Stad Hoogstraten zoekt een

Manager Ruimte

LOCATIE

Hoogstraten

Bedrijfsinfo

Het stadsbestuur van Hoogstraten biedt zijn burgers een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening. Daarvoor doet de organisatie beroep op gemotiveerde en betrouwbare medewerkers.

Profiel

• je beschikt over een masterdiploma;
• je hebt minstens 3 jaar ervaring als leidinggevende;

Functieomschrijving

Als manager ruimte ben je verantwoordelijk voor de werking en organisatie van de afdeling ruimte van de stad Hoogstraten, met als diensten
• Stadsontwikkeling
• Stadspatrimonium
• Stadsprojecten

Je bouwt een sterke afdeling uit in overleg met de experten (ruimte, mobiliteit, infrastructuur en land) en met de coördinatoren stadsontwikkeling, stadsprojecten en stadspatrimonium. De manager ruimte werkt daarbij vanuit een duidelijke visie en vertaalt het gewenste beleid naar duidelijke doelstellingen en acties.

Je stuurt op resultaten, bepaalt prioriteiten en werkt aan een optimale samenwerking met het bestuur en tussen de verschillende diensten in de afdeling ruimte. Daarbij is de ontwikkeling van efficiënte werk- en rapporteringsinstrumenten om de nodige managementinformatie te verzamelen essentieel.

Je behaalt resultaten in het managen van de verwachtingen van het bestuur, de ruimere organisatie en van de medewerkers. Als manager ruimte neem je ook actief deel aan het managementteam.

Wij bieden U

We bieden je een boeiende voltijdse job in contractueel dienstverband. Verloning volgens wettelijk barema, haard- of standplaatsvergoeding, maaltijdcheques, ecocheques, opbouw 2de pensioenpijler en fietsvergoeding.
De aanvangswedde bedraagt 3 892 euro bruto per maand. Dit bedrag verhoogt als je relevante ervaring bewijst (maximum 8 jaar).

Samenvatting
Vacature: Manager Ruimte
Uren: Onbepaalde duur, Full-time
{vacature_video}