Gemeente Beerse zoekt een

HOOFD CLUSTER ONTSPANNEN & ONTWIKKELING A1-A3

BEDRIJF

Gemeente Beerse

LOCATIE

Beerse

Profiel

Wie zoeken we?

 • Om in aanmerking te komen voor deze job, heb je een master-diploma op zak of een bachelor-diploma met minstens 5 jaar relevante ervaring.
 • Je hebt uiteraard interesse in de thema’s binnen de cluster ontspannen en ontwikkeling (onze gemeentescholen mét onze voor- én naschoolse opvang en vrijetijdsdiensten als Sport en VAART) van het lokaal bestuur en hebt veel goesting om hier nog in bij te leren.
 • Je bent een netwerker die noden erkent en opportuniteiten ziet en die weet te vertalen in beleidsmatige voorstellen.
 • En bovendien zie je het helemaal zitten om de diensthoofden en zelfsturende teams binnen je cluster te (bege)leiden en hen te vertegenwoordigen in het managementteam.
 • Ervaring in of affiniteit met onderwijs, cultuur en vrijetijd zijn een pluspunt. Je volgt ontwikkelingen op rondom wetgeving en regelgeving en weet die kennis te implementeren binnen je cluster.
 • Als ware People manager weet jij je aan te passen aan de concrete situatie en treed je coachend op vanuit de organisatievisie en stuur je collega’s bij waar nodig.

Functieomschrijving

De cluster Ontspanning en Ontwikkeling organiseert onderwijs, kinderopvang en een divers aanbod aan vrijetijdsactiviteiten.

We dragen zo pro-actief bij aan de ontwikkeling, gezondheid en goed gevoel van alle inwoners van Beerse en daardoor ook aan een sterk sociaal weefsel.

De algemene focus binnen deze cluster ligt daarbij op: Vrijetijdsparticipatie - kinderen met specifieke noden - aanbod jongeren - anderstaligen - ondersteuning jongerenwerkingen - veilige fietsverbindingen - dichten digitale kloof.

Wat verwachten we?

 • Zit coördineren in je bloed en weet jij niet wat ‘hokjesdenken’ is? Ben je er van overtuigd dat goed gestroomlijnde diensten essentieel zijn voor de interne (en externe) dienstverlening?
 • En sta je te popelen om de verbindende factor te zijn tussen het bestuur en de cluster ontspannen en ontwikkeling? Dan kan jij binnenkort misschien ‘Hoofd Cluster Ontspannen en Ontwikkeling” op je naamkaartje zetten.
 • Als hoofd van de cluster ontspannen en ontwikkelen krijg je in eerste instantie de opdracht om BOA deel op te nemen – beleid maken en ook opnemen wat hij/zij nodig heeft om dit uit te rollen.
 • Je beschikt over een goed inzicht in je vakgebied en je hebt een grote interesse in de thema’s binnen de cluster Ontspannen en Ontwikkelen.
 • Je adviseert het schepencollege over technische zaken die betrekking hebben op het vakgebied van de cluster én op het gebied van je BOA-opdracht.
 • Je bent de brug tussen het bestuur, jouw diensten en verschillende externe partners.

Wij bieden U

Wat bieden wij?

 • Wij hebben voor jou een voltijds contract van onbepaalde duur en een verloning in weddeschaal A1a-A3a. Soms een hongerke? Je krijgt maaltijdcheques van 8 euro! Kom je met de fiets, dan scoor je een fietsvergoeding.
 • En er is meer: Straks krijg je de mogelijkheid om aan te sluiten bij onze hospitalisatieverzekering en kan je zelfs een fiets leasen!
 • Bij ons geniet je bovendien van een gunstige verlof met 32 vakantiedagen bovenop de wettelijke feestdagen. Je kan tot 12 jaar relevante ervaring uit de privésector meenemen.
 • En we blijven aanbieden: bij ons krijg je de mogelijkheid tot thuiswerk én je hebt flexibele werkuren voor een goede werk-privé-balans.

Interesse?

Bezorg ons jouw kandidatuur (CV én motivatiebrief) ten laatste op 20 augustus 2024 via beerse.hro.be. Voeg bij je kandidatuur zeker een kopie van je diploma en een uittreksel uit het strafregister.
Wie graag een uitgebreidere functiebeschrijving heeft, kan die opvragen via jobs@beerse.be.

We houden een preselectie op basis van je cv, motivatiebrief en geschikt diploma/relevantie ervaring.

De schriftelijke proef is een thuisopdracht die je begin september 2024 ontvangt en die je tegen 6 september om 9 uur terug moet indienen.

Wie slaagt voor de schriftelijke proef, mag op vrijdag 13 september 2024 op gesprek komen. Wie ook tijdens het mondeling een goede beurt maakt, wordt doorverwezen voor een psychotechnische proef bij een extern bureau.
Kandidaten met een bachelor diploma leggen nog een capaciteitstest af.

Voor deze functie leggen we een werfreserve van 1 jaar aan.

Samenvatting
Vacature: HOOFD CLUSTER ONTSPANNEN & ONTWIKKELING A1-A3
Uren: Onbepaalde duur, Full-time