf dag één!
- Een marktconforme verloning met extralegale voordelen

 • Firmawagen
 • Forfaitaire onkosten
 • Maaltijdcheques
 • Jaarlijks resultaat gebonden bonus o Full DKV verzekering
 • Groepsverzekering
 • Laptop, smartphone incl datagebruik

- De mogelijkheid om u persoonlijk te ontwikkelen..
- De kans om deel uit te maken van een dynamisch team en organisatie.
- Leuke attenties en een werkgever die je werk apprecieert.

Interesse? Stuur je CV naar liesbeth.vanzurpele@xervon.com met toelichting waarom je graag bij Xervon wilt werken!

De Dennen zoekt een

ZORGKUNDIGE 75% - 80% of 100%

BEDRIJF

De Dennen

LOCATIE

Malle

Bedrijfsinfo

De Dennen zorgt voor ouderen; in het woonzorgcentrum, revalidatieziekenhuis en assistentiewoningen. De bewoners en patiënten genieten dagelijks van warme zorg in een geborgen omgeving, te midden van rustgevend groen. Als werkgever zijn we een aantrekkelijke werkplek waar ook goed gezorgd wordt voor de medewerkers. Dit betekent inspraak, erkenning, waardering, verantwoordelijkheid, collegiale sfeer en aandacht voor een goede werk-privébalans.

Profiel

 • Je bezit een diploma zorgkundige, met een visum.
 • Je bent bereid om te werken on vroege en late shiften, één weekend op twee (vast weekend).
 • Flexibel, teamspeler, positieve ingesteldheid, zin voor verantwoordelijkheid.
 • Zorgzaam, graag werken met ouderen.
 • Aandacht voor de kwaliteit van zorg, waarbij de bewoners en diens wensen het uitgangspunt zijn.

Functieomschrijving

Je werkt als zorgkundige op een afdeling van het woonzorgcentrum. Je werkt in een multidisciplinair team, om samen goede zorg te geven aan onze bewoners. Je werkt vast op één afdeling, zodat je een vertrouwensband ontwikkelt met de bewoners én de collega’s. Er is momenteel een vacature op de afdeling esdoorn, waar 32 bewoners met dementie wonen.

Wij bieden U

 • Een collegiale werksfeer.
 • Een gezonde werk-privébalans met 24 vakantiedagen, 11 feestdagen.
 • Tal van bijscholingsmogelijkheden, zowel intern als extern.
 • Leuke (teambuildings)activiteiten die georganiseerd worden door ons eigen feestcomité.
 • Verloning conform de ziekenhuisbarema’s IFIC, aangevuld met een volledige eindejaarspremie, en maaltijdcheques. Gratis hospitalisatieverzekering na 1 jaar dienst.
 • We nemen relevante anciënniteit over
 • Als medewerker van De Dennen heb je recht op allerhande kortingen via ‘benefits at work’.
 • Werkomgeving met talloze ergonomische hulpmiddelen.
 • Prachtige omgeving, midden in de natuur.

Bent u geïnteresseerd?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar Katleen Van Craen, hoofd personeelszorg, via sollicitaties@dedennen.be

Xervon zoekt een

MONTEURS STELLINGBOUW

BEDRIJF

Xervon

LOCATIE

Antwerpen

Bedrijfsinfo

XERVON is een internationale onderneming die klantspecifieke diensten waaronder straal- en schilderwerken, stellingbouw en industriële isolatie aanbiedt. Circa 8.000 medewerkers wereldwijd overtuigen klanten dagelijks met hun inzet en toewijding. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de (petro)chemische industrie, de staalindustrie, de energiesector, de bouw en de openbare sector.

Voor regio’s Antwerpen, Kempen/ Limburg en Gent zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde monteurs voor de afdeling stellingbouw om ons team te versterken.

Profiel

 • Je bent in het bezit van een Nederlandstalig VCA-attest (basis).
 • Je hebt een eerste relevante ervaring op het gebied van stellingbouw.
 • Je bent flexibel, leergierig en werkt graag in team.
 • Je kan zeer goed Nederlands (mondeling/ schriftelijk).
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bereid je te verplaatsen naar Antwerpen, Kempen/ Limburg of Gent.

Functieomschrijving

 • Je monteert en demonteert stellingconstructies.
 • Je controleert de gebruikte stellingmaterialen.
 • Je gaat de veiligheidsrisico’s na in de omgeving en neemt indien nodig maatregelen.

Wij bieden U

- Een vaste betrekking in een stimulerende en groeiende onderneming.
- Een marktconforme verloning binnen pc 124 – bouw - met extralegale voordelen

 • Getrouwheid bouw 9%
 • 12 rustdagen
 • Maaltijdcheques
 • Groepsverzekering binnen sector bouw
 • Hospitalisatieverzekering binnen sector bouw

- Een opleiding on-the-job en potentiële doorgroeimogelijkheden!
- De kans om deel uit te maken van een dynamisch team en organisatie.

Interesse? Stuur je CV naar solliciteren@xervon.com met toelichting waarom je graag bij Xervon wilt werken!

Xervon zoekt een

CALCULATOR ISOLATIE

BEDRIJF

Xervon

LOCATIE

Kapellen

Bedrijfsinfo

XERVON is een internationale onderneming die klantspecifieke diensten waaronder straal- en schilderwerken, stellingbouw en industriële isolatie aanbiedt. Circa 8.000 medewerkers wereldwijd overtuigen klanten dagelijks met hun inzet en toewijding. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de (petro)chemische industrie, de staalindustrie, de energiesector, de bouw en de openbare sector.

Voor regio’s Antwerpen en Gent zijn we momenteel op zoek naar ervaren en gemotiveerde werfleiders voor de afdeling isolatie om ons team te versterken.

Profiel

 • Je bent in het bezit van een Nederlandstalig VCA-attest voor leidinggevenden.
 • Je hebt een uitgebreide ervaring in een gelijkaardige functie op het gebied van industriële isolatie.
 • Je bent flexibel, stressbestendig en gaat voor een uitstekend resultaat!.
 • Je bent klant- en teamgericht.
 • Je kan zeer goed Nederlands en Engels (mondeling/ schriftelijk).
 • Je kan goed werken met een PC en in het bijzonder met Excel en Word.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bereid je te verplaatsen naar Antwerpen of Gent.

Functieomschrijving

 • Opmeten van projecten op de werf. Je hebt goede kennis van isometrieen en isolatiemateriaal.
 • Je leest en schetst plannen en isometrieën.
 • Je staat in de voor de Calculatie van aanvragen en het opstellen van offertes
 • Je staat de klant bij, bij het volledige proces van opmeting tot aflevering van de offerte.
 • Je rapporteert offertes en calculaties aan de afdelingsleider.
 • Je voert metingen uit en past een correcte maatvoering toe.

Wij bieden U

- Een vaste betrekking in een stimulerende en groeiende onderneming.

- Een marktconforme verloning binnen pc 124 – bouw - met extralegale voordelen

 • Getrouwheid bouw 9%
 • 12 rustdagen
 • Smartphone incl datagebruik
 • Maaltijdcheques
 • Groepsverzekering binnen sector bouw
 • Hospitalisatieverzekering binnen sector bouw

- Een opleiding on-the-job en potentiële doorgroeimogelijkheden!

- De kans om deel uit te maken van een dynamisch team en organisatie.

Interesse? Stuur je CV naar solliciteren@xervon.com met toelichting waarom je graag bij Xervon wilt werken!

Xervon zoekt een

PLOEGBAZEN ISOLATIE

BEDRIJF

Xervon

LOCATIE

Kapellen

Bedrijfsinfo

XERVON is een internationale onderneming die klantspecifieke diensten waaronder straal- en schilderwerken, stellingbouw en industriële isolatie aanbiedt. Circa 8.000 medewerkers wereldwijd overtuigen klanten dagelijks met hun inzet en toewijding. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de (petro)chemische industrie, de staalindustrie, de energiesector, de bouw en de openbare sector.

Voor regio’s Antwerpen en Gent zijn we momenteel op zoek naar ervaren en gemotiveerde ploegbazen voor de afdeling isolatie om ons team te versterken.

Profiel

 • Je bent in het bezit van een Nederlandstalig VCA-attest (basis).
 • Je hebt een uitgebreide ervaring in een gelijkaardige functie op het gebied van industriële isolatie.
 • Je bent flexibel, stressbestendig en gaat voor een uitstekend resultaat!
 • Je hebt goede leidinggevende en communicatieve vaardigheden.
 • Je kan goed werken met een PC en in het bijzonder met Excel en Word.
 • Je kan zeer goed Nederlands (mondeling/ schriftelijk).
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bereid je te verplaatsen naar Antwerpen of Gent.

Functieomschrijving

 • Je controleert de gebruikte isolatiematerialen en brengt deze aan.
 • Je past de opgelegde veiligheidsinstructies toe.
 • Je leest en schetst isometrieën.
 • Je stuurt een team van isolatiemonteurs aan.

Wij bieden U

- Een vaste betrekking in een stimulerende en groeiende onderneming.
- Een marktconforme verloning binnen pc 124 – bouw - met extralegale voordelen

 • Getrouwheid bouw 9%
 • 12 rustdagen
 • Maaltijdcheques
 • Groepsverzekering binnen sector bouw
 • Hospitalisatieverzekering binnen sector bouw

- Een opleiding on-the-job en potentiële doorgroeimogelijkheden!
- De kans om deel uit te maken van een dynamisch team en organisatie.

Interesse? Stuur je CV naar solliciteren@xervon.com met toelichting waarom je graag bij Xervon wilt werken!

Xervon zoekt een

MONTEURS ISOLATIE

BEDRIJF

Xervon

LOCATIE

Kapellen

Bedrijfsinfo

XERVON is een internationale onderneming die klantspecifieke diensten waaronder straal- en schilderwerken, stellingbouw en industriële isolatie aanbiedt. Circa 8.000 medewerkers wereldwijd overtuigen klanten dagelijks met hun inzet en toewijding. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de (petro)chemische industrie, de staalindustrie, de energiesector, de bouw en de openbare sector.

Voor regio’s Antwerpen en Gent zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde monteurs en hulpmonteurs voor de afdeling isolatie om ons team te versterken.

Profiel

 • Je bent in het bezit van een Nederlandstalig VCA-attest (basis).
 • Je hebt een eerste ervaring op het gebied van industriële isolatie.
 • Je bent flexibel, leergierig en werkt graag in team!
 • Je kan zeer goed Nederlands (mondeling/ schriftelijk).
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bereid je te verplaatsen naar Antwerpen of Gent.

Functieomschrijving

 • Je controleert de gebruikte isolatiematerialen en brengt deze aan.
 • Je past de opgelegde veiligheidsinstructies toe.
 • Je voert isolatiewerken uit aan industriële installaties.

Wij bieden U

- Een vaste betrekking in een stimulerende en groeiende onderneming.
- Een marktconforme verloning binnen pc 124 – bouw - met extralegale voordelen

 • Getrouwheid bouw 9%
 • 12 rustdagen
 • Maaltijdcheques
 • Groepsverzekering binnen sector bouw
 • Hospitalisatieverzekering binnen sector bouw

- Een opleiding on-the-job en potentiële doorgroeimogelijkheden!
- De kans om deel uit te maken van een dynamisch team en organisatie.

Interesse? Stuur je CV naar solliciteren@xervon.com met toelichting waarom je graag bij Xervon wilt werken!

Xervon zoekt een

WERFLEIDERS ISOLATIE

BEDRIJF

Xervon

LOCATIE

Kapellen

Bedrijfsinfo

XERVON is een internationale onderneming die klantspecifieke diensten waaronder straal- en schilderwerken, stellingbouw en industriële isolatie aanbiedt. Circa 8.000 medewerkers wereldwijd overtuigen klanten dagelijks met hun inzet en toewijding. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de (petro)chemische industrie, de staalindustrie, de energiesector, de bouw en de openbare sector.

Voor regio’s Antwerpen en Gent zijn we momenteel op zoek naar ervaren en gemotiveerde werfleiders voor de afdeling isolatie om ons team te versterken.

Profiel

 • Je bent in het bezit van een Nederlandstalig VCA-attest voor leidinggevenden.
 • Je hebt een uitgebreide ervaring in een gelijkaardige functie op het gebied van industriële isolatie.
 • Je bent flexibel, stressbestendig en gaat voor een uitstekend resultaat!
 • Je hebt goede leidinggevende en communicatieve vaardigheden.
 • Je bent klant- en teamgericht.
 • Je kan zeer goed Nederlands en Engels (mondeling/ schriftelijk).
 • Je kan goed werken met een PC en in het bijzonder met Excel en Word.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bereid je te verplaatsen naar Antwerpen of Gent.

Functieomschrijving

 • Je controleert de gebruikte isolatiematerialen.
 • Je gaat de veiligheidsrisico’s na in de omgeving en neemt indien nodig maatregelen.
 • Je voert metingen uit en past een correcte maatvoering toe.
 • Je leest en schetst plannen en isometrieën.
 • Je bestelt materialen aan de hand van de isometrieën.
 • Je geeft leiding aan de (hulp)monteurs en ploegbazen.
 • Je voert overleg en communiceert met de opdrachtgevers.
 • Je bent verantwoordelijk voor een goede afloop van de opdracht.

Wij bieden U

- Een vaste betrekking in een stimulerende en groeiende onderneming.
- Een marktconforme verloning binnen pc 124 – bouw - met extralegale voordelen

 • Getrouwheid bouw 9%
 • 12 rustdagen
 • Smartphone incl datagebruik
 • Maaltijdcheques
 • Groepsverzekering binnen sector bouw
 • Hospitalisatieverzekering binnen sector bouw

- Een opleiding on-the-job en potentiële doorgroeimogelijkheden!
- De kans om deel uit te maken van een dynamisch team en organisatie.

Interesse? Stuur je CV naar solliciteren@xervon.com met toelichting waarom je graag bij Xervon wilt werken!

Xervon zoekt een

HULPMONTEURS - STELLINGBOUW

BEDRIJF

Xervon

LOCATIE

Kapellen

Bedrijfsinfo

XERVON is een internationale onderneming die klantspecifieke diensten waaronder straal- en schilderwerken, stellingbouw en industriële isolatie aanbiedt. Circa 8.000 medewerkers wereldwijd overtuigen klanten dagelijks met hun inzet en toewijding. Onze klanten zijn voornamelijk actief in de (petro)chemische industrie, de staalindustrie, de energiesector, de bouw en de openbare sector.

Voor de regio’s Antwerpen, Kempen/ Limburg en Gent zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde hulpmonteurs voor de afdeling stellingbouw om ons team te versterken.

Profiel

 • Je bent in het bezit van een Nederlandstalig VCA-attest (basis).
 • Een eerste ervaring in een gelijkaardige functie is een plus.
 • Je bent flexibel, leergierig en werkt graag in team.
 • Je kan zeer goed Nederlands (mondeling/ schriftelijk).
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bereid je te verplaatsen naar Antwerpen, Kempen/ Limburg of Gent.

