Brepols zoekt een

PRODUCTIEMANAGER

BEDRIJF

Brepols

LOCATIE

Turnhout

Bedrijfsinfo

Brepols, gevestigd in Turnhout, met een commercieel kantoor in Parijs, staat al jaren garant voor een hoge kwaliteit en functionaliteit. Via onze producten reiken we doordachte tools aan om uw tijd beter in te delen en te organiseren. Meer dan 5 miljoen consumenten grijpen elk jaar terug naar hun vertrouwde Brepols agenda.

Vanuit ons hoofdkantoor in Turnhout worden ook kalenders, notebooks, schrijfmappen en fotoalbums gecommercialiseerd. Onze producten zijn verkrijgbaar bij de betere papierhandel, warenhuizen, office suppliers en hypermarkten. Bedrijven kunnen bij Brepols terecht voor gepersonaliseerde producten als relatiegeschenk.

Naast onze eigen Brepols producten zijn we eigenaar van de merken Maverick (lederwaren) en Cristo (laptoptassen) en verdelen wij eveneens een aantal merken met een sterk verhaal, zoals Moleskine (notitieboeken en agenda’s) en Cross & Sheaffer (luxe schrijfwaren).

Brepols bezit bovendien een boekbinderij met een brede waaier aan afwerkingsmogelijkheden ten dienste van drukkerijen in de Benelux. Brepols is een marktgedreven en klantgeoriënteerde organisatie die ernaar streeft om een optimale service te bieden aan haar klanten en tegelijk een verrijkende organisatie te zijn voor haar personeel.

Voor de aansturing en uitbouw van onze Productieafdeling zijn we op zoek naar een:

PRODUCTIEMANAGER

Profiel

 • Je bent technisch-analytisch en vertrouwd met het werken in een productieomgeving.
 • Je beschikt over sterke people management en communicatievaardigheden en bent een informeel leider.
 • Met je begeesterende en motiverende persoonlijkheid weet je het beste uit mensen naar boven te halen. Leading by example is jouw motto.
 • Je ziet problemen als een uitdaging en kent geen moeite om collega’s voor kwaliteit en procesverbetering te enthousiasmeren.
 • Je werkt efficiënt en neemt verantwoordelijkheid op om de zaken professioneel aan te pakken.
 • Je bent positief, doortastend en hands-on.
  • Je drukt je vlot uit in het Nederlands en beheerst Word en Excel.
  • Een hogere opleiding in productie/techniek of gelijkwaardig door ervaring.

Functieomschrijving

 • Als Productiemanager ben je graag actief aanwezig op de werkvloer en sta je in voor het vlotte verloop van gans het productieproces teneinde een veilig, efficiënt, kosteneffectief en kwalitatief productieverloop te garanderen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het aansturen, motiveren en coachen van een 70-tal arbeiders en stuurt 5 teamleaders aan. Je stippelt de planning uit en zorgt voor de juiste taakverdeling en opleidingen.
 • Je streeft naar een optimaal rendement rekening houdend met de hoge eisen op het vlak van leverbetrouwbaarheid, kwaliteit, veiligheid en milieu. In dat opzicht werk je nauw samen met de collega’s van Onderhoud, Kwaliteit en Planning.
 • Je bent de drijvende kracht achter verbeter- en optimalisatietrajecten die je zelf stuurt en waartoe je ook andere medewerkers aanzet en stimuleert.
 • De verdere uitbouw van het productieapparaat richting flexibele automatisatie behoort tevens tot jouw bevoegdheden, alsook het onderzoek naar de nodige investeringen.
 • Tot slot maken screening en integratie van nieuwe medewerkers ook deel uit van jouw takenpakket. Brepols hecht veel belang aan het borgen van know how alsook aan intergenerationele samenwerking.
 • Je rapporteert aan de Operationeel Directeur.
 • Je initiële focus is operationeel. Op termijn wordt er een verschuiving naar meer strategische inbreng verwacht in lijn met de visie van het management.

Wij bieden U

In deze brede en afwisselende kaderfunctie krijg je enerzijds de kans om de volledige verantwoordelijkheid op te nemen voor het productieproces van een toonaangevende speler in de grafische industrie. Anderzijds krijg je ook de ruimte om initiatieven te nemen, jezelf te ontplooien en het verschil te maken. Je mag rekenen op een marktconform salarispakket aangepast aan het niveau van de functie (inclusief bedrijfswagen).

Heb je interesse in deze vacature?

Geef ons een seintje – ann.tilman@brepols.com

Samenvatting
Vacature: PRODUCTIEMANAGER