Drukkerij EM. de Jong b.v. zoekt een

OFFSET ROTATIEDRUKKER

LOCATIE

Baarle-Nassau

Bedrijfsinfo

Jaarlijks 300.000 ton papier, die nodig zijn voor zo’n 60.000 drukorders. Dat klinkt niet alleen indrukwekkend, dat ís het ook. Niet voor niets vormen drukkerijen Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, Mercator Press, Dessain Printing, Jungfer Druckerei und Verlag GmbH, Janssen/Pers en Kampert-Nauta de grootste speler op de Europese markt voor retaildrukwerk.

Vanuit vestigingen in Nederland, België en Duitsland, verzorgen onze medewerkers drukwerkoplossingen met een sterke focus op het retailsegment in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Van rotatie- en vellenoffset tot digitaal. Van familiedrukwerk tot huis-aan-huisfolders in een miljoenenoplage. Kranten kunnen wij drukken op zowel Berliner, Tabloid als Broadsheet-formaat.

U kunt rekenen op professionaliteit, betrokkenheid, een persoonlijke benadering met alle ruimte voor overleg en flexibiliteit, maar óók op schaalvoordelen, innovatieve technieken, snelle levertijden en een scherpe prijs. En juist die combinatie van een sterke internationale organisatie met de mentaliteit van een familiebedrijf, maakt ons uniek.

Profiel

  • Grafisch geschoold;
  • Aantoonbare werkervaring is een pre;
  • Communicatief vaardig, resultaatgericht en initiatiefrijk;
  • Klantgericht en flexibele instelling;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Functieomschrijving

Wil jij graag een bijdrage leveren aan een kwalitatief goed gedrukt product, dat geproduceerd wordt binnen de gegeven richtlijnen voor kwaliteit en gestelde productietijd? Dan willen we graag kennis met je maken.

Wij bieden U

Je komt te werken in een enthousiast team medewerkers, binnen een dynamische werkomgeving.

Wij bieden je een informele werksfeer, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, door training en opleiding.

Interesse?!

Richt je sollicitatie met CV aan de afdeling HR van Koninklijke Drukkerij Em. de Jong.

Stuur een sollicitatie naar vacature@emdejong.nl, solliciteer via de website of stuur een whatsappbericht naar 06-29316594.

Samenvatting
Vacature: OFFSET ROTATIEDRUKKER