Gemeente Lille zoekt een

Maatschappelijk werker B1-B3 - vervanging

BEDRIJF

Gemeente Lille

LOCATIE

Lille

Bedrijfsinfo

Lille bestaat uit vier mooie dorpen: Gierle, Lille, Poederlee en Wechelderzande. Vier dorpen met eigen tradities, eigen troeven en geweldige mensen. Werken voor lokaal bestuur Lille betekent je engageren voor meer dan 16.500 van die geweldige mensen.

Lokaal bestuur Lille is een dynamische organisatie met meer dan 100 medewerkers die zich elke dag inzetten om van Lille een bruisende, veilige en duurzame gemeente te maken. Als medewerker van het lokaal bestuur kom je terecht in een moderne werkomgeving met gedreven collega’s. Onze organisatie gelooft dat vorming en ontwikkeling leiden tot betere en gemotiveerde personeelsleden. Alle medewerkers krijgen daarom maximaal de kans om vorming en opleiding te volgen. Elk personeelslid met zijn of haar kennis, talenten en persoonlijkheid vormt immers een cruciale factor om onze vier dorpen op de rails te zetten.

Profiel

Om in aanmerking te komen voor de betrekking moet je minstens 18 jaar oud zijn op de datum van afsluiten van de kandidaturen en beschikken over één van onderstaande diploma’s (ook laatste jaarstudenten komen in aanmerking mits voorlegging van een studiebewijs en verklaring dat ze binnen 5 maanden zullen deelnemen aan eindexamens);

  • In het bezit zijn van een graduaatsdiploma maatschappelijk werk, een bachelordiploma of een diploma van het hoger onderwijs van het korte type of een diploma van het hoger onderwijs van 1 cyclus, in de richting maatschappelijk assistent of sociale gezondheidszorg;
  • In het bezit zijn van rijbewijs B;
  • Slagen in een aanwervingsexamen.

Functieomschrijving

Als maatschappelijk werker verzeker je het recht op maatschappelijke dienstverlening om mensen in staat te stellen een leven te leiden dat beantwoordt aan de menselijke waardigheid en om te gaan met problemen en verstoringen in hun functioneren binnen hun sociale omgeving en hun noodsituatie op te heffen of te verbeteren. Je stelt daarvoor diagnoses en een hulpverleningsplan op en geeft psychosociale begeleiding aan de cliënt.

Wij bieden U

Een voltijdse vervangingsovereenkomst met loon volgens weddeschaal B1-B3, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, tweede pensioenpijler, een gunstige verlofregeling, flexibele uurregeling en fietsvergoeding.

Voor deze functie wordt relevante beroepservaring van maximum 6 jaar in aanmerking genomen voor de bepaling van de wedde. Ervaring vanuit de overheid wordt volledig meegenomen.

Solliciteren ?
De informatiefolder van deze vacature is te bekomen op de personeelsdienst van het lokaal bestuur op het telefoonnummer 014/44.82.37 of via personeel@lille.be.

Solliciteren kan bij voorkeur via volgende link :

of per mail via personeel@lille.be en dit ten laatste op 9 december 2022.

Samenvatting
Vacature: Maatschappelijk werker B1-B3 - vervanging
Uren: Bepaalde duur, Full-time