BMB Bouwmaterialen zoekt een

MAGAZIJNIER BOUWMATERIALEN (M/V) 3 vestigingen

LOCATIE

Gierle

Bedrijfsinfo

BMB is gegroeid uit vijf regionale familiebedrijven. En dat merken onze klanten aan onze service. Want onze 200 medewerkers spreken de taal van de lokale ondernemer. We kennen de lokale bouwmarkt en weten dus precies wat de bouwprofessionals nodig hebben.

We voelen ons betrokken bij het project en delen onze passie voor bouwmaterialen met de klant. Tegelijk werken de nu negen BMB-vestigingen open en transparant samen. We delen onze kennis met elkaar én met onze klanten. Omdat we geloven dat iedereen beter wordt van constructieve samenwerking.

We zijn op zoek naar ondernemende collega’s die hier mee hun schouders willen onder zetten voor de filialen te Antwerpen, Gierle en Westerlo.

Profiel

  • Je bent klantvriendelijk
  • Je bent flexibel in uurregeling
  • Zaterdagwerk vormt geen probleem voor jou
  • Je bent stipt en correct
  • Je kan met een heftruck rijden en hebt bij voorkeur een geldig attest
  • Je hebt kennis van bouwmaterialen

Functieomschrijving

Als magazijnier help je de klanten verder die hun bouwmaterialen zelf afhalen, zorg je mee voor de voorraad- beheersing en onderhoud je de orde en netheid op het terrein. Je staat mee in voor stocktellingen en je draagt je verantwoordelijkheid over bepaalde productgroepen. Je volgt bestellingen op en zorgt ervoor dat de stock altijd optimaal is.

Wij bieden U

Jouw salaris wordt bepaald door jouw kennis, kunnen en ambitie. Daarnaast krijg je 20 vakantiedagen en 12 ADV dagen per jaar en ontvang je een medewerkerskorting op ons assortiment aan bouwmaterialen.

Ben je tot hier geraakt? Dan hebben we ongetwijfeld je aandacht! Stuur nu jouw motivatie met CV naar jobs@bmb-bouwmaterialen.be

Samenvatting
Vacature: MAGAZIJNIER BOUWMATERIALEN (M/V) 3 vestigingen
Uren: Full-time
{vacature_video}