Functieomschrijving

 • Je monteert en demonteert stellingconstructies.
 • Je controleert de gebruikte stellingmaterialen.
 • Je gaat de veiligheidsrisico’s na in de omgeving en neemt indien nodig maatregelen.

Wij bieden U

- Een vaste betrekking in een stimulerende en groeiende onderneming.
- Een marktconforme verloning binnen pc 124 – bouw - met extralegale voordelen

 • Getrouwheid bouw 9%
 • 12 rustdagen
 • Maaltijdcheques
 • Groepsverzekering binnen sector bouw
 • Hospitalisatieverzekering binnen sector bouw

- Een opleiding on-the-job en potentiële doorgroeimogelijkheden!
- De kans om deel uit te maken van een dynamisch team en organisatie.

Interesse? Stuur je CV naar solliciteren@xervon.com met toelichting waarom je graag bij Xervon wilt werken!

Profidak bv. zoekt een

PLOEGBAAS HELLENDE DAKEN

BEDRIJF

Profidak bv.

LOCATIE

Wommelgem

Bedrijfsinfo

Wij zijn een dakdekkersbedrijf gelegen te Wommelgem opgericht in 2013 door Dhr Maes Kenny.

Wij doen allerhande dakwerken gaande van kleine herstellingen tot daktimmerwerken, gevelwerken, zinkwerken, platte en hellende daken.

Wij werken zowel voor bouwbedrijven als voor particulieren en dit over het Groot Antwerps Grondgebied.

Wij zijn een firma die belang hecht aan kwaliteit, veiligheid, klantvriendelijkheid en collegialiteit

Profiel

 • Enkele jaren ervaring (minstens 5 jaar)
 • In het bezit van rijbewijs B (C is een pluspunt)
 • Je bent stipt en correct
 • Je bent een teamplayer
 • Je hebt oog voor detail
 • Je werkt graag in de buitenlucht

Functieomschrijving

U komt in een team te staan die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van pannen zowel voor particulieren als voor bouwbedrijven.

Wij bieden U

U krijgt van ons een mooi loon in functie van ervaring en inzet en andere legale voordelen en komt in een aangename werksfeer terecht + Werfwagen.

Ben jij degene die we zoeken?Mail naar info@profidak.com of bel naar 0476/43.69.44 (Wendy)

M-Tanks zoekt een

MEKANIEKER - TECHNIEKER

BEDRIJF

M-Tanks

LOCATIE

Brecht

Profiel

 • U heeft kennis van elektriciteit en mechanica
 • U bent klantvriendelijk, betrouwbaar en communicatief
 • U kan zelfstandig werken maar bent ook een echte team-player
 • U heeft een rijbewijs B
 • (rijbewijs C - CE is een pluspunt)

Functieomschrijving

Als mekanieker-technieker zorgt u voor het onderhoud en de herstellingen van ons vrachtwagen- en machinepark. Tevens zorgt u voor de installatie en het onderhoud van de brandstoftanks. Dit kan zowel bij ons in het atelier, waar u zal samenwerken met een klein team, als bij de klanten ter plaatse. U heeft een zeer boeiende, gevarieerde job met enorm veel afwisseling en vrijheid.

Wij bieden U

 • Een uitdagende functie met zelfstandigheid in een groeiend familiebedrijf
 • Werken in een goede sfeer met een jong en dynamisch team
 • Een voltijdse betrekking voor onbepaalde duur met eerlijke verloning

Interesse in deze job?

Solliciteer via onderstaande button of naar: seppe@matthysenbv.be - 03/369.89.09Tomeco Services BV zoekt een

ALLROUND TECHNIEKER

LOCATIE

Loenhout

Bedrijfsinfo

Tomeco is een groep van Belgische familiebedrijven die samenwerken en hun jarenlange kennis en expertise delen met elkaar om het volledige jaar door kwaliteitsvolle tomaten te telen.

We hebben een centraal gelegen Tomeco-inpakcentrum waar we klantgericht werken en onze producten efficiënt verpakken.

Profiel

Jij bent…

 • Een zelfstandige werker
 • Een doorzetter
 • Een teamspeler
 • Een planner
 • Breed inzetbaar
 • Resultaatgericht
 • Flexibel
 • Engelssprekend (beperkt/vlot)

Functieomschrijving

Als technieker bij Tomeco sta je in voor alle onderhoudswerkzaamheden op de verschillende tuinbouwbedrijven. Je zoekt storingen op van verschillende machines zoals automatische oogstwagens (AGV), schaarliftkarren, verwerkingsmachines, energie- en watergeefinstallaties,… en voert de nodige herstellingen uit. Deze kunnen zowel van mechanische, elektrische, pneumatische als hydraulische aard zijn. Verder vallen preventief onderhoud en optimaliseren van machines ook tot jouw takenpakket.

Wij bieden U

 • Een fijn team
 • Afwisselend werk
 • Aangename werkomgeving
 • Aantrekkelijk loon

Voor meer informatie, neem contact op met:
Mitch Vermeiren - 0032 496 50 94 92 - mitch@vw-maxburg.be

Stad Hoogstraten zoekt een

DIRECTEUR IKO De Kunstenacademie Hoogstraten

LOCATIE

Hoogstraten

Bedrijfsinfo

Ben jij de juiste persoon om IKO De Kunstenacademie in Hoogstraten te leiden? Voor onze academie voor beeldende kunsten zijn we op zoek naar een gemotiveerde directeur.

Profiel

 • Je bent houder van een vereist bekwaamheidsattest voor het ambt van directeur deeltijds kunstonderwijs (DKO) – instellingen met een 4de graad
 • Daarnaast ben je in het bezit van een bewijs van pedagogische bekwaamheid of wil dit op korte termijn verwerven.
 • Je voldoet aan de wettelijke bepalingen voor een aanstelling in het onderwijs in Vlaanderen.
 • Je hebt een aantoonbare ervaring in het kunstonderwijs/of een leidinggevende functie.
 • Je kan een bewijs voorleggen van deelname aan een cursus voor kandidaat-directeurs en/of beginnende directeurs en/of gevorderden bij OVSG (AVSG) of je bent bereid dit te verwerven.

Functieomschrijving

 • Je bent verantwoordelijk voor de optimale werking van IKO De Kunstenacademie.
 • Je staat in voor een optimale werking van alle vestigingsplaatsen conform het artistiek-pedagogisch project van de academie en de leerplannen.
 • Je geeft leiding aan het personeel en volgt het personeelsbeleid op.
 • Je zorgt voor een verdeling van de lestijden, het uren- en puntenpakket.
 • Je bewaakt de kwaliteit van het onderwijs en neemt, in dialoog met beleidsondersteuner, de interne en externe communicatie in handen.
 • Je versterkt de rol van de academie in het cultureel landschap in de regio.
 • Je zorgt voor innovatie binnen de academie.
 • Je zorgt voor een goede ondersteuning van de leerlingen en een aangenaam leef- en leerklimaat.
 • Je volgt het kunstkuurproject op dat IKO heeft met verschillende scholen in de regio.

Wij bieden U

 • We bieden jou een boeiende voltijdse baan. De hoofdzetel is gelegen in Hoogstraten, daarnaast zijn er 5 vestigingsplaatsen (IKO Groenewoud, IKO Meer, IKO Meerle, IKO Brecht en IKO Merksplas) met verschillende ateliers voor alle leeftijden en niveaus.
 • Je kan rekenen op een enthousiast lerarenteam en een heleboel leergierige leerlingen die jou voltijds kunnen bekoren. Je kan een beroep doen op de nodige ondersteuning van de beleidsondersteuner, de ondersteunende diensten van de stad Hoogstraten en vanuit het schoolbestuur.
 • Je start bij voorkeur als directeur op 19 augustus 2024. De functie wordt vacant vanaf 1 september 2024.
 • Na een tijdelijke aanstelling van 2 schooljaren en een positieve evaluatie mag je rekenen op een vaste benoeming.

Kandidaatstelling

Stel je uiterlijk op 26 april 2024 kandidaat voor deze functie door jouw motivatiebrief, cv en een kopie van het vereiste diploma te mailen naar onderwijs@hoogstraten.be of op te sturen naar: Dienst onderwijs, Vrijheid 149, 2320 Hoogstraten. Laattijdig ingediende kandidaturen worden niet aanvaard.

Meer informatie

De selectieprocedure bestaat uit:

 • Een selectie op basis van cv en een motivatiebrief
 • Een schriftelijke thuisopdracht die peilt naar jouw kennis en vertrouwdheid met de onderwijsreglementering, onderwijskundige en pedagogische inzichten en competenties.
 • Een mondelinge toelichting van jouw cv, motivatie en thuisopdracht (op voorwaarde dat je geslaagd bent voor de schriftelijke proef).
 • Psychotechnische proeven die peilen naar je competenties zoals beschreven in de functiebeschrijving.

Om te slagen moet je 50% behalen op het schriftelijk en mondeling onderdeel en 60% in het totaal. De twee beste kandidaten die slagen worden uitgenodigd voor de psychotechnische proeven. De selectieproef is vergelijkend.

Wienerberger. zoekt een

RELIABILITY ENGINEER

BEDRIJF

Wienerberger.

LOCATIE

Beerse

Bedrijfsinfo

Wienerberger is wereldwijd, n°1 in productie en verkoop van snelbouw. In Europa zijn we marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 15 productievestigingen, 2 showrooms en een hoofdzetel. Dagelijks zetten meer dan 1.500 enthousiaste medewerkers zich in om kwalitatieve producten te ontwikkelen, produceren en klantgerichte oplossingen uit te werken.

Profiel

 • Je bent in het bezit van een bachelor of masterdiploma in een technische richting (elektromechanica of gelijkwaardig).
 • Je kan reeds een aantal jaar relevante ervaring voorleggen in een gelijkaardige rol binnen onderhoud en/of engineering.
 • Je hebt een passie voor techniek en je beschikt over een goede kennis van (elektrische) sturingen, programmatie, pneumatica en hydraulica.
 • Je bezit sterke organisatorische en analytische vaardigheden en je kan de juiste prioriteiten stellen.
 • Je bent stressbestendig en kan indien nodig snel schakelen. Je collega’s aanzien jou als een echte problemsolver.
 • Je bent communicatief vaardig.
 • Je bent Nederlandstalig.

Functieomschrijving

 • Als reliability engineer maak je deel uit van de technische dienst.
 • Samen met de maintenance manager ben je verantwoordelijk voor onderhoud & reliability. In deze rol verleen je de nodige support aan de operationele lijnen.
 • Je stuurt de technische medewerkers aan ten einde een storing of een project adequaat te kunnen oplossen.
 • Hiervoor zet je zowel een curatief als preventief onderhoudsplan op die je zelf opvolgt en bijstuurt waar nodig.
 • Je houdt d.m.v. data analyse de vinger aan de pols wat betreft technische stilstanden, terugkerende onderhoudskosten, … om adequaat te kunnen reageren (door o.a. verbeteringsvoorstellen uit te werken).
 • Je biedt ondersteuning bij de implementatie van een maintenance softwarepakket.
 • In jouw rol ben je één van de aanspreekpunten voor onze techniekers. Je zorgt tevens voor de nodige coördinatie van de door jou uitgewerkte verbeterprojecten en je stuurt deze techniekers op functioneel niveau bij.
 • Je staat in voor de optimalisatie en borging van de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van het machinepark.
 • Vanuit deze optiek streef je continu naar verbetering om de kwaliteit te verhogen en om de rendabiliteit van de lijn te verbeteren.
 • Veiligheid is bij ons een absolute prioriteit dus jij bent hierin een rolmodel en je zorgt ook dat de veiligheidsinstructies worden nageleefd.
 • Je wordt nauw betrokken in diverse projecten en je zorgt voor een adequate communicatie richting onze externe partners.
 • Dagelijkse communicatie met de maintenance manager spreekt voor zich maar je betrekt ook altijd de andere collega’s in productie en onderhoud.
 • Je rapporteert aan de Plantmanager.

Wij bieden U

 • Je komt terecht in een internationale gerenommeerde organisatie met lokaal een familiaal karakter.
 • In deze uitdagende job krijg je de ruimte om initiatief te nemen en de functie verder te ontwikkelen.
 • We hechten veel belang aan duurzaamheid zowel in onze producten als naar onze mensen toe.
 • In ruil voor je expertise en engagement bieden wij een aantrekkelijk salarispakket aan met inbegrip van extralegale voordelen (ruim aanbod verlofdagen, maaltijd- en ecocheques, verzekeringen, …) en de nodige opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Interesse?

Paper and Boards zoekt een

STANSER

LOCATIE

Malle

Bedrijfsinfo

Paper and boards is een familiebedrijf opgericht in 2004, zaakvoerder Willy is klein begonnen vanuit een bedrijf dat z’n vader en moeder opgericht hebben ergens jaren 80, 15 jaar geleden is z’n broer Chris erbij gekomen, die leidt de productie in goede banen en plant alle jobs zorgvuldig in samen met Robin.

We werken in een specifieke markt, frituren, festivals, bakkers en beenhouwerijen zijn ons einddoelpubliek dat we beleveren via ons partners, de groothandel.

De focus ligt volledig op de productie, daar ligt ons hart, daar willen we goed in zijn, de lijnen zo kort mogelijk houden tussen klant en productie, korte communicatie zonder al te veel tussenstappen.

We zoeken collega’s die graag werken en bijdragen tot het nog beter functioneren van onze productie, ideeën zijn altijd welkom bij ons.

Ben je het beu om in een groot bedrijf te werken waar je 1 van de velen bent, dan moet je bij ons zijn.

Profiel

 • ​+ 5 jaar ervaring als stanser
 • Mogelijkheid tot bijscholing via de cursus vlakstansen via de VDAB

Functieomschrijving

Stanser vlak karton aan een bobst 102 CE machine die jaarlijks tip top onderhouden wordt door Bobst.

We zoeken iemand met 5 jaar + ervaring als stanser, u krijgt eventueel de optie om u nog bij te scholen via de cursus vlakstansen via de VDAB.

We zoeken iemand die graag in een familiebedrijf wil werken met een leuk team, iedereen werkt samen om mooie producten te maken.

Iemand die een job zoekt die perfect af te stemmen is op uw prive leven, geen ploegenwerk. 4/5 is ook een optie.

Wij bieden U

Wij bieden u een mooi loon naar ervaring plus een groot pakket aan extra voordelen:

 • Loon + 20 euro
 • Glijuren in dagdienst (37u/week + 1 adv) (Geen ploegenwerk)
 • Hospitalisatie verzekering
 • Pensioenspaarplan
 • Maaltijdcheques
 • Ecocheques
 • Fietsleasing
 • You name it, we give it.

Je kan nog meer informatie vinden op onze website www.paperandboards.be en via onze bedrijfsfilm krijg je al een eerste impressie van onze productie: (100) Paper & Boards 2022 video - YouTube

Lijkt deze vacature echt iets voor jou?

