Getra nv zoekt een

ONTWERP- & AUTOMATISATIESPECIALIST

BEDRIJF

Getra nv

LOCATIE

Wommelgem

Bedrijfsinfo

Ben jij een gedreven Ontwerp- en Automatisatiespecialist met een ongekende passie voor techniek? Ben jij altijd op zoek naar complexe uitdagingen en wil jij graag deel uitmaken van een dynamisch en sterk technisch team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Profiel

Als Ontwerp- en Automatisatiespecialist ben je verantwoordelijk voor het aanpassen van bestaande machines op maat van de klant. Je zult betrokken zijn van bij het ontwerp, de ontwikkeling tot de praktische uitvoering van diverse technische maatoplossingen. Indien nodig, ga je alleen of met de sales engineer ter plaatse bij de klant. Tijdens deze interventies ben jij het visitekaartje van het bedrijf. Je hebt oog voor detail en streeft altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Functieomschrijving

Wat wij van jou verwachten:

 • Een afgeronde technische opleiding op HBO- of WO-niveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Een proactieve werkhouding en een hands-on mentaliteit
 • Ontwerpen, programmeren en implementeren van PLC & stuursystemen
 • Ontwikkelen van oplossingen voor Ethernet & seriële communicatie
 • Creëren van mechanische ontwerpen met behulp van Inventor en E-plan

Niet vereist maar wel een pluspunt

 • Kennis en ervaring met programmeertalen zoals C#, Python, C/C++
 • Werken met databases, SQL en SQL servers
 • Vertrouwdheid met Festo PLC & Drivers

Wij bieden U

Wat wij jou bieden:

 • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
 • Een stimulerende werkomgeving waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen
 • Een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • De mogelijkheid om te werken aan uitdagende en innovatieve projecten

Wij zorgen voor een degelijke opleiding bij de start, schoolverlaters zijn dus meer dan welkom. Klantvriendelijkheid, verantwoordelijkheid en ordelijkheid zijn eigenschappen die jou typeren. Ook betrokkenheid en teamwork zijn bepalend voor het succes van onze Technische Dienst. Je beheerst de Nederlandse taal zeer goed. Het is mogelijk dat je al eens bij onze Franstalige klanten langs gaat, dus ook een vlotte babbel in het Frans is zeker meegenomen (maar geen vereiste). Je bent bij voorkeur woonachtig in de ruime omgeving van Antwerpen.

Waarom kiezen voor Getra? Onze technische toppers aan het woord:

Bij Getra vind je een boeiende uitdaging met veel diversiteit in een team dat streeft naar kwaliteit. Er is een gedetailleerd opleidingsplan bij de start en mogelijkheden om bij te leren gedurende je hele carrière. Daarnaast maken we gebruik van volledig digitale en realtime verwerking van servicebons, waardoor administratieve taken overbodig worden. Ook hebben we een geautomatiseerd onderdelenbeheer voor snellere herbevoorrading. En natuurlijk voorziet Getra professionele en moderne werkkledij, alsook een bedrijfswagen om je werkzaamheden optimaal uit te voeren. Het logo van Getra is subtiel verwerkt op de wagen, zodat je altijd herkenbaar bent als onderdeel van ons team zonder uitgebreide reclame op de dienstwagen.

Ben jij de Ontwerp- en Automatisatiespecialist die wij zoeken? Heb jij interesse in deze functie en wil je profiteren van onze extra voordelen? Solliciteer dan snel en wie weet rijd jij binnenkort rond in onze nieuwe servicewagen! Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons (i.daems@getra.be) op en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons Getra team!

Heb je nog vragen die je eerst beantwoord wil zien? Neem contact op met Ilse Daems op 0495/16.20.10. Zij vertelt je graag meer!

Samenvatting
Vacature: ONTWERP- & AUTOMATISATIESPECIALIST
Uren: Onbepaalde duur