Afilco zoekt een

Plaatser hekwerk en poorten

BEDRIJF

Afilco

LOCATIE

Oud-Turnhout

Bedrijfsinfo

Afilco werd in 1985 gesticht in Beerse en verhuisde in 1990 naar Oud-Turnhout waar Paul Versteylen het bedrijf leidde tot zijn zoon Steve de zaak overnam in 2003.
In 2013 is de maatschappelijke zetel verhuisd naar het huidige adres in de ambachtszone “Bentel” in Oud-Turnhout, waar Afilco beschikt over een terrein van 5.500 m², een atelier van 450 m² en een modern kantoorgebouw.
Afilco is bijgevolg al ruim 35 jaar gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van hekwerk en poorten voor diverse toepassingen.
25 jaar ervaring op het gebied van poortaandrijvingen zorgen dan weer voor de nodige know how bij de plaatsing van automatisch poorten, slagbomen, verkeerscontrolepalen en toegangscontrole.

Profiel

  • Je bent handig, hebt ervaring in de bouwsector, kan zelfstandig werken en contact onderhouden met de klanten, dan ben je geknipt voor deze job.
  • Rijbewijs B is noodzakelijk, BE of C is een pluspunt
  • Nederlands spreken is noodzakelijk

Functieomschrijving

  • We werken in kleine teams van twee, die bij particulieren of op openbare en industriële sites verschillende types omheining en poorten plaatsen.
  • Binnen deze job met veel afwisseling zal je samen met een collega instaan voor de montage van een breed gamma aan producten, van de eerste spadesteek tot de volledig afgewerkte installatie. Jij neemt de leiding op van je team en overloopt met de klanten de uit te voeren werken.

Wij bieden U

  • Een vast contract voor onmiddellijke indiensttreding in een groeiend bedrijf.

Voordelen; aantrekkelijk loon, buiten werken, erg afwisselend werk, vast contract, maaltijdcheques, ecocheques, weerverletzegels, getrouwheidzegels, jaarlijks interne opleidingen,…
Neem contact op via vacature@afilco.be of telefonisch op 0496 16 14 71

Samenvatting
Vacature: Plaatser hekwerk en poorten
Uren: Onbepaalde duur, Full-time