Brepols zoekt een

MACHINE-OPERATOREN

BEDRIJF

Brepols

LOCATIE

Turnhout

Bedrijfsinfo

Brepols staat al jaren garant voor een hoge kwaliteit en functionaliteit. Via onze producten reiken we doordachte tools aan om uw tijd beter in te delen en te organiseren. Meer dan 5 miljoen consumenten grijpen elk jaar terug naar hun vertrouwde Brepols agenda.

Vanuit ons hoofdkantoor in Turnhout, met een bijhuis in Parijs, worden ook kalenders, notebooks, schrijfmappen en fotoalbums gecommercialiseerd. Onze producten zijn verkrijgbaar bij de betere papierhandel, warenhuizen, office suppliers en hypermarkten. Bedrijven kunnen bij Brepols terecht voor gepersonaliseerde producten als relatiegeschenk.
Tevens beschikken we over een performante binderij waarmee opdrachten voor drukkerijen en/of uitgevers uitgevoerd worden. In 2018 heeft Brepols via de overname van het Nederlandse Hexspoor haar bindactiviteit sterk uitgebreid.
Naast onze eigen Brepols producten en Maverick lederwaren, verdelen wij eveneens een aantal merken met een sterk verhaal, zoals Moleskine (notitieboeken en agenda’s), Cross & Sheaffer (luxe schrijfwaren).

Profiel

 • Je bent technisch geschoold of hebt enkele jaren ervaring aan een moderne productielijn, bij voorkeur met natuurlijke grondstoffen zoals papier en karton.
 • Je grootste troeven zijn logisch inzicht, probleemoplossend denken en handigheid.
 • Je houdt ervan om de handen uit de mouwen te steken en streeft naar optimale kwaliteit en klanttevredenheid.
 • Je bent sociaal, leergierig, hebt oog voor detail en bent positief ingesteld.
 • Je werkt graag zelfstandig, maar ook in teamverband. Je kan je flexibel opstellen om zowel in dag- alsook in een 2-ploegensysteem te werken.
 • Ervaring is een pluspunt, maar leergierige en gemotiveerde schoolverlaters zijn eveneens welkom!

Functieomschrijving

 • Je bent verantwoordelijk voor het instellen en omstellen van machines op basis van oplagen, snelheid, hoeveelheid pers- of blaaslucht, snijmaten, en andere.
 • Je bedient de machines en lost eenvoudige defecten op. Samen met je collega’s sta je in voor de rentabiliteit en kwaliteit van de productie.
 • Je staat in voor het onderhoud en het schoonmaken van de machines, het materiaal en de werkplek.
 • Verder behoren ook werkadministratie, veiligheid en het naleven van standaardprocedures tot jouw takenpakket.
 • Indien van toepassing stuur je helpers aan.

Wij bieden U

Er wacht jou een interessante uitdaging met veel afwisseling in een moderne productieomgeving waar verschillende grondstoffen en halffabricaten geassembleerd worden tot een kwalitatief eindproduct. Je kan rekenen op een uitgebreide opleiding en maakt deel uit van een dynamisch team dat kwaliteit hoog in het vaandel draagt.

Voor meer informatie of versturen van je CV, kan je terecht bij Ann.tilman@brepols.com

Samenvatting
Vacature: MACHINE-OPERATOREN