DCA NV zoekt een

PLOEGBAAS RIOLERING

BEDRIJF

DCA NV

LOCATIE

Beerse

Bedrijfsinfo

Welkom bij een Great Place to Work !

Bij DCA Infra draait het om meer dan alleen een baan. Wij realiseren samen indrukwekkende infrastructuurprojecten. Met onze jarenlange ervaring, diepgaande kennis en uitgebreid machinepark zijn wij een betrouwbare partner voor zowel openbare als private projecten.

Onze medewerkers zijn de fundering van ons succes. Heb jij ervaring in de wegenbouw en ben je goed in het leiden van een team? Dan zoeken we jou als onze nieuwe Ploegbaas Riolering.

Profiel

Motivatie vinden wij het allerbelangrijkste! Je collega’s staan altijd voor je klaar om hun ervaring en kennis met je te delen, maar jij moet zelf het enthousiasme en de goesting meebrengen.

  • Je bent gedreven en neemt initiatief
  • Je kunt plannen lezen en begrijpen, en kunt de werkzaamheden hierdoor nauwkeurig uitvoeren.
  • Je hebt reeds enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent stipt en hecht veel waarde aan orde en veiligheid.

Functieomschrijving

Als Ploegbaas Riolering zorg je samen met je team voor allerlei rioleringswerkzaamheden. Je legt buizen, maakt aansluitingen, plaatst putdeksels en zorgt ervoor dat alles netjes wordt afgewerkt. Je coördineert de werkzaamheden, stuurt je team aan en zorgt voor een veilige werkomgeving. Dit doe je in nauwe samenwerking met de werfleiding.

Wij bieden U

Een afwisselende baan in de frisse buitenlucht. Je krijgt de kans om te werken aan uitdagende projecten, vaak met speciale technieken. Een professioneel machinepark en degelijk materiaal staan tot je beschikking.

We voorzien een interne opleiding en onze Talent Coördinator helpt je bij het groeien in de functie, zodat je je ambities kunt waarmaken. En natuurlijk: hard werken moet worden beloond! We bieden een voltijds contract van onbepaalde duur met een marktconform loon en extra voordelen zoals maaltijdcheques.

Een aangename werkomgeving en tof team zijn standaard inbegrepen bij ons.

Solliciteren

Zin om deel uit te maken van een Great Place To Work?

Word jij onze nieuwe Ploegbaas Riolering? Laat ons weten dat je interesse hebt door te solliciteren via het formulier. Als je vragen hebt over deze vacature, beantwoordt onze Talent Coördinator Inka ze graag.

Hopelijk tot snel!


Samenvatting
Vacature: PLOEGBAAS RIOLERING