VEPYMO zoekt een

OPERATOR HOOGTECHNOLOGISCH (GENDER)MACHINE

BEDRIJF

VEPYMO

LOCATIE

Poppel

Bedrijfsinfo

Wij werken er bij Vepymo dagelijks aan om een trouwe en betrouwbare partner in de legkippensector te zijn. Dit doen we door onze processen te optimaliseren met de focus op het product, de markt goed in de gaten te houden en ook alle informatie rondom beleid te volgen. Dit alles doen wij met een team van specialisten die ieder in hun expertise voor u klaar staan. Daarbij is onze jarenlange ervaring op het vlak van broeden, opfokken en houden van legkippen een pré als het gaat om advies en informatieverstrekking.

Profiel

 • Iemand uit de regio van Ravels
 • Iemand die weet van aanpakken en een flexibele instelling heeft (soms ga je misschien even niets te doen hebben in het begin van het project)
 • Iemand die belang hecht aan hygiëne en precisie
 • Iemand die vlot is in communiceren (Nederlands en beperkt Engels)
 • Iemand die geïnteresseerd is in technologie
 • Iemand die in 2 shiften wil werken, vroege shift van 06:00 tot 14:00 en een late shift van 14:00 tot 22:00
 • Iemand die 125% wil verdienen bij het werken in de late shift

Functieomschrijving

Daar wij de modernste technologie willen volgen en willen voldoen aan de eisen van onze klanten, zijn wij bezig met de installatie van een gendermachine. Dit is slechts de 3de machine in zijn soort ter wereld!

Deze kan op dag 9 het geslacht van het kuiken bepalen in het ei. Wij leasen dit toestel van een Nederlands bedrijf, wat ook een volledige opleiding zal voorzien.

In het begin voorzien zij ook nog operators en ingenieurs om alles in goede banen te leiden, waardoor in het begin van het project je werk voornamelijk ondersteunend zal zijn.

Concreet wil dit zeggen: leren hoe broedkasten werken, karren met broedeieren aanbrengen tot aan het nieuwe toestel, handmatig onbevruchte eieren overleggen en schuiven met eieren aanvullen.

Naarmate de tijd/opleiding vordert zal je, indien je hiervoor interesse hebt, gaan leren om storingen te herkennen/oplossen, hoe het toestel moet worden opgestart & gereinigd op het einde van de dag, testen gaan uitvoeren, …

Zowel startersprofielen als mensen met de nodige ervaring zijn welkom!

Wij bieden U

 • Een opleiding van meerdere maanden om alles van & rond deze machine te leren kennen
 • Je komt terecht in een familiebedrijf waar een heel gezellige sfeer hangt, waar we regelmatig teamuitjes of ijsjes hebben en gelachen moet worden
 • Starten met een korte periode op uitzendbasis zodat je zelf ook kan kijken of het wel bij je past, bij een vast contract krijg je een marktconform loon met een toeslag van 125% bij de late shift
 • Daarnaast is er een eindejaarspremie, vakantiegeld, 20 dagen wettelijk verlof en ecocheques. Ons eindejaar pakket is ook zeker het vermelden waard.

Ik kan misschien wel begrijpen dat de sector niet direct iets is waar je aan zou denken, maar ik kan je verzekeren dat het een heel boeiende branche is.
En je gaat alles van A-Z aangeleerd krijgen door gepassioneerde collega’s.
Dit is een unieke kans om mee te werken aan de toekomst van de leghensector!


Interesse?! Solliciteer of stel uw vragen aan: Stefanie Van Mirlo: s.vanmirlo@vepymo.be

Samenvatting
Vacature: OPERATOR HOOGTECHNOLOGISCH (GENDER)MACHINE