Automotive Recruitment zoekt een

Learning and Development Specialist bij TTA International in Dordrecht

LOCATIE

Dordrecht

Bedrijfsinfo

TTA International is een internationale project organisatie welke actief is in Learning & Development met een nadrukkelijk specialisme binnen de automotive branche. Vanuit Nederland, waar het hoofdkantoor is gevestigd, verzorgen zij wereldwijd projecten in de automotive sector en andere technologische industrieën. Daarnaast heeft TTA specialisten gedetacheerd bij klanten zoals Stellantis Nederland en Toyota Motor Europe.

Leren, verbeteren en optimaliseren; bij TTA International draait alles om mensen en hun capaciteiten. Wanneer mensen in staat worden gesteld hun potentieel ten volle te benutten, zal de onderneming waar ze voor werken beter functioneren. Dé sleutel tot het behalen van doelstellingen is door Learning & Development als onderdeel van een bedrijfsstrategie op te nemen. “Great People Make Great Companies”.

De lat ligt hoog bij TTA International. Zij weten als geen ander, dat elke ketting zo sterk is als de zwakste schakel: de oorsprong van TTA, opgericht in 1987, ligt in de automotive branche waarin strikte veiligheidseisen en scherpe kwaliteitsnormen de regel zijn.

Profiel

Wat verwachten we van jou?

 • Om de functie van Learning & Development Specialist succesvol in te kunnen vullen, verwachten wij dat je HBO werk- en denkniveau hebt met een relevante opleiding (bijv. PTH of Opleidingskunde). Ook heb je relevante werkervaring opgedaan als docent, trainer en/of ontwikkelaar.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als het Engels. Natuurlijk heb je een gedegen, aantoonbare en uitgebreide kennis van techniek (autotechniek is een pré). Daarbij heb je kennis van groepsdynamiek, opstellen van lesdoelen en ken je didactische modellen.
 • Het is jouw tweede natuur om kennis op de meest didactische en educatieve wijze over te brengen. Alles draait momenteel veel om Virtuele Classroom Trainingen; vlot presenteren voor een camera en inzicht hebben in diverse media apparatuur zijn voor jou dan ook geen probleem.
 • Je beschikt over de volgende kerncompetenties: ambitie, inlevingsvermogen, innoverend vermogen, organisatiesensitiviteit en vakgerichtheid. Daarnaast ben je altijd bezig om zowel jezelf verder te ontwikkelen en lever je een positieve bijdrage aan de groei van TTA als de meest innovatieve learning & development provider!
 • Tenslotte ben je in het bezit van rijbewijs B en bereid om (indien nodig) te reizen.
 • Een talent assessment is onderdeel van de werving & selectieprocedure.

Functieomschrijving

Wat ga je doen bij TTA International?

 • Als Learning & Development Specialist bij TTA ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verzorgen van veel diverse technische trainingen (klassikaal, virtueel en e-learning), voornamelijk gericht op de automotive branche(mogelijk ook op aanverwante technische branches of technisch onderwijs).
 • Door jouw didactische vaardigheid en creatieve vermogen werk je mee aan het opstellen van diverse curricula zodat TTA gerichter in kan spelen op de behoeftes van de klant.
 • Tenslotte zorg jij er voor dat de trainingen voorzien zijn van alle benodigde leerhulpmiddelen en het juiste trainingsmateriaal.

Wij bieden U

 • Werken bij TTA International, betekent dat je een net en marktconform salaris ontvangt.
 • Je komt te werken in een dynamische onderneming die één van de key-spelers is binnen de automotive wanneer het gaat om ontwikkeling en kennisoverdracht.
 • TTA investeert continue en volop in haar medewerkers en jij krijgt dan ook alle mogelijkheden, kansen en tools om jezelf verder te ontplooien.
 • Je standplaats is Dordrecht en bij voorkeur ben je fulltime (40 uur) beschikbaar (32 uur is bespreekbaar).
 • Het salaris is marktconform, afhankelijk van jouw kennis, kunde en ervaring en wordt samen met jou bepaald.
 • Je krijgt direct een contract bij TTA International in Dordrecht.
Samenvatting
Vacature: Learning and Development Specialist bij TTA International in Dordrecht
Uren: Full-time