Gemeente Beerse zoekt een

MEDEWERKER WEGEN D1-D3

BEDRIJF

Gemeente Beerse

LOCATIE

Beerse

Profiel

  • Op basis van de opdracht die je krijgt, kan je zelf berekenen welk en hoeveel materiaal je nodig hebt en kan je zelfstandig aan je werk beginnen. Van een braakliggende zone kan jij een deftige verharding maken. Een correcte inschatting kunnen maken van de duurtijd van een opdracht, zorgen ervoor dat je efficiënt te werk kan gaan.
  • Bij voorkeur weet je ook welke signalisatie je moet aanbrengen om veilig te kunnen werken en houd je je aan de gestelde veiligheidsvoorschriften.
  • Een goede conditie en fysieke gesteldheid zijn van groot belang voor deze functie.
  • Een rijbewijs B is quasi onmisbaar om jezelf (en de nodige materialen) vlot te kunnen verplaatsen tussen de verschillende werven.
  • Je kan goed in team werken en doordat je ook vaak met burgers in contact komt tijdens je job, ben jij mee één van de uithangborden van je werkgever.

Functieomschrijving

Als medewerker wegen sta je samen met je collega’s in voor het onderhoud van en herstellingen aan het wegdek, voetpaden en andere verhardingen in onze gemeente: de nodige signalisatie plaatsen, het werk voorbereiden, de herstelling of heraanleg doen en de werf terug netjes achterlaten.

Naargelang de behoeftes van de dienst, kan je ook voor andere taken ingeschakeld worden: zwerfvuilacties, borden voor vergunningsaanvragen plaatsen, ...

Wij bieden U

  • Wie bij ons start als voltijds (38.00/38.00) medewerker wegen kan rekenen op een bruto maandloon op D-niveau dat ligt tussen 2047,76 en 2363,39 euro, afhankelijk van je relevante werkervaring.
  • Daarnaast krijg je maaltijdcheques van 8 euro, een fietsvergoeding en de mogelijkheid om aan te sluiten bij de hospitalisatieverzekering. Een verlofregeling met 32 verlofdagen en 14 feestdagen, maken het pakket af.
  • Je kan maximaal 12 jaar relevante werkervaring uit de privésector meenemen.

Voor de kandidaat die als beste uit de selectieproeven komt, hebben we een contract van onbepaalde duur. Andere geslaagde kandidaten nemen we op in de werfreserve die we aanleggen voor de duur van 1 jaar.

Solliciteer via onderstaande button, solliciteren kan tot en met 30 juni 2022!

Samenvatting
Vacature: MEDEWERKER WEGEN D1-D3
Uren: Onbepaalde duur