Narviflex zoekt een

MONTEUR BINNENDIENST - SNIJDEN, LIJMEN EN BEWERKEN VAN KUNSSTTOF TRANSPORTBANDEN

BEDRIJF

Narviflex

LOCATIE

Geel

Bedrijfsinfo

Narviflex is de nummer 1 van België en Nederland in transportbanden. Wij zorgen dat in de industrie alles op wieltjes (en transportbanden) loopt, en blijft lopen. Niets zo vervelend als een defecte transportband waardoor klanten niet verder kunnen. Wij zorgen ervoor dat alles zo weinig mogelijk stil ligt, en als het toch eens misloopt, dat onze klanten zo snel mogelijk terug verder kunnen.

Profiel

 • Je werkt graag met je handen en bent graag actief bezig.
 • Je bent een handige Harry en kunt goed met gereedschap en machines overweg. Als je nog nooit een boormachine of slijpschijf hebt vastgehad, is dit waarschijnlijk niet de juiste job voor jou.
 • Je hebt gezond verstand en kunt op een logische en veilige manier werken.
 • Je wilt graag trots zijn op de afwerking van je product, en wilt dat jouw werk goed en kwalitatief gedaan is. Als je transportband te kort is, of niet de juiste maat, dan komt de buitenmonteur in de problemen en moeten we dubbel werk doen. Het moet dus wel goed gedaan worden.
 • Je wilt je ergens in specialiseren en onze stiel leren. Je bouwt graag een expertise op in een vakgebied, en wilt steeds beter worden in wat je doet.
 • Je werkt nauwkeurig en accuraat. Als je iets moet afsnijden op 420 mm, is dat niet OK als het “ongeveer 40cm” is. Je wilt graag trots zijn op de afwerking van je product, en wilt dat jouw werk goed en kwalitatief gedaan is.
 • Je zoekt een stabiele job en werkgever, en bent geen job hopper die al 7 jobs heeft gehad op 2 jaar tijd.
 • Je werkt graag samen met anderen in kleine teams, en bent behulpzaam en aangenaam om mee te werken.
 • Je bent flexibel, en bereid om in ons ploegensysteem te werken.

Functieomschrijving

Jij zorgt samen met je collega’s voor de voorbereiding en afwerking van kunststof transportbanden. Deze zullen nadien door anderen bij de klant worden geïnstalleerd in fabrieken.

Hoe verloopt dit proces?
Voor elk van deze stappen hebben we speciale machines en processen, en je leert deze machines en processen stapsgewijs kennen, zodat jij na enkele maanden met alle machines overweg kunt en de nodige expertise in de vingers krijgt.

- We krijgen van de dienst planning een werkorder. Deze vermeldt de benodigde specificaties van de transportband, en hoe dringend het is.
- We halen de juiste transportband uit onze opslagplaats (kleur, breedte, dikte, type, samenstelling,…)
- We snijden vervolgens de transportband nauwkeurig op maat met behulp van onze CNC snijmachines, en passen de stock aan in de computer.
- Afhankelijk van de noden van de klant, werken we deze transportband verder af:

 • Stuursnaren monteren: Dit zijn geleiders onderaan de band, die ervoor zorgen dat de band recht blijft lopen
 • Meenemers monteren: dit zijn blokjes op de band die zorgen dat de goederen stevig op de band liggen, en niet naar beneden kunnen glijden als de band in een helling omhoog gaat
 • Geleiders aan de zijkanten monteren: die zorgen dat niets van de band kan afrollen aan de zijkant
 • De uiteindes naadloos aan elkaar lassen zodat de transportband één stevig geheel wordt en niet kan breken of scheuren

- Wanneer de transportband gereed is, wordt deze verpakt en klaargezet voor verzending of voor de buitenmonteur.

Sommige opdrachten zijn klein, hier ben je bijvoorbeeld maar een half uur mee bezig, en dan geef je het door aan collega voor een volgende stap. Andere orders zijn heel groot, en dan werk je soms een volledige dag (of meer) aan dezelfde transportband.

We zijn een beetje zoals de brandweer van de industrie. Als een bedrijf een kapotte transportband heeft, en volledige ploegen daardoor niet verder kunnen werken, dan staan onze teams dag en nacht voor ze klaar, elke dag van de week.

Als er een dringende bestelling is, dan kan het zijn dat je even je werk aan een transportband moet pauzeren, om de dringende transportband ertussen te nemen. Als een gebouw in brand staat, zegt de brandweer ook niet dat ze eerst rustig hun boterhammen zullen opeten en daarna zullen uitrukken naar de brand. Als het dringend is, en de productie ligt stil bij een klant, dan zorgen wij ook voor een extra inspanning om er snel bij te zijn.

Dat maakt dat je ook kunt opgeroepen worden buiten je gewone werkuren om een dringende transportband voor te bereiden. Je weet wel op voorhand wanneer je van wacht bent, en hier krijg je ook overuren en een extra premie voor.

Wij bieden U

 • In deze job werken we in twee ploegen, in kleine en leuke teams. De éne week werk je van 6u tot 14u, de andere week van 14u tot 22u. Dat geeft je dus ook regelmatig een ochtend of namiddag vrijaf.
 • Een leuke en stabiele job met werkzekerheid. We werken in heel veel cruciale sectoren, dus er is altijd werk voor ons.
 • Je bent vaak fysiek bezig, en blijft dus ook gemakkelijker in goede conditie.
 • Je loon ALTIJD op tijd betaald. In 15 jaar is het nog nooit te laat betaald geweest.
 • Heel wat opleiding en begeleiding om het vak onder de knie te krijgen.
 • Doorgroeimogelijkheden naar buitenmonteur of andere afdelingen
 • Voldoening in je werk, en trots kunnen zijn op je werk. Je helpt mee om de industrie draaiende te houden. Je ziet ook het resultaat en kunt fier zijn op wat je gemaakt hebt.
 • Toffe collega’s in kleine teams. Die collega’s zie je vaak meer dan je eigen partner, dus het is wel fijn dat je er goed mee overeen komt. Af en toe spelen we tijdens de pauze samen darts.
 • Flexibiliteit: Heb je eens last minute een dag verlof nodig, of moet je een keer wat vroeger stoppen? Geen probleem. Dat wordt vlot geregeld, en je moet er niet meteen een dag verlof voor nemen.
 • Een aantrekkelijk loon: start aan 15,96 EUR/u en groeit stapsgewijs in lijn met je kennis en vorderingen + 8% ploegenpremie
 • Allerlei extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, fiets leasing, betaalde overuren, enz.Nog vragen of interesse in deze rol?

Stuur Christophe een SMS/Whatsapp bericht op +32 498 562 566 of stuur meteen een email met je CV en korte motivatie naar christophe.geerkens@narviflex.be

Samenvatting
Vacature: MONTEUR BINNENDIENST - SNIJDEN, LIJMEN EN BEWERKEN VAN KUNSSTTOF TRANSPORTBANDEN