Pevo NV. zoekt een

medewerker ondersteuning cad-cam afdeling te Tielen

BEDRIJF

Pevo NV.

LOCATIE

Tielen

Bedrijfsinfo

Pevo is een innovatief, all-round tandtechnisch labo met vestigingen in Tielen, Hove en Hasselt (Kerudent).
Onze 90 medewerkers zorgen dagelijks voor de beste totaalbeleving voor zowel de tandarts als de dentaalspecialist. Gewapend met expertise en productkennis bieden ze de beste oplossing voor elke patiënt, voor elk dentaaltechnisch vraagstuk.
Op onze cad-cam afdeling worden kroon- en brugwerk digitaal ingelezen, ontworpen en aangestuurd voor productie. Deze afdeling is technologisch innovatief en een speerpunt in de ontwikkeling van Pevo.

Profiel

Voor beide functies zoeken wij medewerkers die reeds een eerste werkervaring achter de rug hebben in fijnmechanisch en/of computergestuurd werken. Voor scanning is een doorgedreven interesse in computerwerk vereist. Voor het nesten is ook technisch inzicht vereist. In ieder geval werk je zeer nauwkeurig en geconcentreerd. Je bent een communicatieve teamplayer. Wij zorgen voor een gedegen opleiding en een boeiende werkomgeving in een innovatieve sector.

Functieomschrijving

Ofwel voor scanning

  • We leiden je zelf op in deze functie. Deze bestaat uit het ingeven van de binnenkomende (digitale) opdrachten in de computer aan de hand van specifieke software. Hierna ga de modellen die collega’s hebben opgemaakt en de benodigde onderdelen digitaliseren aan de hand van een scanner. Je organiseert je werk vrij zelfstandig waarbij je op basis van een planning zelf de prioriteiten in je werk kan bepalen. Hierbij is overleg met je collega’s die afhankelijk zijn van de voortgang van je werk van groot belang. Het werk is beeldschermwerk waarvoor een hoge graad van nauwkeurigheid is vereist.

Ofwel voor opmaak werkstukken/frezen (nesten)

  • We leiden je zelf op in deze functie. Deze bestaat uit het plaatsen van de structuren die door je collega’s zijn ontworpen in de juiste blokken (materialen). De software gaat op basis hiervan rekenen hoe het best kan gefreesd worden. Jij staat dan in om de freestoestellen aan te sturen om tot een correct en kwalitatief eindresultaat te komen. Je staat ook in voor het (preventief) onderhoud van de freestoestellen. Je kan in een grote mate zelf je werk organiseren, prio’s bepalen doch steeds in overleg met je collega’s die afhankelijk zijn van de voortgang van jouw werk.

Wij bieden U

  • Naast een aantrekkelijk loon kan u genieten van diverse extralegale voordelen (maaltijdcheques, kilometervergoeding, ...)
  • Wil je mee helpen aan de verdere groei van Pevo en deel uitmaken van een professioneel team, laat het ons dan weten en overtuig ons in je e-mail naar johan@pevo.be.

Neem alvast een kijkje op onze website voor meer info: www.pevo.be

Samenvatting
Vacature: medewerker ondersteuning cad-cam afdeling te Tielen
Uren: Onbepaalde duur, Full-time
{vacature_video}