Drukkerij EM. de Jong b.v. zoekt een

MACHINE OPERATOR (m/v)

LOCATIE

Baarle Nassau

Bedrijfsinfo

Bij Em. de Jong moet jij je op je gemak voelen. Dat betekent dat je van ons een topsalaris krijgt, en dat jouw secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn, zodat jij er zo comfortabel mogelijk bij zit. En je mag daarbij van ons verwachten dat we flexibel zijn en oog hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling, dat de deur altijd in alle lagen van het bedrijf voor jou open staat, en dat de werksfeer prettig, informeel en veilig is. Het echte geheim achter ons succes: onze loyale, betrokken collega’s. Iedereen, van het management tot aan de werkvloer, is bij ons even belangrijk. Werk je bij ons, dan werk je samen met 1300 anderen in Nederland, België en Duitsland, die dagelijks alles op alles zetten om te excelleren.

Profiel

Ervaring in de grafische sector is geen vereiste. Wel ben je een harde werker die van aanpakken weet en ben je bereid te werken in ploegen (ochtend-, middag- en nachtdiensten, tevens feestdagen en weekenden). Technische ervaring is geen must, affiniteit wel.

Functieomschrijving

Als Machine Operator werk je aan het instellen van de verpakkingsstraat achter de drukpers, het volgens stapelschema’s stapelen van drukwerk op pallets, en assisteer je onze drukkers met alle voorkomende werkzaamheden.

Wij bieden U

- Een uitdagende baan in een 3 of 4 ploegensysteem in een modern grafische onderneming.
- U kunt rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Informatie over de vacature kunt u inwinnen bij Personeelszaken, tel. +31 (0)88 665 55 55.
E-mailen mag ook naar hr@emdejong.nl

Samenvatting
Vacature: MACHINE OPERATOR (m/v)
Uren: Onbepaalde duur