Délidis zoekt een

HR OFFICER

BEDRIJF

Délidis

LOCATIE

Gierle

Bedrijfsinfo

Groep Peeters-Govers uit Gierle, groeide doorheen de jaren uit tot een solide organisatie met meerdere bedrijvenactief in retail en FMCG. Zo is bv. Délidis een gekende groothandel in aardappelproducten, groenten, fruit & vleeswaren maar staan we ook bekend als grootste familiale franchisenemer van Albert-Heijn supermarkten in België. Daarnaast openden we in 2020 onze eerste flagshipstore Slagerij Peeters-Govers, een moderne en ambachtelijke slagerij waar eerlijk vlees centraal staat.

Toch blijven, met meer dan 1000 enthousiaste collega’s, vers, bewust, lokaal en persoonlijk nog steeds de vier kernwaarden in het hart van onze onderneming. Onze voortdurende groei kunnen we dan ook enkel maar maken door een modern en doordacht HR-beleid.

Om ons groeiend personeelsaantal kwalitatief te blijven ondersteunen, breidt ook onze personeelsdienst in Gierlegestaag uit. We verwelkomen dan ook graag nieuwe collega- (m/v).

Profiel

Bij ons krijg je alvast de kans om als HR professional je skills verder te ontwikkelen. We kijken graag samen met jou welke verantwoordelijkheden en groeikansen het best aansluiten bij je talenten en ambities. Zowel de hands on collega met ervaring alsook de gedreven junior met een bachelor- of masterdiploma, zal in ons dynamisch HR-team gegarandeerd een motiverende werkomgeving terugvinden.

In ruil verwachten we wel:

  • Een positieve mindset.
  • Collegiale spirit.
  • Duidelijke HR-passie.
  • En elke dag je aanstekelijke glimlach!

Functieomschrijving

Zet je graag je schouders onder loonadministratie, opmaak van contracten en cijfermatige analyses? Dan is deze uitdaging helemaal op jouw maat. Zo sta je, samen met je collega’s, in voor een correcte loonverwerking. Je verzorgt de opmaak van contracten en sociale documenten, verdiept je in onze interne systemen én bent zowel fysiek als telefonisch het eerste contact voor onze medewerkers. Dankzij je cijfermatig talent vormen ook de opmaak van analyses en rapportages geen enkel probleem.

Wij bieden U

Je komt terecht in een ambitieuze onderneming waar een sterke teamgeest heerst. Je krijgt de kans om mee je schouders te zetten onder een modern HR beleid waarin ook jij je stempel kan drukken. Door je inzet is een motiverend verloningspakket op maat van jouw groei en competenties uiteraard vanzelfsprekend. Zo kan je o.a. rekenen op een firmawagen, tankkaart, groepsverzekering, GSM, diverse opleidingen, flexibele werkuren, …

Ook het blauwe Peeters-Govers bloed in je aderen?

Laat van je horen via Joachim.Wyns@peetersgovers.be

Samenvatting
Vacature: HR OFFICER
{vacature_video}