Aarzel dan niet en neem snel contact op via 03 311 61 32, op Willy@paperandboards.be of production@paperandboards.be (Chris)
Stuur je CV in en je motivatiebrief om ons team te vervolledigen.
Leuke collega’s krijg je er gratis bij. We want You.

Stad Hoogstraten zoekt een

DIRECTEUR GBS HOOGSTRATEN

LOCATIE

Hoogstraten

Bedrijfsinfo

Ben jij de juiste persoon om onze Hoogstraatse jeugd naar de toekomst te leiden? Voor één van onze vier gemeentelijke scholen zijn we op zoek naar een gemotiveerde directeur. Het gaat om een voltijds contract met een tijdelijke aanstelling gedurende 2 jaar. Daarna is een vaste benoeming mogelijk na een positieve evaluatie. Aanleg wervingsreserve is 2 jaar.

Profiel

 • Je bezit een diploma van ten minste professionele bachelor en een bewijs van pedagogische bekwaamheid.
 • Je voldoet aan de wettelijke bepalingen voor een aanstelling in het onderwijs in Vlaanderen.
 • Je hebt een aantoonbare ervaring in de onderwijssector en/of een leidinggevende functie.
 • Je kan een bewijs voorleggen van deelname aan een cursus voor kandidaat-directeurs en/of beginnende directeurs en/of gevorderden bij OVSG (AVSG) of je bent bereid dit te verwerven.

Functieomschrijving

 • Je staat in voor de dagelijkse leiding van de school. Je plant, overlegt en organiseert onze schoolactiviteiten. Je leidt en begeleidt het personeel.
 • Je ontwikkelt mee het pedagogische project van onze scholengroep en bent er de ambassadeur van. Je bewaakt de onderwijskwaliteit en bouwt ze verder uit.
 • Je maakt tijd om met onze kinderen contact te houden en bent gepassioneerd bezig met hun ontwikkeling.
 • Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de tijdige en correcte verwerking van de documentenstromen, de personeelsadministratie en de leerlingadministratie.
 • Je maakt elk jaar het budget op en houdt dit nauwgezet in de gaten.
 • Je werkt nauw samen met het schoolbestuur en organiseert een goed overleg. Je communiceert en werkt samen met stakeholders zoals de ouderraad, de ouders, collega-directeurs binnen de stad Hoogstraten en andere betrokkenen.
 • Je volgt de nodige nascholing.

Wij bieden U

We bieden jou een boeiende baan op een warme school. Je kan rekenen op een enthousiast lerarenteam en een heleboel leergierige leerlingen die jou voltijds kunnen bekoren. Je kan een beroep doen op de nodige ondersteuning van jouw collega-directeurs, de ondersteunende diensten van de stad Hoogstraten en vanuit het schoolbestuur.

Je start als directeur vanaf schooljaar 2024-2025.

Na een tijdelijke aanstelling van 2 schooljaren en een positieve evaluatie mag je rekenen op een definitieve benoeming.

Kandidaatstelling

Stel je uiterlijk op 23 april 2024 kandidaat voor deze functie door jouw motivatiebrief, cv en een kopie van het vereiste diploma te mailen naar onderwijs@hoogstraten.be of op te sturen naar: Dienst onderwijs, Vrijheid 149, 2320 Hoogstraten.

Meer informatie

De selectieprocedure bestaat uit:

 • Een selectie op basis van cv en een motivatiebrief
 • Een schriftelijke thuisopdracht die peilt naar jouw kennis en vertrouwdheid met de onderwijsreglementering, onderwijskundige en pedagogische inzichten en competenties.
 • Een mondelinge toelichting van jouw cv, motivatie en thuisopdracht (op voorwaarde dat je geslaagd bent voor de schriftelijke proef).
 • Psychotechnische proeven die peilen naar je competenties zoals beschreven in de functiebeschrijving.

Om te slagen moet je 50% behalen op het schriftelijk en mondeling onderdeel en 60% in het totaal. De twee beste kandidaten die slagen worden uitgenodigd voor de psychotechnische proeven. De selectieproef is niet-vergelijkend.

De Groentuin zoekt een

MEDEWERKER PAPRIKA OOGST EN SORTEERINSTALLATIE

BEDRIJF

De Groentuin

LOCATIE

Merksplas

Bedrijfsinfo

BV De Groentuin produceert sinds 2000 paprika’s van superieure kwaliteit in het landelijke Merksplas.

Dit glastuinbouwbedrijf van 13 ha is een solide bedrijf. Het combineert diepgewortelde tradities met spitstechnologie. Permanente innovaties op verschillende vlakken zijn de garantie voor een topproduct.

Profiel

 • U bent werklustig en steekt graag de handen uit de mouwen
 • Verantwoordelijkheidszin is je eigen
 • Je draagt orde en kwaliteit hoog in het vaandel
 • Je werkt graag samen met je collega’s en voert een gezonde open communicatie om tot een optimaal resultaat te komen

Functieomschrijving

 • Mee oogsten van paprika’s
 • Controles uitvoeren op de oogsters
 • Sorteerproces mee opvolgen
 • Alle machines bedienen en fouten oplossen in de sorteerloods
 • Kleine groep mensen kunnen aansturen
 • Kwaliteit mee opvolgen

Wij bieden U

 • Opleiding en ondersteuning op de werkvloer
 • Een job in dagdienst
 • Een marktconforme verloning

Interesse:

Solliciteer door uw motivatiebrief en cv te mailen naar: guido@groentuin.be

Witzenmann Benelux zoekt een

JUNIOR HR & FINANCE MANAGER

LOCATIE

Oelegem

Bedrijfsinfo

WITZENMANN BENELUX NV is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen) dat meer dan 170 gemotiveerde medewerkers tewerkstelt en een jaarlijkse omzet realiseert van 30 miljoen Euro.

Als wereldwijde technologische marktleider telt de Witzenmann groep, met hoofdzetel in Pforzheim Duitsland, meer dan 4.300 medewerkers, verspreid over 22 dochterondernemingen met een groepsomzet van circa 740 miljoen Euro.

We staan als bedrijf garant voor kwaliteit, groei, innovatie en duurzaamheid. Voeg daar voldoende aandacht voor het welzijn van onze medewerkers aan toe en je weet dat je bij ons in een fijne werkomgeving terechtkomt!

Profiel

 • Minimum Bachelor niveau met ten minste 3 jaar relevante ervaring in HR/Finance in een leidinggevende rol
 • Je kan strategisch en risico-beheerst denken
 • Je bent stressbestendig en een problem solver, deadlines schrikken je niet af
 • Je bent gezond ambitieus: doorgroeimogelijkheden zijn zeker mogelijk
 • Je hebt een commerciële instelling en kan op elk niveau onderhandelen: vb. uitzendpartners, vakbonden
 • Je bent resultaat gedreven en stuurt je afdeling budget efficiënt
 • Jij inspireert je team, bent een leider met een visie, een gedreven coach en mentor
 • Moedertaal NL en uitstekende kennis Engels, taalvaardigheid in Frans en Duits zijn een pluspunt
 • Kennis van Excel, Word, Outlook, PowerPoint en Teams
 • Kennis SAP is pluspunt (voor toekomstige implementatie)

Functieomschrijving

 • Als HR/Finance Manager bij Witzenmann ga jij het HR/Finance beleid verder ontwikkelen en implementeren
 • In de verschillende HR /Finance domeinen zorg je voor optimalisatie van de HR/Finance processen, zodat ze voldoen aan de geldende sociaal wettelijke regels én aan de Witzenmann groep normen
 • Wij besteden aandacht aan het welzijn van onze mensen en vermits jij een people manager bent kost het jou geen moeite om hier blijvend zorg voor te dragen
 • Gezien je ook de leidinggevende wordt van de Finance afdeling is deze materie jou voldoende bekend en heb je ervaring kunnen opdoen in een leidinggevende rol
 • Je zorgt voor een fijne teamspirit binnen je teams, maar denkt ook beleidsmatig mee en doet voorstellen
 • Instroom van nieuwe medewerkers opvolgen en aansturen, waar nodig acties uitzetten bij de selectiepartners
 • Je hebt een échte hands-on mentaliteit en je bent de go-to persoon binnen de onderneming voor HR/Finance gerelateerde vragen van de bedienden en arbeiders. Je ondersteunt de medewerkers maar ook het management team
 • Je rapporteert in je functie aan de CEO

Wij bieden U

 • Een marktconform salaris
 • Extra legale voordelen o.a. groeps- en hospitalisatieverzekering
 • Gedeeltelijk hybride werken is mogelijk, volgens de mogelijkheden in de workload en op de afdelingen.
 • Een firmawagen
 • Een fijne werkomgeving
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Opleiding

Neem contact op via onze partner Q4Talent BV, wv@q4talent.com of bel naar Werner Vergult via +32(0)474 84 00 86

Wienerberger zoekt een

PROJECTMANAGER AUTOMATISATIE

BEDRIJF

Wienerberger

LOCATIE

Kempen - Limburg

Bedrijfsinfo

Wienerberger is wereldwijd, n°1 in productie en verkoop van snelbouw. In Europa zijn we marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen, 2 showrooms en een hoofdzetel. Dagelijks zetten meer dan 1.100 enthousiaste medewerkers zich in om kwalitatieve producten te ontwikkelen, produceren en klantgerichte oplossingen uit te werken.

Ter verdere optimalisatie van ons Engineeringteam zijn wij momenteel op zoek naar een Projectmanager automatisatie

Na een inwerkingperiode krijg je de verantwoordelijkheid over specifieke automatisatieprojecten en sta je als expert ten dienste van de verschillende technische afdelingen van onze vestigingen in de regio Kempen en Limburg.

Profiel

 • Je bent leergierig en gepassioneerd door automatisatie, digitalisatie, industrie 4.0, …
 • Je hebt een sterke interesse in productieprocessen en je voelt je thuis op de werkvloer.
 • Je behaalde een Master Industriële Wetenschappen (optie automatisatie, elektromechanica of gelijkwaardig).
 • Je kan reeds enkele jaren ervaring voorleggen binnen industriële automatisatie (Scada, Siemens S7/TIA, Win CC, …)
 • Je manier van werken kan je het best typeren als projectmatig, sterk teamgericht en hands-on.
 • Sterke communicatievaardigheden, stressbestendigheid en flexibiliteit sluiten aan bij je persoonlijkheid.
 • Je bent Nederlandstalig en je beheerst eveneens de Engelse taal.

Functieomschrijving

 • Als expert sta je in voor het automatisatie en/of digitalisatie gedeelte bij diverse investeringsprojecten; zowel in bestaande als bij nieuwe productielijnen. Deze projecten kunnen omvatten: vernieuwing van een lijn, uitbreiding of optimalisatie, ombouw of volledige nieuwe productielijnen.
 • Samen met andere centrale diensten, de lokale plantmanager en technisch verantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor een correcte analyse, leg je de technische specificaties vast en zorg je voor een succesvolle implementatie van het project.
 • Deze automatisatie- en digitalisatieprojecten zijn zeer divers en hebben betrekking op proces- en energie optimalisaties alsook efficiëntie en kwaliteitsverbeteringen.
 • Als projectmanager beheer je het project van A-Z. Je volgt alles goed op, je stuurt zowel de interne technische mensen als de externen, je zorgt voor een correcte budgettering en je communiceert op verschillende niveaus.
 • In deze rol werk je nauw samen met en rapporteer je aan de technisch directeur

Wij bieden U

 • Je komt terecht in een internationale gerenommeerde organisatie met lokaal een zeer familiaal karakter.
 • In deze uitdagende job krijg je de ruimte om initiatief te nemen en de functie verder te ontwikkelen.
 • We hechten veel belang aan duurzaamheid zowel in onze producten als naar onze mensen toe.
 • In ruil voor je expertise en engagement bieden wij een aantrekkelijk salarispakket aan met inbegrip van extralegale voordelen (inclusief bedrijfswagen) en de nodige opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Meer info?

Wouter Vanrobaeys: Recruitment & Development Manager

T. +32472370774 of E. wouter.vanrobaeys@wienerberger.com

Huize Walden vzw zoekt een

JOBSTUDENTEN VERPLEGING

LOCATIE

Malle

Bedrijfsinfo

Huize Walden is een zorg-onderneming voor personen met een zorgvraag.
We bieden al meer dan 40 jaar kwalitatieve en individuele zorg aan zorgvragers.

Huize Walden zoekt:

Jobstudenten Verpleging

Profiel

 • Je hebt een bachelor of HBO5-diploma verpleegkunde en studeert nog verder waardoor je als jobstudent aan de slag kan.
 • Je draagt de kerncompetenties van Huize Walden uit: respect, samenwerken en kwaliteitsbewust werken.
 • Je hebt het hart op de juiste plaats: je bent begaan met de cliënten en hun omgeving
 • Je hebt een bijzondere voorkeur om te werken met personen met een beperking
 • Je werkt graag zelfstandig
 • Je beschikt over een goede teamgeest en bent collegiaal
 • Je hebt zin voor initiatief, je bent ordelijk en stipt

Functieomschrijving

 • Je biedt de cliënten van Huize Walden kwalitatieve verpleegkundige zorg.
 • Je werkt nauw samen met je collega’s (zorgkundigen en verpleegkundigen) en de zorgcoördinator.
 • Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten.
 • Je bent het zorg-aanspreekpunt voor bewoners en hun netwerk.
 • Je bent verantwoordelijk voor de inhoudelijke en administratieve opvolging van de cliëntendossiers inzake zorg.

Wij bieden U

 • We zoeken ondersteuning in de weekends en vakantieperiodes.
 • Je werkt met vroege en/of late shiften. We stemmen je planning onderling af naargelang je beschikbaarheid.


Interesse?

Bezorg je motivatiebrief en cv via beleidsteam@huizewalden.be

Spranco Metaalbouw zoekt een

CHAUFFEUR CE

LOCATIE

Minderhout

Bedrijfsinfo

Spranco bvba te Hoogstraten is een, sedert 1978, gevestigde bouwonderneming voor bouwprojecten waarbij staalconstructie aan de basis ligt zoals : industriële gebouwen, opslagruimtes, sporthallen, garages, ...
Teneinde de bouwtijd zo kort mogelijk te kunnen houden, wordt er gewerkt volgens het principe “zoveel mogelijk op voorhand in de werkplaats fabriceren met dan een snelle montage op de werf”.
Dochterfirma SPCm bvba ondersteunt hierbij met de voorbereidende atelierwerken (o.m. plaat-knip-plooiwerken).

Profiel

 • In bezit van rijbewijs CE + vakbekwaamheid (code 95)
 • Ervaring om met zware lading te rijden (staalconstructie, kranen,...) is een troef
 • Flexibel zijn

Functieomschrijving

 • Vervoer van staalconstructies en kranen naar diverse werven in België en Nederland.

