Gemeente Beerse zoekt een

MEDEWERKER SOCIALE DIENST B1-B3

BEDRIJF

Gemeente Beerse

LOCATIE

Beerse

Profiel

In de eerste plaats heb je een hart voor mensen en betrek je de mensen in het hulpverleningsproces.

Heb je een diploma van bachelor in het sociaal agogisch werk met de titel maatschappelijk assistent of een bachelor in de sociale gezondheidszorg? Dan ga je alle taken die worden toevertrouwd aan een maatschappelijk assistent kunnen uitvoeren. (sociale verslagen, KSZ-opzoekingen)

Heb je een bachelordiploma in een sociale richting (orthopedagogie, sociale verpleegkunde,...) of een graduaatsdiploma in een sociale richting met minstens 2 jaar ervaring in de sociale sector? Dan ben je ook meer dan welkom om het team van de sociale dienst tijdelijk te versterken. Je takenpakket zal dan wat aangepast worden aan wat wettelijk gezien mogelijk is zonder de titel maatschappelijk assistent.

Functieomschrijving

Om de bevallingsrust van een collega op te vangen, zoeken we iemand om (een deel van) haar taken over te nemen: tijdens het spreekuur intake-gesprekken voeren met cliënten, begeleiding van het LOI (Lokaal Opvang Initiatief), huisbezoeken afleggen (samen met een collega), pensioenaanvragen,...

Ideaal is het wanneer je als kandidaat een diploma maatschappelijk werk hebt, zodat je het hele takenpakket volledig kan afwerken.

Wij bieden U

Voor de periode van juli (eventueel al deels juni) tot en met december 2022 zoeken we een deeltijdse (30.40/38.00) medewerker voor de vervangingsopdracht. Daarna blijft de vervangingsopdracht nog een tijdje halftijds (19.00/38.00) doorlopen.

Voor een 4/5de tewerkstelling op B-niveau ligt het brutomaandloon tussen 2 130,89 en 2 500,42 euro, afhankelijk van je anciënniteit (maximaal 12 jaar uit de privésector). Daarnaast ontvang je maaltijdcheques van 8 euro en een fietsvergoeding.

Solliciteer via onderstaande button.

Samenvatting
Vacature: MEDEWERKER SOCIALE DIENST B1-B3