Gemeente Beerse zoekt een

Medewerker groen E1-E3

BEDRIJF

Gemeente Beerse

LOCATIE

Beerse

Bedrijfsinfo

Gemeente en OCMW Beerse zijn samen een boeiende lokale overheid. Met meer dan 350 collega’s zetten we ons dagdagelijks in om een ‘meer dan verwacht’ - gevoel te bieden aan onze bijna 18 000 inwoners. Dat doen we niet enkel op het gemeentehuis, maar ook in ons sport- en gemeenschapscentrum, ons woonzorgcentrum, onze serviceflats, enzovoort. Het energiepeil van onze werknemers is een van onze belangrijke graadmeters. In een sfeer van vertrouwen en verantwoordelijkheid werken we samen aan een positieve JA-cultuur. We moedigen collega’s aan om dingen uit te proberen en bij te sturen, mét ruimte voor fouten en aandacht voor het individu. Kortom, we focussen sterk op duurzaam werken. Vanuit verbinding en met véél goesting gaan we als gemeente en OCMW voor ons motto: ‘1 organisatie = 1 visie’.

Profiel

Wie zoeken wij?

We zoeken (toekomstige) collega’s die groene vingers hebben, zich flexibel kunnen opstellen en met de nodige fierheid voor de job, hun taken tot een goed einde brengen.

Functieomschrijving

Werk je graag buiten én in eigen streek? Help je graag mee om onze gemeente netjes te houden en de groene zones mooi te onderhouden? Dan moet je je zeker kandidaat stellen om deel te nemen aan de selectieproeven die we organiseren om een wervingsreserve aan te leggen voor de functie van medewerker groendienst.

Uit deze wervingsreserve kunnen we dan putten om aankomende pensioneringen of afwezigheden in te vullen.

Wij bieden U

Wat bieden wij?

Wie bij ons start als voltijds (38.00/38.00) medewerker op E-niveau kan rekenen op een bruto maandloon tussen 1.960,78 en 2.056,97 euro, afhankelijk van de relevante ervaring die je mee kan nemen. Daarbovenop krijg je ook maaltijdcheques van 8 euro en een fietsvergoeding.

Interesse?

Solliciteren doe je door ons ten laatste op 9 november 2021 jouw kandidatuur te bezorgen via http://beerse.hro.be.

Samenvatting
Vacature: Medewerker groen E1-E3
{vacature_video}