Wij bieden U

 • Een vaste betrekking
 • Een afwisselende dag job (elke avond thuis)
 • Een aangename, informele werksfeer
 • Flexibiliteit in dagen/uren

Solliciteren?!

Bel of mail naar: 033147684 - personeel@spranco.be

Spranco Metaalbouw zoekt een

AFWERKER INDUSTRIEBOUW

LOCATIE

Minderhout

Bedrijfsinfo

Spranco bvba te Hoogstraten is een, sedert 1978, gevestigde bouwonderneming voor bouwprojecten waarbij staalconstructie aan de basis ligt zoals : industriële gebouwen, opslagruimtes, sporthallen, garages, ...
Teneinde de bouwtijd zo kort mogelijk te kunnen houden, wordt er gewerkt volgens het principe “zoveel mogelijk op voorhand in de werkplaats fabriceren met dan een snelle montage op de werf”.
Dochterfirma SPCm bvba ondersteunt hierbij met de voorbereidende atelierwerken (o.m. plaat-knip-plooiwerken).

Profiel

 • Een gemotiveerd en leergierig iemand die van aanpakken weet en de handen uit de mouwen durft te steken (40 plussers zijn zeker welkom)
 • Graag iemand die toch al enige ervaring heeft in industriebouw/ruwbouw.
 • In het bezit van rijbewijs B
 • In het bezit van VCA-attest of bereid om deze te behalen.
 • Het afleveren van kwaliteit vind je belangrijk.
 • Beheerst de Nederlandse taal goed tot uitstekend.

Functieomschrijving

Als afwerker staat u in voor het uitvoeren van diverse afwerkingstaken voor oplevering van de bouw : monteren/bijwerken van wandbeplating en/of staalconstructies, uitvoeren van kitwerken, ...

Wij bieden U

 • Vaste job in dagdienst
 • Goede verloning
 • Fijne, informele werksfeer
 • Een zeer afwisselende, boeiende job

Geïnteresseerd ?

Aarzel niet en bel +32 (0)475 25 49 69 (Marcel Sprangers)

of mail naar personeel@spranco.be

Tot gauw !

Spranco Metaalbouw zoekt een

MONTEUR METAALCONSTRUCTIES

LOCATIE

Hoogstraten

Bedrijfsinfo

Spranco bvba te Hoogstraten is een, sedert 1978, gevestigde bouwonderneming voor bouwprojecten waarbij staalconstructie aan de basis ligt zoals : industriële gebouwen, opslagruimtes, sporthallen, garages, ...
Teneinde de bouwtijd zo kort mogelijk te kunnen houden, wordt er gewerkt volgens het principe “zoveel mogelijk op voorhand in de werkplaats fabriceren met dan een snelle montage op de werf”.
Dochterfirma SPCm bvba ondersteunt hierbij met de voorbereidende atelierwerken (o.m. plaat-knip-plooiwerken).

Profiel

We zijn op zoek naar iemand die van aanpakken weet, technisch inzicht heeft en Nederlandstalig is.

Functieomschrijving

Monteren van metaalconstructies en prefabwanden op diverse werven
Voorkeur zelfstandig kunnen werken

Wij bieden U

Een vaste, voltijdse betrekking
Afwisselend, uitdagend werk
Een goede verloning
Een aangename, informele werksfeer
Dagdienst, geen ploegenstelsel

Tomeco Services BV zoekt een

TEELTVERANTWOORDELIJKE TOMAAT (starter of met ervaring) LOENHOUT

LOCATIE

Loenhout

Bedrijfsinfo

Tomeco is een groep van Belgische familiebedrijven die samenwerken en hun jarenlange kennis en expertise delen met elkaar om het volledige jaar door kwaliteitsvolle tomaten te telen.
We hebben een centraal gelegen Tomeco-inpakcentrum waar we klantgericht werken en onze producten efficiënt verpakken.

Profiel

Jij kan…

 • gestructureerd te werk gaan
 • goed prioriteiten stellen
 • goed plannen en organiseren
 • communiceren in het Engels

Functieomschrijving

Jij bent…

 • een teamspeler
 • een zelfstandige werker
 • een initiatiefnemer
 • leergierig
 • analytisch aangelegd

Wij bieden U

 • een jong en dynamisch team
 • een aangename werkomgeving
 • een interne opleiding
 • een aantrekkelijk loon in lijn met jouw ervaring en kennis
 • verschillende doorgroeimogelijkheden

Contact: jobs@tomeco.be

Paper and Boards zoekt een

MAGAZIJNIER MET ERVARING

LOCATIE

Malle

Bedrijfsinfo

Paper and boards is een familiebedrijf opgericht in 2004, zaakvoerder Willy is klein begonnen vanuit een bedrijf dat z’n vader en moeder opgericht hebben ergens jaren 80, 15 jaar geleden is z’n broer Chris erbij gekomen, die leidt de productie in goede banen en plant alle jobs zorgvuldig in samen met Robin.

We werken in een specifieke markt, frituren, festivals, bakkers en beenhouwerijen zijn ons einddoelpubliek dat we beleveren via ons partners, de groothandel.

De focus ligt volledig op de productie, daar ligt ons hart, daar willen we goed in zijn, de lijnen zo kort mogelijk houden tussen klant en productie, korte communicatie zonder al te veel tussenstappen.

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een magazijnier met ervaring. We hebben iemand nodig die de organisatie van onze productstromen mee op zich neemt en structuur aanbrengt. Een organisatorisch talent, inzicht en netheid zijn een minimum vereiste.

U beschikt over een heftruck rijbewijs, heeft ervaring, ziet werk, veel goesting om erin te vliegen en een hekel aan rommel, dan zoeken wij u.

Profiel

 • U bent in het bezit van een heftruckrijbewijs
 • Een goede kennis van het Nederlands
 • Ervaring als magazijnier
 • Gemotiveerd en niet bang om de handen uit de mouwen te steken

Functieomschrijving

 • Vrachtwagens lossen en laden
 • Orderpicken
 • Stockage organiseren, netjes houden en opvolgen of alles nog klopt
 • Grond en hulpstoffen aanbrengen in de productie
 • Inkomende en uitgaande goederen controleren
 • Afgewerkte paletten inwikkelen
 • Onderhoud van de heftrucks en inwikkelmachine

Wij bieden U

Wij bieden u:

 • Halftijds, 3/5, 4/5 of voltijds (37u+1adv)
 • Een barema uurloon met extra’s naargelang de ervaring
 • Maaltijdcheques
 • Pensioen spaarplan
 • Hospitalisatie verzekering
 • Fietsvergoeding
 • Een hoop toffe collega’s

Je kan nog meer informatie vinden op onze website www.paperandboards.be

Lijkt deze vacature echt iets voor jou?

Aarzel dan niet en neem snel contact op via 03 311 61 32, op Willy@paperandboards.be of production@paperandboards.be (Chris)
Stuur je CV en je motivatiebrief om ons team te vervolledigen.
Leuke collega’s krijg je er gratis bij. WE WANT YOU

Zorgverblijf Hooidonk zoekt een

MEDEWERKER BAR EN/OF KEUKEN

LOCATIE

Zandhoven

Bedrijfsinfo

Zorgverblijf Hooidonk is een centrum voor tijdelijk residentieel verblijf met zorg.

Men kan bij ons terecht voor een herstelverblijf, kortverblijf of een vakantieverblijf.

Een herstelverblijf is een voorziening die als opdracht heeft om personen die na een ziekenhuisopname of een langdurige onderbreking van de normale activiteiten, tijdelijke opvang en therapeutische ondersteuning te bieden. Onze begeleiding heeft als doel dat personen terug zelfstandig kunnen functioneren in het natuurlijke thuismilieu.

Het kortverblijf is thuiszorgondersteunend door het overnemen van de zorg wanneer de thuiszorgdiensten en de mantelzorg tijdelijk ontbreken.

Het vakantieaanbod van Hooidonk is eveneens bestemd voor personen die een zorgnood hebben.

Binnen het team van Zorgverblijf Hooidonk is er een vacature voor een

Medewerker bar en/of keuken

Voor een tewerkstelling met een voltijdse of deeltijdse tewerkstelling

Profiel

 • Orde en hygiëne zijn u niet vreemd. Je bent vlot, vriendelijk, eerlijk en discreet.
 • Ervaring of opleiding in de horecasector is een pluspunt, evenals werken met kassa’s.
 • Weekendwerk (2-wekelijks) en avondwerk schrikken u niet af.
 • Persoonlijk voorkomen is belangrijk.
 • Je hebt zin om te werken in een sociale omgeving en stelt zich dienstbaar op naar ouderen en chronisch zieken.
 • Je hebt verantwoordelijkheidszin, kan vlot zelfstandig werken en bent stressbestendig.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je streeft voortdurend naar een kwaliteitsvolle dienstverlening.
 • Je wordt uitgedaagd door de toekomstige samenwerking met een kinderrevalidatiecentrum en wordt betrokken om de transitie naar een nieuwe werkplek en -organisatie optimaal te laten verlopen.

Functieomschrijving

TAKEN BAR

 • Je staat in de voor de ‘mise-en-place’ van de bar, bereidt, schenkt en serveert dranken, handelt de betalingen af en zorgt ervoor dat je de bar weer netjes achterlaat na de service. Je werkt grotendeels alleen en beschikt dus over een goede portie zelfstandigheid.
 • Je staat in voor het vriendelijk onthaal van cliënten en voor het creëren van een ontspannen en gezellige sfeer in onze bar.

TAKEN RESTAURANT

 • Dekken van tafels, afruimen en ordenen van restaurant.
 • Serveren van maaltijden aan tafel en via ontbijt- en avondbuffet.
 • Vaatwas, groentekuis, onderhoud van keuken en restaurant
 • Taken worden opgenomen in een doorschuifsysteem.

Wij bieden U

 • een deeltijds arbeiderscontract voor onbepaalde duur
 • verloning volgens IFIC-barema van de zorgsector
 • een zorgverblijf in volle groei (de realisatie van een volledige nieuwbouw start later dit jaar)
 • voordelen: mogelijkheid tot fietsleasing, benefits@work, vlotte bereikbaarheid
 • indiensttreding : zo snel mogelijk

Interesse? Mail uw gemotiveerde sollicitatiebrief met curriculum vitae zo spoedig mogelijk naar Zorgverblijf Hooidonk

Tav Arno Van Hooff, Hoofd catering via hoofdcatering@hooidonk.be. Voor meer info 03/320.28.26.

De Groentuin zoekt een

ASSISTENT TEAMLEIDER

BEDRIJF

De Groentuin

LOCATIE

Merksplas

Bedrijfsinfo

Wil jij graag werken bij het meest innovatieve glastuinbouwbedrijf dat de allerlekkerste paprika’s produceert ?

Profiel

 • goed Nederlandstalig & Engelstalig
 • zelfstandig & hands on mentaliteit

Functieomschrijving

Medewerkers aansturen bij oogsten & gewaswerkzaamheden samen met de teamleider de arbeidsplanning opmaken

Wij bieden U

 • een veelzijdige functie
 • opleiding & ondersteuning op de werkvloer
 • een marktconform loon

Interesse? Stuur je CV naar guido@groentuin.be Meer info? Bel 0496 60 85 90

Stad Turnhout zoekt een

TIJDELIJK VOLTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER FRONTOFFICE (M/V/X)

BEDRIJF

Stad Turnhout

LOCATIE

Turnhout

Bedrijfsinfo

Turnhout is een groene en diverse centrumstad met meer dan 47.000 inwoners. Stad Turnhout heeft als ambitie om op een duurzame wijze bij te dragen aan het welzijn van haar burgers. We maken van Turnhout een sterke stad die de uitdagingen van vandaag en morgen kan trotseren. Waar mensen zich thuis voelen, graag met elkaar samenleven en waar ze trots op zijn. Samen maken we Turnhout futureproof!

Je zoekt een veelzijdige administratieve job waar je mee het verschil kan maken

Wij zoeken een voltijds (38u) administratief medewerker frontoffice om ons tijdelijk te ondersteunen binnen sociale zaken. Je werkt met een vervangingscontract tot en met 31 augustus 2024 vanuit onze prachtige welzijnscampus vlakbij het station van Turnhout en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Je bent een administratieve duizendpoot die energie krijgt uit de afwisselende contacten en de combinatie van routine- en niet-routinematige taken en je kan je dagindeling aanpassen in functie van de noden. Je bent niet alleen een fijne collega om mee samen te werken maar ook een kei in administratie. Dat wissel je af met een vriendelijk en klantgericht onthaal. Op dat moment ben jij het gezicht van de stad. Je werk brengt je in contact met heel wat vertrouwelijke gegevens. We rekenen daarom op jouw integriteit en discretie.

Profiel

 • Ervaring als administratieve kracht of in een onthaalfunctie bij een sociale dienst, lokaal bestuur is uiteraard een pluspunt.
 • Je weet van aanpakken en hebt niet veel woorden nodig om zelfstandig aan de slag te gaan. Indien nodig durf je vragen te stellen als iets niet duidelijk is. Binnen sociale zaken werken de collega’s nauw met elkaar samen maar je bent ook in staat je taken zelfstandig uit te voeren. Goede organisatorische vaardigheden, nauwkeurigheid en aandacht voor detail zijn daarbij belangrijk.
 • Je staat bekend een fijne, behulpzame collega die met de nodige klantgerichtheid ook onze cliënten en bezoekers kan onthalen. Klantvriendelijkheid en behulpzaamheid zijn jouw troeven.
 • Je bent sterk in administratie en weet als geen ander dat onze administratie tot in de puntjes in orde moet zijn. Het administratief dossier van onze cliënten is immers het fundament van een kwalitatieve hulpverlening.
 • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal, zowel gesproken als geschreven.
 • Gegevensbescherming en bescherming van de privacy is voor jou een evidentie.
 • Je hebt een goede kennis van praktisch computergebruik en Microsoft Office (Word, Outlook, Teams, basiskennis Excel) en je maakt je vertrouwd met ons registratiesysteem.

Kan je deelnemen?

 • Je beschikt minimaal over een diploma secundair onderwijs (of gelijkgesteld).
 • Buitenlands diploma? Je bezorgt ons minimaal bij je sollicitatie het gelijkwaardigheidsbewijs van je diploma, afgeleverd door NARIC Vlaanderen (https://www.naricvlaanderen.be/nl/erkenningen/erkenning-buitenlands-diploma).

Functieomschrijving

 • Je combineert frontoffice met backofficetaken. Je verzorgt mee het onthaal van onze cliënten en bezoekers, zowel persoonlijk aan de balie of telefonisch onthaal. Dat doe je op een klantgerichte en -vriendelijke wijze.
 • In backoffice ondersteun je het team met diverse administratieve taken naargelang de noden. Zo kan je ingeschakeld worden om de in- en uitgaande post te verwerken, om het digitaal dossier up-to-date te houden en verslagen, brieven of documenten toe te voegen,… Je werkt hierbij op een efficiëntie en nauwgezette wijze.
 • We zijn open tussen 8u45 en 17u00. Je front- en backofficetaken voer je uit binnen een glijdend uurrooster maar er wordt met de leidinggevende een uurrooster afgesproken waarbij zo veel mogelijk met de privé-situatie wordt rekening gehouden. Daar staat tegenover dat je flexibel genoeg bent om bij onverwachte situaties (bv. zieke collega’s, vakanties) hierin te schuiven. Ons onthaal is wekelijks ook op dinsdagavond tot 20u00 bereikbaar. Je bent bereid om via een beurtrol (gemiddeld één keer per maand) het onthaal op dat moment mee te verzorgen.

