ENMO Sound & Vibration Technology zoekt een

Junior Customer Care Coördinator

LOCATIE

Vosselaar

Bedrijfsinfo

ENMO, gevestigd te Vosselaar (België), is sinds 1996 actief in geluid- en trillingstechnologie. Als exclusief leverancier en service center in België, Nederland en Luxemburg van het Deense A-merk Brüel & Kjaer, creëerden we met ons team de voorbije jaren een unieke positie in de markt. Zo installeren en onderhouden wij de geluidmeetnetten van verscheidene luchthavens, leveren wij tal van oplossingen voor de industrie en behoren o.a. de overheid en universiteiten tot onze klantenkring. Voor een greep uit onze activiteiten: www.enmo.eu / www.enmo-services.eu.

Profiel

  • Je volgde hoger onderwijs, bij voorkeur in een administratieve en/of logistieke richting. Gerichte werkervaring is niet nodig maar een gezonde dosis doorzettingsvermogen, verantwoordelijkheid en goede communicatieve vaardigheden zijn wel zeer gewenst.
  • Je bent klantvriendelijk en werkt graag met zin voor organisatie aan logistieke, administratieve en algemene ondersteunende taken waarin je overzicht kan bewaren, denkt in oplossingen en snel kan schakelen. Daarnaast heb je feeling met techniek en ben je kwaliteits- en resultaatgericht.
  • Je bent Nederlandstalig en beschikt over een goede kennis van het Engels en bij voorkeur het Frans.
  • Je werkt vlot met gangbare softwaretoepassingen zoals Microsoft Office en Microsoft Project.

Functieomschrijving

  • Je bent verantwoordelijk voor het volledige customer care proces waarbij het ontzorgen van onze klanten centraal staat.
  • Je werkt als een gedreven coördinator en weet jouw projecten vanaf order tot en met facturatie succesvol aan te sturen. Hierin ben jij de spin in het web en neem je volledig ownership over de projecten. Zo verzorg je het volledige traject van order ontvangst, plaatsing van opdrachten bij leveranciers, inklaring van meetapparatuur en goederen, verzending en facturatie.
  • Je houdt daarnaast proactief contact met de klant. Naast het administratieve deel, maak je ook de dagelijkse werkplanning op van onze service engineers, zowel voor het kalibratielaboratorium als voor de on-site interventies en opleidingen.

Wij bieden U

  • Je werkt zelfstandig aan gevarieerde werkzaamheden binnen een goed, gestructureerde, groeiende onderneming met een aangename collegiale sfeer op ons Benelux kantoor in Vosselaar.
  • Je hebt een vast salaris dat aangevuld wordt met extralegale voordelen.

Ben jij onze nieuwe Junior Customer Care Coördinator die graag wil leren en doeltreffend is? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar hr@enmo.be, t.a.v. Anneke Teheux-Dalstra. Je kan rekenen op onze discretie.

Samenvatting
Vacature: Junior Customer Care Coördinator
{vacature_video}