Brumar bvba zoekt een

Assisterend Chef Atelier

BEDRIJF

Brumar bvba

LOCATIE

Beerse

Bedrijfsinfo

Brumar is een steenzagerij uit Beerse die zich specialiseert in het verwerken en afleveren van graniet, marmer, composiet en keramiek. Hiervoor beschikken we over veel ervaring en een modern machinepark waarmee we al onze producten op de juiste manier kunnen verwerken en vervolgens afleveren met een uitstekende afwerkingsgraad.

Profiel

Ervaring in de sector is een plus, maar niet noodzakelijk. Inzet, leergierigheid en verantwoordelijkheidsgevoel zijn eigenschappen die zeker zo belangrijk zijn voor ons.
Een opleiding in houtbewerking geeft een voorsprong, maar is ook niet noodzakelijk. Er zal vooral geleerd moeten worden op de werkvloer aangezien er geen opleiding in steenhouwerij bestaat.
We zoeken een kracht die gemotiveerd is om bij te leren en op zoek is naar een job die hij/zij voor lange tijd wil uitoefenen. In ons bedrijf is weinig verloop. Wij geloven dan ook dat investeren in elkaar de meest vruchtbare manier van werken is. Wanneer wij merken dat er inzet en vertrouwen is, zijn er voldoende kansen om te groeien en meer verantwoordelijkheid te krijgen, wat dan onze manier is om ons personeel te bedanken.

Functieomschrijving

Als Assisterend Chef Atelier heeft u zowel ondersteunende taken naar de huidige Chef Atelier als een operationele medewerkers rol.
Brumar zal u opleiden om alle vaardigheden te beheersen die te leren zijn in de afwerking van stenen (schuren en plakken) alsook bediening van de machines (CNC, CNC boren & frezen, brugzaag, waterjet snijden, enz).

Daarnaast zal u in zich verder ontwikkelen in de rol als Assisterend Chef Atelier begeleid door onze huidige Chef Atelier, waarbij u hem ondersteunt in zijn dagdagelijks superviserende rol naar een team van 4 medewerkers.
Deze taken bestaan uit het aansturen van het team, planning opvolging, communicatie met het bureau, zelfstandig en probleemoplossend denken en nodige polyvalentie om zich aan te passen naargelang de noden en tekorten van het moment.

Wij bieden U

Tof & loyaal team
Een marktconform salaris
Maaltijdcheques & Ecocheques
Interesse in deze veelzijdige functie?
Solliciteer via info@brumar.be t.a.v. Serge Bruyninckx

Samenvatting
Vacature: Assisterend Chef Atelier
Uren: Onbepaalde duur, Full-time