Wij bieden U

 • Eén voltijdse contractuele functie in de graad Cv (C1-C2-C3). Halftijdse tewerkstelling is ook bespreekbaar. Je vervangingscontract loopt tot en met 31/08/2024 tenzij de collega die je vervangt eerder terugkeert. Blijft deze collega langer afwezig bestaat de kans dat het contract ook verlengd kan worden.
 • Je geïndexeerde brutomaandwedde bedraagt minimaal 2.364,58 euro bij een voltijdse tewerkstelling. Relevante beroepservaring in de privésector of als zelfstandige kan je voor maximaal 8 jaar laten meetellen (tot maximaal 2.764,04 euro voltijds). Diensten bij een andere overheid worden onbeperkt meegenomen bij de vaststelling van de administratieve anciënniteit. Schaalanciënniteit kan meegenomen worden indien bij een andere overheid gelijke of gelijkaardige functies binnen eenzelfde niveau en rang werden uitgeoefend. Indien je hierover meer informatie wenst, kan je contact opnemen met personeelspunt@turnhout.be (loonadministratie) of T 014 53 49 90.
 • Extra voordelen: maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag en 100 euro ecocheques (pro rata je tewerkstellingsgraad op jaarbasis), fietsvergoeding van 0,35 euro/km of volledige terugbetaling abonnement openbaar vervoer, eindejaarstoelage, tweede pensioenpijler (= aanvullend pensioen bovenop het wettelijk pensioen), lidmaatschap van de Gemeenschappelijke Sociale Dienst Lokale Besturen in Vlaanderen.
 • Om een gezonde balans tussen werk en privé te behouden coachen we onze medewerkers in hun loopbaan en bieden glijdende werktijd. Een voltijdse medewerker heeft jaarlijks recht op 33 vakantiedagen aangevuld met 14 feestdagen. Wij volgen het verlofstelsel van de publieke sector wat betekent dat je vanaf je indiensttreding recht hebt op betaalde vakantie a rato van de nog te presteren maanden van dat jaar.
 • Plaats van tewerkstelling: Welzijnscampus dr. Constant Janssen, Stationstraat 80, 2300 Turnhout.

Selectieprocedure

 • Wij voorzien een sollicitatiegesprek die je motivatie, kennis, vaardigheden en competenties voor deze functie nagaat. Wij hebben hiervoor alvast woensdagnamiddag 20 maart 2023 gereserveerd. Andere data zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de leidinggevende.

Interesse?

 • Solliciteren doe je online via onze jobsite www.turnhout.be/vacatures.
 • Vergeet zeker niet je motivatiebrief (waarin je ook je voorkeuren qua uurrrooster aangeeft), een kopie van je diploma en je curriculum vitae toe te voegen.
 • Vragen over de functie-inhoud: contacteer dan zeker tijdens de kantooruren teamleider Sharon Van Hout (sharon.vanhout@turnhout.be of via T 014 47 11 00)
 • Turnhout verwelkomt iedereen en gaat voluit voor gelijke kansen en waardeert diversiteit.

We selecteren kandidaten enkel op basis van hun competenties.

Wienerberger zoekt een

ONDERHOUDSTECHNIEKER 2 PLOEGEN (ELEKTRISCH)

BEDRIJF

Wienerberger

LOCATIE

Beerse

Bedrijfsinfo

Wienerberger is wereldwijd, n°1 in productie en verkoop van snelbouw. In Europa zijn we marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen, 2 showrooms en een hoofdzetel. Dagelijks zetten meer dan 1.100 enthousiaste medewerkers zich in om kwalitatieve producten te ontwikkelen, produceren en klantgerichte oplossingen uit te werken.

Momenteel zijn wij voor onze vestiging te Beerse op zoek naar:

ONDERHOUDSTECHNIEKER 2 PLOEGEN (m/v):

Profiel

 • Je bent gebeten door techniek en hebt reeds een vooropleiding binnen een technische richting of de nodige ervaring;
 • Je hebt reeds (min) 5 jaar ervaring binnen de maakindustrie;
 • Je houdt ervan om je handen vuil te maken
 • Je werkt zelfstandig en bent in het bezit van een hoge verantwoordelijkheidszin.

Functieomschrijving

Ben je een kei in onderhoud en ben je benieuwd naar de elektrische installaties in onze afdelingen? Dan word jij misschien wel onze nieuwe storingstechnieker!

 • Als storingstechnieker sta je mee in voor herstellingen en preventief onderhoud van onze technische installaties, hierbij doe je beroep op je elektrische kennis;
 • Je zorgt ervoor dat de productie vlot kan verlopen door op regelmatige basis feedback te geven over je werkzaamheden aan de teamleaders en operatoren;
 • Je zorgt voor procesopvolging, afstelling en inregeling van de machines zodat deze op een veilige, kwalitatieve manier kunnen produceren;
 • Je registreert je werkzaamheden, de vooropgestelde parameters en het materiaalverbruik in de voorziene systemen;
 • Als storingstechnieker draag je veiligheid hoog in het vaandel en draag je het veiligheidsbeleid actief mee uit binnen onze organisatie;
 • Je werkt in twee ploegen.

Wij bieden U

 • Een boeiende functie in een groeiende multinational met een familiaal karakter op de productiesite;
 • De ruimte om mee te bouwen aan onze organisatie/structuren zonder platgetreden paden te bewandelen

Interesse?

Marianne Joosen - HR Business Partner

E. Marianne.Joosen@wienerberger.com

Witzenmann Benelux zoekt een

ONDERHOUDSTECHNIEKER (junior)

LOCATIE

Oelegem

Bedrijfsinfo

WITZENMANN BENELUX NV is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen) dat meer dan 190 gemotiveerde medewerkers tewerkstelt en dat een jaarlijkse omzet realiseert van 30 miljoen Euro.

Overeenkomstig het bedrijfsmotto “managing flexibility” biedt Witzenmann als ervaren ontwikkelingspartner met het wereldwijd meest uitgebreide productassortiment (bestaande uit metalen slangen, compensatoren, metalen balgen, buishouders en voertuigonderdelen) klanten uit de meest uiteenlopende branches intelligente productoplossingen en diensten.

We staan als bedrijf garant voor kwaliteit, groei, innovatie en duurzaamheid. Voeg daar voldoende aandacht voor het welzijn van onze medewerkers aan toe en je weet dat je bij ons in een fijne werkomgeving terechtkomt!

Profiel

 • A1 Elektromechanica, elektriciteit of elektronica
 • goede kennis PLC-sturingen is een must
 • goede kennis van pneumatica, hydraulica en mechanica is een pluspunt
 • ordelijk en in overleg kunnen werken
 • teamplayer
 • oog voor veiligheid en kwaliteit
 • kunnen werken met een pc
 • je spreekt zeer goed Nederlands
 • je bent in het bezit van eigen vervoer. Er zijn immers geen mogelijkheden om met het openbaar vervoer tot aan de firma te geraken

Functieomschrijving

Als onderhoudstechnieker bent u, samen met de andere medewerkers van het onderhoudsteam, verantwoordelijk voor het periodieke onderhoud en herstellingen van het machinepark. Daarnaast voer je ook kleine infrastructuurwerken uit.

Concreet betekent dit:

 • opvolging periodiek onderhoud
 • goede werking machines garanderen na storing of defect
 • beheer van reservestukken
 • in dienst stellen van machines
 • ondersteunen van de externe onderhoudstechniekers
 • opzoeken onderdelen
 • afspraken met leveranciers
 • mee opvolgen externe bedrijven

Wij bieden U

 • interne opleiding en persoonlijke begeleiding
 • gevarieerde job
 • werken in een bedrijf met zeer aangename collega’s
 • competitief salaris met extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheque, fietslease)

Is deze functie echt jouw ding? Stuur ons dan uw CV met begeleidend schrijven per e-mail naar:

Ann Vermylen

WITZENMANN BENELUX NV

Ter Stratenweg 13

2520 Oelegem - Ranst

Tel. +32(0)3/205.30.64

E-mail hr-b@witzenmann.com

Crauwels nv zoekt een

MACHINIST MOBIELE GRAAFMACHINE

BEDRIJF

Crauwels nv

LOCATIE

Olen

Bedrijfsinfo

Crauwels nv is een familiale onderneming met jarenlange ervaring in wegenbouw. Wij trachten projecten grotendeels in eigen beheer uit te voeren en dit op een efficiente en snelle manier. Onze opdrachtgevers hebben voornamelijk een openbaar karakter, waardoor onze standaard werkwijze aan hoog gestelde eisen voldoet. Waardoor we ,als VCA** gecertificeerde onderneming, op een veilige manier willen werken en zo ook een kwalitatief hoogstaand project elke keer kunnen afleveren. Dit betekent ook dat we werken met gemotiveerde mensen, binnen een directe en open communicatieve structuur, om dit te kunnen behalen.

Profiel

Je hebt minstens 3 jaar ervaring met een graafmachine op banden
Je bent zelfstandig en kan in een team werken
Je bent in het bezit van een VCA attest
Je beschikt over een goede fysieke conditie en je bent graag in de buitenlucht
Je bent in het bezit van een rijbewijs B (of C)

Functieomschrijving

Werken met een graafmachine binnen de wegenbouw sector (opbreken van verhardingen, uitgravingswerken enz)

Wij bieden U

Loon naar werk, correct en tijdig betaald, volgens PC124. Een job waar je trots op kan zijn als lid van het Crauwelsteam
Directe en open communicatie
Opleidingsmogelijkheden binnen onze structuur
Solliciteer online via onderstaande button.

Witzenmann Benelux zoekt een

PURCHASE MANAGER / PRODUCTMANAGER

LOCATIE

Oelegem

Bedrijfsinfo

WITZENMANN BENELUX NV is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen) dat meer dan 190 gemotiveerde medewerkers tewerkstelt en dat een jaarlijkse omzet realiseert van boven de 30 miljoen Euro.

Als wereldwijde technologische marktleider telt de Witzenmann groep, met hoofdzetel in Pforzheim Duitsland, meer dan 4400 medewerkers, verspreid over 22 dochterondernemingen met in 2023 een groepsomzet van circa 800 miljoen Euro.

Ben je zowel tactisch als operationeel sterk in aankoop?

Heb je al ervaring in purchase en/of als productmanager?

Heb je sterke technische kennis?

Dan ben jij onze ideale kandidaat!

Profiel

 • voor product- en productiestandaardisatie, maar ook om nieuwe producten te introduceren, is een uitgebreide marktkennis noodzakelijk en dient er intensief samengewerkt te worden met medewerkers van de Witzenmann-groep.
 • je werkt frequent samen met andere afdelingen, zoals Sales, Productie, Logistiek, Engineering, …
 • je periodiek interne trainingen rond nieuwe producten en processen
 • je hebt minimaal een bachelor- of master werk- en denkniveau of gelijkwaardig door ervaring
 • Idealiter heb je een eerste ervaring in Purchase en als Productmanager.
 • je bent iemand die continu efficiëntieverbeteringen ziet en kansen tot automatisatie en standaardisatie
 • goede kennis Engels om in een internationale context te communiceren
 • sterke technische kennis
 • je kan werken met Microsoft 365

Functieomschrijving

 • je coördineert, ondersteunt en stuurt de afdeling Purchase aan bestaande uit 2 collega’s. Je beheert het strategisch/tactisch aspect
 • verlenen van adviezen inzake productaankopen, product en productiestandaardisatie, productontwikkelingen, marktsituatie, …
 • je werkt het Purchaseplan volledig uit en zorgt hierin voor een tactisch en strategische aanpak

Wij bieden U

 • Witzenmann Benelux NV biedt je de mogelijkheid tot een vaste betrekking in een dynamische omgeving waar afwisselend werk en voortdurende ontwikkeling mogelijk zijn
 • je werkt in een 40-uren week met toekenning van 12 ADV dagen
 • een marktconform salaris
 • extralegale voordelen o.a. groeps- en hospitalisatieverzekering, fietslease
 • gedeeltelijk hybride werken is mogelijk, volgens de mogelijkheden in de workload en op de afdeling
 • een firmawagen

Maak straks deel uit van de Witzenmann-groep, neem contact op via onze partner Sourcers BV, jonathan.leeters@sourcers.be of neem telefonisch contact op via +32 486 60 29 44

Brasserie Rekruut zoekt een

DEELTIJDS MEDEWERKER KOUDE KEUKEN & BROODJESZAAK

LOCATIE

Turnhout

Bedrijfsinfo

De Rekruut is een eigentijdse brasserie met een stevige traditie. Wij bloeien al 23 jaar als een warme familie in de horecawereld van Turnhout. Je kan hier genieten van zowel een heerlijk ontbijt , snelle lunch of genieten een uitgebreide verfijnde a la carte.

Profiel

 • Je kan zelfstandig je taken uitvoeren en organiseren.
 • ​Orde en hygiëne is voor u een automatisme.
 • Goed kunnen samenwerken met collega’s.

Functieomschrijving

 • ​Je versterkt het team in de koude keuken & broodjeszaak

Wij bieden U

 • Een deeltijdse betrekking
 • Correct loon
 • Daguren
 • In het weekend afwisselend
 • Afwisselend feestdagen

Word jij onze nieuwe collega?
Brasserie de rekruut
steenweg op gierle 113

Contactpersoon:
Ann Vanheertum
M: rekruut@rekruut.be

Zorgverblijf Hooidonk zoekt een

KINESITHERAPEUT 50% - 100%

LOCATIE

Zandhoven

Bedrijfsinfo

Zorgverblijf Hooidonk is een centrum voor tijdelijk residentieel verblijf met zorg.

Men kan bij ons terecht voor een herstelverblijf, kortverblijf of een vakantieverblijf.

Een herstelverblijf is een voorziening die als opdracht heeft om personen die na een ziekenhuisopname of een langdurige onderbreking van de normale activiteiten, tijdelijke opvang en therapeutische ondersteuning te bieden. Onze begeleiding heeft als doel dat personen terug zelfstandig kunnen functioneren in het natuurlijke thuismilieu.

Het kortverblijf is thuiszorgondersteunend door het overnemen van de zorg wanneer de thuiszorgdiensten en de mantelzorg tijdelijk ontbreken.

Het vakantieaanbod van Hooidonk is eveneens bestemd voor personen die een zorgnood hebben.

