De Lilse Bergen zoekt een

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

BEDRIJF

De Lilse Bergen

LOCATIE

Lille

Bedrijfsinfo

Provinciaal Recreatiedomein De Lilse Bergen is een domein van 60 ha, met alle faciliteiten voor dag- en verblijfsrecreatie. Tijdens het seizoen, van 1 april tot 15 september, bezoeken in een normaal seizoen ongeveer 125.000 dagrecreanten en sportievelingen het recreatiedomein, met zwemvijver, strand, ligweide, roeivijver, minigolf, betalende attracties en speeltuin.

Daarnaast vinden nog diverse evenementen plaats op het domein zoals de Krawatencross, de Triatlon, de Titanrun, enz. Er zijn horecagelegenheden in concessie, evenals een frituur. De campingwinkel wordt in eigen exploitatie uitgebaat. Op het domein zijn uitgebreide verblijfsmogelijkheden, met een camping van ± 500 staanplaatsen (zowel jaarplaatsen als toeristische plaatsen), kampeerhutten, verhuurcaravans, verhuurtenten, enz. Deze verblijfsaccommodatie is goed voor meer dan 60.000 overnachtingen op jaarbasis.

Profiel

Je bent minimum in het bezit van een diploma middelbaar onderwijs, bij voorkeur in een administratieve richting. Je werkt nauwgezet en nauwkeurig en bent absoluut niet bang van cijfers. Affiniteit met boekhouden is belangrijk, een specifieke opleiding is geen must. Je kan vlot me pc werken en bent bereid je te verdiepen in de softwarepakketten die op het domein gebruikt worden. Je bent bereid tot regelmatig avond- en weekendwerk en tot het verzorgen van een permanentie in het toeristisch seizoen in een week om week systeem.

Functieomschrijving

Als financieel-administratief medewerker zorg je er voor dat de campingreceptie, de administratie en financiën van het domein vlot kunnen blijven werken. Je werkt hiervoor samen met je collega medewerker backoffice onder leiding van het diensthoofd administratie.Je taken zijn onder andere:

 • Dagelijks verwerken van de kassa’s van de de verschillende verkooppunten op het domein en maken van de centrale kas.
 • Bijhouden van statistieken en controleregisters.
 • Back-up voor de werking van de campingreceptie.
 • Uitvoeren van boekhoudkundige taken.

Wij bieden U

We bieden je een geïndexeerd loon in salarisschaal C3 (loonschaal lokale overheden). Relevante beroepservaring kan beperkt meegenomen worden bij de berekening van je anciënniteit..

Extralegale voordelen:

 • 20 dagen wettelijk verlof
 • Maaltijdcheques
 • Fietsvergoeding
 • Extralegaal pensioen
 • Compensatieregeling voor prestaties op zaterdag, zondagen en feestdagen. Compensatie in uren, niet financieel.
 • 20 dagen jaarlijkse vakantie
 • Arbeidsduurvermindering voor oudere werknemers

Interesse? mail dan je motivatiebrief en cv voor 28/11/2022 aan directie@lilsebergen.be. Voor meer info over de functie, selectieprocedure of aanwervingsvoorwaarden kan u terecht op www.delilsebergen.be of 014 55 79 01

Samenvatting
Vacature: FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER
Uren: Onbepaalde duur