De Lilse Bergen zoekt een

ONDERHOUDSMEDEWERKER - STIELMAN/STIELVROUW

BEDRIJF

De Lilse Bergen

LOCATIE

Lille

Bedrijfsinfo

Provinciaal Recreatiedomein De Lilse Bergen is een domein van 60 ha, met alle faciliteiten voor dag- en verblijfsrecreatie. Tijdens het seizoen, van 1 april tot 15 september, bezoeken in een normaal seizoen ongeveer 125.000 dagrecreanten en sportievelingen het recreatiedomein, met zwemvijver, strand, ligweide, roeivijver, minigolf, betalende attracties en speeltuin.

Daarnaast vinden nog diverse evenementen plaats op het domein zoals de Krawatencross, de Triatlon, de Titanrun, enz.
Er zijn horecagelegenheden in concessie, evenals een frituur. De campingwinkel wordt in eigen exploitatie uitgebaat.
Op het domein zijn uitgebreide verblijfsmogelijkheden, met een camping van ± 500 staanplaatsen (zowel jaarplaatsen als toeristische plaatsen), kampeerhutten, verhuurcaravans, verhuurtenten, enz. Deze verblijfsaccommodatie is goed voor meer dan 45.000 overnachtingen op jaarbasis.

Profiel

  • Je bent minimum in het bezit van een diploma middelbaar onderwijs, bij voorkeur in een technische richting.
  • Je hebt een uitgebreide algemene technische kennis waardoor je de meest voorkomende problemen aan infrastructuur, terrein of voertuigen kan identificeren en hiervoor een oplossing kan aanreiken.

Functieomschrijving

Als onderhoudsmedewerker sta je mee in voor de volledige operationele werking van het domein. Je werkt actief mee met een ploeg medewerkers op het terrein. Je taken zijn onder andere:

  • Onderhoudswerken infrastructuur, terrein en gebouwen.
  • Reiniging en onderhoud van sanitaire gebouwen op camping en dagrecreatie.
  • Proper en netjes houden van het strand en het domein.
  • Periodiek bemannen van de kassa dagrecreatie tijdens het hoogseizoen.

Wij bieden U

  • We bieden je een geïndexeerd loon in salarisschaal D1 (loonschaal lokale overheden). Het geïndexeerde bruto maandsalaris voor iemand met 6 jaar anciënniteit bedraagt € 2.403,44. .
  • 20 dagen wettelijk verlof.
  • Maaltijdcheques, fietsvergoeding, extralegaal pensioen, compensatieregeling voor prestaties op zaterdag, zon- en feestdagen in uren, arbeidsduurvermindering voor oudere werknemers.
Samenvatting
Vacature: ONDERHOUDSMEDEWERKER - STIELMAN/STIELVROUW
Uren: Onbepaalde duur