Binnen het zorgteam van Zorgverblijf Hooidonk is er een vacature voor een

Kinesitherapeut 50% (andere jobtime bespreekbaar)

voor een tewerkstelling met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur

Profiel

 • Hou je van een gevarieerde doelgroep (alle pathologieën van een algemeen ziekenhuis)?
 • Wil je deel uitmaken van een team dat als hoofddoel heeft om mensen terug zelfstandig te laten functioneren in het thuismilieu?
 • Word je blij van het idee dat een werking in evolutie is en klaargemaakt moet worden voor een overgang naar een te realiseren nieuwbouw?

Functieomschrijving

 • Je hebt een diploma master in de kinesitherapie.
 • Je beschikt over een RIZIV – nummer en bent toegetreden tot de conventie.
 • Je begeleidt het revalidatieproces van onze cliënten herstelverblijf en biedt kinesitherapeutische behandeling aan onze cliënten kortverblijf en vakantie.
 • Je kan aan de hand van de diagnose, een kinesitherapeutische evaluatie uitvoeren én een adequate behandeling opstarten. Deze behandeling moet je progressief opbouwen, evalueren en bijsturen.
 • Je bent een teamspeler, flexibel en sterk gericht op interdisciplinaire samenwerking en overleg.
 • Je hebt verantwoordelijkheidszin en kan vlot zelfstandig werken.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een correcte houding t.a.v. residenten en andere zorgverleners.
 • Je streeft voortdurend naar een kwaliteitsvolle dienstverlening met oog voor continuïteit van zorg.
 • Je wordt uitgedaagd door de toekomstige samenwerking met REVA Pulderbos en zet je know how in om de transitie naar een nieuwe werkplek en -organisatie optimaal te laten verlopen.

Wij bieden U

 • Arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur
 • Arbeidstijd: jobtime bespreekbaar: 50 % -100 % (indien deeltijds werkrooster te bekijken in overleg met collega’s)
 • Verloning volgens IF-IC (barema 15)
 • Bijkomende voordelen: gevarieerde doelgroep, vlotte bereikbaarheid (geen files !), fietsvergoeding, mogelijkheden tot permanente bijscholing, mogelijkheid tot fietslease, overname van relevante anciënniteit, benefits@work.

Interesse?

Mail of stuur dan uw gemotiveerde sollicitatiebrief met curriculum vitae naar:

Zorgverblijf Hooidonk

Marie-Rose Mertens, directeur

Langestraat 170 te 2240 Zandhoven

directie@hooidonk.be

Voor meer inlichtingen kan u terecht bij Marie-Rose Mertens,

Tel. 03/320.28.28 of mail : directie@hooidonk.be

Zorgverblijf Hooidonk zoekt een

VERPLEEGKUNDIGE 50%-75%-100%

LOCATIE

Zandhoven

Bedrijfsinfo

Zorgverblijf Hooidonk is een centrum voor tijdelijk residentieel verblijf met zorgomkadering.

 • We nemen de brugfunctie op tussen het ziekenhuis en de thuissituatie in onze formule herstelverblijf.
 • We ondersteunen mantelzorgers door het aanbieden van kortverblijf.
 • We bieden kwaliteitsvolle opvang aan zorgbehoevende personen en dat doen we elke dag opnieuw met de inzet van gemotiveerde en gedreven medewerkers.

Ons motto nemen we hierbij ernstig: jouw verblijf, onze zorg !

Binnen Zorgverblijf Hooidonk is er een vacature voor een

verpleegkundige 50% - 75% - 100%

voor een deeltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur met zo spoedig mogelijke indiensttreding

Profiel

 • Je bent in het bezit van een diploma verpleegkundige.
 • Je werkt graag in teamverband, maar je kan ook zelfstandig werken.
 • Je hebt een cliëntvriendelijke en empathische houding.
 • Je kan nauwkeurig werken en bent stressbestendig.
 • Je gaat discreet om info die je verwerkt.

Functieomschrijving

Hou je van een gevarieerde doelgroep (lees…alle pathologieën van een algemeen ziekenhuis)?

Wil je deel uitmaken van een team dat als hoofddoel heeft om mensen terug zelfstandig te laten functioneren in het thuismilieu?

Word je blij van het idee dat een werking in evolutie is en klaargemaakt moet worden voor een overgang naar een te realiseren nieuwbouw?

Dan hebben wij een topjob in de aanbieding ! Lees zeker verder…

 • Je bent verantwoordelijk voor verpleegkundige omkadering van zorgbehoevende personen binnen een breed spectrum van pathologiën. In Zorgverblijf Hooidonk revalideren personen die doorverwezen worden vanuit orthopedie, cardiologie, oncologie, geriatrie, pneumologie, … De job biedt met andere woorden veel variatie.
 • Je verleent zorg op maat en voert het individueel behandelingsplan mee uit.
 • Je legt contact met familie in functie van het comfort aan de cliënt.
 • Je bent lid van het zorgteam en werkt samen met zorgkundigen en artsen om gezamenlijk de zorgtaken te realiseren.
 • Je neemt deel aan het multidisciplinair overleg.

Wij bieden U

 • Een contract van onbepaalde duur voor 19u, 28,5 of 38u.
 • Een boeiende functie in een organisatie die op korte termijn zal starten met de realisatie van een nieuwbouwproject.
 • Verloning volgens de IF-IC barema’s.
 • Bijkomende voordelen: gevarieerde doelgroep, vlotte bereikbaarheid (geen files !), fietsvergoeding, mogelijkheden tot permanente bijscholing, mogelijkheid tot fietslease, Benfits@Work, overname van relevante anciënniteit.

Interesse ?

Dan ontvangen we graag je motivatiebrief en CV.

 • per post: Zorgverblijf Hooidonk t.a.v. Marie-Rose Mertens – directeur (Langestraat 170; 2240 Zandhoven)
 • per mail: directie@hooidonk.be

Meer info?

Voor informatie kan je terecht bij Marie-Rose Mertens op 03 320 28 28 of directie@hooidonk.be.

Stad Turnhout zoekt een

MAATSCHAPPELIJK WERKER (M/V/X)

BEDRIJF

Stad Turnhout

LOCATIE

Turnhout

Bedrijfsinfo

Turnhout is een groene en diverse centrumstad met meer dan 47.000 inwoners. Stad Turnhout heeft als ambitie om op een duurzame wijze bij te dragen aan het welzijn van haar burgers. We maken van Turnhout een sterke stad die de uitdagingen van vandaag en morgen kan trotseren. Waar mensen zich thuis voelen, graag met elkaar samenleven en waar ze trots op zijn. Samen maken we Turnhout futureproof!

Is hulp verlenen voor jou tweede natuur?

Onze maatschappelijk werkers zijn bij uitstek bruggenbouwers. Elke dag heb je impact op het leven van meestal kwetsbare burgers. Je helpt hen om hun plek te vinden in de samenleving, er actief aan te participeren en er aan bij te dragen. Jouw inspanningen zorgen ervoor dat ze terug grip krijgen op hun leven en het gevoel hebben er bij te horen. Zo maak jij mee het verschil.

Vanuit onze welzijnscampus dragen een 50-tal maatschappelijk werkers dagelijks het lokale sociale beleid van Stad Turnhout mee uit. Onze hulpverlening vertrekt vanuit een integrale benadering van verschillende levensdomeinen (wonen, werk, opleiding, welzijn, sociaal netwerk, mobiliteit, financiën,…). We hebben ons daarvoor georganiseerd in een aantal gespecialiseerde teams (Algemeen Maatschappelijk Werk, Wonen, Activering, budgethulpverlening …).

Om een kwalitatieve dienstverlening te garanderen gaan we over tot de aanwerving van maatschappelijk werkers (contract van onbepaalde duur, voltijds, 4/5e tewerkstelling is bespreekbaar). Je werkt vanuit onze prachtige welzijnscampus centraal in de stad vlakbij het treinstation van Turnhout en makkelijk bereikbaar met fiets of openbaar vervoer.

Profiel

Je talenten

 • Je beschikt over één van de bachelorsdiploma’s die toegang geeft tot het beroep als maatschappelijk werker of je studeert binnenkort af in vermelde afstudeerrichtingen.
 • Je weet vlot contact te leggen met cliënten met diverse achtergronden en met hun omgeving. Je kan hierbij een goed evenwicht behouden tussen afstand en nabijheid.
 • Je bent een goede luisteraar die echt verbinding maakt en zich inleeft in de (soms heftige) problematieken. Je kan op een warme manier in dialoog gaan en ziet de persoon achter de hulpvraag en weet daar ook op in te spelen.
 • Je kan vlot informatie analyseren en de juiste verbanden leggen.
 • Je bent duidelijk in je communicatie en weet met tact en humor verbinding te maken.
 • Je blijft steeds vriendelijk en bent voldoende weerbaar. Zo ga je professioneel om met moeilijke en confronterende emotionele reacties, provocaties, …
 • Turnhout is een diverse centrumstad. Contacten met verschillende doelgroepen, anderstaligen en andere culturen schrikken je niet af.
 • Je gelooft sterk in het outreachend en aanklampend werken.
 • Je hebt goede kennis van de regionale sociale kaart of je bent bereid je dit snel eigen te maken.
 • Je hebt een goede kennis van de werking van een gemeentelijke (OCMW-)organisatie of kan je dit snel eigen maken.
 • Je kan overweg met courante PC-toepassingen (Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Teams).
 • Verder voldoe je aan de basiscompetenties van Stad Turnhout. Je bent klantgericht, goed in samenwerken, gericht op verbeteren, organisatiebetrokken en betrouwbaar.

Kan je deelnemen?

- Kandidaten met volgende diploma’s kunnen deelnemen:

 • het diploma van master in het sociaal werk;
 • het diploma van master in het sociaal werk en sociaal beleid;
 • het diploma van master in de pedagogische wetenschappen, afstudeerrichting orthopedagogiek;
 • het diploma van master in de agogische wetenschappen;
 • het diploma van bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent, of een daarmee gelijkgesteld diploma;
 • het diploma van bachelor orthopedagogie;
 • het diploma van bachelor sociale re-adaptatiewetenschappen;
 • het diploma van bachelor gezinswetenschappen.

- Kandidaten met een van de volgende oude diploma’s komen ook in aanmerking:

 • het diploma van bachelor in de verpleegkunde, afstudeerrichting sociale verpleegkunde, of een daarmee gelijkgesteld diploma;
 • het diploma van bachelor in de sociale gezondheidszorg, of een daarmee gelijkgesteld diploma;
 • het diploma van maatschappelijk assistent, afgeleverd in het sociaal hoger onderwijs van het korte type of het hoger onderwijs van één cyclus, studiegebied sociaal-agogisch werk, of de buitenlandse diploma’s die gelijkwaardig zijn verklaard met een diploma van maatschappelijk assistent;
 • het diploma van gegradueerde verpleger, gespecialiseerd in gemeenschapsgezondheid;
 • het diploma van sociaal verpleegkundige met de titel van gegradueerde in de sociale verpleegkunde, dat behoort tot het vroegere paramedische hoger onderwijs van het korte type.

- Wij moedigen schoolverlaters uit bovenstaande studierichtingen aan om zich kandidaat te stellen om hun loopbaan op te starten. Laatstejaarsstudenten dienen ten laatste op het moment van hun aanstelling bij Stad Turnhout over het geschikte einddiploma te beschikken.- Wens je deel te nemen met een buitenlands diploma? Bezorg ons bij je sollicitatie minimaal een bewijs dat je de aanvraagprocedure voor gelijkwaardigheid van je diploma bij NARIC Vlaanderen hebt opgestart. Ten laatste bij je aanstelling bezorg je ons het gelijkwaardigheidsbewijs. Meer info: https://www.naricvlaanderen.be/nl/erkenningen/erkenning-buitenlands-diploma.

Functieomschrijving

Jouw opdracht: je cliënten coachen en ondersteunen richting een menswaardig bestaan. Je takenpakket is dan ook erg breed; je zorgt voor financiële en niet-financiële hulpverlening (administratieve, praktische en psychosociale hulp). Denk aan een financieel gezonde situatie, een dak boven het hoofd, een gepaste job of een ander basisrecht. Je werkt daarvoor nauw samen met je cliënt, collega’s en partnerorganisaties. Andere teams die gespecialiseerd zijn in thema’s zoals werk en wonen ondersteunen je hierbij.

Screening & oriëntering

 • Op basis van een intake en sociaal onderzoek stel je een diagnose en individueel hulpverleningsplan op. Jij giet jouw analyse in een zorgvuldig samengesteld sociaal-administratief dossier dat de basis vormt van de juiste hulpverlening.
 • Dankzij jouw expertise en inlevingsvermogen krijg je snel zicht op het juiste hulpverleningstraject en de mogelijke drempels. Je ziet de persoon achter de hulpvraag en weet daar ook op in te spelen.
 • Je informeert je cliënten over hun situatie en hun rechten en plichten, geeft waardevol advies en legt de afspraken vast in een stappenplan dat hen toelaat hun leven terug op het juiste spoor te brengen.

Coaching

 • Als coach sta je naast je cliënt. Je slaagt erin een sterke vertrouwensband op te bouwen om van daaruit te werken aan het versterken van je cliënt.
 • Tijdens de begeleiding schep je duidelijkheid. Je bewaakt jouw grenzen en de gemaakte afspraken. Je kijkt welke drempels in de weg staan en zoekt passende hulp en pakt dit samen met de cliënt en met partnerorganisaties aan.
 • Je houdt regelmatig contact en bezoekt hen soms ook thuis. Je monitort hun vooruitgang en moedigt ze aan in hun traject en in de soms kleine stappen vooruit.
 • Je werkt aanklampend, stimuleert waar mogelijk zelfredzaamheid en coacht je cliënt naar het moment dat jullie elkaar terug los kunnen laten.

Netwerk en overleg

 • Je ontwikkelt en onderhoudt een relevant netwerk in de gemeente Turnhout en omgeving. Zo blijf je op de hoogte van het hulpaanbod.
 • Cliëntcontacten wissel je vlotjes af met administratieve taken en opvolging. Je zorgt dat elk hulpverleningsdossier administratief in orde blijft en raadpleegbaar is, en wisselt informatie uit met alle (interne en externe) belanghebbenden.
 • Je overlegt regelmatig met collega’s om de hulpverlening, je team en de samenwerking met andere organisaties naar een hoger niveau te tillen.

