DCA NV zoekt een

PLOEGBAAS WEGENBOUW AFWERKING | DCA Infra

BEDRIJF

DCA NV

LOCATIE

Beerse

Bedrijfsinfo

Werken bij DCA Infra is meer dan een baan. Het is samen uitzonderlijke infrastructuurwerken realiseren, gaande vanriolerings-en wegeniswerken tot omgevingsaanleg.

Door onze jarenlange ervaring, doorgedreven expertise en uitgebreid machinepark zijn wij een betrouwbare partner voor zowel openbare als private werken.

Onze medewerkers zijn de fundering van ons succes. Onze wegenbouw collega’s zijn op zoek naar een Ploegbaas Afwerkingom mee te bouwen aan onze verdere groei.

Profiel

Motivatie vinden wij het allerbelangrijkste! Je kan steeds terugvallen op je collega’s die graag hun ervaring en kennis met je delen. Maar de goesting, die breng je zelf mee.

  • Je bent gedreven en neemt initiatief
  • Je werkt graag in teamverband, en steekt zelf de handen uit de mouwen indien nodig
  • Je kan een plan lezen, interpreteren en aansluitend de werken correct uitzetten en uitvoeren
  • Je hebt reeds enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
  • Stiptheid appreciëren wij sterk en orde en veiligheid draag je hoog in het vaandel

Functieomschrijving

Als Ploegbaas Afwerking sta je samen met je ploeg in voor het uitvoeren van diverse wegeniswerken. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van je ploeg en ondersteunt waar nodig. Je staat in voor de voorbereiding, coördinatie en controle van de werkzaamheden en een goed beheer van het materiaal.

Wij bieden U

Eerst en vooral een afwisselende job in de gezonde buitenlucht en dicht bij huis! Je maakt deel uit van een ervaren team met de nodige kennis van zaken die we graag met je delen. Je krijgt de kans om mee te werken aan uitdagende projecten, vaak gebruik makend van speciale technieken. Een professioneel machinepark en correct materiaal staan tot je beschikking.We voorzien interne opleidingen en onze Talent Coördinator ondersteunt je zodat je stap voor stap kan groeien in de job en je ambities kan waarmaken.

En natuurlijk: voor wat hoort wat ! Je kan rekenen op de zekerheid van een gezond en stabiel bedrijf in volle expansie. We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur met een marktconform loon en de nodige extra voordelen zoals bv. maaltijdcheques.

Zin om deel uit te maken van een Great Place To Work?

Word jij onze nieuwe Ploegbaas Wegenbouw Afwerking? Laat je interesse blijken via het sollicitatieformulier.

Hopelijk tot snel!

solliciteer via onderstaande knop:

Samenvatting
Vacature: PLOEGBAAS WEGENBOUW AFWERKING | DCA Infra
Uren: Onbepaalde duur, Full-time