Flexibiliteit

 • Je bent bereid om af en toe buiten de kantooruren te werken

Wij bieden U

 • Een contractuele functie van onbepaalde duur in de graad Bv (B1-B2-B3) en de aanleg van een werfreserve. Onze voorkeur gaat naar een voltijdse invulling maar een 4/5de tewerkstelling is ook bespreekbaar.
 • Je geïndexeerde brutomaandloon voor een voltijdse tewerkstelling bedraagt minimaal 2.971,45 en maximaal 4.955,26 euro. Relevante beroepservaring uit de privésector of als zelfstandige kan je voor maximum 8 jaar laten meetellen (B1, trap 8: 3.280,84 euro). Diensten bij een andere overheid worden onbeperkt meegenomen als administratieve anciënniteit. Schaalanciënniteit kan meegenomen worden indien bij een andere overheid gelijke of gelijkaardige functies binnen eenzelfde niveau en rang werden uitgeoefend. Wens je meer info of een persoonlijke loonsimulatie: aarzel dan niet om contact op te nemen met Personeelspunt (T: 014 53 49 90 of personeelspunt@turnhout.be).
 • We bieden tal van extra voordelen aan: maaltijdcheques (8 euro per gewerkte dag), ecocheques (100 euro pro rata je tewerkstellingscoëfficiënt), fietsvergoeding van 0,35 euro/km of volledige terugbetaling van je abonnement openbaar vervoer, mogelijkheid tot fietsleasing, eindejaarstoelage, gratis hospitalisatieverzekering voor jou met interessante tarieven voor gezinsleden, tweede pensioenpijler (= aanvullend pensioen bovenop het wettelijk pensioen), lidmaatschap van de Gemeenschappelijke Sociale Dienst Lokale Besturen in Vlaanderen (gsd-v).
 • Diverse kansen om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en studiedagen, deelname aan projecten, …
 • Wij zijn een organisatie die sterk inzet op een duurzame loopbaan en op een gezonde balans tussen werk en privé. We coachen medewerkers in hun loopbaan en bieden binnen een voltijdse werkweek van 38 uur glijdende werktijd, mogelijkheid tot thuiswerk en een soepele vakantieregeling. Als voltijdse medewerker heb je jaarlijks recht op 33 vakantiedagen aangevuld met 14 feestdagen. Wij volgen het verlofstelsel van de publieke sector wat betekent dat je vanaf je indiensttreding recht hebt op betaalde vakantie a rato van de nog te presteren maanden van dat jaar.
 • Plaats van tewerkstelling: Team Algemeen maatschappelijk werk – Welzijnscampus, Stationstraat 80, 2300 Turnhout (www. welzijnscampus.be)

Selectieprocedure

 • Solliciteren kan tot en met zondag 24 maart 2024.
 • Wij voorzien twee proeven: een thuisopdracht die jouw kennis en vaardigheden voor deze functie test. Ben je hiervoor geslaagd dan willen je je nog beter leren en ontvang je een uitnodiging voor het afsluitende selectiegesprek.
 • De selectiecommissie kan beslissen om vooraf een extra stap (preselectie) in te bouwen.
 • In de loop van de week van 25 maart 2024 ontvang je meer informatie over de selectieprocedure en de data van de proeven.
 • Om te slagen behaal je op elke proef minimaal 50% en in totaal minimaal 60%. Kandidaten die slagen maar niet worden aangesteld, worden in de wervingsreserve opgenomen. Bij toekomstige zelfde vacatures contacteren we eerst de reserve. Je hoeft in dat geval geen nieuwe selectieproeven af te leggen.

Interesse?

 • Solliciteren kan tot en met zondag 24 maart 2024. Nadien gaat de vacature automatisch offline. Bewaar tijdig een kopie.
 • Solliciteren doe je online via onze jobsite: www.turnhout.be/vacatures.
 • Vergeet zeker niet je motivatiebrief, een kopie van je diploma en je geactualiseerde curriculum vitae toe te voegen.
 • Nog vragen over de functie-inhoud? Contacteer Kevin Geentjens, beleidsadviseur sociale zaken, tijdens de kantooruren via 0470 74 16 16 of kevin.geentjens@turnhout.be.
 • Turnhout verwelkomt iedereen en gaat voluit voor gelijke kansen en waardeert diversiteit. We selecteren kandidaten enkel op basis van hun competenties.

Wienerberger zoekt een

PRODUCTIE OPERATOR

BEDRIJF

Wienerberger

LOCATIE

Kalmthout

Bedrijfsinfo

Pipelife Belgium is producent van kunststofleidingsystemen met een 50-tal werknemers. Het is onderdeel van de Pipelife Groep die één van de toonaangevende producenten is van leidingsystemen op Europees niveau.

Wij zijn onderdeel van de beursgenoteerde Wienerberger groep.
Voor onze site in Kalmthout zijn wij op zoek naar een productie operator.

Profiel

 • Bij voorkeur genoot je een technisch georiënteerde opleiding;
 • Je hebt een oog voor kwaliteit, orde & veiligheid;
 • Je werkt graag in een team maar kan ook zelfstandig aan de slag gaan;
 • Je bent in het bezit van een heftruckattest;
 • Je wilt werken in een 3-ploegenstelsel.

Functieomschrijving

 • Samen met jouw collega’s sta je in voor het correct functioneren van onze productielijnen;
 • Na een degelijke opleiding kan je de lijnen zelfstandig opstarten, bijsturen en ombouwen;
 • Je voert een nauwkeurige kwaliteitscontrole en registratie van de voorgeschreven metingen;
 • Je staat in voor het correct inpakken & afvoeren van de geproduceerde goederen;
 • Je zorgt voor de orde & netheid rond jouw werkplek.

Wij bieden U

 • Een mooi loon aangevuld met heel wat extra-legale voordelen.
 • Een voltijdse tewerkstelling in een sterk team
 • 3-ploegen-systeem

Wil je deel uitmaken van ons team?

Solliciteer vandaag nog via www.wienerberger.be/jobs. We garanderen een vertrouwelijke behandeling van jouw kandidatuur!
Wienerberger nv, HR-afdeling, Kapel ter Bede 121, B - 8500 Kortrijk. Voor meer info of sollicitatie bereikbaar via kim.jacques@pipelife.com

Stad Turnhout zoekt een

CONSULENT HANDHAVING RUIMTELIJKE OMGEVING EN MILIEU (M/V/X)

BEDRIJF

Stad Turnhout

LOCATIE

Turnhout

Bedrijfsinfo

Turnhout is een groene, diverse en sterk groeiende centrumstad met 47 000 inwoners. Een stad op mensenmaat voor jong en oud met aangename buurten en waar altijd iets te beleven valt. Bouw ze mee uit tot een sterke stad die de uitdagingen van vandaag en morgen kan trotseren. Samen maken we Turnhout futureproof!

Jouw missie: de handhaving van de regels in de ruimtelijke omgeving en milieu!

Binnen de diensten Ruimtelijke Ordening en Milieu van Stad Turnhout werken we aan een kwalitatieve en duurzame leefomgeving voor iedereen. Het sluitstuk van elk ruimtelijk beleid en milieubeleid is handhaving. Met ons ambitieus, lokaal handhavingsplan als basis, rol je als consulent handhaving het beleid hierrond uit en zet je het om in de praktijk. Dat gaat bijvoorbeeld over het onvergund vellen van bomen of het onvergund aanleggen van verhardingen,... Zoals bij elk goed handhavingsbeleid werk je op volgende sporen: sensibilisering, preventie, controle en herstel. Je voert ook terreincontroles uit en kan optreden als verbalisant. Hiervoor werk je nauw samen met IOK en de milieupolitie.

Het team Ruimtelijke Ordening bestaat uit een 10-tal collega’s die uitkijken naar jouw komst. Je verzorgt de handhaving en kan hiervoor terugvallen op een ruim netwerk van handhavingspartners. Relevante kennis is geen vereiste, leergierigheid is dat des te meer. Intern zit er veel kennis bij je collega’s die je graag zullen ondersteunen.

Wil jij er mee voor zorgen dat burgers en bedrijven onze stedenbouwkundige regels kennen, begrijpen en naleven? Zoek jij een maatschappelijk relevante job met zichtbare resultaten? Geeft een gevarieerd takenpakket en afwisselende contacten jou energie? Lees dan zeker verder.

Profiel

Je talenten

 • Verworven kennis of een opleiding in een juridische en/of ruimtelijke context zijn een pluspunt, maar geen vereiste. Je leergierigheid en vermogen om snel nieuwe materie eigen te maken zijn dat des te meer.
 • Je hebt ruimtelijk inzicht en interesse in ruimtelijke ontwikkeling, en kan bouwplannen lezen.
 • Je kan wetgeving opzoeken, interpreteren en in de praktijk toepassen. Ingewikkelde materie weet je snel te doorgronden en binnen een interdisciplinaire omgeving kom je tot heldere en éénduidige besluiten.
 • Behulpzaamheid en klantvriendelijkheid typeren jou. Aangezien je veel interactie hebt met klanten, partners en collega’s heb je een goede kennis van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Je kan je communicatie aanpassen aan de doelgroep. Je communiceert met zelfvertrouwen en bent voldoende verbaal sterk om burgers met eventuele inbreuken te confronteren.
 • Je gelooft sterk in samenwerken en samen doelen bereiken.
 • Anderen omschrijven jou als een betrokken en betrouwbare collega waar je op kan rekenen.
 • Binnen ons team denk je actief mee na over verbeteringen en optimalisatie van onze werking. Je bent gericht op verbeteren en neemt initiatieven om tot een betere werking van de handhaving te komen.
 • Je kan vlot overweg met Word, Outlook en Teams en je maakt je vertrouwd met de diensteigen applicaties. Daarnaast ben je bereid om opleidingen te volgen.

Kan je deelnemen?

 • Je hebt tenminste een bachelordiploma of een einddiploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs. Ben je laatstejaarsstudent moedigen we je aan om deel te nemen. Je kan pas aangesteld worden na het behalen van het vereiste diploma.
 • Wil je deelnemen met een buitenlands diploma? Bezorg ons het gelijkwaardigheidsbewijs van jouw diploma. Minimaal hebben we bij je sollicitatie een bewijsstuk nodig dat je de aanvraagprocedure via NARIC Vlaanderen hebt opgestart. Het attest bezorg je ons ten laatste voor je aanstelling. Meer info via: https://www.naricvlaanderen.be/nl/erkenningen/erkenning-buitenlands-diploma.

Functieomschrijving

Je taken

 • Op basis van het lokaal handhavingsplan ruimtelijke ordening en milieu rol je als consulent handhaving het handhavingsbeleid van Stad Turnhout mee uit. Je werkt op volgende sporen: sensibilisering, preventie, controle en herstel.
 • Voor het bestuur, partners en klanten ben jij het eerste aanspreekpunt inzake het handhavingsbeleid.
 • Je beheert de lopende handhavingsdossiers. Je ziet erop toe dat planningsprincipes en stedenbouwkundige voorschriften correct worden nageleefd en de vergunningen correct worden uitgevoerd.
 • Via goede en duidelijke voorlichting naar de burger draag je bij tot de sensibilisering van alle betrokken doelgroepen en de preventie van stedenbouwkundige overtredingen.
 • Je voert ook terreincontroles uit en kan, in nauwe samenwerking met IOK en milieupolitie, als verbalisant kan optreden.
 • Je bouwt expertise op, voornamelijk in ruimtelijke ordening en de reglementering en deelt die kennis actief met je collega’s. Je houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vakgebied en volgt de nodige opleidingen en/of studiedagen.
 • Samen met je collega’s kijkt je ook waar het beter kan en neem je acties om de handhavings-procedures samen met de betrokken partners en stadsdiensten te stroomlijnen.
 • Je hanteert een open interne communicatie en zorgt ervoor dat iedereen toegang heeft tot de nodige informatie. Je organiseert hiervoor intern overleg en houdt alle interne/externe stakeholders op de hoogte over projecten, processen en werkzaamheden inzake handhaving.

Wij bieden U

 • Een 4/5de contractuele functie van onbepaalde duur in de graad Bv (B1-B2-B3) en de aanleg van een werfreserve.
 • Je geïndexeerde brutomaandloon bedraagt minimaal 2.971,45 en maximaal 4.955,26 euro bij een voltijdse tewerkstelling, afhankelijk van mogelijke overname van je anciënniteit en afhankelijk van je relevante ervaring. Relevante beroepservaring in de privésector of als zelfstandige kan je voor maximum 8 jaar meenemen (B1, trap 8: 3.280,84 euro). Diensten bij een andere overheid worden onbeperkt meegenomen bij de vaststelling van de administratieve anciënniteiten. Schaalanciënniteit kan meegenomen worden indien bij een andere overheid gelijke of gelijkaardige functies binnen eenzelfde niveau en rang werden uitgeoefend. Voor meer informatie of een persoonlijke loonsimulatie: contacteer personeelspunt@turnhout.be, T: 014-53 49 90.
 • Onze extra voordelen: maaltijdcheques (8 euro per gewerkte dag), ecocheques (100 euro pro rata je tewerkstellingscoëfficiënt), eindejaarstoelage, tweede pensioenpijler (= aanvullend pensioen bovenop het wettelijk pensioen), fietsvergoeding van 0,35 euro/km of volledige terugbetaling van je abonnement openbaar vervoer, mogelijkheid tot fietsleasing, gratis hospitalisatieverzekering met gunstige tarieven voor gezinsleden, gratis toegang tot de Turnhoutse musea, gratis lidmaatschap van de bib en gebruik van de stedelijke sporthal, verscheidene voordelen via lidmaatschap van de Gemeenschappelijke Sociale Dienst Lokale Besturen in Vlaanderen (gsd-v)
 • We geven jou ruimte om jezelf te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en studiedagen, deelname aan projecten, … En er is doorlopend een ruim aanbod aan vrijetijds- en welzijnsactiviteiten om collega’s dichter bij elkaar te brengen.
 • We zijn een organisatie die sterk inzet op een duurzame loopbaan en op een gezonde balans tussen werk en privé. We coachen medewerkers in hun loopbaan en bieden binnen een voltijdse werkweek van 38 uur glijdende werktijd en een soepele vakantieregeling waarbij je als voltijdse medewerker jaarlijks recht hebt op 33 vakantiedagen aangevuld met 14 feestdagen. Wij volgen het verlofstelsel van de publieke sector wat betekent dat je vanaf je indiensttreding recht hebt op betaalde vakantie a rato van de nog te presteren maanden van dat jaar. Er is ook de mogelijkheid tot thuiswerk: hiervoor krijg je een performante laptop en gsm.
 • Jouw uitvalsbasis: Team Ruimtelijke Ordening – Stadskantoor, Campus Blairon 200, 2300 Turnhout

Selectieprocedure

 • Solliciteren kan tot en met donderdag 21 maart 2024
 • Wij voorzien een thuisopdracht. Via praktijkvragen en/of -cases toetsen we jouw kennis en vaardigheden voor de functie. Je ontvangt de opdracht via mail op dinsdag 26 maart en levert ze uiterlijk zondag 31 maart 2024 in.
 • Ben je geslaagd ontvang je via mail een uitnodiging voor het selectiegesprek om jou nog beter te leren kennen. We overlopen je schriftelijke proef gevolgd door een interview waarin we jouw motivatie en gedragscompetenties onderzoeken die voor deze functie van belang zijn. Hou hiervoor alvast 23 april 2024 vrij. Locatie: Campus Blairon 200 (gebouw Europeion), 2300 Turnhout
 • Om te slagen behaal je op elke proef minimaal 50% en in totaal minimaal 60%. De hoogst gerangschikte kandidaat krijgt de job aangeboden. Andere geslaagde kandidaten nemen we op in de wervingsreserve. Komt de functie in de toekomst terug vrij contacteren we hen eerst. Je moet in dat geval geen nieuwe proeven afleggen.
 • Indien we veel kandidaturen ontvangen kan de selectiecommissie beslissen om vooraf een extra stap (preselectie) in te bouwen.
 • Vragen over deze selectieprocedure: contacteer Personeelspunt.

Interesse?

 • Solliciteren kan tot en met donderdag 21 maart 2024 via onze jobsite https://jobs.turnhout.be. Daarna gaat de vacature automatisch offline. Bewaar tijdig een kopie.
 • Vergeet zeker niet je motivatiebrief met aandacht voor je relevante werkervaring/competenties, een kopie van je diploma en je curriculum vitae toe te voegen.
 • Wil je meer informatie over deze interessante functie? Contacteer dan Cedric Heerman, beleidsadviseur ruimtelijke ordening: cedric.heerman@turnhout.be of T: 0472 32 05 06.
 • Turnhout verwelkomt iedereen en gaat voluit voor gelijke kansen en waardeert diversiteit.

We selecteren kandidaten enkel op basis van hun competenties.

Wienerberger zoekt een

ONDERHOUDSTECHNIEKER

BEDRIJF

Wienerberger

LOCATIE

Kalmthout

Bedrijfsinfo

Pipelife Belgium is producent van kunststofleidingsystemen met een 50-tal werknemers. Het is onderdeel van de Pipelife Groep die één van de toonaangevende producenten is van leidingsystemen op Europees niveau.

Wij zijn onderdeel van de beursgenoteerde Wienerberger groep.

Profiel

 • Je bent in het bezit van een HSO-diploma Elektro-Mechanica / industrieel onderhoud. Kennis van elektriciteit is absolute must;
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie;
 • Je werkt nauwkeurig, ordelijk en hebt oog voor veiligheid;
 • Je bent gemotiveerd om alle machines beter te doorgronden zodat je storingen professioneel kan oplossen;
 • Je bent een gedreven, dynamische “doener”.

Functieomschrijving

 • Als medewerker Technische dienst ben je verantwoordelijk voor het omstellen van de productielijnen alsook voor het onderhoud en herstellingen van ons machinepark;
 • Dagelijks bouw je één of meerdere productielijnen om, zodat de productie snel hervat kan worden. Dit is vaak mechanisch sleutelwerk. Ook kleine herstellingen worden dan aangepakt net zoals voorkomende storingen aan de productielijnen;
 • Het beheer en de organisatie van reserveonderdelen en machine-uitrustingen valt onder je dagelijks takenpakket;
 • Je hebt creatieve oplossingen voor technische problemen en werkt mee aan de verdere uitbouw van het bedrijf;
 • Je houdt van mechanisch omstellen, het afstellen van hoog technologische machines, tot en met het zoeken naar fouten in deze machines.

Wij bieden U

 • Contract onbepaalde duur
 • Competitief loon
 • Maaltijdcheques, hospitalisatieplan, …
 • Groeikansen door interne training & coaching

Interesse?

M-Tanks zoekt een

ATELIER VERANTWOORDELIJKE

BEDRIJF

M-Tanks

LOCATIE

Brecht

Profiel

 • Flexibel en mee denkend werken
 • Kunnen werken met computer en standaard programma’s zoals Word en Excell
 • Kunnen tekenen met computerprogramma
 • Kennis van elektriciteit, laswerken en metaal
 • Kennis van verschillende kwaliteitslabels

Functieomschrijving

Wij zoeken de geschikte persoon om in nauwe samenwerking met de zaakvoerder volgende uitdagingen aan te gaan:

 • Werkplaatsvoorbereiding
 • Voorbereiden van offertes
 • Opmaken van constructietekeningen
 • Opmaken en opvolgen van planning
 • Opvolgen van interventies
 • Plaatsen en opvolgen van bestellingen
 • Opvolgen van kwaliteit, keuringen en dossiers

Wij bieden U

 • Loon naar werken
 • Werken in een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf
 • Flexibiliteit in werkuren
 • Extralegale voordelen

Interesse in deze job?

Solliciteer via onderstaande button of naar: seppe@matthysenbv.be - 03/369.89.09


Matthysen BV zoekt een

GEMOTIVEERDE ARBEIDER

BEDRIJF

Matthysen BV

LOCATIE

Brecht

Profiel

 • U beschikt over een aantal jaren ervaring of bent leergierig en geïnteresseerd
 • U denkt proactief mee met de werfleiders en de ploegbazen
 • U geeft prioriteit aan kwaliteit, veiligheid en netheid op de werkplek
 • U ben flexibel in uw werkuren en een echte team-player
 • U heeft een rijbewijs B

Functieomschrijving

Als arbeider zorgt u samen met uw collega’s op de werven voor de grond-, riolerings-, funderings- en omgevingswerken. U bent zeker niet bang om uw handen uit de mouwen te steken ondanks dat u ook een uitgebreid machinepark ter beschikking heeft. Dankzij de gevarieerde projecten heeft u een zeer boeiende job met veel afwisseling & vrijheid.

Wij bieden U

 • Loon naar werken
 • Extralegale voordelen
 • Werken in een jong en enthousiast bedrijf

Interesse in deze job?

Solliciteer via onderstaande button of naar: chiel@matthysenbv.be - 03/369.89.09

Samenvatting
Vacature: BEGELEIDER LEERLINGENVERVOER E1 - E3
Uren: Bepaalde duur, Part-time
Vacature: VOLTIJDS DESKUNDIGE WEGEN B4-B5
Uren: Onbepaalde duur, Full-time
Vacature: DEELTIJDS ADMINISTRATIEF EN ONTHAALMEDEWERKER SPORT C1-C3
Uren: Bepaalde duur, Part-time
Vacature: ADMINISTRATIEF MEDEWERKER GELIJKE KANSEN
Vacature: BELEIDSADVISEUR STEDENBOUW
Uren: Onbepaalde duur, Full-time
Vacature: JUNIOR TECHNISCH MEDEWERKER
Vacature: BOEKHOUDER (B1-B3)
Uren: Onbepaalde duur
Vacature: ALGEMEEN COORDINATOR ILV Noorderkempen
Uren: Onbepaalde duur, Full-time
Vacature: AANLEG WERFRESERVE SCHOONMAKER (D1-D3)
Uren: Bepaalde duur
Vacature: COACHENDE SCHOONMAKER (D1-D3)
Uren: Onbepaalde duur
Vacature: TECHNISCH ASSISTENT (D1-D3)
Uren: Onbepaalde duur
Vacature: AANLEG WERFRESERVE TECHNISCH ASSISTENT (D1-D3)
Uren: Bepaalde duur
Vacature: TOEZICHTER (D1-D3)
Uren: Onbepaalde duur
Vacature: HOOFD MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT (B4-B5)
Uren: Onbepaalde duur
Vacature: POLYVALENT DESKUNDIGE ADMINISTRATIE (B1-B3)
Uren: Onbepaalde duur
Vacature: PROJECTMANAGER OPENBAAR DOMEIN
Uren: Onbepaalde duur, Full-time, 4/5 basis
Vacature: TUINARBEIDER VOOR AANLEG EN ONDERHOUD
Uren: Onbepaalde duur, Full-time
Vacature: TOEZICHTER MILIEUHANDHAVING
Uren: Onbepaalde duur, Full-time
Vacature: MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT
Uren: Onbepaalde duur, Full-time, 4/5 basis
Vacature: DAKDEKKER
Uren: Onbepaalde duur, Full-time, Part-time, 4/5 basis
Vacature: MAATSCHAPPELIJK ASSISTENT (B1-B3)
Uren: Bepaalde duur
Vacature: ONTWERP- & AUTOMATISATIESPECIALIST
Uren: Onbepaalde duur
Vacature: ALLROUND PLAATBEWERKER
Uren: Onbepaalde duur, Full-time
Vacature: OPERATOR BEPRO
Uren: Onbepaalde duur, Full-time
Vacature: MEDEWERKER DIEPVRIES
Uren: Onbepaalde duur, Full-time
Vacature: VERPLEEGKUNDIGE
Vacature: PRODUCTIELEIDER - ROTATIEDRUKKERIJ
Uren: Full-time
Vacature: TECHNISCH ASSISTENT - BODE (19/38u)
Uren: Onbepaalde duur, Part-time
Vacature: TECHNISCH ASSISTENT HOVENIER (D1-3)
Uren: Onbepaalde duur, Full-time
Vacature: ONLINE MARKETING SPECIALIST & WEBSHOP MEDEWERKER
Uren: Onbepaalde duur, Full-time
Vacature: SCHOONMAKER (m/v)
Uren: Part-time
Vacature: BETONBOORDER/ZAGER
Vacature: BALIEMEDEWERKER (voor onze vestiging aan de Atealaan)
Uren: Onbepaalde duur, Full-time
Vacature: CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER
Vacature: SPUITERS/ STRALERS/ INDUSTRIEEL SCHILDERS – STRAAL- EN SCHILDERWERKEN
Uren: Onbepaalde duur
Vacature: PROJECTLEIDER STRAAL- EN SCHILDERWERKER
Uren: Onbepaalde duur
Vacature: PAYROLL SPECIALIST
Uren: Full-time
Vacature: WEGENARBEIDER AFWERKER | DCA INFRA
Vacature: PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2
Vacature: PLAATSERS BUITENSCHRIJNWERK EN VERANDA’S
Uren: Onbepaalde duur, Full-time
Vacature: PROJECTLEIDER
Uren: Full-time
Vacature: ZORGKUNDIGEN
Uren: Onbepaalde duur, Full-time, Part-time
Vacature: ADMINISTRATIEF TECHNISCH BEDIENDE
Uren: Onbepaalde duur
Vacature: MEDIOR DOSSIERBEHEERDER/ ACCOUNTANT (A-Y)
Uren: Onbepaalde duur, Full-time
Vacature: SENIOR DOSSIERBEHEERDER/ ACCOUNTANT
Uren: Onbepaalde duur, Full-time, Part-time
Vacature: TOEZICHTER GEBOUWEN
Uren: Onbepaalde duur, Full-time
Vacature: PLOEGBAAS WEGEN
Uren: Onbepaalde duur, Full-time
Vacature: WERKVOORBEREIDER
Vacature: LABORANT (PRODUCTIE-OMGEVING)
Vacature: HEALTH & SAFETY EXPERT Kempen/Limburg
Vacature: AFTER SALES SPECIALIST
Vacature: JOBSTUDENTEN REDDERS
Uren: Bepaalde duur
Vacature: SPORTMONITOR
Uren: Bepaalde duur, Freelance basis
Vacature: COMMERCIEEL BEDIENDE/VERKOPER (M/V) toonzaalverkoop Vloer- en wandtegels, parket en klinkers
Uren: Onbepaalde duur, Full-time
Vacature: SCHRIJNWERKER
Vacature: COMMERCIEEL ADMINISTRATIEF BEDIENDE
Uren: Onbepaalde duur
Vacature: JOBSTUDENTEN ZORG
Vacature: PLOEGBAZEN - STELLINGBOUW
Uren: Onbepaalde duur
Vacature: HVAC - TECHNIEKER
Uren: Onbepaalde duur
Vacature: PROJECTLEIDER ISOLATIE
Uren: Onbepaalde duur
Vacature: PROJECTLEIDER STELLINGBOUW
Uren: Onbepaalde duur
Vacature: ZORGKUNDIGE 75% - 80% of 100%
Uren: Onbepaalde duur, Full-time, Part-time
Vacature: MONTEURS STELLINGBOUW
Vacature: CALCULATOR ISOLATIE
Vacature: PLOEGBAZEN ISOLATIE
Vacature: MONTEURS ISOLATIE
Vacature: WERFLEIDERS ISOLATIE
Vacature: HULPMONTEURS - STELLINGBOUW
Vacature: PLOEGBAAS HELLENDE DAKEN
Vacature: MEKANIEKER - TECHNIEKER
Vacature: ALLROUND TECHNIEKER
Uren: Full-time
Vacature: DIRECTEUR IKO De Kunstenacademie Hoogstraten
Uren: Onbepaalde duur, Full-time
Vacature: RELIABILITY ENGINEER
Vacature: STANSER
Uren: Full-time, 4/5 basis
Vacature: DIRECTEUR GBS HOOGSTRATEN
Uren: Onbepaalde duur, Full-time
Vacature: MEDEWERKER PAPRIKA OOGST EN SORTEERINSTALLATIE
Vacature: JUNIOR HR & FINANCE MANAGER
Vacature: PROJECTMANAGER AUTOMATISATIE
Vacature: JOBSTUDENTEN VERPLEGING
Vacature: CHAUFFEUR CE
Uren: Onbepaalde duur, Full-time
Vacature: AFWERKER INDUSTRIEBOUW
Uren: Onbepaalde duur, Full-time
Vacature: MONTEUR METAALCONSTRUCTIES
Uren: Onbepaalde duur, Full-time
Vacature: TEELTVERANTWOORDELIJKE TOMAAT (starter of met ervaring) LOENHOUT
Uren: Onbepaalde duur, Full-time
Vacature: MAGAZIJNIER MET ERVARING
Uren: Full-time, Part-time
Vacature: MEDEWERKER BAR EN/OF KEUKEN
Uren: Onbepaalde duur, Full-time, Part-time
Vacature: ASSISTENT TEAMLEIDER
Uren: Full-time
Vacature: TIJDELIJK VOLTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER FRONTOFFICE (M/V/X)
Uren: Bepaalde duur, Full-time, Part-time
Vacature: ONDERHOUDSTECHNIEKER 2 PLOEGEN (ELEKTRISCH)
Uren: Onbepaalde duur
Vacature: ONDERHOUDSTECHNIEKER (junior)
Vacature: MACHINIST MOBIELE GRAAFMACHINE
Vacature: PURCHASE MANAGER / PRODUCTMANAGER
Vacature: DEELTIJDS MEDEWERKER KOUDE KEUKEN & BROODJESZAAK
Uren: Part-time
Vacature: KINESITHERAPEUT 50% - 100%
Uren: Onbepaalde duur, Full-time, Part-time
Vacature: VERPLEEGKUNDIGE 50%-75%-100%
Uren: Onbepaalde duur, Full-time, Part-time, 4/5 basis
Vacature: MAATSCHAPPELIJK WERKER (M/V/X)
Uren: Onbepaalde duur, Full-time, 4/5 basis
Vacature: PRODUCTIE OPERATOR
Vacature: CONSULENT HANDHAVING RUIMTELIJKE OMGEVING EN MILIEU (M/V/X)
Uren: Onbepaalde duur, Part-time
Vacature: ONDERHOUDSTECHNIEKER
Vacature: ATELIER VERANTWOORDELIJKE
Vacature: GEMOTIVEERDE ARBEIDER